Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro je da smo se konačno oslobodili ove velike pošasti i da možemo lakše disati.
Zahvaljujući našem sistemu i doktorima imali smo dobar odgovor za ovu pandemiju na lokalnom nivou.
Najgore je iza nas
zna li iko koga zvati vezano za ove vakcinacije i termine
jedna zena (starija) se registrovala davno, cim je stranica postala objavljena jos je nisu pozvali
druga se registrovala (isto starija) se registrovala preko vikenda i pozvali je u ponedjeljak (nije stela)
Mislim da je krajnje vrijeme da se ovi debilni krizni stabovi raspuste.. Puste puibliku na utakmice po zavrsetku sezona.. 500 ljudi po tribini i tamo gdje tribina prima 1500 ljudi kao i na tribini koja prima 10k+ ljudi..
Raspustiti debile, pa neka materama odredjuju mjere.. Drzava sa drugom smrtnoscu u evropi na broj stanovnika, a ovi retardi iz kriznih stabova se jos nesto pitaju.. Fuj..
laik1981 wrote: ↑03/06/2021 11:53
Mislim da je krajnje vrijeme da se ovi debilni krizni stabovi raspuste.. Puste puibliku na utakmice po zavrsetku sezona.. 500 ljudi po tribini i tamo gdje tribina prima 1500 ljudi kao i na tribini koja prima 10k+ ljudi..
Raspustiti debile, pa neka materama odredjuju mjere.. Drzava sa drugom smrtnoscu u evropi na broj stanovnika, a ovi retardi iz kriznih stabova se jos nesto pitaju.. Fuj..
To je fakat tako glup kriterij da se nicim ne moze braniti.. Obiljezi dvije stolice i na svaku trecu neka sjedne covjek ako treba i no frks.
Ma nevjerovatno je kakvi debili sjede u tim kriznim stabovima.. Nebuloza za nebulozom.. I niko od medija da ih javno pozove na odgovornost za sve budalastine koje nam priredjuju u zadnjih godinu i kusur dana..
"U Kantonu Sarajevo devet novozaraženih, preminule tri osobe"
Trenutno su u KS hospitalizirana 63 pacijenta, i to na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu 34, a u Općoj bolnici "Prim.dr. Abdulah Nakaš" 29 pacijenata.
Na respiratoru nije nijedan pacijent, a i kiseoničku potporu disanju iznad 15 litara u minuti ne koristi niko od hospitaliziranih koji se trenutno liječe od Covid-infekcije u navedenim bolnicama.
Kanton Sarajevo danas bilježi 220 aktivnih slučajeva koronavirusa. "
Kako je krenulo svi aktivni slucajevi ce biti u bolnici.
I nije mi jasno ko su ljudi koji umiru ako niko nije ni na kisiku ni na respiratoru? A ne do Bog reci da se pod koronu stavlja smrt iako je osoba samo pozitivna bila a umrla od neceg skroz drugog...
Trappist wrote: ↑04/06/2021 13:16
"U Kantonu Sarajevo devet novozaraženih, preminule tri osobe"
Trenutno su u KS hospitalizirana 63 pacijenta, i to na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu 34, a u Općoj bolnici "Prim.dr. Abdulah Nakaš" 29 pacijenata.
Na respiratoru nije nijedan pacijent, a i kiseoničku potporu disanju iznad 15 litara u minuti ne koristi niko od hospitaliziranih koji se trenutno liječe od Covid-infekcije u navedenim bolnicama.
Kanton Sarajevo danas bilježi 220 aktivnih slučajeva koronavirusa. "
Kako je krenulo svi aktivni slucajevi ce biti u bolnici.
I nije mi jasno ko su ljudi koji umiru ako niko nije ni na kisiku ni na respiratoru? A ne do Bog reci da se pod koronu stavlja smrt iako je osoba samo pozitivna bila a umrla od neceg skroz drugog...
Milsim da je to slucaj, obratio sam paznju na objavu podataka i iskljucivo su se prebacilo na foru " prrminulo je x osoba kod kojih je utvrdjeno prisustbo virusa Sars-Cov2 , pretpostavljam da sada sve pozitivnr koje preminu od bilo cega stavljaju tu. Imaju neki razlog sigurno.