evo koga hoce zelja da mine da izabere sadasnje americke mre sa izborima po paketima
screen capture

Vala basfoxlife wrote: ↑04/06/2021 10:50ja bi tebe majke mi ubio u rovu kad bi zajedno bili na straziu-pet-deka wrote: ↑04/06/2021 10:48Ovo su nama na putu iz Beograda za Dansku 1992. daliOd Crvenog i UNHCR. Toliko suho da samo Tabasco je kao sredstvo za dezinfekciju usta i želudca koristio. Ove pakete su tokom gladi u Etiopiji i Sudanu odbili.
Ja imam sad 4 takva, neotpakovana.tramvajtrojka wrote: ↑04/06/2021 10:55
evo koga hoce zelja da mine da izabere sadasnje americke mre sa izborima po paketima
Piaty wrote: ↑04/06/2021 11:55Ja imam sad 4 takva, neotpakovana.tramvajtrojka wrote: ↑04/06/2021 10:55
VladaFBiH wrote: ↑04/06/2021 11:46 Sve ove što im Ikar nije valjao mogu samo reći da sam svima u ratu govorio kome ne valja da ga da meni i znate koliko sam ih dobio - nit jedan jedini!
Kada sam njega imao kući znao sam da neću gladan zaspati zato od*ebite sa sranjima jer nije svako imao mogućnost da bira i preserava se u ratu a ima nas koji smo dobro zapamtili šta znači biti gladan i željan svega.
Izvinjavam se na rječniku ali me vučete za jezik već godinama na ovakvim temama.
Fuj patetike, eto mješane porodice nepodobne !!!TRANCE wrote: ↑04/06/2021 20:06 Ikar iz današnje perspektive jeste bio smeće, ali je u ratu bilo slavlje kad ga dobijemo, barem za nas djecu iz miješanih brakova što smo bili nepodobni za Merhamet, Karitas i slične vjerske humanitarne organizacije, a nisu nam ni roditelji bili snalažljivi za pljačku prodavnica, stanova, fabrika i šverc komerc tokom rata. A da je bilo onih koji su hranili ulične kerove ispred zgrade Ikarom i kojima u ratu ništa nije falilo, bilo je.
To je to, ukratko i 100% tačnoVladaFBiH wrote: ↑04/06/2021 11:46 Sve ove što im Ikar nije valjao mogu samo reći da sam svima u ratu govorio kome ne valja da ga da meni i znate koliko sam ih dobio - nit jedan jedini!
Kada sam njega imao kući znao sam da neću gladan zaspati zato od*ebite sa sranjima jer nije svako imao mogućnost da bira i preserava se u ratu a ima nas koji smo dobro zapamtili šta znači biti gladan i željan svega.
Izvinjavam se na rječniku ali me vučete za jezik već godinama na ovakvim temama.

sime_cipol wrote: ↑05/06/2021 12:15 Meni je najviše ostala u sjecanju suha vocna salata iz launch paketa![]()
I tosime_cipol wrote: ↑05/06/2021 12:15 Meni je najviše ostala u sjecanju suha vocna salata iz launch paketa![]()
Kojoj si ti mjesnoj zajednici pripadala ili si bila iz neke prigradske MZ i prijavljena na još jednoj adresi pa dobijala 2x humanitarnu da bi ih stigla "nakupiti"suspect_zero wrote: ↑05/06/2021 13:00I tosime_cipol wrote: ↑05/06/2021 12:15 Meni je najviše ostala u sjecanju suha vocna salata iz launch paketa![]()
....kaže meni komšinica da ubacim u vodu i da će isplivati pravo voće
.....ne moram reći da je bilo nikakvo tako
![]()
Dobre su bile i one čokoladne pločice, ness kafa....a kesica soli i šećera sam baš znala nakupiti![]()
Bile su i one male vlažne maramice koliko se sjećam?
Karitas nikoga nije odbijao, u redu pred crkvom na marin dvoru je bilo vise bosnjaka i srba nego hrvata.TRANCE wrote: ↑04/06/2021 20:06 Ikar iz današnje perspektive jeste bio smeće, ali je u ratu bilo slavlje kad ga dobijemo, barem za nas djecu iz miješanih brakova što smo bili nepodobni za Merhamet, Karitas i slične vjerske humanitarne organizacije, a nisu nam ni roditelji bili snalažljivi za pljačku prodavnica, stanova, fabrika i šverc komerc tokom rata. A da je bilo onih koji su hranili ulične kerove ispred zgrade Ikarom i kojima u ratu ništa nije falilo, bilo je.