Odlično!
Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
-
vrhgora
- SaraFina
#5577 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Prepariraćemo Čovketa za zasluge i postaviti kao mumiju u muzej. Kao primjer šta loš političar i bez vizije uradi sopstvenom narodu.Black swan wrote: ↑05/06/2021 18:51 Kataklizma
Kroatizma
Uskoro cete morat u muzej da pokazete primjerak svog dobrog druga hrvata
Nema vise multi kulti
-
vrhgora
#5578 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Nisam ja na vagi, već izgleda ti gledajući tvoju eventualnu pretilost.
Mojne mene u to.
Pripazi i na pisanje, ne radi mene ili netkog drugog, već radi tvoje duše, bezrazložni vjersko isticanje je stvar razine degeneričnosti.
- SaraFina
#5579 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Eventualna pretilost? Degeneričnost? Kakvi su to argumenti na ovoj veleštovanoj temi? I gdje nestala čuvena hr uljudba?vrhgora wrote: ↑05/06/2021 19:01Nisam ja na vagi, već izgleda ti gledajući tvoju eventualnu pretilost.
Mojne mene u to.
Pripazi i na pisanje, ne radi mene ili netkog drugog, već radi tvoje duše, bezrazložni vjersko isticanje je stvar razine degeneričnosti.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#5580 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Ja kao bosljak ne mogu:
- dijasporskog žala za bosnom iz druge države
- Bolji je bilo ko ko je ostao ovdje nego ijedan žalospjevni dijasporac (bilo koje rase)
- Da samoproglašeni bošnjački i hrvatski lideri (bukvalno samoproglašeni) određuju bilo šta, a ne vjerujem nijednom
Nema.
Tako da i sa ovim ce isto biti, ako ocekujete od Bosnjaka da nesto zavrse osim interne krađe od naroda, to zaboravi. Desiti se neće. Vjerujem da ce Hrvati isposlovati svoje 100%.
- nosara
#5581 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Dogovor. I mirna Bosna.
A dijaspora neka salje. Sto vise. A prica sto manje.
A dijaspora neka salje. Sto vise. A prica sto manje.
- SaraFina
#5582 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Čuj, ako ćeš ti razinu svog patritizma mjeriti „ ostankom u BiH“ bljuvajući zuč po dijaspori, bolje bi ti bilo da si i sam izašao. Jarane bezvizni je rezim godinama. Zapadna EU vapi za radnom snagom. Šta te sprečava? Usporava? Zakida? Jedno desetak godina zrtvuješ komotitet, radiš koješta i učiš jezik. I eto i tebe gdje prosječni dijasporac. A u pravilima foruma nema zabrane postanja, po IP adresama. Dijaspora vs. domaći.mk ultra wrote: ↑05/06/2021 19:03Ja kao bosljak ne mogu:
- Bolji je bilo ko ko je ostao ovdje nego ijedan žalospjevni dijasporac (bilo koje rase)
Uostalom, navedite mi jedan primjer gdje je Bošnjačka politika pobijedila bilo šta. Bilo šta, koliko je metar zemlje na sutorini
- Da samoproglašeni bošnjački i hrvatski lideri (bukvalno samoproglašeni) određuju bilo šta, a ne vjerujem nijednom
![]()
Nema.
Tako da i sa ovim ce isto biti, ako ocekujete od Bosnjaka da nesto zavrse osim interne krađe od naroda, to zaboravi. Desiti se neće. Vjerujem da ce Hrvati isposlovati svoje 100%.
Na kraju „ bošnjačka politika“ se piše malim slovima. Ja mislim.
Last edited by SaraFina on 05/06/2021 19:13, edited 1 time in total.
- MorningStar
#5583 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
NEce moci, kad ostane 200 000 Bosnjaka 100 000 Srba i 20 000 Hrvata onda je pobjeda uraaaa
- MorningStar
#5584 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Jel tako zadovoljavas sto si na margini drustva dje si utekla pa onda kompenziras zustrim "patriotizmom" kroz koji nalazis pripadnost zajedniciSaraFina wrote: ↑05/06/2021 19:10Čuj, ako ćeš ti razinu svog patritizma mjeriti „ ostankom u BiH“ bljuvajući zuč po dijaspori, bolje bi ti bilo da si i sam izašao. Jarane bezvizni je rezim godinama. Zapadna EU vapi za radnom snagom. Šta te sprečava? Usporava? Zakida? Jedno desetak godina zrtvuješ komotitet, radiš koješta i učiš jezik. I eto i tebe gdje prosječni dijasporac. A u pravilima foruma nema zabrane postanja, po IP adresama. Dijaspora vs. domaći.mk ultra wrote: ↑05/06/2021 19:03Ja kao bosljak ne mogu:
Uostalom, navedite mi jedan primjer gdje je Bošnjačka politika pobijedila bilo šta. Bilo šta, koliko je metar zemlje na sutorini
![]()
Nema.
Na kraju „ bošnjačka politika“ se piše malim slicno. Ja mislim.iz dijaspore ovako. Sta ti misliš?
- mk ultra
#5585 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
To je tacno
Jeste, dođi i bori se sa budalama sa kojima mi imamo posla i onda isto napisi
Opet pitam, navedi mi primjer gdje je to pobjedila bosnjacka politika, u bilo cemu?
Ne znam kako ne shvatas da je među politikom ovdje u bosnjackom narodu ostao samo go ološ. Poraz je zagarantovan
- SaraFina
#5586 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Ako si promjenio nick, nisi stil pisanja. A ni elementarne nedostatke u komunikaciji.MorningStar wrote: ↑05/06/2021 19:14Jel tako zadovoljavas sto si na margini drustva dje si utekla pa onda kompenziras zustrim "patriotizmom" kroz koji nalazis pripadnost zajedniciSaraFina wrote: ↑05/06/2021 19:10Čuj, ako ćeš ti razinu svog patritizma mjeriti „ ostankom u BiH“ bljuvajući zuč po dijaspori, bolje bi ti bilo da si i sam izašao. Jarane bezvizni je rezim godinama. Zapadna EU vapi za radnom snagom. Šta te sprečava? Usporava? Zakida? Jedno desetak godina zrtvuješ komotitet, radiš koješta i učiš jezik. I eto i tebe gdje prosječni dijasporac. A u pravilima foruma nema zabrane postanja, po IP adresama. Dijaspora vs. domaći.mk ultra wrote: ↑05/06/2021 19:03
Ja kao bosljak ne mogu:
![]()
Nema.
Na kraju „ bošnjačka politika“ se piše malim slicno. Ja mislim.iz dijaspore ovako. Sta ti misliš?
![]()
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- SaraFina
#5588 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Hoćeš me ti izdrzavati ako se vratim? Da ovjerimo kod notara? Čuj dodji i bori se. Pa jarane da obrnemo pilu, nisam ja BiH ni dovela u kaljuzu u kojoj se nalazi niti iko od moje generacije. Izašla sam kao osnovnoškolka iz BiH kad su drugi odlučivali o mom zivotu.mk ultra wrote: ↑05/06/2021 19:14To je tacno![]()
Opet pitam, navedi mi primjer gdje je to pobjedila bosnjacka politika, u bilo cemu?
Ne znam kako ne shvatas da je među politikom ovdje u bosnjackom narodu ostao samo go ološ. Poraz je zagarantovan
Za šta bi ti da se borim? Tudje dugogodišnje promašaje? Ispravljam ih? A ničim nisam učestvovala u njima.
- mk ultra
#5589 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Eto vidis, sve je tacno i sve si dala odgovor zasto ne treba da te brine stanje u BiH, pogotovo sta ce bosnjaci i hrvati uraditiSaraFina wrote: ↑05/06/2021 19:19Hoćeš me ti izdrzavati ako se vratim? Da ovjerimo kod notara? Čuj dodji i bori se. Pa jarane da obrnemo pilu, nisam ja BiH ni dovela u kaljuzu u kojoj se nalazi niti iko od moje generacije. Izašla sam kao osnovnoškolka iz BiH kad su drugi odlučivali o mom zivotu.mk ultra wrote: ↑05/06/2021 19:14To je tacno![]()
Za šta bi ti da se borim? Tudje dugogodišnje promašaje? Ispravljam ih? A ničim nisam učestvovala u njima.
Last edited by mk ultra on 05/06/2021 19:21, edited 1 time in total.
- nosara
#5590 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Tudjim kurcem u gloginje, za to si spremna. 
- Point.
#5591 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Gdje piše da ga moraju birati isključivo Hrvati?
- SaraFina
#5592 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Pa ne mozeš mi ti uz duzno poštovanje odredjivati hoću li se Ili ne ja brinuti o svojoj ćaćevini. Pa i u virtualnim bespućima. To je do mene.mk ultra wrote: ↑05/06/2021 19:21Eto vidis, sve je tacno i sve si dala odgovor zasto ne treba da te brine stanje u BiH, pogotovo sta ce bosnjaci i hrvati uraditiSaraFina wrote: ↑05/06/2021 19:19Hoćeš me ti izdrzavati ako se vratim? Da ovjerimo kod notara? Čuj dodji i bori se. Pa jarane da obrnemo pilu, nisam ja BiH ni dovela u kaljuzu u kojoj se nalazi niti iko od moje generacije. Izašla sam kao osnovnoškolka iz BiH kad su drugi odlučivali o mom zivotu.mk ultra wrote: ↑05/06/2021 19:14
To je tacno![]()
- nosara
#5593 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Pisace, slava bogu! 
- SaraFina
- nosara
-
foxlife
#5596 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
zna i sarafina udariti nisko 
- MorningStar
#5597 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Laki je nervozan 
- SaraFina
#5598 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Ja se školovala za konfliktne situacije i prevazilazenje istih. Amaterizam teški je ovo moj Respo
Last edited by SaraFina on 05/06/2021 19:30, edited 1 time in total.
- SaraFina
#5599 Re: Politika Hrvata u BiH, folovi, autogolovi, alternative...
Čuj nerovozan? Malo mi mučno udarati figurativno „ posrnule“
-
foxlife