BadBoy wrote: ↑05/07/2021 17:29
Dozer wrote: ↑05/07/2021 15:01
Niciju stranu ja ne drzim, ni istocnu, ni zapadnu. Jebe mi se za obe.
A sve ono sto pricam vec godinu dana, sad polako pocinje isplivavati i pokazuje se da je bilo tacno predvidjanje. Samo polako...
Znači pokazalo se tačnim ono što si pričao godinu dana da "nemaju izolovan virus" a sada si primio vakcinu na osnovu deaktiviranog virusa? Kako se ispostavilo tačnim da nemaju izolovan virus, nešto što si godinu dana tvrdio na više tema?
Vakcinu primio da mogu u Grcku na remo. I to sam primio "najlosiju". Ciljano i namjerno.
A tvrdio sam i da Pfizer nije ni izbliza dovoljno restirqn, da je moguce sve u svasta u dugorocnom smislu, te da niko nema pojma sta jer - ne znaju.
Zar se ne iapostavlja sad uprqvo to i zar ne raste zabrinutost oko toga?
Pricao sam i da ce se tek nakon 6-7 mjeseci moci pricati o nus pojavama svake vakcine. Koja vakcina danas drzi primat u tome?
Prije pola godine sam rekao da ce Izrael biti odlican lakmus za Pfizera. Sad se pojavljuju razni "cudni" rezultati, razliciti od laboratorijskih, a prave kratkoorocne rezultate ocekujemo za 5-6 mjeseci. Ako budu objavljeni odmah, a be nakon 10 godina, naravno.
Pricao sam i kako je lako izmanipulisati cijeli svijet preko GenBank servera. To stoji i danas.
Itditd.