Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
- Dozer
#42726 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Nego s cim ima veze 
- salik79
- skafiskafsnjak
#42728 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Pa covjek govori sta znaci taj procenat...
To sto je procenat zastite sad opao, nema veze s onim sto pokusava objasniti. Malo se pravite ludi....
To sto je procenat zastite sad opao, nema veze s onim sto pokusava objasniti. Malo se pravite ludi....
- SpecialOffer
#42729 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Evo ja sam 100% neutralan sto se virusa i svega tice ali brate @Dozer odvadi malo ziv bio. Vrtis se u krug i pises tako da jednostavno nije moguce voditi konverzaciju sa tobom.
I ne, ti ne gledas stvari iz vise uglova ma koliko to pricao vec samo vrtis jesnu pricu u krug kao po nekoj agendi.
I ne, ti ne gledas stvari iz vise uglova ma koliko to pricao vec samo vrtis jesnu pricu u krug kao po nekoj agendi.
- Dozer
#42730 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Niciju stranu ja ne drzim, ni istocnu, ni zapadnu. Jebe mi se za obe.
A sve ono sto pricam vec godinu dana, sad polako pocinje isplivavati i pokazuje se da je bilo tacno predvidjanje. Samo polako...
A sve ono sto pricam vec godinu dana, sad polako pocinje isplivavati i pokazuje se da je bilo tacno predvidjanje. Samo polako...
- Point.
#42731 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Da, jedini ti si proputovao svijeta i dunjaluka.Dozer wrote: ↑05/07/2021 14:23 Ja ne znam gdje ti u mojim postovima vidis bilo kakvu ideologiju...?
Za razliku od tvojih, ja ti nabrajam stvari sa svih strana, i nigdje nisam rekao "vjerujem ovima samo zato sto su oni", kako ti to kazes. Zar nije upravo to ideologija?
Za razliku od tebe, ocito, ja sam proputovao dosta svijeta, i lijevo i desno. Ti si dobacio do te SveCke, vjerovatno kao izbjeglica i vrlo mali (ne omalovazavam, samo kazem), i sad si "vidio sve" i smatras da znas sve, a u stvari si sve "vidio" samo na TV-u i cuo i procitao ono sto se kaze o tome. Naravno, to kaze neko sa zapada, i mora da je onda to tako... Ne ide, jbg...
Zamisli situaciju da ti gledas neku ulicu u Malmeu, vidis sve sta se u njoj desava, znas kako se ponasaju ljudi u njoj, i onda odjednom na CNN-u vidis emisiju o toj ulici, i ide prica da se u toj ulici svake godine desavaju strasne poplave, da se ljudi prisilno evakuisu, da bude haos, i da vlasti nece da urade nista po tom pitanju i da rijese problem... A ti znas da se to nikad nije desilo jer tu ulicu gledas cijeli zivot. Da li bi vjerovao CNN-u, jer to kaze CNN, ili onome sto ti licno znas i sto si vidio?
Svako dobro i tebi, naravno![]()
Ti misliš da nabrajaš sa svih strana a zapravo se držiš jedne strane jer nju promovišeš a drugu pljuješ i želiš da ocrniš. Što bi reko naš narod ne vidiš šumu od drveća
Baš kao i 5 miliona ljudi koji žive u ovoj državi koji su do sada primili jal Astru jal Modernu ili Pfizer i ja vjerujem isključivo ovoj državi. A ta država je sigurno pametnija od mene i pogledala je situaciju iz milion i dva ugla prije nego što je odlučila da cijepi sopstveno stanovništvo određenom vakcinom. Ja nemam nikakve dvojbe niti konspiracijskih uglova u vezi toga. Ni sekunde. Dapače.
- Dozer
#42732 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
OK. Good luck. Sta drugo da ti kazem...
- Point.
#42733 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
A ništa. Hvala također.
- tranquil
#42734 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Zapad: nije sve savršeno, ali ipak postoji neka transparencija. Podaci postoje, on sumnja u njihovu tačnost. Ni mrtav ne bi koristio njihovu vakcinu.
Istok: nema podataka, totalna netransparentnost. Sve što je došlo iz te zemlje od početka pandemije je u najmanju ruku sumnjivo. Ipak, ubo se njihovim proizvodom, jer je guzica zaželila puta.
Nije ideologija, nema govora.
Potsjetio me je na poznanika, koji je nekad, prije dvije i po decenije, derao sve živo, od trave do tableta, i to što sam ja znao, a ko zna šta još... Znali smo od koga to nabavlja, od džankija koji je bio na igli i koji odavno nije više među živima. Uzimao je od njega i biologiju i hemiju, nije pitao za certifikate o porijeklu, sastav, i faze testiranja...
Danas naravno neće da se vakciniše, jer "ko zna šta su stavili u to".
Istok: nema podataka, totalna netransparentnost. Sve što je došlo iz te zemlje od početka pandemije je u najmanju ruku sumnjivo. Ipak, ubo se njihovim proizvodom, jer je guzica zaželila puta.
Potsjetio me je na poznanika, koji je nekad, prije dvije i po decenije, derao sve živo, od trave do tableta, i to što sam ja znao, a ko zna šta još... Znali smo od koga to nabavlja, od džankija koji je bio na igli i koji odavno nije više među živima. Uzimao je od njega i biologiju i hemiju, nije pitao za certifikate o porijeklu, sastav, i faze testiranja...
Danas naravno neće da se vakciniše, jer "ko zna šta su stavili u to".
- salik79
#42735 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Kako da ne, sve transparentno, sve lege artis, bez cenzure, samo struka 
- tranquil
#42736 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Obrisan mu post na linkedinu-u pa ga objavio na Twitteru
Jebote kakva opresija, skoro isto ko Tienanmen
Jebote kakva opresija, skoro isto ko Tienanmen
- JohnnyS
#42737 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Notorna je činjenica da su faktčekeri postali suvremena inkvizicija, koja tuži, sudi i kažnjava sve one koji odstupaju od dogme
- spinel_
#42738 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Fakcekeri su zlo ovog svijeta. I svako ko se poziva na njih je nista drugo do obican podanik.
-
ProgramskiJezik
#42739 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
jedno je cinjenica jedno je fantazija.. uostalom imas temu "Teorije zavjere" pa tamo siri svoje gluposti
Mislim na opcenito ove ljude na ovoj temi..
- tranquil
#42740 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Da, opšte je poznato da oni kojima se informacija označi kao "fake news" završe u sabirnim logorima iz kojih se noću čuju krici mladih djevojaka, i gdje im se gubi svaki trag.
- salik79
-
Naslovnica
#42742 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Ja se vrlo često upitam da li je zaista tako, ili nam se ta priča servira preko vlada i medija?!tranquil wrote: ↑05/07/2021 15:40 Zapad: nije sve savršeno, ali ipak postoji neka transparencija. Podaci postoje, on sumnja u njihovu tačnost. Ni mrtav ne bi koristio njihovu vakcinu.
Danas naravno neće da se vakciniše, jer "ko zna šta su stavili u to".![]()
-
ProgramskiJezik
#42743 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Danas je svako pametniji od Struke, zato nam i jest situacija kakva jest jebte, sve neki doktori biologije i medicinari po FB i mrezama, u sve se razumiju jer je neki Hamdo napiso blogpost o tome kako je X stvar stetna..
- JohnnyS
- tranquil
#42745 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Au, obrisan account, to je već i gore nego da su poslali tenk da ga zgazi

- salik79
#42746 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
A prije toga mu je "hackovan" tweeter racun,... Sve nekakve slucajnosti.
- tranquil
#42747 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
- salik79
#42748 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Znaci, kada ocu mRNA vakcine cenzurisu sve moguce, brisuci od youtubea do linkedina sve sto je vezano za njega, to nimalo nije sumnjivo? Ono, sve ok?
- tranquil
#42749 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Pa dobro je čovjek još normalan, da mi se to desilo, ja bih skočio direktno pod kineski tenk, na sred glavnog trga u Pekingu.
-
Naslovnica
#42750 Re: Novi korona virus - velika opasnost ili ne ? POGLEDATI PRVI POST!
Bilo bi zanimljivo saznati zašto mu je ukinut nalog.