Ima Glovo, štaš landarati koji Q po shopping centru, u doba pandemije?!
#budiodgovoran
#ostanidoma
Ha ja!
Moderator: O'zone
Na pogrešnom pf pitaš, zavjeraši su na pf "teorije zavjere bre", provjeri tamo bre.Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 18:53 Da li ima ovdje bar jedan forumas koji je na strani zavjerasa, a da ima obrazovanje iz oblasti bliske virologiji?
Sve nekakvi priuceni strucnjaci, razbacuju se misljenjima utemeljeni ni na cemu. Ja jos nisam upoznao nekoga da je strucan, a da ima takvo razmisljanje.
Ne znam da ima takav i na strani brnjicara.Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 18:53 Da li ima ovdje bar jedan forumas koji je na strani zavjerasa, a da ima obrazovanje iz oblasti bliske virologiji?
Sve nekakvi priuceni strucnjaci, razbacuju se misljenjima utemeljeni ni na cemu. Ja jos nisam upoznao nekoga da je strucan, a da ima takvo razmisljanje.
Ima, naravno, samo se ti ne kreces u tim krugovima.salik79 wrote: ↑02/07/2021 19:03Ne znam da ima takav i na strani brnjicara.Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 18:53 Da li ima ovdje bar jedan forumas koji je na strani zavjerasa, a da ima obrazovanje iz oblasti bliske virologiji?
Gdje, na forumu!? Ukazi mi na njih, molim te!Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:12Ima, naravno, samo se ti ne kreces u tim krugovima.
Evo, imate priliku dokazati svoje teorije
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... Q/viewform
Sta je (ne)vakcijacija ?Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:12Ima, naravno, samo se ti ne kreces u tim krugovima.
Evo ti prvog splintera, ali nevezano za forum, dao sam ti link pa se prijavi, i svi koji mislite da imate kvalitetno razmisljanje pa da vas studentarija otrese ko slinusalik79 wrote: ↑02/07/2021 19:13Gdje, na forumu!? Ukazi mi na njih, molim te!Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:12
Ima, naravno, samo se ti ne kreces u tim krugovima.
Ne, ne, molim te da mi navedes te virusologe, brnjicare, na forumu!? Zapoceo si tu pricu pa je, molim te, dovedi do kraja. Mani se spina.Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:18Evo ti prvog splintera, ali nevezano za forum, dao sam ti link pa se prijavi, i svi koji mislite da imate kvalitetno razmisljanje pa da vas studentarija otrese ko slinu![]()
Dajgle šta @splinter ka'e.Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:18Evo ti prvog splintera, ali nevezano za forum, dao sam ti link pa se prijavi, i svi koji mislite da imate kvalitetno razmisljanje pa da vas studentarija otrese ko slinu![]()

salik79 wrote: ↑02/07/2021 19:23Ne, ne, molim te da mi navedes te virusologe, brnjicare, na forumu!? Zapoceo si tu pricu pa je, molim te, dovedi do kraja. Mani se spina.Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:18
Evo ti prvog splintera, ali nevezano za forum, dao sam ti link pa se prijavi, i svi koji mislite da imate kvalitetno razmisljanje pa da vas studentarija otrese ko slinu![]()
Reko sam, bez spina! Usput, gdje si se to ti edukovao?
Apsolutno se slazem, neke mjere nemaju smisla, razlicite su od vlade do vlade, mora se balansirati izmedju zdravlja i ekonomije. Ali, nikad neces naci njegov post ili nekoga slicnog obrazovanja da dovodi u pitanje naucnu stranu virusa i stav takvih ljudo se podudara sa strukom u svijetu, ne sa politikom, nego naukom.Naslovnica wrote: ↑02/07/2021 19:25Dajgle šta @splinter ka'e.Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:18
Evo ti prvog splintera, ali nevezano za forum, dao sam ti link pa se prijavi, i svi koji mislite da imate kvalitetno razmisljanje pa da vas studentarija otrese ko slinu![]()
![]()
![]()
Haha izvlace sta im.odgovaraIndustrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:31Apsolutno se slazem, neke mjere nemaju smisla, razlicite su od vlade do vlade, mora se balansirati izmedju zdravlja i ekonomije. Ali, nikad neces naci njegov post ili nekoga slicnog obrazovanja da dovodi u pitanje naucnu stranu virusa i stav takvih ljudo se podudara sa strukom u svijetu, ne sa politikom, nego naukom.
Znaci, bas kao i ona, specijalizirao spinologiju i paranoju
Njihova zemlja, njihova pravila. Il se druži il produži. Samo kažem da je sitnica u odnosu na to koliko ćemo potrošiti za jedan porodični godišnji recimo.salik79 wrote: ↑02/07/2021 18:32Pa, mogli su jos sta izmisliti, malo je.malocvijece wrote: ↑02/07/2021 18:26 Šta fali testirati se? Potrošit ćeš na moru par stotina eura, a nećeš da platiš antigenski test od 35KM.
Je li bas?!Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:31Apsolutno se slazem, neke mjere nemaju smisla, razlicite su od vlade do vlade, mora se balansirati izmedju zdravlja i ekonomije. Ali, nikad neces naci njegov post ili nekoga slicnog obrazovanja da dovodi u pitanje naucnu stranu virusa i stav takvih ljudo se podudara sa strukom u svijetu, ne sa politikom, nego naukom.
spinel_ wrote: ↑02/07/2021 19:23 https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... ma-1109858
Evo ovaj "strucnjak" najavljuje puna groblja.
Nije isto splinter i.spinelsalik79 wrote: ↑02/07/2021 19:35Je li bas?!Industrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:31
Apsolutno se slazem, neke mjere nemaju smisla, razlicite su od vlade do vlade, mora se balansirati izmedju zdravlja i ekonomije. Ali, nikad neces naci njegov post ili nekoga slicnog obrazovanja da dovodi u pitanje naucnu stranu virusa i stav takvih ljudo se podudara sa strukom u svijetu, ne sa politikom, nego naukom.spinel_ wrote: ↑02/07/2021 19:23 https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... ma-1109858
Evo ovaj "strucnjak" najavljuje puna groblja.
Da nam malo potkrijepis to?! Recimo (fotografijom) diplomom, ili polozenim ispitom iz virologije?!
Ne znam na koga si mislio kada si rekao "izvlače šta im odgovara", ali mene je ovaj @splinter post baš iznenadio, kontam šta bi čovjeku, vazda prilaz sa naučnog aspekta. Znam da je navijač, ali jope..skafiskafsnjak wrote: ↑02/07/2021 19:32Haha izvlace sta im.odgovaraIndustrialyzer wrote: ↑02/07/2021 19:31
Apsolutno se slazem, neke mjere nemaju smisla, razlicite su od vlade do vlade, mora se balansirati izmedju zdravlja i ekonomije. Ali, nikad neces naci njegov post ili nekoga slicnog obrazovanja da dovodi u pitanje naucnu stranu virusa i stav takvih ljudo se podudara sa strukom u svijetu, ne sa politikom, nego naukom.![]()