http://www.klix.ba/clanak/210415113
Nekom rat, nekom brat
Moderator: O'zone
Psiha je jebena stvar ... znam ljude koji se testiraju svakih 20 dana, golica ga u grlu - test, boli ga glava - test, nakaslje se - test ... texas je popustanjem rasteretio ljude od stresa i imaju puno manje problema.Trappist wrote: ↑16/04/2021 10:14 "More than a month has passed since Gov. Greg Abbott ended virtually all statewide restrictions related to the coronavirus pandemic. Nationwide, new coronavirus cases are on the rise as new variants of the virus spread. And about four-fifths of Texans are not yet fully vaccinated.
But at least for now, the most dire predictions of a new major wave of cases in Texas have not come true, prompting a mix of theories from public health experts.
Those experts caution that a major increase in cases could still come and it may still be too early to tell whether Abbott’s decisions to lift the statewide mask mandate and allow businesses to fully reopen could prompt a new wave of infections. Still, daily new cases and the positivity rate have leveled off over the past month, while deaths and hospitalization have gone down substantially."
Proslo vise od mjesec kako je Texas ukinuo sve mjere, strucnjaci dramili po medijima da ce umirat ljudi, da ce biti ludilo, nista od toga se nije desilo, imaju sve manje i manje novozarazenih i umrlih. Ali strucnjaci i dalje drame i govore samo cekajte, bit ce mrtvih vidjet cete. BOlesnici bi jedva docekali da krenu ljudi umirat samo da oni budu u pravu.![]()
Fino ti jednosmjernu kartu za kinu, vidim uklopio bi se dobro u njihovo drustvo.Black swan wrote: ↑16/04/2021 11:12 Onaj u kini je istrcao maraton u stanu
Ja godinu dana nisam ispod 10000 koraka ni za vrijeme policijskog sata od 6
Samo treba imati prioritete
Mogo bi ti u girblatar tamo kazu zavrsili proces nema koroneTrappist wrote: ↑16/04/2021 11:33Fino ti jednosmjernu kartu za kinu, vidim uklopio bi se dobro u njihovo drustvo.Black swan wrote: ↑16/04/2021 11:12 Onaj u kini je istrcao maraton u stanu
A dobro evo samo da te pitam onda, zasto? Zasto? Zasto bi ko debil radio sklekove u kuci dok cekas da skuhas nesto? Zasto bi ko jebeni zatvorenik trcao po kuci da nakucas 10 hiljada koraka? Zatvorenik koji je ubio covjeka izadje napolje i proseta, a nasi su zatvorili stare i djecu u kucu mjesec dana.Black swan wrote: ↑16/04/2021 11:37Mogo bi ti u girblatar tamo kazu zavrsili proces nema koroneTrappist wrote: ↑16/04/2021 11:33Fino ti jednosmjernu kartu za kinu, vidim uklopio bi se dobro u njihovo drustvo.Black swan wrote: ↑16/04/2021 11:12 Onaj u kini je istrcao maraton u stanu
Kod vas je sve rjesenje s odlaskom tjeranjem iseljavanjem kad ti covjek da primjer
Kad se zeli moze se sve
Pravi sklekove u stanu
Imaju vjezbe dok cekad da skuhas nesto

U svemu ovome ima jako puno mucke, lova u mutnom, mucenja 'vode' i jako puno zavjera koje se kuju... Razni centri vodu na svoj mlin vode...saint_mirad wrote: ↑17/04/2021 00:25 Evo kako su promenili definiciju imuniteta krda shodno potrebama agende o vakcinaciji.
![]()
Kako vas samo nije vise stid?!saint_mirad wrote: ↑17/04/2021 00:25 Evo kako su promenili definiciju imuniteta krda shodno potrebama agende o vakcinaciji.
![]()

Oni su ovde oduzeli informacije, a ne dodali. Tačnije, jedan metod sticanja imuniteta krda je namerno sklonjen sa glavnog linka da bi ostala samo vakcinacija.Industrialyzer wrote: ↑17/04/2021 10:21Kako vas samo nije vise stid?!saint_mirad wrote: ↑17/04/2021 00:25 Evo kako su promenili definiciju imuniteta krda shodno potrebama agende o vakcinaciji.
![]()
Ljudi dodaju nove informacije, a vasim mozgovima je tako lako manipulisati. Pa odes na stranicu WHO i procitas sve, sram te bilo, nadam se da ce moderacija i na ove lazne propagande reagovati.
![]()
Vidi kad je zadnji update sa tvog linka, a vidi kad je na screenu. Uhvaćeni su u manipulaciji, očito.Industrialyzer wrote: ↑17/04/2021 11:22 Pa sad sam ti postavio link sa who stranice![]()
Procitaj sta pise na danasnji dan, ako uopste znas citati![]()
saint_mirad wrote: ↑17/04/2021 11:23Vidi kad je zadnji update sa tvog linka, a vidi kad je na screenu. Uhvaćeni su u manipulaciji, očito.Industrialyzer wrote: ↑17/04/2021 11:22 Pa sad sam ti postavio link sa who stranice![]()

Vidi kad je updated, mentolu. Zar ne kontas da su iznova editovali definiciju nakon što su uhvaćeni u laži? Srećom su ostali printscreens, inače bi ova bagra sve porekla.Industrialyzer wrote: ↑17/04/2021 11:26saint_mirad wrote: ↑17/04/2021 11:23Vidi kad je zadnji update sa tvog linka, a vidi kad je na screenu. Uhvaćeni su u manipulaciji, očito.Industrialyzer wrote: ↑17/04/2021 11:22 Pa sad sam ti postavio link sa who stranice![]()
Ti decko nisi dobre glave
![]()
Da, da, rade konstantno update, kako da ne. Menja se inače definicija imuniteta krda svakih par meseci.Industrialyzer wrote: ↑17/04/2021 11:34 Pa rade kontsantno update, ali nemas ti mozak da to shvati. Mene bi bilo stid da sam takav![]()
Objavili nesto na svojoj stranici, pa ih vi "uhvatili" jer nisu to ocekivali pa su nakon mjesec i po to sklonili, ali veliki mozgovi su uradili printscreen. Oj Boze, s kim ja dijelim planetu![]()
Shvatiće mozgovi kad oni ili njima neko drag oboli i umre. I prije su me ovakve spodobe ljutile, a sad pogotovo.Industrialyzer wrote: ↑17/04/2021 11:34 Pa rade kontsantno update, ali nemas ti mozak da to shvati. Mene bi bilo stid da sam takav![]()
Objavili nesto na svojoj stranici, pa ih vi "uhvatili" jer nisu to ocekivali pa su nakon mjesec i po to sklonili, ali veliki mozgovi su uradili printscreen. Oj Boze, s kim ja dijelim planetu![]()
Obrisati pjenu oko usta i drmnuti jedan leksaurin i onda dvije maske na labrnju i nema za džema više problema.Industrialyzer wrote: ↑17/04/2021 10:21Kako vas samo nije vise stid?!saint_mirad wrote: ↑17/04/2021 00:25 Evo kako su promenili definiciju imuniteta krda shodno potrebama agende o vakcinaciji.
![]()
Ljudi dodaju nove informacije, a vasim mozgovima je tako lako manipulisati. Pa odes na stranicu WHO i procitas sve, sram te bilo, nadam se da ce moderacija i na ove lazne propagande reagovati.
![]()
Pa nije ti rodbine ništa.tovarish wrote: ↑17/04/2021 12:11Shvatiće mozgovi kad oni ili njima neko drag oboli i umre. I prije su me ovakve spodobe ljutile, a sad pogotovo.Industrialyzer wrote: ↑17/04/2021 11:34 Pa rade kontsantno update, ali nemas ti mozak da to shvati. Mene bi bilo stid da sam takav![]()
Evo meni se jutros u porodici desio prvi smrtni slučaj. Od tečića žena, zdrava bila potpuno i imala 50-ak godina. A samo malo joj je falilo da se ovo ne desi, jer se ove sedmice mogla vakcinisati. Troglava aždaja nosi još jedan život na duši, jer su mogli i ranije nabaviti vakcine.