Slučaj Dženan Memić

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked

Vjerujete li da je poginuo nakon udara kombija?

Da
91
9%
Ne
915
91%

Total votes: 1006

dzolix

#14251 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by dzolix »

_Reds_ wrote: 02/07/2021 08:04 Za sve ove godine pojavil bi se nešto, osim mahalske. Šta je ima neko braniti, kad ti kažem, ona nije bila ništa posebno, i 99 posto ljudi nije znalo ni ko je uopće.

Drugo, da nemaju, ali ovaj slučaj je toliko eksponiran, da bi se 100% pojavio neko ko ih je vidjao negdje. lakše valjda progutati to da je ona bila neke eskort dama bez pokrića.
Dok se nije dogodilo to u V.aleji vjerovatno je bila nepoznata.
Nakon rekonstrukcije Yt, pisanja u medijima, hajki,prozivki od strane Memica postaje poznata u cijelom regionu za vecinu u negativnom smislu jer navodno krije ubice svojom amnezijom.
Te negativne optuzbe povlace automatski i sumnje na josh nesto negativno (prostitucija).
Obicno zene koje su poznate u medijima a nemaju neki bolji poso se sumnjom dovode u vezu sa pro..
Postala je nenamjerno dio tabloida i zute stampe.
Isti je napadaju i za pros,,, i za to sto se udala.
Ispada da se udala da bi prikrila prostituciju.
_Reds_

#14252 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by _Reds_ »

Gandalf wrote: 02/07/2021 08:27 A zbog nje pade mrtva glava, pokrenu se cijeli koruptivni aparat, dosta stranačkih štelaša završi u muriji, uključujući i nju i starog joj, biće tu zatvorskih kazni za mnoge.

To što niko o njoj ne priča na Ilidži, dokaz je kako je mala namazana. Imam ja takvih u komšiluku, trebice uvijek tip top napucane, nigdje ne rade, samo se postavljaju po instagramu slike s mora, inostranstva, uvijek neki ludi provod, iako je nezaposlena, neudata, s jedva završenom trogodišnjom školom, iz porodice prosječnog imovinskog stanja, živi se lagodno, znatno iznad svojih mogućnosti.
Pa imaš li kakve dokaze da je ova živjela lagodno ? Da je postavljala sike sa ovih ili onih destiacija,sa provoda. Da je bilo toga, sve bi odavno isplivalo.
Ja sam se samo referisao na priču kako je AM bila haman najtraženija treba na ovom području,a takava prička nema nikakvog uporište niti dokaze. Ta priča se ovdje vuče godinama.
Gandalf

#14253 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Gandalf »

Pa vidiš @reds da je bila tražena roba, upravo ti sva ova situacija oko nje to i govori, šta ti tu nije jasno. Ne exponira se, već mudro šuti i radi. Pa mala se u međuvremenu i vjenčala, zar ima iko u ovoj državi da nije čuo za alisu mutap i slučaj memić i opet je neko htio oženiti, bez obzira na svu tu negativnu karizmu. I taj isti muž joj završi u muriji zbog prijetnji Memićima. Ko li ga je na to nagovarao.

Zar nije jasno da je ona jeben igrač koji može šta hoće, jedini problem za nju je što ne može dokle hoće. Kako kažu neki, ali pojma nemam koji : " Možeš lagati neke ljude cijelo vrijeme, možeš lagati sve ljude neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude cijelo vrijeme". Jednostavno, potrošila je svoju sreću, sada je tu gdje mislim da i pripada.
uglavnomja

#14254 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

Gandalf wrote: 02/07/2021 09:02 Pa vidiš @reds da je bila tražena roba, upravo ti sva ova situacija oko nje to i govori, šta ti tu nije jasno. Ne exponira se, već mudro šuti i radi. Pa mala se u međuvremenu i vjenčala, zar ima iko u ovoj državi da nije čuo za alisu mutap i slučaj memić i opet je neko htio oženiti, bez obzira na svu tu negativnu karizmu. I taj isti muž joj završi u muriji zbog prijetnji Memićima. Ko li ga je na to nagovarao.

Zar nije jasno da je ona jeben igrač koji može šta hoće, jedini problem za nju je što ne može dokle hoće. Kako kažu neki, ali pojma nemam koji : " Možeš lagati neke ljude cijelo vrijeme, možeš lagati sve ljude neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude cijelo vrijeme". Jednostavno, potrošila je svoju sreću, sada je tu gdje mislim da i pripada.
zavrsio je u muriji zato jer je muriz rekao da mu je neko rekao da mu je ovaj prijetio ...
a ne zato sto je prijetio

tuzilac potvrdio - nepoznato mjesto, vrijeme, svjedok ... odnosno prijetnja je bila cista laz
(da je neki drugi gradjanin nazvao policiju i rekao neko mi rekao da je neko rekao ... sta mislis da li bi policija poletjela da uhapsi tog sto je kao rekao nekom ko je rekao nekom ...?)

drugo, kroz ovaj post se vidi najbolje citava situacija oko ovog slucaja
polazi se od zeljene pretpostavke, za koju nema niti jednog jedinog\ materijalnog dokaza i ona se uzima kao sveto slovo i onda se sve nelogicnoti, fantazije, forsirana objasnjenja ... izmisljaju iz malog mozga ... za sve se nadje odgovor u vidu toga kako je alisa vrhunski psihopatski i sociopatski majstor manipulacije, a i nevidljivosti izgleda .. uz to sto je majstor svog "posla" :izet:

uz apsoutno sljepilo za sve ostale nelogicnosti, nemogucnosti, nepostojanje dokaza, manipulacije, falsifikovane slike na stranici, avazove tekstove :-) sa friziranim informacijama, lazi i obmane ....
i zanemarivanje materijalnih dokaza i izjava ljudi koji su bili na licu mjesta
i agree

#14255 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by i agree »

Ne vjerujem da Muriz laze kako mu je receno za prijetnje jer bi vjerovatno se istim trikovima sluzio ranije ne samo za njenog muza nego i za nju dok je bila na slobodi,ako je mislio da tako moze napakostit.Glupost cista liku zenu uhapsili vjerovatno reko u afektu uradit cu to i to ako joj se sta desi.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#14256 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by mk ultra »

uglavnomja wrote: 02/07/2021 09:15
Gandalf wrote: 02/07/2021 09:02 Pa vidiš @reds da je bila tražena roba, upravo ti sva ova situacija oko nje to i govori, šta ti tu nije jasno. Ne exponira se, već mudro šuti i radi. Pa mala se u međuvremenu i vjenčala, zar ima iko u ovoj državi da nije čuo za alisu mutap i slučaj memić i opet je neko htio oženiti, bez obzira na svu tu negativnu karizmu. I taj isti muž joj završi u muriji zbog prijetnji Memićima. Ko li ga je na to nagovarao.

zavrsio je u muriji zato jer je muriz rekao da mu je neko rekao da mu je ovaj prijetio ...

tuzilac potvrdio - nepoznato mjesto, vrijeme, svjedok ... odnosno prijetnja je bila cista laz
(da je neki drugi gradjanin nazvao policiju i rekao neko mi rekao da je neko rekao ... sta mislis da li bi policija poletjela da uhapsi tog sto je kao rekao nekom ko je rekao nekom ...?)

polazi se od zeljene pretpostavke, za koju nema niti jednog jedinog\ materijalnog dokaza i ona se uzima kao sveto slovo i onda se sve nelogicnoti, fantazije, forsirana objasnjenja ... izmisljaju iz malog mozga ... za sve se nadje odgovor u vidu toga kako je alisa vrhunski psihopatski i sociopatski majstor manipulacije, a i nevidljivosti izgleda .. uz to sto je majstor svog "posla" :izet:

uz apsoutno sljepilo za sve ostale nelogicnosti, nemogucnosti, nepostojanje dokaza, manipulacije, falsifikovane slike na stranici, avazove tekstove :-) sa friziranim informacijama, lazi i obmane ....
inače kod nas se leži u pritvoru duže od mjesec dana iz zajebancije i nečijih fantazija :run:
uglavnomja

#14257 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

i agree wrote: 02/07/2021 09:31 Ne vjerujem da Muriz laze kako mu je receno za prijetnje jer bi vjerovatno se istim trikovima sluzio ranije ne samo za njenog muza nego i za nju dok je bila na slobodi,ako je mislio da tako moze napakostit.Glupost cista liku zenu uhapsili vjerovatno reko u afektu uradit cu to i to ako joj se sta desi.
ok

svi smo razliciti

neko odluci da bezrezervno vjeruje jednoj osobi zbog empatije
i tu se gasi logika, vjerovanje postaje religija, bez prigovora i pogovora, pogotovo bez kritike

a neko vjeruje samo dokazima
uglavnomja

#14258 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

mk ultra wrote: 02/07/2021 09:41
uglavnomja wrote: 02/07/2021 09:15

inače kod nas se leži u pritvoru duže od mjesec dana iz zajebancije i nečijih fantazija :run:

nidje veze komentar, pricam o muzu, koji je uhapsen navece, sutra pusten

kakavi pritvori i mjeseci?
i agree

#14259 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by i agree »

uglavnomja wrote: 02/07/2021 09:45
i agree wrote: 02/07/2021 09:31 Ne vjerujem da Muriz laze kako mu je receno za prijetnje jer bi vjerovatno se istim trikovima sluzio ranije ne samo za njenog muza nego i za nju dok je bila na slobodi,ako je mislio da tako moze napakostit.Glupost cista liku zenu uhapsili vjerovatno reko u afektu uradit cu to i to ako joj se sta desi.
ok

svi smo razliciti

neko odluci da bezrezervno vjeruje jednoj osobi zbog empatije
i tu se gasi logika, vjerovanje postaje religija, bez prigovora i pogovora, pogotovo bez kritike

a neko vjeruje samo dokazima
Ma njen muz je nebitan u ovoj situaciji jer lik nije postojao u njenom zivotu tada, ako bi joj se nesto svetio vise vjerujem da bi se svetio na racun sestre,majke nego njega.Pa i da je sve na racun njega vjerovatno nebi reko da je cuo preko poznanika kako prijeti nego bi naso dva tri covjeka nepoznata iz grupe recimo koja ga podrzava,dao po stoju i odradio sve na nacin kojim bi ovom vjerovatno vise zakomplikovao situaciju nego ovo sa poznanikom.
td_maajka

#14260 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by td_maajka »

1) Postoji viber-prepiska u kojoj muzic puzic eksplicitno prijeti Murizu, viber-grupa je imala vise clanova i isti su dali iskaze o tome. tuzilastvo ks je odlucilo da ga ne drzi u pritvoru, ali je postupak otisao u regularnu proceduru, JT je ovdje objasnjavao upravo to. Ta izvala “nepoznato mjesto, nepoznato vrijeme itd” je od spin-doktora advokata Dragovica, a ne zato sto je istinita.

2) Sto se Alise tice, mnogo toga ce tek isplivati na povrsinu, a na moju veliku zalost, svi o tome moramo sutjeti makar do podizanja optuznice.

3) Alisa je itekako vec sa svojih 19 “godinica” bila poznata u odredjenim krugovima. Najbolje o tome mogu posvjedociti npr. momci iz osiguranja poznatih kafana poput kafane “Bosna”, u kojoj bi se uvijek nekako “nadji” mjesto za Alisicu, pa “makar” za stolom nekog babinog sina ili lokalnog serifa. Osim toga, njena veza s Italijom je nesto sto bi tuzilastvo svakako trebalo istraziti, a vjerujem da to vec rade. Ako ne, evo, ja cu im natuknuti ;) Objavljivala je i Alisica razne slike sa putovanja ili u cilju unaprijedjenja svoje “manekenske karijere” koju je zeljela ostvariti, a posebno se rado slikala u kupacim kostimima. To samo po sebi nije nista lose, cudno ili vrijedno pomena, ali kada znas malo vise o dobro skrivanoj pozadini gospodjice, onda postaje jasniji motiv. Uostalom, ni prva ni posljednja djevojka od 19 “godinica” u BiH za koju niko normalan nikad nije cuo, ali koja je itekako poznata u odredjenim krugovima. Karijera (ono cime se bavila, sta god to bilo, jel) mozda nije zapoceta davno prije ubistva, ali je vec postojala.

4) Svaki dan je sve vise svjedoka u ovom slucaju, ali opet ponavljam, ovo ce trajati jos dugo i mnogo toga ce iznenaditi javnost.

5) Mutapi definitivno nisu prvi put u situaciji da su umijesani u nesto, samo sto su se do sad - nekim cudom, sto li - uvijek izvlacili. Npr. za pranje novca od trgovine narkoticima u velikom stilu preko njihove rent-a-car agencije, iako je jasno da su morali barem posumnjati u namjere optuzenog (kasnije i osudjenog) i njegove kriminalne grupe, da su nezakonito sklapali ugovore sa osobom koja nije bila vlasnik vozila, su i tatica, i Berinica i Berinicin muzic puzic vodjeni kao SVJEDOCI. Osim toga, postoji odredjeni broj predmeta i na kantonalnom tuzilastvu, a protiv ili u vezi sa Zijom, a da se pritom isti nikada nije morao naci pred sudijom. Ovo znam vec 5 godina, kao i mnogo toga drugoga.
vjeshalica

#14261 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

:thumbup:
uglavnomja

#14262 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

da zijo ima razlog da bude u pritvoru - to mogu vjerovati, ali mislim da su to neki drugi razlozi, ne dzenan

ogromna rupa u logici je ta alisina "karijera" i kurvanje, kako volite naglasiti, pod pokrovteljstvom ili bar saznanjem njenog oca
koji je eto izgleda opasan lik
koji takav otac ce to dozvoliti? koji balkanac, koji uz to ima 3 kcerke? i jako povezanu porodicu
i jos pustiti da mu kcerku tuku? on da suti?

znam, sad ce komentari - oni su svi takvi, kriminalci, pokvarenjaci, za ocekivati je od jednog zije da svoje kcerke prodaje, sve su se kcerke kurvale, mozda je i zena ... :-)

(kad smo vec kod prodaje kcerki - neko drugi u ovom lscaju je optuzen za kupovinu maloljetnice, od koje napravio roba)
JThomas

#14263 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by JThomas »

:thumbup: možda je jozo leutar.
Gandalf

#14264 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Gandalf »

Ma nije alisica ništa kriva, mrze je zlobnici hahahaha

Obzirom da čitav život živim ovdje i imam životnog iskustva sa ženama tog profila, jasno mi je odmah ko je alisa iako nisam sa Ilidže, siroti Dženan na žalost nije shvatio ko je ona i to je platio životom.

Dokazi na koje režimski botovi pozivaju, sada će se već naći, sumnjiva lica koja su skrivala dokaze su u pritvoru, ništa sada ne stoji na putu da se kvalitetno provede krivični postupak

Zato su se botovi i mutapovci i upalili, svjesni su da tonu, bježanija i panika zahvata sve one koji su bili povezani sa ovim slučajem, jbg, prpa od zasluženog zatvora.
Koume

#14265 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

uglavnomja wrote: 02/07/2021 10:05 da zijo ima razlog da bude u pritvoru - to mogu vjerovati, ali mislim da su to neki drugi razlozi, ne dzenan

ogromna rupa u logici je ta alisina "karijera" i kurvanje, kako volite naglasiti, pod pokrovteljstvom ili bar saznanjem njenog oca
koji je eto izgleda opasan lik
koji takav otac ce to dozvoliti? koji balkanac, koji uz to ima 3 kcerke? i jako povezanu porodicu
i jos pustiti da mu kcerku tuku? on da suti?

znam, sad ce komentari - oni su svi takvi, kriminalci, pokvarenjaci, za ocekivati je od jednog zije da svoje kcerke prodaje, sve su se kcerke kurvale, mozda je i zena ... :-)

(kad smo vec kod prodaje kcerki - neko drugi u ovom lscaju je optuzen za kupovinu maloljetnice, od koje napravio roba)
Ja mislim da nije rupa u logici, ta karijera bi nam dala odgovor sto je Dzenan ubijen. Sad ce neki reci pa to Muriz i hoce, da se prikaze da je prostitutka i da su clanovi stranke koristili usluge a nemate dokaza, hoce tako da opravda ubistvo sina. Ok svako ima pravo na misljenje ali kad sjednete malo i skontate to bi mogla biti jako realna situacija. Ne mora znaciti da je uzimala kes za seks ili nesto slicno, imate milion djevojaka koje potajno izlaze s likovima a oni im placaju u drugim stvarima. Moguce da je bila necija ljubavnica. Vidio sam dio necijeg teksta, napisao je sta ce njima Alisa imaju zene, ko god je to napisao ispao je glup da ne moze bit gluplji. Milion ljudi sa zenama pa vodaju ljubavnice po drugim gradovima, restoranima itd...
Moguce da je bila necija ljubavnica, htjela da izadje iz toga sa Dzenanom, Dzenan popusi foru. Cak pisajuci ovaj dio teksta malo mi se uklopi onaj njen status sa FB "Nikad rezerva, nikad druga. Sve ili nista". Imali smo i dojavu bombe za sudjenje za klevetu kad je Muriz rekao da je prostitutka i da ima dokaze. Sad kad malo skontate to sudjenje bi puno znacilo, jer bi svasta pojasnilo u samom slucaju. Nekome ocigledno ne odgovara da se desi to sudjenje, a samo cu reci da Muriz nema dokaze Alisa bi otisla na sud i uzela mu 3000 KM, a da ima dokaze jedino moze nastetiti Alisi i to bas bas nastetiti. Pametni ce skontat sta sam htio reci u ovom tekstu, a oni malo manje pametni ce izvuci neki nebitni dio i diskutovat o tome
vjeshalica

#14266 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by vjeshalica »

Kod nas jos uvijek nisu ljudi svjesni sa kakvim likovima zivimo i ko nam kroji sistem i okruzenje...zato im je tesko shvatiti da imas "neugledne" lokalne prostitutke koje pruzaju usluge tajkunima.Nisu sve uglancane i napirlitane kao klasice sponzorulje.
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#14267 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Impressum »

td_maajka wrote: 02/07/2021 09:53 1) Postoji viber-prepiska u kojoj muzic puzic eksplicitno prijeti Murizu, viber-grupa je imala vise clanova i isti su dali iskaze o tome. tuzilastvo ks je odlucilo da ga ne drzi u pritvoru, ali je postupak otisao u regularnu proceduru, JT je ovdje objasnjavao upravo to. Ta izvala “nepoznato mjesto, nepoznato vrijeme itd” je od spin-doktora advokata Dragovica, a ne zato sto je istinita.

2) Sto se Alise tice, mnogo toga ce tek isplivati na povrsinu, a na moju veliku zalost, svi o tome moramo sutjeti makar do podizanja optuznice.

3) Alisa je itekako vec sa svojih 19 “godinica” bila poznata u odredjenim krugovima. Najbolje o tome mogu posvjedociti npr. momci iz osiguranja poznatih kafana poput kafane “Bosna”, u kojoj bi se uvijek nekako “nadji” mjesto za Alisicu, pa “makar” za stolom nekog babinog sina ili lokalnog serifa. Osim toga, njena veza s Italijom je nesto sto bi tuzilastvo svakako trebalo istraziti, a vjerujem da to vec rade. Ako ne, evo, ja cu im natuknuti ;) Objavljivala je i Alisica razne slike sa putovanja ili u cilju unaprijedjenja svoje “manekenske karijere” koju je zeljela ostvariti, a posebno se rado slikala u kupacim kostimima. To samo po sebi nije nista lose, cudno ili vrijedno pomena, ali kada znas malo vise o dobro skrivanoj pozadini gospodjice, onda postaje jasniji motiv. Uostalom, ni prva ni posljednja djevojka od 19 “godinica” u BiH za koju niko normalan nikad nije cuo, ali koja je itekako poznata u odredjenim krugovima. Karijera (ono cime se bavila, sta god to bilo, jel) mozda nije zapoceta davno prije ubistva, ali je vec postojala.

4) Svaki dan je sve vise svjedoka u ovom slucaju, ali opet ponavljam, ovo ce trajati jos dugo i mnogo toga ce iznenaditi javnost.

5) Mutapi definitivno nisu prvi put u situaciji da su umijesani u nesto, samo sto su se do sad - nekim cudom, sto li - uvijek izvlacili. Npr. za pranje novca od trgovine narkoticima u velikom stilu preko njihove rent-a-car agencije, iako je jasno da su morali barem posumnjati u namjere optuzenog (kasnije i osudjenog) i njegove kriminalne grupe, da su nezakonito sklapali ugovore sa osobom koja nije bila vlasnik vozila, su i tatica, i Berinica i Berinicin muzic puzic vodjeni kao SVJEDOCI. Osim toga, postoji odredjeni broj predmeta i na kantonalnom tuzilastvu, a protiv ili u vezi sa Zijom, a da se pritom isti nikada nije morao naci pred sudijom. Ovo znam vec 5 godina, kao i mnogo toga drugoga.
`ta ti znaš :lol: :lol: :lol:

botovi nikako da shvate da je GOTOVO
Mutapi su ozbiljno najebali
Gandalf

#14268 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Gandalf »

Sada će @koume krenuti pravdanja, koje je boje alisina potkošulja od te noći i slično - sve sami šerloci na temi i stručnjaci saobraćajne struke sa užom specijalizacijom za saobraćajne nesreće a koja se gle čuda nije ni dogodila.

Pa ne mogu ni zamisliti kako je Memićima bilo sve ove godine, jbt, meni se stomak okreće kada vidim ove stranačke slugane šta spinuju, petljaju, izmišljaju ovde na forumu, kakvi li su sve pritisci bili na Muriza da ne talasa.

Svaka država dopusti neku vrstu korupcije za ugledne tj.
bogataše, pa se zažmiri i na neku krađu, štelu za posao, pa i za neku tuču, pucnjavu bez mrtvih, međutim kada dođe do smrtnog slučaja, čak i ovako uzdrmano društvo mora reagovati. I to se upravo događa. Konačno.
uglavnomja

#14269 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by uglavnomja »

Koume wrote: 02/07/2021 11:35
Ja mislim da nije rupa u logici, ta karijera bi nam dala odgovor sto je Dzenan ubijen. Sad ce neki reci pa to Muriz i hoce, da se prikaze da je prostitutka i da su clanovi stranke koristili usluge a nemate dokaza, hoce tako da opravda ubistvo sina. Ok svako ima pravo na misljenje ali kad sjednete malo i skontate to bi mogla biti jako realna situacija. Ne mora znaciti da je uzimala kes za seks ili nesto slicno, imate milion djevojaka koje potajno izlaze s likovima a oni im placaju u drugim stvarima. Moguce da je bila necija ljubavnica. Vidio sam dio necijeg teksta, napisao je sta ce njima Alisa imaju zene, ko god je to napisao ispao je glup da ne moze bit gluplji. Milion ljudi sa zenama pa vodaju ljubavnice po drugim gradovima, restoranima itd...
Moguce da je bila necija ljubavnica, htjela da izadje iz toga sa Dzenanom, Dzenan popusi foru. Cak pisajuci ovaj dio teksta malo mi se uklopi onaj njen status sa FB "Nikad rezerva, nikad druga. Sve ili nista". Imali smo i dojavu bombe za sudjenje za klevetu kad je Muriz rekao da je prostitutka i da ima dokaze. Sad kad malo skontate to sudjenje bi puno znacilo, jer bi svasta pojasnilo u samom slucaju. Nekome ocigledno ne odgovara da se desi to sudjenje, a samo cu reci da Muriz nema dokaze Alisa bi otisla na sud i uzela mu 3000 KM, a da ima dokaze jedino moze nastetiti Alisi i to bas bas nastetiti. Pametni ce skontat sta sam htio reci u ovom tekstu, a oni malo manje pametni ce izvuci neki nebitni dio i diskutovat o tome
[/quote]

kad je to bomba spominjana? to mi je promaklo

znam da je jednom sudjenje odgodjeno zato jer su muriz i ifet isli na izricanje odluke o produzenju pritvora ziji i dupovcu
Last edited by uglavnomja on 02/07/2021 11:51, edited 1 time in total.
YouAreMyDestiny

#14270 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by YouAreMyDestiny »

Ljudi misle da su prostitutke utegnute, oblajhane, silikonske plavuše u crvenim štiklama.
Koume

#14271 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

uglavnomja wrote: 02/07/2021 11:50
Koume wrote: 02/07/2021 11:35

kad je to bomba spominjana? to mi je promaklo

znam da je jednom sudjenje odgodjeno zato jer su muriz i ifet isli na izricanje odluke o produzenju pritvora ziji i dupovcu
[/quote]
Neki dan trebalo biti sudjenje protiv Muriza za klevetu jer je rekao da je prostitutka, i on rekao nije problem idem na sud imam dokaze. Na dan sudjenja ne znam koliko minuta prije dojavi se bomba i odgode sudjenje skroz
YouAreMyDestiny

#14272 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by YouAreMyDestiny »

Sve je to slučajno, isto kao i brisanje snimka. :oops:
Koume

#14273 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Gandalf wrote: 02/07/2021 11:50 Sada će @koume krenuti pravdanja, koje je boje alisina potkošulja od te noći i slično - sve sami šerloci na temi i stručnjaci saobraćajne struke sa užom specijalizacijom za saobraćajne nesreće a koja se gle čuda nije ni dogodila.

Pa ne mogu ni zamisliti kako je Memićima bilo sve ove godine, jbt, meni se stomak okreće kada vidim ove stranačke slugane šta spinuju, petljaju, izmišljaju ovde na forumu, kakvi li su sve pritisci bili na Muriza da ne talasa.

Svaka država dopusti neku vrstu korupcije za ugledne tj.
bogataše, pa se zažmiri i na neku krađu, štelu za posao, pa i za neku tuču, pucnjavu bez mrtvih, međutim kada dođe do smrtnog slučaja, čak i ovako uzdrmano društvo mora reagovati. I to se upravo događa. Konačno.
Ma kakve potkosulje, znaju i oni sami sta se desilo. Dzolix joj je sestrica samo ne znam koja. A sto se tice nasih mocnika, zmirilo im se puno puta cak i previse ali ovo je sad dobilo toliku medijsku paznju i toliku paznju javnosti da se ne moze zataskat. Zato oni napadaju Muriza kao samo hodas po novinama, dnevnicima i portalima... Naravno da ce hodat, covjek je prepametan, znao je da ako se za ovo procuje i ako postane praceno medijski da ce ovim sto zele ovo zataskati otezat posao jedno 10 puta. I hvala mu na tome. Njegov Dzenan bi bio ponosan na njegovu snagu. Zamisli ti da znas ko ti je ubio dijete, da znas razloge, da vidjas ubice, da ti se Mutapi rugaju i ti opet sutis i radis sve po protokolima i tjeras drzavu da oni rijese slucaj a ne ti
Gandalf

#14274 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Gandalf »

Ma svi mi znamo neku alisu i nekog ziju, ovaj nakaradni sistem krkanskih vrijednosti samo ih proizvodi kao na traci.

Pa znam dosta ljudi koji su dobili batina od lokalnog kabadahije ili njegovog sina ili raje njegovog sina zbog neke trebice. Ovaj društveni sistem jednostavno proizvodi i njeguje kontraverzne biznismene i lutke sa naslovne strane, osobine kao poltronstvo, bezobrazluk, krkanstvo, sponzorušastvo, to je naše poslijeratno "normalno". Zato je i bilo "normalno" da neko napadne ovog jadnog momka, kako bi pokazao ko je najzejabaniji lik u selu. I trebalo je proći nezapaženo i nekažnjeno. Skoro da se tako i desilo.

Ovaj put im nema pomoći, osipa se moć mindera, osipaju se i zaštitnici ovog slučaja, koji je po meni i najvažniji u poslijeratnoj BiH.
Koume

#14275 Re: Slučaj Dženan Memić

Post by Koume »

Kad seljak dodje u veliki grad
Locked