Sto se mene licno tice,svi oni koji rade na rusenju ove drzave su za mene neprijatelji.Uopste nemam potrebu da se dodvoravam Srbima i Hrvatima sa svojom multikultilarnoscu.
Sto se tice djece i mladih,djeca i mladi ce i glasati,a stari ce vjerovatno u narednih 1/2 decenije i zavrsiti sa glasanjem i to i jest razlog ovolike Hrvatske ujdurme na nesposobnog Bakira da im zacementira pozicije.Za 10 godina mnoga od te djece ce izaci na izbore i glasati vjerovatno za probosanske opcije u Mostaru,Stocu,Brckom,Srebrenici,Glamocu,Bosanskom Petrovcu i jos mnogim drugim mjestima.A jedini podsjetnik na te stare ce biti neka nadgrobna ploca.
Vrijeme je neumoljivo,Hrvati su jednostavno propustili sansu da zajedno sa Bosnjacima grade ovu drzavu i prijateljske odnose.Pogubna politika ih je kostala totalnog iseljavanja iz BiH.Bosnjaci se takodje iseljavaju,ali Bosnjacima u korist idu i mnoge druge okolnosti koje ce bar unekoliko odrzavati populacijski minus dok Hrvati i Srbi nezaustavljivo tonu u demografski kolaps.
p.s.Bosnjake plaho zaboli briga za korist politike ima li Hrvata ili Srba van dijelova koje su oni drzali.
Bosnjacima je bitno da granice drzave BiH ne budu promjenjene i njen suverenitet narusen,a sta ce reci Srbi i Hrvati to nas plaho i ne @tangira@
Dolaze novi narastaji,bit ce novih Lana Pudar,Lana Prlic,Vojina Mijatovica,i slicnih.
I koji su to Hrvatski kantoni osim Zapadnohercegovackog?
Po cemu je Posavski Hrvatski a SrednjoBosanski nije Bosnjacki?
Po cemu je HNK Hrvatski?
De mi ziv bio nabroj ta tri Hrvatska i 2 mjesovita?