Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
RunnerX

#14626 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Blek Stena wrote: 04/06/2021 14:05 Pa i jeste smjesno ovo vase sablonsko etiketiranje svega i svacega. Bolje pogledaj Drtanov klip sto sam postavio do kraja, mozda nesto i utuvis u glavu.
Koji dio, jel onaj gdje plače za DPS poslanicima u parlamentu, kad je shvatio da bez njih ne može smijeniti Leposavića? Pa nakon toga galami na novinarku.

Taj dio mi je onako upečatljivo ostao u sjećanju, ostalih gluposti koje je nalupao se ne sjećam.
detroit-mercy

#14627 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by detroit-mercy »

kompatibilan wrote: 03/06/2021 15:29 Naglašena briga za Crnu Goru je samo dimna zavjesa iza koje se krije mržnja prema uvijek 'potencijalnom okupatoru' - srpskom narodu.
Runi kako te je dobro opisao Djukanović iz vremena dok je bio normalan
Zasto potencijalnom pod navodnicima :mrgreen:
RunnerX

#14628 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Vidiš da nisu pravi navodnici, i on je bio malo neodlučan. :D
zilog

#14629 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

SamoVasGledam wrote: 04/06/2021 14:35
zilog wrote: 04/06/2021 14:23 Vasa stalna mantra, na ovom forumu i uopste, je da sve gledamo kroz prizmu devedesetih. Zar onda Milo nije dokaz da mozemo preci preko nekih stvari (ne zlocina) i pokusati zajedno graditi bolju buducnost? Jedini problem su oni, koji bi da zadrze retoriku i mitologiju devedesetih, a da onda, ko fol, streme nekoj boljoj buducnosti.
Porediti Seselja i Milu je presmjesno i nemoguce. Cak i za velikosrpsku tvornicu lazi... :lol:
Neka bude da je iskreni pokajnik, ali da li ga to pere odgovornosti iz prošlosti pa je sada nedodirljiv i ne može da mu se sudi?
A isti taj Đukanović je čestitao Šešelju na slobodi kada se vratio iz Haga.
Stavi citat, da ne bude zabune:
"Konstatujem činjenicu da je sud u Hagu završio proceduru i oslobodio Šešelja. Drago mi je što je svaki čovjek slobodan. Više volim da je svako slobodan nego da je svako utamničen, bez obzira na to da li se slažem ili ne. Što se mene tiče, primam k znanju i čestitam slobodu Šešelju"
Ono sto ja vidim je prihvatanje haske, tada prvostepene, presude. Kakva god da jeste. Rijetkost za vidjeti od politicara u regionu. U Srbiji, RS i kod ovih sto podrzavate u CG (DF) - to je naucna fantastika... :roll:
ultima_palabra

#14630 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by ultima_palabra »

Za sve u zivotu je najbitniji tajming, a Milo je u tome jedan od najboljih. Sta bi postigao da je govorio protiv Milosevica ranih 90-tih, bio bi smijenjen i posramljen, ako ne i nesto gore. Ovako je bio strpljiv i citavu CG povukao u kontra pravcu.

Eh zato bi mu sad velikosrbi priznali da je bio principijelan, kao sto priznaju Curuviji ili Stambolicu... :oops:
Last edited by ultima_palabra on 04/06/2021 16:55, edited 1 time in total.
RunnerX

#14631 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

zilog wrote: 04/06/2021 14:44 Ono sto ja vidim je prihvatanje haske, tada prvostepene, presude. Kakva god da jeste. Rijetkost za vidjeti od politicara u regionu. U Srbiji, RS i kod ovih sto podrzavate u CG (DF) - to je naucna fantastika... :roll:
Pa ovo je veličina Mila Đukanovića, prihvata presudu haškog tribunala kao svaka normalna osoba.
golman

#14632 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

Runer i Zilog su Romario i Bebeto ovog pdf.a. :D
Kikibombona

#14633 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

LBVIEW wrote: 02/06/2021 13:47
Blek Stena wrote: 02/06/2021 10:24 Nije on kriv. Tako mu hodza u dzamiji objasnio, uz saljivu pjesmicu o krstu, srbinu i tri prsta.
Aha, hodza.
Da vidimo sta kaze popo, zvani djedo:
Umjetnik koji je obnovio mural mitropolita Amfilohija: Musliman sam, cijenim i umjetnost i sve sveto

https://borba.me/umjetnik-koji-je-obnov ... sve-sveto/

Danasnja vijest koja je naisla na odusevljenje pristalica đeda :D
RunnerX

#14634 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Đedo im se u grobu prevrće, ma šta prevrće, vrti se kao ventilator kad vidi što su uradili od njegovog naslijeđa.

A evo ko Srbima stavlja oreol zločinaca,

Image
SamoVasGledam

#14635 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by SamoVasGledam »

RunnerX wrote: 04/06/2021 18:59 Đedo im se u grobu prevrće, ma šta prevrće, vrti se kao ventilator kad vidi što su uradili od njegovog naslijeđa.

Image
Desavanja u Crnoj Gori

Prestani da posrbljavaš Crnu Goru i da promovišeš veliku Srbiju ovde. Zahvaljujem!
sandzokan

#14636 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by sandzokan »

RunnerX wrote: 04/06/2021 18:59 Đedo im se u grobu prevrće, ma šta prevrće, vrti se kao ventilator kad vidi što su uradili od njegovog naslijeđa.

Je li ovo, budala, namjerno izjednačava narod sa zločincem i zločincima? Šta mu je cilj, da osigura Mladiću mjesto u kolektivnom pamćenju i mitologiji srpskog naroda? Pa ostani normalan i civilizovan među ovim halugama...
RunnerX

#14637 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

sandzokan wrote: 04/06/2021 21:14 Je li ovo, budala, namjerno izjednačava narod sa zločincem i zločincima? Šta mu je cilj, da osigura Mladiću mjesto u kolektivnom pamćenju i mitologiji srpskog naroda? Pa ostani normalan i civilizovan među ovim halugama...
Naravno da upravo to radi, a onda se isčuđavaju danima kad to neko drugi kaže.
RunnerX

#14638 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Saopštenje RTCG :lol: :izet:
"RTCG im kvari idiličnu sliku društvenog pejzaža"
Povodom izjava pojedinih poslanika tokom današnjeg zasijedanja Skupštine Crne Gore, reagovali su menadžment i uredništvo Radio i Televizije Crne Gore (RTCG).

Menadžment i uredništvo žale što su pojedini poslanici zgroženi programom Javnog servisa, tom jedinom tačkom koja kvari idiličnu sliku društvenog pejzaža: budžet je usvojen, poljoprivrednici su obradili i zasadili triput više površina nego lani, policija najsavremenijim automobilima, punih rezervoara, tjera i hvata kriminalce, zdravstvena zaštita je na najvišem nivou, jer smo, zahvaljujući ovima koji nas kritikuju, iskorijenili, ne samo Kovid, nego i ostale opake bolesti. Srećom i lijekova ima u izobilju. Pripremili su i turističku sezonu s visokoplatežnom klijentelom iz Trebinja i Bijeljine, te “oslobodili” Sveti Stefan i širom otvorili vrata svjetskim brendovima.

Naši su kritičari upoznali i javnost sa sadržajem temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Time su eliminisali sve podjele u Crnoj Gori.

U transparentnoj atmosferi izborili su se za mitropolita, koji učvršćuje Amfilohijevo nasljeđe.

Nema političkog revanšizma, posebno u prosvjeti, nauci i kulturi, niti zapošljavanja litijaša, uže i šire rodbine, te svaki pravi profesionalac može računati na angažman.

Zdušno su podržali i Rezoluciju o Srebrenici i, s osjećanjem patriotizma i privrženosti, dostojno obilježili državni praznik – Dan nezavisnosti.

Kad je u pitanju preporuka da mlađi od 26 godina ne gledaju naš dnevnik, nema ilustrativnijeg odgovora od vokabulara i debate onih koji nas kritikuju. Građani Televiziju i ne moraju gledati, ali ne mogu ostati slijepi za stvarnost.
Blek Stena

#14639 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

RTCG? Jel to politicka partija ili javni servis?

Vise lice na ovo prvo. Docice i oni na red.
golman

#14640 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

RunnerX wrote: 04/06/2021 12:13 Milo je devedesetih radio ono što bi radio svako da preživi ta turbulentna vremena, a posebno neko njegovog kapaciteta za koji smo kasnije vidjeli da je ogroman. Tada se i Đinđić sastajao sa Karadžićem i na momente je pretjerano srbovao, sve kao dio političke borbe sa ciljem rušenja Miloševića, u čemu je na kraju i uspio, isto kao Đukanović.

A to što su im i danas, skoro 30 godina poslije, glavni argumenti dva klipa i dvije slike, dovoljno govori o veličini Mila Đukanovića.

Milo je svoju agendu proveo savršeno, odličnim tajmingom, od vremena kad je odjebao Bulatovića, preko referenduma, do članstva u NATO i ozbiljnog napretka u evropskim integracijama.

Čak je i vlast izgubio u za njega odličnom trenutku. DPS sad kao opozicija ima taj luksuz da se izmakne, šuti i pusti konkurenciju da se samouništi, u čemu su perfektni.
DPS ima luksuz da se izmakne :bolestan:

Sto pijes kad ti skodi ?
RunnerX

#14641 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

@golman eno su te prozvali gore u saopštenju RTCG, vidi pod: Bijeljina i Trebinje.
golman

#14642 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

RunnerX wrote: 05/06/2021 00:53 @golman eno su te prozvali gore u saopštenju RTCG, vidi pod: Bijeljina i Trebinje.
https://youtu.be/JyiPxYqDE4U
RunnerX

#14643 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

golman wrote: 05/06/2021 01:13 https://youtu.be/JyiPxYqDE4U
Zaista, kakav je to fenomen da vi koji ste izbjegli u CG tamo negdje devedesetih, najviše mrzite tu državu koja vam je vjerovatno sve dala. Napravili kuće, izdaju apartmane, uglavnom su se svi snašli, posebno Hercegovci. Kako je moguće da su upravo takvi bili među prvima na litijama i najviše pljuju po Crnoj Gori.

Ove iz manjeg entiteta tipa @trocadero o donekle razumijem, oni samo srbuju, to ide po defaultu, ali vi mi niste jasni.
trocadero

#14644 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Svoj ti pos'o genetičar! :D
Počinjem sumnjati da si onaj tvoj "gen mržnje" otkrio na samoeksperimentu.

Image

....
Vjerujem da je tvoja ljubav prema CG pogolema. Postavljao si neke turističke spotove, stoga da fino ovo ljeto pozoveš Čelija i Emira opet kod Golmana u Budvu a ne da plašiš raju kojekakvom ajkulom od prije 60 godina...Zileta opet da se okupa u Zetu a može jednu i popušiti :D ...Blek na raskrsnicu za Čanj ....a ti Runi kod onih tvojih prijatelja u Herceg Novi što si ih spominjao.
I sve ostale koje znaš da tu ljubav podjele da tobom, upoznaju prirodne i "prirodne" ljepote CG i Crnogorki... :D
Last edited by trocadero on 05/06/2021 02:26, edited 1 time in total.
golman

#14645 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

RunnerX wrote: 05/06/2021 01:22
Zaista, kakav je to fenomen da vi koji ste izbjegli u CG tamo negdje devedesetih, najviše mrzite tu državu koja vam je vjerovatno sve dala. Napravili kuće, izdaju apartmane, uglavnom su se svi snašli, posebno Hercegovci. Kako je moguće da su upravo takvi bili među prvima na litijama i najviše pljuju po Crnoj Gori.

Ove iz manjeg entiteta tipa @trocadero o donekle razumijem, oni samo srbuju, to ide po defaultu, ali vi mi niste jasni.
Tebe da nema, trebalo bi te izmisliti. :D Poceo si cak da me zabavljas. 8) 8) 8) Ali, sacekaj malo..ako sam vec iz Trebinja, kako to da sam izbjegao? Zasto bih iz Trebinja igdje bjezao? Ili iz Bijeljine.

:?:
golman

#14646 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

RunnerX wrote: 05/06/2021 01:22

Jes vala, Milo me poguro da napravim ovo malo kucetine..ali sam ga zamrzio, jer me izradio za ogradu i parking. Pa sam se moro zavaljivati kod nekih bizMismena iz Trebinja i Gacka. :D
Ali dobar si stvarno..vjeruj mi da se nakad bas dobro ismijem tvojim postovima. Bolji si od Zileta za klasu. On nije normalan frajer, zamisli..tvrdi da je Direktor KK Buducnost Voli, Dragan Bokan bio u "Belim orlovima" devedesetih :lol:
On moze biti samo u "Belim kokoskama", siguran sam da nikad nije ni prskaci pistolj uzeo u ruke.
Samo nastavi sa upisima i ako moze manje tog fasizma, vuce te nesto previse misao na fasizam i fasiste. Ne znam zasto. :zoka:
zilog

#14647 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

golman wrote: 05/06/2021 02:17 ...
Ali dobar si stvarno..vjeruj mi da se nakad bas dobro ismijem tvojim postovima. Bolji si od Zileta za klasu. On nije normalan frajer, zamisli..tvrdi da je Direktor KK Buducnost Voli, Dragan Bokan bio u "Belim orlovima" devedesetih :lol:
On moze biti samo u "Belim kokoskama", siguran sam da nikad nije ni prskaci pistolj uzeo u ruke.
:zid: :pisnuo:
Divan primjer kako se, po Dobricinom receptu, konstruisu lazi. Postavis pitanje za nebitnog lika:
golman wrote: 29/05/2021 01:07 ...
raci mi bas ko je taj Bokan ?
Ima zestoke veze sa ovom temom, ne znam koliko ostali znaju o kome se radi, ali ja znam veoma dobro, cak mnogo bolje neo sto pretpostavljate.
Dobijes odgovor, nagadjanje, jer nemam blage veze ko je lik. Jedini koji mi je naumpao, a da tebi "Ima zestoke veze sa ovom temom".
zilog wrote: 29/05/2021 01:49 Bokan me asocirao na Dragoslava (kuma RS-a) i osnivaca Belih Orlova. Jesi li na njega mislio?
Gdje si to procitao da tvrdim da je Dragan Bokan bio u Belim orlovima? :mrgreen:
Znas li ti uopste sta znaci "asocirao"? :mrgreen:
Natrag u skolu... :lol:
Emiremir33

#14648 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Emiremir33 »

trocadero wrote: 05/06/2021 01:47 Svoj ti pos'o genetičar! :D
Počinjem sumnjati da si onaj tvoj "gen mržnje" otkrio na samoeksperimentu.

Image

....
Vjerujem da je tvoja ljubav prema CG pogolema. Postavljao si neke turističke spotove, stoga da fino ovo ljeto pozoveš Čelija i Emira opet kod Golmana u Budvu a ne da plašiš raju kojekakvom ajkulom od prije 60 godina...Zileta opet da se okupa u Zetu a može jednu i popušiti :D ...Blek na raskrsnicu za Čanj ....a ti Runi kod onih tvojih prijatelja u Herceg Novi što si ih spominjao.
I sve ostale koje znaš da tu ljubav podjele da tobom, upoznaju prirodne i "prirodne" ljepote CG i Crnogorki... :D
Ja se nedavno iz Budve vrnuo doduše obišao prijatelje u Nk,Podgorici ,malo se duže putovalo preko Tjentišta,Gacka,Bileće,Trebinja pa gore na Grahovo ka Nikšiću.Trocadero@tjeraj ove da onaj put prave na Ščepan Polju 😁...
golman

#14649 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by golman »

zilog wrote: 05/06/2021 05:45
Divan primjer kako se, po Dobricinom receptu, konstruisu lazi. Postavis pitanje za nebitnog lika:
Ima zestoke veze sa ovom temom, ne znam koliko ostali znaju o kome se radi, ali ja znam veoma dobro, cak mnogo bolje neo sto pretpostavljate.
Dobijes odgovor, nagadjanje, jer nemam blage veze ko je lik. Jedini koji mi je naumpao, a da tebi "Ima zestoke veze sa ovom temom".
zilog wrote: 29/05/2021 01:49 Bokan me asocirao na Dragoslava (kuma RS-a) i osnivaca Belih Orlova. Jesi li na njega mislio?
Gdje si to procitao da tvrdim da je Dragan Bokan bio u Belim orlovima? :mrgreen:
Udri tom glavusom jos jace u zid, da ako se opametis malo :D

...pa ne skontas da se sprdam s tobom :skoljka:
zilog

#14650 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

golman wrote: 05/06/2021 16:17
zilog wrote: 05/06/2021 05:45
Udri tom glavusom jos jace u zid, da ako se opametis malo :D

...pa ne skontas da se sprdam s tobom :skoljka:
Sta ja znam? Od kada si izjavio da si se navukao na iglu, svasta je ocekivati... :roll:
Post Reply