Dobro je tebi.
Cuj dobro. ODLICNO!
Kakve tebe vile nosaju pa imas te teorije...
Znaci fasisticki su Tri prsta, Pravoslavlje, Srpske Zastave ... Imamo li jos sta ?
Gdje sam spomenuo da su pravoslavlje i srpske zastave fasisticki?

Konacno lepe vesti iz srbije.zilog wrote: ↑04/06/2021 08:56 U Čačku izgorjela fabrika naoružanja, eksplozije odjekivale cijelu noć
https://www.klix.ba/vijesti/u-cacku-izg ... /210604005
Drago mi je, da nema ljudskih zrtava.![]()
Ma nije cudno, samo malo smesno
Nabavka vakcina i vakcinacija je nesto za sta Vucicu skidam kapu.Klanfartonije wrote: ↑04/06/2021 09:27 Gledam na srpskim kanalima pošto imam msat vakcinisanje bošnjaka doslovno
Sve sarajevo, tuzla, zenica, mostar, bihać niđe srbina![]()
Sta je tebi?
A je li, ne bi se trebala zatvoriti odakle je krenula?
Hvala za slagvort.
Novi Martin Luter King o ''the N word''.zilog wrote: ↑04/06/2021 08:26
Istina je da tri prsta nisu pozdrav, kao sto je bio Sieg Heil, nego fasisticko obiljezje ufurano kod velikosrba devedesetih. Za razliku od nacista, koji nisu pozirali pred kamerama sa podignutom rukom, troprstasi nisu propustali priliku da pored svakog manjeg, ili veceg zgarista, oznace ko je to pocinio - dizanjem tri (rastavljena) prsta.
Sada dolazimo do toga zasto Djokovic, kao i masa drugih Srba, bez balasta devedesetih, rade to isto?
Odgovor je - ispiranje i revizija istorije, koje se furaju u Srbiji i RS, od rata do danas. Isto ispiranje koje namece kolektivnu krivicu Srbima, ako se priznaju presude haskog tribunala. Ista ona laz koja se stalno ponavlja, da iako je mozda bilo nekih zlocina, motivi za koje su se (veliko)Srbi borili - su bili ispravni. Nisu!!!
Ja govorim o mitologiji koja je dovela do zlocina i na kraju Genocida. Sa njom trebate raskrstiti medju sobom, a ne trositi dane i godine ubjedjujuci nas ovdje da je to dio tradicije. Novak mozda dize tri prsta, jer mu niko nije objasnio kakvo je to zlo. Vi ovdje nemate to opravdanje.
Pa čuj, možete vi ismijavati sve ovo što je kolega napisao, ali pravog pomirenja između srba i bošnjaaka neće biti dok srbi ne priznaju da su pretjerali u ratovima 90'tih. A dok god se ne pommire srbi i bošnjaci uvijek će neke tenzije biti na ovom brdovitom balkanu. Pa eto ako je srbima u interesu da nemaju mira onda jbg, bošnjaci nemaju drugog izlaza niti domovine osim Bosne, a bogami ni srbi osim Srbije. Tako da u interesu sviju nas je da se konačno stavi tačka na i, i krene dalje.SamoVasGledam wrote: ↑04/06/2021 10:39Novi Martin Luter King o ''the N word''.zilog wrote: ↑04/06/2021 08:26
Istina je da tri prsta nisu pozdrav, kao sto je bio Sieg Heil, nego fasisticko obiljezje ufurano kod velikosrba devedesetih. Za razliku od nacista, koji nisu pozirali pred kamerama sa podignutom rukom, troprstasi nisu propustali priliku da pored svakog manjeg, ili veceg zgarista, oznace ko je to pocinio - dizanjem tri (rastavljena) prsta.
Sada dolazimo do toga zasto Djokovic, kao i masa drugih Srba, bez balasta devedesetih, rade to isto?
Odgovor je - ispiranje i revizija istorije, koje se furaju u Srbiji i RS, od rata do danas. Isto ispiranje koje namece kolektivnu krivicu Srbima, ako se priznaju presude haskog tribunala. Ista ona laz koja se stalno ponavlja, da iako je mozda bilo nekih zlocina, motivi za koje su se (veliko)Srbi borili - su bili ispravni. Nisu!!!
Ja govorim o mitologiji koja je dovela do zlocina i na kraju Genocida. Sa njom trebate raskrstiti medju sobom, a ne trositi dane i godine ubjedjujuci nas ovdje da je to dio tradicije. Novak mozda dize tri prsta, jer mu niko nije objasnio kakvo je to zlo. Vi ovdje nemate to opravdanje.
Dali si ponekad razmisljao zasto je u nasoj zemlji ovakvo stanje? i koliko je tome pomogla drzava u koju moras na vakcinaciju?
Jesam spreca i nemoj da ides na tu stranu. Ko mojoj mahali brani da bude slozna, pa onda opcini, pa jbenom kantonu? Prljavo, neuredjeno, bahato, a svi imaju neki izgovor.
A sta je, spominjanje Nijemaca, drugo bilo - nego spin?
Gluho i daleko bilo da amnestiram nase. Neces to nigdje naci u mojim postovima.
Izbegavaj to da pričaš Čedomiru kad je pijan, da te ne probaci kroz izlog ka skraćenu stolicu. Na mah.