Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8026 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Velkoski »

plain vanilla wrote: 10/07/2021 00:22
Velkoski wrote: 10/07/2021 00:18 pa nije se mogla predvidjeti pandemija
Hello
Prodaju godisnje za tribinu na kojoj ne vrijede desetogodisnje :mrgreen:
dobro, i? :D

Po posebnim uslovima uzrokovanim pandemijom uz produženje za dvije godine. Ne vidim problem
perscitus

#8027 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

:lol: :lol: Strašno je ovo što @plain vanilla govori.
Da strašnije mogu biti samo reakcije forumskog puka i javnog mnijenja. Djevojka se sa pravom ibreti otkud obraz da uzmeš milju od umeta napaćenog i kažeš mu momak izvini, sljedeće godine, možda, ili one tamo. More bit bidne, more bit nebidne.Ili kupi ovu novu ili jebi mater. Otkud obraz da odmah nakon toga ponudiš mu sezonske kada ptice na grani znaju da nam dolazi pandžabi verzija ovog kineskog uhljupa!? Trick me once shame on you, trick me twice shame on me! Jel se vi i dalje oslanjate na organizaciju države, na vlast, na budžet? Jel mislite da smo spremni kao država? Jesmo li ikada bili? Za bilo šta, dok je svijeta i vijeka, jesmo li mi ikada bili spremni na nešto? Bijeda i sirotinja, svako svakome otima. Nemojte samo reći ok perserituse evo tražimo investitora, šta je sad? Šta šta je sad, pišete proglase ko za vakta Karađorđa, o ljudi čujte i počujte, pomagajte ako boga znate. Jeste li vi normalni? U kojem vijeku obitavate? Vama kad bi neko i kupio avionske karte i rezervacije za kojekakve svjetske biznis forume, Bog me ubio ako ne bi sa Brajlovićem punih usta lijepili plakate po bjelosvjetskim metropolama :lol: . Jao komšije drage pa nama Hindusi nisu potrebni. Vi ste Bolivud sam po sebi. :lol:

A sada ćemo se nakratko uključiti na drugoj strani zemaljske kugle gdje nas očekuje Sabrina Buljubašić. Sabrina izvolte: :nargila:

Image
Zbog mogućnosti pogoršanja epidemiološke situacije, te potencijalno ponovnog zatvaranja tribina za navijače, Fudbalski klub Sarajevo neće puštati u prodaju sezonske ulaznice za sezonu 2021/22.
Analiticarr

#8028 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Analiticarr »

Modni guru iz Londona pokusava pronaci najsigurniji nacin za podnosenje tuzbe protiv komsija. Zeli da mu se plati za sav njegov ulozeni trud i vrijeme, kao i za njegove ideje koje Zeljo i danas koristi za stvaranje dobrobiti/zarade?!?! Ako se vec nije desio dogovor i potpis izmedju njega i vlasnika Zelje (licno vjerujem da je to vec zavrseno) spremite se za jos jedno ruzno iznenadjenje komsije.

Kod nas se jos lome koplja. Napisao sam poodavno na nasoj temi da smo na klackalici izmedju provalije i vrha. Jos uvjek se klackamo.

Pozdrav i sretno svima u novoj sezoni. Neka pobijedi najbolji. :kiss: :bih:
Ricken

#8029 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Ricken »

plain vanilla wrote: 10/07/2021 00:13
Charuga wrote: 10/07/2021 00:08 A nastavak kaže još nešto ... 8-)

Važenje desetogodišnjih karata produžit će se za dvije godine. Tako će umjesto do 2027. godine, iste vrijediti do 2029. godine.
Ova sezona će vjerovatno opet u septembru bez gledalaca, kako najavljuju te talase,.
Ko ziv, ko mrtav tad.
Ne mozes od ljudi uzet 1000KM i onda pomjerati vazenje. Pa tako mogu do 2100.godine.
Mislim mogu uzet, a vidim tebi ne smeta :mrgreen:
Meni je to lopovluk, a vama pokazivanje ljubavi prema klubu. Samo mi se cini da vam je ljubav neuzvracena.

Kod nas su sad pustili neke premijum karte koje kao trebaju biti prioritet ulaska na stadion. Ako slazu, oho im se. Podrzim svaku akciju kluba, a ako ovo ne ispostuju pa na stadion udju ficfirici, a ljudi s godišnjim jok, od mene im je 0 ubuduce.
Što bi mi smetalo? Klubu treba pomoć. S druge strane pomjera se jer prisustvo nije bilo moguće prošlu sezonu, a ove je neizvjesno.
I ne kontam šta tebe smeta?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#8030 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

Ricken wrote: 12/07/2021 01:56

Što bi mi smetalo? Klubu treba pomoć. S druge strane pomjera se jer prisustvo nije bilo moguće prošlu sezonu, a ove je neizvjesno.
I ne kontam šta tebe smeta?
sto se mene tice, mozes napraviti trajni nalog da ti se svaki mjesec skine po plate za Zelju, vjeruj da mi ne smeta

znaci, ljudi su kupili karte od 1000KM, znam lika koji je kupio dvije. I sad to ne vrijedi, korona bla bla, ali ih to ne smeta da ponovo prodaju karte za istu tribinu iako svi znamo da je sezona neizvjesna, a s obzirom na broj vakcinisanih velika je mogucnost da opet nece biti publike.

i titami, ne smeta mi, samo kupujte :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#8031 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Charuga »

I ja sam kupio dvije, pa se ne žalim. Tako je kako je, pandemija, nešto što se ne može predvidjeti. Evo, sada da kažu može se sa desetogodišnjim, i opet za mjesec dana zatvore tribine, šta sam dobio? Bolje ovako, produže mi dvije godine, a za ovo par tekmi što će nas pustiti ću platiti karte.

Štp se tiče prodaje sezonskih karata, one su prodavane i prošle sezone, mada se znalo da nema publike. Ko hoće kupit če, i na taj način pomoći klubu. Vjerujem da neće prodati više od 10% sezonskih.
plain vanilla

#8032 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

Charuga wrote: 12/07/2021 09:20 I ja sam kupio dvije, pa se ne žalim. Tako je kako je, pandemija, nešto što se ne može predvidjeti. Evo, sada da kažu može se sa desetogodišnjim, i opet za mjesec dana zatvore tribine, šta sam dobio? Bolje ovako, produže mi dvije godine, a za ovo par tekmi što će nas pustiti ću platiti karte.

Štp se tiče prodaje sezonskih karata, one su prodavane i prošle sezone, mada se znalo da nema publike. Ko hoće kupit če, i na taj način pomoći klubu. Vjerujem da neće prodati više od 10% sezonskih.
pa meni to i jeste cudno da se ne zalite,ali kako da ja to vama objasnim :?
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#8033 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sime_cipol »

Realno, mogli su reci da je pandemija nepredvidjeni problem i da ti racunaju proslu godinu da si koristio kartu. Ovako su po meni ispali fer, pa su vazenje 10god karata produzili za dvije godine.
sumirprimus

#8034 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sumirprimus »

ljudima treba lova i sasvim razumljiva odluka, na navijacima je da podrze, i ov sto su im odgodili realno ok odluka.
Charuga
Globalni moderator

#8035 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Charuga »

sime_cipol wrote: 12/07/2021 13:02 Realno, mogli su reci da je pandemija nepredvidjeni problem i da ti racunaju proslu godinu da si koristio kartu. Ovako su po meni ispali fer, pa su vazenje 10god karata produzili za dvije godine.
To sam otprilike i pisao.
animus

#8036 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

U pravu je Vanila. Ne mozes nesto prodati pa reci ne vazi prodaja ali ti pare ne dam. To je trebalo na drugi nacin napraviti. Reci da vrijede karte ali da zbog trenutne situacije se mogu ipak kupiti karte a da se 10 godina pomjera u tom slucaju. Vecina bi to izabrala.
sumirprimus

#8037 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sumirprimus »

mislim da je vama sad najmanje bitno da li su ispali fer ili ne, jer vam treba lova, ako su skontali da mogu dio generirat dobro po vas sto da ne, ko god sta mislio. kriza je svakako svugdje. ko ce sta reci najmanje bitno
decko_sa_kovaca

#8038 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by decko_sa_kovaca »

Kako ce vrijedit ako ti recimo dopusti 10% kapaciteta ,a imas 900 vlasnika desetogodosnjih. Kako ces odrediti ko ce uci. Zbog toga su pustili samo stotinjak godisnjih
sumirprimus

#8039 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sumirprimus »

i to za 10% kapaciteta je zlo i naopako, pogotov jer su stadioni vani, i tribine su na otvorenom. cemu 10% kapaciteta? jel ogranice kafane i diskoteke na 10% kapaciteta hau jes no
svaka druga stolica na otvorenom je sasvim ok.
decko_sa_kovaca

#8040 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Sve si ti upravu al ko nas pita :?
sumirprimus

#8041 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sumirprimus »

pa trebaju klubovi da reaguju da kazu alo gospodo jeste normalni, kakve zabrane? ne zivi se ovde od tv prava nego od bas takvih stvari
meni su tu klubovi najnejasniji
plain vanilla

#8042 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

decko_sa_kovaca wrote: 12/07/2021 14:22 Kako ce vrijedit ako ti recimo dopusti 10% kapaciteta ,a imas 900 vlasnika desetogodosnjih. Kako ces odrediti ko ce uci. Zbog toga su pustili samo stotinjak godisnjih
Samo za istok je u prodaji 200 karti.

Ako smanje kapacitet tokom godine, nek prolongiraju ove sezonske, a prodaju mjesecne :mrgreen:
plain vanilla

#8043 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote: 12/07/2021 14:26 pa trebaju klubovi da reaguju da kazu alo gospodo jeste normalni, kakve zabrane? ne zivi se ovde od tv prava nego od bas takvih stvari
meni su tu klubovi najnejasniji
Klubovi nek traze donacije. Ja cu kad god mogu kupiti onu kartu s kojom mozes samo na brdo. Ali ne volim da me iko levati, u tome je poenta.
Ako s onim nasim premium ne mognem na stadion, a tamo se skupe menadzercici, od mene im je sipak za ubuduce
sumirprimus

#8044 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sumirprimus »

ma glupost je nevidjena toliko razvodnit prostor na tribini.
to se nigdje ne radi, na otvorenom
decko_sa_kovaca

#8045 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

plain vanilla wrote: 12/07/2021 14:28
decko_sa_kovaca wrote: 12/07/2021 14:22 Kako ce vrijedit ako ti recimo dopusti 10% kapaciteta ,a imas 900 vlasnika desetogodosnjih. Kako ces odrediti ko ce uci. Zbog toga su pustili samo stotinjak godisnjih
Samo za istok je u prodaji 200 karti.

Ako smanje kapacitet tokom godine, nek prolongiraju ove sezonske, a prodaju mjesecne :mrgreen:
Mislio sam na istok kad sam reko stotinjak karti. Nesto mi ostalo u glavi da je 140 karti ,a to je cijena.
U sustini nevazno za poentu i po meni je ovo sasvim ok jer nista ne gubis a svakako ce kartu koristiti 10 sezona
plain vanilla

#8046 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote: 12/07/2021 14:30 ma glupost je nevidjena toliko razvodnit prostor na tribini.
to se nigdje ne radi, na otvorenom
Kako nigdje, pa jesil gledao Euro?
Negdje ovako, negdje onako

A kako kod nas nema vakcina, donji smo
sumirprimus

#8047 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sumirprimus »

pune trebine :D
gdje je bilo prazno, nisam pogledo 2 utakmice
Charuga
Globalni moderator

#8048 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Charuga »

Ako su pustili Veležu na Grbavici 5.000 karata, mislim da će pustiti i nama. Mada kažu da ide 30% kapaciteta stadiona.
Charuga
Globalni moderator

#8049 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Charuga »

https://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... lub-672688

Sarajevo (10): Vladan Kovačević, Aleksandar Pejović, Dušan Hodžić, Haris Handžić, Slobodan Milanović, Elvis Džafić, Zinedin Mustadanagić, Hrvoje Miličević, Jasmin Mešanović, Joachim Adukor.
Sloboda (14): Adnan Golubović, Luka Kukić, Semir Pezer, Nemanja Ilić, Nikola Leko, Bojan Đorđić, Robert Mišković, Ševkija Resić, Adnan Mujkić, Amar Nišić, Dušan Ristić, Adnan Salihović, Ermin Kadrić, Adnan Islamović.
Široki (4): Mateusz Zachara, Josip Maganjić, Josip Majić, Stipe Jurić.
Tuzla City (8): Luka Lučić, Edin Rustemović, Kobie Morris, Hrvoje Barišić, Nermin Crnkić, Dejan Maksimović, Badar Badji, Azir Muminović.
Velež (5): Adnan Bobić, Konstantin Cheshmedjiev, Vedran Kjosevski, Amar Alikadić, Seid Behram.
Zrinjski (10): Zvonimir Vukoja, Miljan Govedarica, Ivan Enin, Domagoj Pušić, Ennio Travaglia, Luis Ibanez, Dinko Trebotić, Miro Varvodić, Miloš Filipović, Filip Arežina.
Željezničar (10): Mladen Veselinović, Filip Erić, Ivan Lendrić, Luka Miletić, Eldar Šehić, Siniša Stevanović, Frane Ikić, Jasmin Čeliković, Sinan Ramović, Mehmed Alispahić.
Logovan

#8050 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

Ova Sloboda je nedostižna. :D
Post Reply