Evo uslova da se udje na utakmice Veleza i Sarajeva.. Dakle ne obezbijede ti vakcine ali ti traze dokaz da si vakcinisan.. Ako si se kojim slucajem cuvao i izbjegao zarazu bices diskriminisan i nece ti biti dozvoljen ulazak, osim ako ne platis test.. Po pametnjakovicima, poput onog badboya, ovo je vjerovatno sve normalno i opravdano-Da je prebolovao virus COVID-19 u poslednjih 6 (šest) mjeseci i da predoči potvrdu o prebolovanom COVID-19;
-Da je vakcinisan i revakcinisan
-Da je vakcinisan u posljednjih 14 (četrnaest) dana bar jednom dozom vakcine
-Ako nije vakcinisan da posjeduje negativan PCR test ne stariji od 72h
-Da posjeduje negativan brzi antigen test, ne stariji od 24h
Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
-
laik1981
#41476 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
-
splinter
#41477 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ovo je stvarno više prevršilo svaku mjeru, a ovi su se pogubili totalno. Milsim da ne znaju gdje ni gdje su šuplji.laik1981 wrote: ↑02/07/2021 15:12Evo uslova da se udje na utakmice Veleza i Sarajeva.. Dakle ne obezbijede ti vakcine ali ti traze dokaz da si vakcinisan.. Ako si se kojim slucajem cuvao i izbjegao zarazu bices diskriminisan i nece ti biti dozvoljen ulazak, osim ako ne platis test.. Po pametnjakovicima, poput onog badboya, ovo je vjerovatno sve normalno i opravdano..
Više sam i prestao pratiti njihove "pametne odluke" niti me zanima šta više odlučuju glede bilo čega u vezi ove pandemije.
-
udri me jace
#41478 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ko ce kontrolisati te covid potvrde? Zaštitari?splinter wrote: ↑02/07/2021 15:15Ovo je stvarno više prevršilo svaku mjeru, a ovi su se pogubili totalno. Milsim da ne znaju gdje ni gdje su šuplji.laik1981 wrote: ↑02/07/2021 15:12
Evo uslova da se udje na utakmice Veleza i Sarajeva.. Dakle ne obezbijede ti vakcine ali ti traze dokaz da si vakcinisan.. Ako si se kojim slucajem cuvao i izbjegao zarazu bices diskriminisan i nece ti biti dozvoljen ulazak, osim ako ne platis test.. Po pametnjakovicima, poput onog badboya, ovo je vjerovatno sve normalno i opravdano..
Više sam i prestao pratiti njihove "pametne odluke" niti me zanima šta više odlučuju glede bilo čega u vezi ove pandemije.
Potvrdu o prebolovanoj koroni svako sebi moze napraviti tako da
- spinel_
#41479 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
To je po nekima bezveze landaranje u doba pandemije. Ti bi da se provodis? E nece da moze.
-
splinter
#41480 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Čerkez ubleha živi odmah preko puta stadiona, ne bi me čudilo da ne digne sve živo na noge radi pojačanje kontrole. On lično će njuškati oko ulaza svakog ponaosob ako bude trebalo.udri me jace wrote: ↑02/07/2021 15:23Ko ce kontrolisati te covid potvrde? Zaštitari?![]()
![]()
![]()
Potvrdu o prebolovanoj koroni svako sebi moze napraviti tako da![]()
-
udri me jace
#41481 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
sta očekivati kad se u EU drzavi desava ovo:splinter wrote: ↑02/07/2021 15:31Čerkez ubleha živi odmah preko puta stadiona, ne bi me čudilo da ne digne sve živo na noge radi pojačanje kontrole. On lično će njuškati oko ulaza svakog ponaosob ako bude trebalo.udri me jace wrote: ↑02/07/2021 15:23
Ko ce kontrolisati te covid potvrde? Zaštitari?![]()
![]()
![]()
Potvrdu o prebolovanoj koroni svako sebi moze napraviti tako da![]()
https://www.index.hr/vijesti/clanak/doz ... tid=129636
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nov ... 87769.aspx
-
laik1981
#41482 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ma ovo su klasicna izivljavanja.. Ovako ce ti kao da gledam biti u Sa i kad prvenstvo pocne.. Jebene ublehe prepisuju od svaba, a vakcine nisu obezbijedili.. Ko je prebolovao u novembru prosle godine ima tarabu.. U Sirokom i BL nikakvih pravila, ni ogranicenja.. Pusten pun kapacitet, a ove ublehe u Sa glume budale..splinter wrote: ↑02/07/2021 15:15Ovo je stvarno više prevršilo svaku mjeru, a ovi su se pogubili totalno. Milsim da ne znaju gdje ni gdje su šuplji.laik1981 wrote: ↑02/07/2021 15:12
Evo uslova da se udje na utakmice Veleza i Sarajeva.. Dakle ne obezbijede ti vakcine ali ti traze dokaz da si vakcinisan.. Ako si se kojim slucajem cuvao i izbjegao zarazu bices diskriminisan i nece ti biti dozvoljen ulazak, osim ako ne platis test.. Po pametnjakovicima, poput onog badboya, ovo je vjerovatno sve normalno i opravdano..
-
splinter
#41483 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ovo je utakmica pod pokroviteljstvom UEFE, iste uslove će imati i pitari na Koševu, kad budu igrali . Ovi naši iz vlade poletili da se pokažu kako oni to rade stručno, ma nema ni Germany tako, a na terenu ne znam da li je obezbijeđeno vakcina ni za 2 % populacije.laik1981 wrote: ↑02/07/2021 15:43Ma ovo su klasicna izivljavanja.. Ovako ce ti kao da gledam biti u Sa i kad prvenstvo pocne.. Jebene ublehe prepisuju od svaba, a vakcine nisu obezbijedili.. Ko je prebolovao u novembru prosle godine ima tarabu.. U Sirokom i BL nikakvih pravila, ni ogranicenja.. Pusten pun kapacitet, a ove ublehe u Sa glume budale..
Kad počnu domaće tekme druga će to priča biti. Tad idemo da kršimo mjere
-
laik1981
#41484 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
I u BL i Sirokom je pod pokroviteljstvom UEFA-e, pa ljudi ne glume budale. Onaj Vranic je teski komad budale. Ne sumnjam da ce slicne nebuloze uvesti i za prvenstvo, bar u pocetku dok skroz ne zabrane nekad pocetkom oktombra..splinter wrote: ↑02/07/2021 15:51Ovo je utakmica pod pokroviteljstvom UEFE, iste uslove će imati i pitari na Koševu, kad budu igrali . Ovi naši iz vlade poletili da se pokažu kako oni to rade stručno, ma nema ni Germany tako, a na terenu ne znam da li je obezbijeđeno vakcina ni za 2 % populacije.laik1981 wrote: ↑02/07/2021 15:43
Ma ovo su klasicna izivljavanja.. Ovako ce ti kao da gledam biti u Sa i kad prvenstvo pocne.. Jebene ublehe prepisuju od svaba, a vakcine nisu obezbijedili.. Ko je prebolovao u novembru prosle godine ima tarabu.. U Sirokom i BL nikakvih pravila, ni ogranicenja.. Pusten pun kapacitet, a ove ublehe u Sa glume budale..
Kad počnu domaće tekme druga će to priča biti. Tad idemo da kršimo mjere![]()
- Porodice Foht
#41485 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Tu je kvaka, vaze li UEFA instructions za sve, ili se lokalna hajducija moze ponasati kako hoce.laik1981 wrote: ↑02/07/2021 15:58I u BL i Sirokom je pod pokroviteljstvom UEFA-e, pa ljudi ne glume budale. Onaj Vranic je teski komad budale. Ne sumnjam da ce slicne nebuloze uvesti i za prvenstvo, bar u pocetku dok skroz ne zabrane nekad pocetkom oktombra..splinter wrote: ↑02/07/2021 15:51
Ovo je utakmica pod pokroviteljstvom UEFE, iste uslove će imati i pitari na Koševu, kad budu igrali . Ovi naši iz vlade poletili da se pokažu kako oni to rade stručno, ma nema ni Germany tako, a na terenu ne znam da li je obezbijeđeno vakcina ni za 2 % populacije.
-
aldinjo
#41486 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Pa zar nisu u KS ukinute sve mjere?laik1981 wrote: ↑02/07/2021 15:58I u BL i Sirokom je pod pokroviteljstvom UEFA-e, pa ljudi ne glume budale. Onaj Vranic je teski komad budale. Ne sumnjam da ce slicne nebuloze uvesti i za prvenstvo, bar u pocetku dok skroz ne zabrane nekad pocetkom oktombra..splinter wrote: ↑02/07/2021 15:51
Ovo je utakmica pod pokroviteljstvom UEFE, iste uslove će imati i pitari na Koševu, kad budu igrali . Ovi naši iz vlade poletili da se pokažu kako oni to rade stručno, ma nema ni Germany tako, a na terenu ne znam da li je obezbijeđeno vakcina ni za 2 % populacije.
-
laik1981
#41487 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Nisu to nikakve uefine instrukcije.. Uefa nije zdravstvena organizacija.. U uefinim takmicenjima vaze pravila koja su na snazi u lokalnim zajednicama.. Vidimo i na EP da je negdje ovako, a negdje onako..Porodice Foht wrote: ↑02/07/2021 16:00Tu je kvaka, vaze li UEFA instructions za sve, ili se lokalna hajducija moze ponasati kako hoce.I Velez i FK Sarajevo mogu pokrenuti i tuzbu po meni.
- red evil
#41488 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Potvrđen i kod nas Delta soj.
-
Trappist
- red evil
- spinel_
#41491 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ja,i?
Potvrdjeno pa sta?
Koja je razlika izmedju tog soja i onog u martu?
Vama se svasta moze prodati.
Potvrdjeno pa sta?
Koja je razlika izmedju tog soja i onog u martu?
Vama se svasta moze prodati.
-
Medobrundo25
-
BadBoy
#41493 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Jarane evo fakat sad bez zenacije, zandji put da ti pišem jer se nikada nećemo složiti ni oko čega. Ali moram te iskreno, ljudski pitati: što bi rekao da Četnici napišu za Srebrenicu "Balije jeste spremni, mi upalili bagere?"
Eto iskreno. Šta god da misliš o svemu ovome ljudi su UMRLI. Kako se možeš sprdati sa tim stvarima pogotovo na takav degutantan način.
Barem se eto možemo suzdržati od ovakvih "šala" šta god mislio o koroni.
- skafiskafsnjak
#41494 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Uso nam 'sazada" opet.. iz Medjugorja 
-
Blitz1
#41495 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ne treba se bojati ni jednog soja dok god je našeg premijera Novalića, najboljeg državnika koji nam je obezbijedio dovoljne količine cjepiva. Allah ga nagradio.
-
Trappist
#41496 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Cek, zar su kinezi rekli svijetu spremite bagere saljemo vam smrtonosan virus koji ubija 0.5% ljudi koji ga dobiju, vecinom stariji od 80 godina sa vec postojecim bolestima?BadBoy wrote: ↑02/07/2021 17:14Jarane evo fakat sad bez zenacije, zandji put da ti pišem jer se nikada nećemo složiti ni oko čega. Ali moram te iskreno, ljudski pitati: što bi rekao da Četnici napišu za Srebrenicu "Balije jeste spremni, mi upalili bagere?"
Eto iskreno. Šta god da misliš o svemu ovome ljudi su UMRLI. Kako se možeš sprdati sa tim stvarima pogotovo na takav degutantan način.
Sama cinjenica da je udarna vijest kako je delta soj otkriven kod nas mi je presmijesna, skoro smijesna kao da mrtvi padaju po ulicama, da bageri moraju kupiti mrtve i da nece biti dovoljno mjesta na grobljima za mrtve ako ne budu poštovali policijski sat.
- spinel_
#41497 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Naravno da se pretjeruje. Pa nije kuga jebem ga.
Inace, sta je svrha ovih clanaka zarazeno 1,5,10 pa sad alfabet. Osim sto je cilj da se populacija strasi pa ko se primi primi. A nazalost, mnogi hoce.
Inace, sta je svrha ovih clanaka zarazeno 1,5,10 pa sad alfabet. Osim sto je cilj da se populacija strasi pa ko se primi primi. A nazalost, mnogi hoce.
- Tesla Edison
-
BadBoy
#41499 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ne razvodnjavaj priču, fakat te pitam šta bi rekao da Četnici i njihovi simpatizeri pišu takve "pošalice" za ratna stratišta u BiH?Trappist wrote: ↑02/07/2021 17:47Cek, zar su kinezi rekli svijetu spremite bagere saljemo vam smrtonosan virus koji ubija 0.5% ljudi koji ga dobiju, vecinom stariji od 80 godina sa vec postojecim bolestima?BadBoy wrote: ↑02/07/2021 17:14
Jarane evo fakat sad bez zenacije, zandji put da ti pišem jer se nikada nećemo složiti ni oko čega. Ali moram te iskreno, ljudski pitati: što bi rekao da Četnici napišu za Srebrenicu "Balije jeste spremni, mi upalili bagere?"
Sama cinjenica da je udarna vijest kako je delta soj otkriven kod nas mi je presmijesna, skoro smijesna kao da mrtvi padaju po ulicama, da bageri moraju kupiti mrtve i da nece biti dovoljno mjesta na grobljima za mrtve ako ne budu poštovali policijski sat.
-
Trappist
#41500 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Hajd dohavizaj se malo, nisi dobar u glavu.BadBoy wrote: ↑02/07/2021 18:17Ne razvodnjavaj priču, fakat te pitam šta bi rekao da Četnici i njihovi simpatizeri pišu takve "pošalice" za ratna stratišta u BiH?Trappist wrote: ↑02/07/2021 17:47
Cek, zar su kinezi rekli svijetu spremite bagere saljemo vam smrtonosan virus koji ubija 0.5% ljudi koji ga dobiju, vecinom stariji od 80 godina sa vec postojecim bolestima?
Sta bolan ti poredis? Poredis cetnike koji su silovali, ubijali, pljackali sa cim, ne znam ni ja s cim? Sa mnom ih poredis izgleda? Odjebi malo s tom pricom, da ti ne bih sta drugo odgovorio.