energetke plocice extra
ja napravim nesto zdravo jedan dan pa se 3 naredna ubijem nezdravim
Moderator: anex
imam i ja svojih "grijesnih" dana jer se ne moze bas svega odreci ali je u granicama normale, dan-dva i onda opet udri po zdravoj hrani

Ovo nesto bas mlado. Ja cu ipak cekati dok postane punoljetno.hadzinicasa wrote: ↑07/06/2021 19:32 Mladi grasak, mlada mrkva, mladi krompir, mladi kupus i ne tako mlada teletina![]()
![]()
I bolje je kad je starijahadzinicasa wrote: ↑07/06/2021 19:32 Mladi grasak, mlada mrkva, mladi krompir, mladi kupus i ne tako mlada teletina![]()
![]()
hadzinicasa wrote: ↑07/06/2021 19:32 Mladi grasak, mlada mrkva, mladi krompir, mladi kupus i ne tako mlada teletina![]()
![]()
Tortilja ovaj put kupovna, Bingo neke manje taman za sake. Cini mi se 500grama 7 KM. Nesto ih bas puno dodje.
mexosi to zovu: tacosTea lana wrote: ↑07/06/2021 22:49Tortilja ovaj put kupovna, Bingo neke manje taman za sake. Cini mi se 500grama 7 KM. Nesto ih bas puno dodje.
Prilog marinirani okosteni karabatak (cili, biber, mediterano zacin i slatko ljuti sos)
Od povrca svega pa ko voli nek stavlja sta zeli:leblebija, grah, kukuruz, matilovec, mix salata, mladi luk i mini paradaiz.Uz to zuti i mozzarela sir.
Ja jednu fulila, zaboravila meso staviti, odlicno i tako![]()
Uvijek može baklavaexliberal-ex wrote: ↑07/06/2021 23:18 Nisam pravio ali sam dobio domacu baklavu, ne da je dobra , ne da mi lezi na ovoj vrucini nego.....i kazu smirsaj![]()

odlicnoTea lana wrote: ↑07/06/2021 22:49Tortilja ovaj put kupovna, Bingo neke manje taman za sake. Cini mi se 500grama 7 KM. Nesto ih bas puno dodje.
Prilog marinirani okosteni karabatak (cili, biber, mediterano zacin i slatko ljuti sos)
Od povrca svega pa ko voli nek stavlja sta zeli:leblebija, grah, kukuruz, matilovec, mix salata, mladi luk i mini paradaiz.Uz to zuti i mozzarela sir.
Ja jednu fulila, zaboravila meso staviti, odlicno i tako![]()