Ma isto sam pomislila! Samozvanih politickih analiticara na pasja preskakala.high_volume wrote: ↑27/06/2021 10:42Sad je Zupčević postao i politički analitičarBloo wrote: ↑27/06/2021 09:49 https://nomad.ba/zubcevic-koalicije-ne-mozemo
Zubčević: Koalicije ne možemo
26. juna 2021.
Edin Zubčević
U našoj zemlji, petak je dan za… saopštenja.
Peđa Kojović je podnio ostavku na mjesto predsjednika Naše stranke. ......![]()
![]()
Kažem ja, dajte mu ba taj Festival, okrenut će se papak protiv vas, pljuckat će vas gdje stigne, svim i svačim... I etoga, Edin Zupčević![]()
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- hadzinicasa
#50976 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Hakiz
#50977 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ali, nije da nije.high_volume wrote: ↑27/06/2021 10:42Sad je Zupčević postao i politički analitičarBloo wrote: ↑27/06/2021 09:49 https://nomad.ba/zubcevic-koalicije-ne-mozemo
26. juna 2021.
Edin Zubčević
![]()
Kažem ja, dajte mu ba taj Festival, okrenut će se papak protiv vas, pljuckat će vas gdje stigne, svim i svačim... I etoga, Edin Zupčević![]()
- ljevoruki
#50978 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Je li to Damir Niksic? On od mene nikada nece dobiti glas. Nikad.mali_balon wrote: ↑27/06/2021 09:53....nevazecim listicem pomazes druge stranke......bolje daj glas zelenim, mislim na ekoloski pokret nego ne glasati ili unistit listic
-
mali_balon
#50979 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemam pojma ko je i zelenim ali eto ponisti listicljevoruki wrote: ↑27/06/2021 11:56Je li to Damir Niksic? On od mene nikada nece dobiti glas. Nikad.mali_balon wrote: ↑27/06/2021 09:53....nevazecim listicem pomazes druge stranke......bolje daj glas zelenim, mislim na ekoloski pokret nego ne glasati ili unistit listic![]()
-
jefff
#50980 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Vec, decenijama neoboljsevici i neoliberali zive u svom zacaranom krugu, u svojoj kuli od bjelokosti i za sve optuzuju zlu SDA. I dok austrijski socijaldemokratski predsjednik ide na posao tramvajem to nase SDP i pridruzene him zvijezde uzivaju u glamuru sarajske vijecnice, hodaju po BH gradovima ko da su na godisnjem odmoru, tamo se slikaju sa drugima sto su isti kao i oni, i dok Svicarci ne znaju ko him je predsjednik dotle mi znamo ko je predsjednik koje opcine, jer gospoda se nama konstantno nabija na nos i oni su kao vazni i kao drugaciji. Kad se neko odluci da im skrene paznju na to njihovo problematicno ponasanje odmah se spremaju lomace, pokrece se lov na vjestice, iznose se pateticna izvinjenja.
-
Škobo Habu
#50981 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koji šupljator.high_volume wrote: ↑27/06/2021 10:42Sad je Zupčević postao i politički analitičarBloo wrote: ↑27/06/2021 09:49 https://nomad.ba/zubcevic-koalicije-ne-mozemo
26. juna 2021.
Edin Zubčević
![]()
-
Škobo Habu
- thekupus
#50983 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sramotno je kako ova Amra Zulfikarpašić ima ikakvu poziciju igdje. Fuj.
- ultima_palabra
- thekupus
#50985 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pogledao sam snimku jedne od sjednica općinskog vijeća, ona i majstorović su tu zalutali potpuno. Javljaju se samo da bi nešto rekli, nema veze što pričaju apsolutne gluposti. Isto, u ovoj situaciji sa Peđom ona se javlja, koja nema ni 2% kapaciteta i inteligencije koju Kojović ima. Fuj.ultima_palabra wrote: ↑27/06/2021 14:44Kad je bila frka oko Bogicevica, ona je uspjela u tome da bude besmislenija od Majstorovica. Razumijem porodicnu tragediju, ali skloni se iz javnog prostora.
S druge strane, pozitivno su me iznenadili Samir Fazlić i Aida Koluder-Agić incijativama i pitanjima s kojim se javljaju. Sušta suprotnost od Zulfikarpašićke. Ne znam kako ona ima ikakav značaj u NS.
-
Škobo Habu
#50986 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Upravo je Zulfikarpašićka otkrila na FACE razloge Peđine ostavke - niko ga više ne doživljava ozbiljno.thekupus wrote: ↑27/06/2021 14:47
Pogledao sam snimku jedne od sjednica općinskog vijeća, ona i majstorović su tu zalutali potpuno. Javljaju se samo da bi nešto rekli, nema veze što pričaju apsolutne gluposti. Isto, u ovoj situaciji sa Peđom ona se javlja, koja nema ni 2% kapaciteta i inteligencije koju Kojović ima. Fuj.
S druge strane, pozitivno su me iznenadili Samir Fazlić i Aida Koluder-Agić incijativama i pitanjima s kojim se javljaju. Sušta suprotnost od Zulfikarpašićke. Ne znam kako ona ima ikakav značaj u NS.
Organ stranke uopšte ne funkcioniše, niti zasjeda, dok Čudićku i Peđu optužuje da su NS pretvorili u elitističku stranku.
Dokaz da u NS-ustvari ne funkcionišu već odavno.
-
Hakiz
#50987 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šuti, bolan, ne dijeli sa forumom...Škobo Habu wrote: ↑27/06/2021 15:04Upravo je Zulfikarpašićka otkrila na FACE razloge Peđine ostavke - niko ga više ne doživljava ozbiljno.thekupus wrote: ↑27/06/2021 14:47
Pogledao sam snimku jedne od sjednica općinskog vijeća, ona i majstorović su tu zalutali potpuno. Javljaju se samo da bi nešto rekli, nema veze što pričaju apsolutne gluposti. Isto, u ovoj situaciji sa Peđom ona se javlja, koja nema ni 2% kapaciteta i inteligencije koju Kojović ima. Fuj.
Organ stranke uopšte ne funkcioniše, niti zasjeda, dok Čudićku i Peđu optužuje da su NS pretvorili u elitističku stranku.
-
Škobo Habu
- drug_profi
#50989 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Hakiz
#50990 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Škobo Habu wrote: ↑27/06/2021 15:10Generalno je teško tebi bilo šta dokazati, pa je - prema tome - bolje eskivirati bilo kakvu raspravu sa tobom.
Na koncu, imaš Zulfikarpašićku na FACE pa se uvjeri sam, da ti ja ne bi objašnjavao vlastite "teorije".
-
Škobo Habu
#50991 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Imaš Nikšića...Vjeruj njemu.Hakiz wrote: ↑27/06/2021 15:43Škobo Habu wrote: ↑27/06/2021 15:10Generalno je teško tebi bilo šta dokazati, pa je - prema tome - bolje eskivirati bilo kakvu raspravu sa tobom.
Na koncu, imaš Zulfikarpašićku na FACE pa se uvjeri sam, da ti ja ne bi objašnjavao vlastite "teorije".
- Kikibombona
#50992 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ona je pokazala otvorenu mrznju prema Pedji nazivajući ga seljacki Predrag Cudic u istoj emisiji za FACE. Otvoreno likuje radi njegove ostavke.Škobo Habu wrote: ↑27/06/2021 15:04Upravo je Zulfikarpašićka otkrila na FACE razloge Peđine ostavke - niko ga više ne doživljava ozbiljno.thekupus wrote: ↑27/06/2021 14:47
Vidi se da ima nesto licno protiv njega i zato njeno misljenje nije relevantno. Generalno, jedan od slabijih kadrova u NS koji se medijski eksponira.
-
Škobo Habu
#50993 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jedino što je Zulfikarpašićka pokazala u svom televizijskom gostovanju jeste na kakav način funkcioniše NS.Kikibombona wrote: ↑27/06/2021 16:36
Ona je pokazala otvorenu mrznju prema Pedji nazivajući ga seljacki Predrag Cudic u istoj emisiji za FACE. Otvoreno likuje radi njegove ostavke.
Vidi se da ima nesto licno protiv njega i zato njeno misljenje nije relevantno. Generalno, jedan od slabijih kadrova u NS koji se medijski eksponira.![]()
Očigledno da je mnogima u stranci udarila "slava" u glavu nakon izbora, pa se smatraju mnogo važnijim nego što jesu.
NS je stranka kompleksaša, a sama Zulfikarpašićka to najbolje pokazuje.
Kao dugogodišnji glasač NS-a malo je kazati kako sam razočaran ovakvim obrtom, jer sam bio ubjeđen da stranka ima glavu i rep. Odavno kolaju priče po kuloarima da je u NS iznutra dosta toga trulo, ali sam smatrao da se u mnogo čemu pretjeruje, no, kako stvari stoje, ovo sa Peđom je tek početak...
- ultima_palabra
#50994 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sta ce ona otkrivati, ne zna jel posla il dosla.Škobo Habu wrote: ↑27/06/2021 15:04Upravo je Zulfikarpašićka otkrila na FACE razloge Peđine ostavke - niko ga više ne doživljava ozbiljno.thekupus wrote: ↑27/06/2021 14:47
- Kikibombona
#50995 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U petocla on porodici ne funkcionise sve kako treba, iako su rodbinski vezani.Škobo Habu wrote: ↑27/06/2021 16:49Jedino što je Zulfikarpašićka pokazala u svom televizijskom gostovanju jeste na kakav način funkcioniše NS.Kikibombona wrote: ↑27/06/2021 16:36
Ona je pokazala otvorenu mrznju prema Pedji nazivajući ga seljacki Predrag Cudic u istoj emisiji za FACE. Otvoreno likuje radi njegove ostavke.
Vidi se da ima nesto licno protiv njega i zato njeno misljenje nije relevantno. Generalno, jedan od slabijih kadrova u NS koji se medijski eksponira.![]()
Očigledno da je mnogima u stranci udarila "slava" u glavu nakon izbora, pa se smatraju mnogo važnijim nego što jesu.
NS je stranka kompleksaša, a sama Zulfikarpašićka to najbolje pokazuje.
Kao dugogodišnji glasač NS-a malo je kazati kako sam razočaran ovakvim obrtom, jer sam bio ubjeđen da stranka ima glavu i rep. Odavno kolaju priče po kuloarima da je u NS iznutra dosta toga trulo, ali sam smatrao da se u mnogo čemu pretjeruje, no, kako stvari stoje, ovo sa Peđom je tek početak...
Nemoguce je da jedna politicka stranka funkcionise u potpunoj harmoniji. Privid sklada je vidljiv jedino u diktaturi, u kriminalnim organizacijama, gdje se disciplina temelji na strahu.
...
Sto se tice Amre, ona je ocito jezikara i zato je potisnuta iz procesa odlucivanja. I zato Pedju zlobno naziva Predrag Cudic.
...
U BH politickoj kanalizaciji NS je najbolja i najmodernija opcija, ideološki i kulturološki najbliza strankama iz zapadne Evrope. A posto smo mi generalno njesra od naroda, nerealno je očekivati savrsentvo u jednoj stranci gdje se okuplja sve i svašta, ljudi razlicitih karaktera i interesa.
...
Za sada je NS veoma skladna i principijelna. Veoma malo prljavog veša pustaju u javnost. Ljudi funkcije napustaju gospodski za nase prilike. Ako nastave kao do sada bice super.
- Prpa.ba
#50996 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Temeljitije i opsirnije analize nego prijave za grantove.. 
- Altsa
#50997 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zubcevicu zar mislis da ce ti neko citati ove besmislice od 2 km teksta.
A da je nesto trulo u NS i sljepci vide. Amra je podkapacitirana ali jedina koja je otvoreno rekla fala bogu pa ide Kojovic i treba nesto mijenjati. Kolko je ona za ista kriva nemam informaciju.
A da je nesto trulo u NS i sljepci vide. Amra je podkapacitirana ali jedina koja je otvoreno rekla fala bogu pa ide Kojovic i treba nesto mijenjati. Kolko je ona za ista kriva nemam informaciju.
-
Škobo Habu
#50998 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koji će qrac u vrhu stranke ako ne zna da l' je pošla il' došla?
-
Patton44
#50999 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
U ratu su od sastavljanja listi za izbore 18. Da nebi iznosila prljavi ves o stranci i o njemu(prijetila mu)stavili su je na listu za 20.thekupus wrote: ↑27/06/2021 14:47Pogledao sam snimku jedne od sjednica općinskog vijeća, ona i majstorović su tu zalutali potpuno. Javljaju se samo da bi nešto rekli, nema veze što pričaju apsolutne gluposti. Isto, u ovoj situaciji sa Peđom ona se javlja, koja nema ni 2% kapaciteta i inteligencije koju Kojović ima. Fuj.ultima_palabra wrote: ↑27/06/2021 14:44Kad je bila frka oko Bogicevica, ona je uspjela u tome da bude besmislenija od Majstorovica. Razumijem porodicnu tragediju, ali skloni se iz javnog prostora.
Sto je posijo sad bere pajel.
-
Patton44