Ima ugovor još pola godine, tako da mislim da će ga prodati da se nešto zaradi.
Edit: Ugovor ima ipak još godinu dana.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne gledaj koliko je igraca otislo, nego gledaj ko je otisao. Nikakva steta sto su otisli. I kako osmi igrac? Valjda sesti ili sedmi ako racunamo Kovacevica, iako jos nije zvanicno otisao.
Pa njega ni ne ubrajam, nije još otišao.
U stilu Wengera i Fergusona znaci? Mozda rizicno za njega, ali sta fali i to isprobati.... ako mu se da natezati s igracima, menadzerima, ugovorima i slicnim, a ne samo ucinkom na terenu
Od Jesica tesko gori moze bitiizbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑17/06/2021 12:20U stilu Wengera i Fergusona znaci? Mozda rizicno za njega, ali sta fali i to isprobati.... ako mu se da natezati s igracima, menadzerima, ugovorima i slicnim, a ne samo ucinkom na terenu
Ma oni su imali SD-a, koliko se sjecam, tad su tu bili Ibrakovic pa Ihtijarevic.
Lazic ima 3 tekme u prosloj sezoni daleko od profica.Veliki talenat ali zadnje dvije godine se lik samo zajebava.Karikaturist wrote: ↑17/06/2021 13:44 Zar smo imali problema sa stoperima?![]()
Dupovac, Milicevic, Adukor. Kurdic je isto vracen ako sam upratio..
Lazic je pravi profic ali eto nikad dosta tih povratnika..
Piše se uveliko da Miličević ide.Karikaturist wrote: ↑17/06/2021 13:44 Zar smo imali problema sa stoperima?![]()
SretnoLogovan wrote: ↑17/06/2021 13:43 DARKO LAZIĆ PONOVO U BORDO DRESU
https://fksarajevo.ba/vijesti/darko-laz ... YpNSLKJyME
Dobro došao i sretno.![]()
Lik je izgarao na terenu, nije bio nijedan incident ni blizu za vrijeme dok je bio u klubu, opravdao svaku marku ulozenu.Dinostula wrote: ↑17/06/2021 13:53Lazic ima 3 tekme u prosloj sezoni daleko od profica.Veliki talenat ali zadnje dvije godine se lik samo zajebava.Karikaturist wrote: ↑17/06/2021 13:44 Zar smo imali problema sa stoperima?![]()
Lazic je pravi profic ali eto nikad dosta tih povratnika..![]()
Ma meni su Mujakic i Lazic bili najbolji stoperski par u ovih par godina.Ne vidim neki gubitak u Milicevicu ako cemo gledati Lazica u pribliznoj formi.Meni je Dupovac bio dublo bolji od Milicevica.Karikaturist wrote: ↑17/06/2021 13:55Lik je izgarao na terenu, nije bio nijedan incident ni blizu za vrijeme dok je bio u klubu, opravdao svaku marku ulozenu.Dinostula wrote: ↑17/06/2021 13:53Lazic ima 3 tekme u prosloj sezoni daleko od profica.Veliki talenat ali zadnje dvije godine se lik samo zajebava.Karikaturist wrote: ↑17/06/2021 13:44 Zar smo imali problema sa stoperima?![]()
Lazic je pravi profic ali eto nikad dosta tih povratnika..![]()
Tako da, pravi primjer kako igraci trebaju da se ponasaju.
Ja navijam za Kurdica da dobije pravu priliku. Uvijek prednost onima koji su nosili dres u omladinskim kategorijama.Anquilla wrote: ↑17/06/2021 13:55Piše se uveliko da Miličević ide.Karikaturist wrote: ↑17/06/2021 13:44 Zar smo imali problema sa stoperima?![]()
SretnoLogovan wrote: ↑17/06/2021 13:43 DARKO LAZIĆ PONOVO U BORDO DRESU
https://fksarajevo.ba/vijesti/darko-laz ... YpNSLKJyME
Dobro došao i sretno.![]()
![]()