Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
- jazzer
#151 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Osmica je paradigma Bosnjacke politike od rata na ovamo. U svim segmentima drustva.
-
DonieBrasco
#152 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Jeste nebitno sto nema diplomu a šef obavjestajne agencije drzave, nemam ni ja diplomu pa hocu da budem astronaut iako nista ne znam o svemiru, raketama, i tim stvarima.palermo wrote: ↑14/07/2021 11:41 je li Osmica zna posao ili ne zna, je li lažna diploma ili nije, ovo ili ono je potpuno nebitna stvar. Kroz Osmicin,lik se napada država Bosna i Hercegovina, njene institucije i njihovo funkcioniranje.
Ja zaista ne mogu pomoći onima koji to ne vide. Valjda će jednom....
Naravno ima onih koji to i jasno vide i znaju, samo smo ja i oni na suprotnim stranama. Oni baška....
Nikakav udar na bosnjake, drzavu udar samo na pokradene milijarde, skrivanje kriminala, descenijskog pljackanja i unistavanja drzave i naroda, enermog bogacenja stranackog kadra.
- tranquil
#153 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Napad na državu Bosnu i Hercegovinu, njene institucije, i njihovo funkcioniranje, je postaviti na visoko i odgovorno mjesto čovjeka sa lažnom diplomom.palermo wrote: ↑14/07/2021 11:41 je li Osmica zna posao ili ne zna, je li lažna diploma ili nije, ovo ili ono je potpuno nebitna stvar. Kroz Osmicin,lik se napada država Bosna i Hercegovina, njene institucije i njihovo funkcioniranje.
Naravno ima onih koji to i jasno vide i znaju, samo smo ja i oni na suprotnim stranama. Oni baška....
Ja zaista ne mogu pomoći onima koji to ne vide. Valjda će jednom...
Naravno ima onih koji to jasno vide i znaju, samo smo ja i oni na suprotnim stranama. Oni baška...
- dustaban
#154 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Jooooj brukeeee
Stvarno se divim svakome ko javno može priznati da je još uvijek član SDA
Stvarno se divim svakome ko javno može priznati da je još uvijek član SDA
-
Horcrux
#155 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Ne budi trol bezveze.palermo wrote: ↑14/07/2021 11:41 je li Osmica zna posao ili ne zna, je li lažna diploma ili nije, ovo ili ono je potpuno nebitna stvar. Kroz Osmicin,lik se napada država Bosna i Hercegovina, njene institucije i njihovo funkcioniranje.
- jazzer
#156 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Ja Boga mi mislio ti se zajebavas, sarkazam, ironija sve u jednom postu. Kad ti ozbiljan.palermo wrote: ↑14/07/2021 11:41 je li Osmica zna posao ili ne zna, je li lažna diploma ili nije, ovo ili ono je potpuno nebitna stvar. Kroz Osmicin,lik se napada država Bosna i Hercegovina, njene institucije i njihovo funkcioniranje.
Nije bilo skolovanog, obrazovanog Bosnjaka dostojnog funkcije koju obnasa jedan elektricar banderas? Nego je, po svaku cijenu, to morao
biti bas Osmica koji vadi diplome iz dzepa kao madjionicar karte?
I sada kmecanje, napadaju Srbi i Hrvati na BiH. Atakaju 25 godina Bosnjaci na nju i cudom se ne mogu nacuditi da joj jos
nisu jebali majku.
-
zrakomlat
#157 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Nevezano za temu, sutra ti sedma godišnjica od registracije a danas pišeš prvi post. Kako jbt
Trebao si ga sutra napisati, na obljetnicu.
Last edited by zrakomlat on 14/07/2021 11:52, edited 4 times in total.
-
palermo
#158 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Je li paradigma ili nije, je potpuno nebitna stvar. U ovom trenutku.
Ni vodeći funkcioneri SK BIH nisu bili zlato, niti meleći, ali su skidani ne zbog toga što nisu zlatni momci, nego zato što su bili oni koji su vodili Bosnu i Hercegovinu i borili se za njenu državnost.
Kao što rekoh, stvari su vrlo jednostavne i vidljive.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#159 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
ne treba ni da postojimo ako su nam ovo likovi koji se bore za državnost
- jazzer
-
Novak20
#161 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
palermo wrote: ↑14/07/2021 11:41 je li Osmica zna posao ili ne zna, je li lažna diploma ili nije, ovo ili ono je potpuno nebitna stvar. Kroz Osmicin,lik se napada država Bosna i Hercegovina, njene institucije i njihovo funkcioniranje.
Mislio sam da si bolji nego što jesi.
J.bena je država u kojoj ja moram završiti fakultet, zaposliti se, odraditi pripravnički, platiti polaganje stručnog ispita i sve kasnije specijalizacije koje mi traži država da bih radio posao u njoj ili za nju i njene institucije.
A onda saznam da ima ljudi koji se rode pametni i sa znanjem o državnom poslu pa im diplome ne trebaju. Jedino stranka, poznanstva i formalno pokriče tipa diplome - državne tajne.
E pa takva država i ne zaslužuje ništa bolje od propasti kao i oni koji podržavaju ovakve nakarade.
Što prije propadne država ili se spasi rješavanjem balasta ove vrste, to bolje za sve nas.
Last edited by Novak20 on 14/07/2021 11:58, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#162 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
imali iTko od vidjenijih bosnjaka iz sdO a da nije kupio, klepio, prevario, prodo, izdo, ukro, lago itd itd... imal bar jedan insan da je kako treba... naravno genocidno-uzpeovska zavera... bruke lopovske i oste drzavu da vodite, oste moj qurac.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#163 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
ma sve je to podmenuto od H i S komponente
fejk njuz što bi reko mr. oranž
- tranquil
#164 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
"Nepošten, ali lojalan" je doslovno paradigma koju je u bošnjačko društvo instalirala SDA. Da se nisu držali toga u svakoj sferi djelovanja, ovo se ne bi desilo.palermo wrote: ↑14/07/2021 11:51Je li paradigma ili nije, je potpuno nebitna stvar. U ovom trenutku.
Ni vodeći funkcioneri SK BIH nisu bili zlato, niti meleći, ali su skidani ne zbog toga što nisu zlatni momci, nego zato što su bili oni koji su vodili Bosnu i Hercegovinu i borili se za njenu državnost.
Kao što rekoh, stvari su vrlo jednostavne i vidljive.
Kada već pričaš o jednostavnim i vidljivim stvarima, ovo što se dešava je jedan od najočiglednijih primjera izreke "kako siješ, tako ćeš i požnjeti".
- JThomas
#165 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
potpuno je nebitna stvar zna li ili ne zna. u jednoj rečenici cijela politika la familije.
- tvojkomsija
#166 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Polako se Bakiru i vrhu SDA od MZ pokazuje sta ce se ubuduce dogadjati ako ih ne budu slusali...
Ovo nisu smislili ni SNSD ni HDZ, ovo je zapadnjacka akcija... imaju oni crnu listu, skidaju jedno po jedno
Ovo nisu smislili ni SNSD ni HDZ, ovo je zapadnjacka akcija... imaju oni crnu listu, skidaju jedno po jedno
- dembele
#167 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Eto sad će čovjek propustiti ispitni rok?
- N.N.
#168 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Dragana Lukaca bi ja Bosnjama na celo Obavjestajne sluzbe.
Kada je osoba koja je ucetvovala u odbrani BiH njima paradigma, e daj im onda ove cetnicke koljace na celo pa da vidimo.
Samo Lukac.

Bosnjo i dalje konta da je ovo maslo MZ i visokih politika.
Hahahaha
Kada je osoba koja je ucetvovala u odbrani BiH njima paradigma, e daj im onda ove cetnicke koljace na celo pa da vidimo.
Samo Lukac.
Bosnjo i dalje konta da je ovo maslo MZ i visokih politika.
Hahahaha
- dustaban
#169 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
@palermo sram te bilo, ne seri vise.
cuuj molim te napad na lopinu = napad na državu!
cuuj molim te napad na lopinu = napad na državu!
-
Login7777
#170 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
"Oprade platu"Oleg Čavka sumnjiči Osmana Mehmedagića da je “krivotvorio diplomu Američkog univerziteta” te da je, na osnovu te diplome, primao platu u OSA-u. Osim toga, sumnjiči ga da je počinio krivično djelo “pranje novca” koji je stekao primanjem plate, odnosno da je “prao platu”.
- Sara03
- pici
#172 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
amela ce jopet pod satrama peVat i svatovima, minjake oblacit i grudi izbacit... jebga došo pogan vakat za pogana insana... jazuK... sta nam je sa prvom hanumom i njezinim diplomama... da i ona pod stare dane nemorade tute nosat...
Last edited by pici on 14/07/2021 12:07, edited 1 time in total.
-
swanfilter
#173 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
Osme, gore-dole. Cekajte da zasjedne Covicev i Milin pulen ...
- pici
#174 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
yesyesyesyes samo neg je musliman...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#175 Re: Osman Mehmedagic Osmica novi direktor OSE!!!
pa Milin pulen će i zasjesti zato što je ovo navodno najbolje što B komponenta ima
šta ovdje nije jasno?
šta ovdje nije jasno?