Da, da
Osiguravajuća društva dobro poznaju istinsku statistiku i oslanjaju se na nju a ne na dubiozne “naučnike-eksperte” (koji su plaćeni da podupiru agendu) i lažnu statistiku jer je lova u pitanju. Ukratko rečeno, bankrotirali bi kad bi pokrivali posljedice kovid-vakcina.
Aham... Naravno oni se vode etikom i cinjenicama a ne zaradom. Za razliku od doktora i naucnika koji su okorjeli krimosi i samo gledaju kako da obmane covjecanstvo...vet wrote: ↑20/06/2021 08:46Osiguravajuća društva dobro poznaju istinsku statistiku i oslanjaju se na nju a ne na dubiozne “naučnike-eksperte” (koji su plaćeni da podupiru agendu) i lažnu statistiku jer je lova u pitanju. Ukratko rečeno, bankrotirali bi kad bi pokrivali posljedice kovid-vakcina.
..
Jesi li gledao test sa kompasom? Nema nikakve reakcije. Magnetizam vakcinisanih osoba je obicna ublehavet wrote: ↑20/06/2021 08:57
He, he, ne bi me čudilo jer su neki od njih i žestoko namagnetisani, pa vjerovatno dolazi do interferencije s kontrolnim instrumentima?!?
…
Pa nisu sve vakcine “nove”, nego samo dvije? I sta sad?
Meni se cini da si ti zestoko namagnetisan. Nema drugog objasnjenja.vet wrote: ↑20/06/2021 08:57
He, he, ne bi me čudilo jer su neki od njih i žestoko namagnetisani, pa vjerovatno dolazi do interferencije s kontrolnim instrumentima?!?
…
Pa za ove sto nisu vakcinisani ide wifi vakcinacija. 5g rjesava savrseno taj problem.asurbanipal wrote: ↑20/06/2021 15:31
Mislim da će do 2023. biti sedam milijardi vakcinisano i 2024. počinje pomor ljudi.
Tako ćeš ti, par tvojih istomišljenika na forumu i još 300, ostati kao na Nuhovoj lađi.
Stvorite bolji i sretniji svijet. Hvala Vam na toj žrtvi.
ako je besplatno, super, a ako nije, pitanje je koliko će djece dobiti tu pomoć, mješaš druže babe i žabeAli_G wrote: ↑20/06/2021 12:47 https://www.danas.rs/drustvo/posle-gens ... -tek-ceka/
Ovakva djeca ce imati sansu da kvalitetno zive zahvaljujuci stvarima za koje se ovdje govori da je nekakvo chipovanje, programiranje…
Ne znam sta da ti kazem, reci mi koliko ce ovo trajati??? Znaš li?BiBi911 wrote: ↑20/06/2021 18:23
A sta su to predvidjeli. Ko je je dokazao da biko sta o ovome virusu. Cnn,BBC, ARD, fox... ne pisu o nikakvoj prevari. 7 miliona novinara u svijetu I niti jedan jos nije nasao te vase dokaze.
Ljudi napustaju pozicije zbog case više, padaju vlade zbog sexy snimaka al te vase teoriije ne uzburkaju ni vodu u taxi.
Napisi bilo kakav dokaz, valjan dokaz(ne nesto sa ptpc,trt I slicnih sranja) nesto sto drzi vodu za te teorije.