Forza Italia
Ma svjedno, samo ne mogu te Engleske nadmenosti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Gdje si to ti ba dosao u dodir sa engleskom nadmenoscu pa je ne mozes? I ja......it's coming home!
The Fab Four
Jesam ja, čak sam i boravio tamo, zaljubljenik sam u Veliku Britaniju inače, ali prosječni Englez je jedno veliko dijete, baš mi je bilo čudno vidjeti starije ljude, a da su tako djetinjasti i nezreli.
sve isto ko i 2018, ista priča i euforija dok nisu naletili na komšije. ok, ovaj put su izbacili švabe i igraju kući, ali zato nije SP nego samo EP …. vidjećemo. imaju gomilu igrača i imaju budućnost, to im je možda najbitnije, za katar im ne treba niko novi, a samo je walker preko 30, gomila ispod 25
euro-2020-t159733s2875.htmlturbofolk wrote: ↑24/06/2021 10:53 Parovi polufinala:
Italija - Francuska (Italija u finalu)
Engleska - Danska (Danska u finalu)
Italija osvaja
Ostavljam kao rezervnu mogućnost da ovaj put Italije do naslova, bude eventualno put Belgije
Danska je po meni najjača na desnoj strani kostura. Holandija nije imala ozbiljnog protivnika u grupi, doduše nije ni Italija![]()
Englezi rotiraju i izgleda kao da se malo trose. Bice dosta svjeziji od bilo kojeg protivnika u finalu ako prodaju Dance.kanguru wrote: ↑04/07/2021 00:43 Elem ova Engleska je i dalje velika enigma. Ne znaš da li igraju koliko im treba, da li se čuvaju, da li se zajebavaju, jesu li precijenjeni ili su fakat prejaki. U svakoj utakmici on ostavi dva-tri superstara na klupi, a pobjede se nižu. Baš me zanima ovaj duel sa Danskom. Čini se da bi im ovo mogao biti najveći izazov do sada.![]()
da, poslije francuza trenutno imaju najviše igrača koji mogu početi bez da tim izgubi na kvalitetiKikibombona wrote: ↑04/07/2021 12:41Englezi rotiraju i izgleda kao da se malo trose. Bice dosta svjeziji od bilo kojeg protivnika u finalu ako prodaju Dance.kanguru wrote: ↑04/07/2021 00:43 Elem ova Engleska je i dalje velika enigma. Ne znaš da li igraju koliko im treba, da li se čuvaju, da li se zajebavaju, jesu li precijenjeni ili su fakat prejaki. U svakoj utakmici on ostavi dva-tri superstara na klupi, a pobjede se nižu. Baš me zanima ovaj duel sa Danskom. Čini se da bi im ovo mogao biti najveći izazov do sada.![]()
Ukrajina pobjedila samo jednu utakmicu na prvenstvu (protiv Sj.Makedonije 2:1), i vec u cetvrtfinalu