dobro, i?plain vanilla wrote: ↑10/07/2021 00:22Hello
Prodaju godisnje za tribinu na kojoj ne vrijede desetogodisnje![]()
Po posebnim uslovima uzrokovanim pandemijom uz produženje za dvije godine. Ne vidim problem
Moderators: Charuga, Tomahawk11
dobro, i?plain vanilla wrote: ↑10/07/2021 00:22Hello
Prodaju godisnje za tribinu na kojoj ne vrijede desetogodisnje![]()
Zbog mogućnosti pogoršanja epidemiološke situacije, te potencijalno ponovnog zatvaranja tribina za navijače, Fudbalski klub Sarajevo neće puštati u prodaju sezonske ulaznice za sezonu 2021/22.
Što bi mi smetalo? Klubu treba pomoć. S druge strane pomjera se jer prisustvo nije bilo moguće prošlu sezonu, a ove je neizvjesno.plain vanilla wrote: ↑10/07/2021 00:13Ko ziv, ko mrtav tad.
Ne mozes od ljudi uzet 1000KM i onda pomjerati vazenje. Pa tako mogu do 2100.godine.
Mislim mogu uzet, a vidim tebi ne smeta![]()
Meni je to lopovluk, a vama pokazivanje ljubavi prema klubu. Samo mi se cini da vam je ljubav neuzvracena.
Kod nas su sad pustili neke premijum karte koje kao trebaju biti prioritet ulaska na stadion. Ako slazu, oho im se. Podrzim svaku akciju kluba, a ako ovo ne ispostuju pa na stadion udju ficfirici, a ljudi s godišnjim jok, od mene im je 0 ubuduce.
sto se mene tice, mozes napraviti trajni nalog da ti se svaki mjesec skine po plate za Zelju, vjeruj da mi ne smeta
pa meni to i jeste cudno da se ne zalite,ali kako da ja to vama objasnimCharuga wrote: ↑12/07/2021 09:20 I ja sam kupio dvije, pa se ne žalim. Tako je kako je, pandemija, nešto što se ne može predvidjeti. Evo, sada da kažu može se sa desetogodišnjim, i opet za mjesec dana zatvore tribine, šta sam dobio? Bolje ovako, produže mi dvije godine, a za ovo par tekmi što će nas pustiti ću platiti karte.
Štp se tiče prodaje sezonskih karata, one su prodavane i prošle sezone, mada se znalo da nema publike. Ko hoće kupit če, i na taj način pomoći klubu. Vjerujem da neće prodati više od 10% sezonskih.
To sam otprilike i pisao.sime_cipol wrote: ↑12/07/2021 13:02 Realno, mogli su reci da je pandemija nepredvidjeni problem i da ti racunaju proslu godinu da si koristio kartu. Ovako su po meni ispali fer, pa su vazenje 10god karata produzili za dvije godine.
Samo za istok je u prodaji 200 karti.decko_sa_kovaca wrote: ↑12/07/2021 14:22 Kako ce vrijedit ako ti recimo dopusti 10% kapaciteta ,a imas 900 vlasnika desetogodosnjih. Kako ces odrediti ko ce uci. Zbog toga su pustili samo stotinjak godisnjih
Klubovi nek traze donacije. Ja cu kad god mogu kupiti onu kartu s kojom mozes samo na brdo. Ali ne volim da me iko levati, u tome je poenta.sumirprimus wrote: ↑12/07/2021 14:26 pa trebaju klubovi da reaguju da kazu alo gospodo jeste normalni, kakve zabrane? ne zivi se ovde od tv prava nego od bas takvih stvari
meni su tu klubovi najnejasniji
Mislio sam na istok kad sam reko stotinjak karti. Nesto mi ostalo u glavi da je 140 karti ,a to je cijena.plain vanilla wrote: ↑12/07/2021 14:28Samo za istok je u prodaji 200 karti.decko_sa_kovaca wrote: ↑12/07/2021 14:22 Kako ce vrijedit ako ti recimo dopusti 10% kapaciteta ,a imas 900 vlasnika desetogodosnjih. Kako ces odrediti ko ce uci. Zbog toga su pustili samo stotinjak godisnjih
Ako smanje kapacitet tokom godine, nek prolongiraju ove sezonske, a prodaju mjesecne![]()
Kako nigdje, pa jesil gledao Euro?sumirprimus wrote: ↑12/07/2021 14:30 ma glupost je nevidjena toliko razvodnit prostor na tribini.
to se nigdje ne radi, na otvorenom