The Muppet Show dragi moji,Bossona wrote: ↑27/05/2021 23:08Nisam ja tvrdio da je Kurjak bio prvi ambasador RBIH u Hrvatskoj već sam prenio pisanje SB vidi na linku. Znam da je bio blizak Aliji i Tuđmanu. Ovo oko Sebije je odrađeno protivno svim medicinsko edukacijskim kriterijima i pravilima još za vrijeme Alijinog života u čemu su upravo njih dvojica odigrali ključne uloge i očito ga grize savjest ili se želio distancirati od nje zbog svega što je uradila nakon uzurpacije sarajevskog kliničkog centra, načinom dolaska i svih afera kojima je Sebija kumovala uz veliki broj smrtnosti u vrijeme COVID-asvi u napad wrote: ↑27/05/2021 22:42 Bossona tacno je da je Tankovic bio predsjednik SDA za Hrvatsku i tacno je da je on bio prvi nas ambasador u Hrvatskoj 1992 godine a Bisera je dosla iza njega. Tankovic obrazovan covjek ali pojma nije imao kako funcionise drzava sto mi je u nekoliko navrata objasnjavao Jerko Doko. To sta posjeduje Turkovicka je drugi par rukava. Ja sm samo napisao komentar tj. demantovao da je g. Kurjak bio nas ambasador. Ne hatori ali ovo je cinjenica. Ziv i zdrav bio.
Pravi ambasadori su nasi talenti koji bi trebali po cijelom svijetu predstavljati tko smo i sto smo, preko njih da se odaju pocasti
Ne primjecujem ih nesto, upravo iz razloga sto traje jos uvijek rat, tihi, rijeke krvi teku BIH
Sebija vam samo servira klasican make - up uz pomoc onih koji sire smutnju i nered
Malobrojni su pojedinci koji pomocu znanja postizu i podizu uspjeh svoje drzave, ostali slobodno mogu obrisati guzice svojim diplomama
Kako ne vidite da vas je Malinar totalno zablokiro, doveo u pat poziciju i stego linc oko vrata i samo steze i steze
Gradjani pricaju o njoj, a zakoni, odluke, odgovornosti, uvoz i izvoz se nastavlja.... Dokle vise?