RunnerX wrote: ↑05/06/2021 01:22
Zaista, kakav je to fenomen da vi koji ste izbjegli u CG tamo negdje devedesetih, najviše mrzite tu državu koja vam je vjerovatno sve dala. Napravili kuće, izdaju apartmane, uglavnom su se svi snašli, posebno Hercegovci. Kako je moguće da su upravo takvi bili među prvima na litijama i najviše pljuju po Crnoj Gori.
Ove iz manjeg entiteta tipa @trocadero o donekle razumijem, oni samo srbuju, to ide po defaultu, ali vi mi niste jasni.
Jes vala, Milo me poguro da napravim ovo malo kucetine..ali sam ga zamrzio, jer me izradio za ogradu i parking. Pa sam se moro zavaljivati kod nekih bizMismena iz Trebinja i Gacka.
Ali dobar si stvarno..vjeruj mi da se nakad bas dobro ismijem tvojim postovima. Bolji si od Zileta za klasu. On nije normalan frajer, zamisli..tvrdi da je Direktor KK Buducnost Voli, Dragan Bokan bio u "Belim orlovima" devedesetih
On moze biti samo u "Belim kokoskama", siguran sam da nikad nije ni prskaci pistolj uzeo u ruke.
Samo nastavi sa upisima i ako moze manje tog fasizma, vuce te nesto previse misao na fasizam i fasiste. Ne znam zasto.