FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
carobnjak_N
#17526 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa nema nas 200 miliona, nego dva, pa da imaš toliki potencijal i nove face i nove kadrove .
- mirsek
#17527 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa treba ih stvoriti, ili privuci, ovako se vrtimo u krug, iste face gledamo citav zivot samo u razlicitim strankama.carobnjak_N wrote: ↑27/05/2021 12:32 Pa nema nas 200 miliona, nego dva, pa da imaš toliki potencijal i nove face i nove kadrove .
-
carobnjak_N
#17528 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije to tako jednostavan proces i ne može se očekivati sad more nekih top profila, koje ni veći narodi od našeg nemaju.
Pogledaj samo kakva spadala u Srbiji vladaju, sjede u skupštini, šta pričaju i kako se brutalno i javno uvlače Vučiću, a sve potkapacitirani
likovi, kakve inače autokrate i vole. Daj mi nekog ko neće djelovati pametnije od mene i biće mi zamjenik.
Bakir ima tu autokratsku crtu u karakteru i više voli staviti do sebe Fikreta Prevljaka kojemu pravo nedostaje fonda riječi ali zato mu nije
problem reći javno da je Bakirov poltron, nego da stavi Efendića koji je iz generacije malezijskih studenata, dakle školovan za politiku.
Zanimljivo da je Efendić istovremeno svijestan svog kapaciteta, pa sam kaže da nije za visoku politiku, dok Bakir ne samo da nije svjestan,
nego još meće Šefikusa umjesto Zvizdića, koji je iskusan diplomata.
Ti kadrovi puno znače u politici, jer sve se na kraju svede na personalne odnose i prezentaciju politike koja ovisi od umijeća tog kadra.
Pa tako je drukčije kad pošalješ Šefika negdje kod Merkelove, a on relano nije za nešto dalje od vrh sudije okružnog suda, ti ga staviš da ti predstavlja državu jer ti on grije mjesto..
Pogledaj samo kakva spadala u Srbiji vladaju, sjede u skupštini, šta pričaju i kako se brutalno i javno uvlače Vučiću, a sve potkapacitirani
likovi, kakve inače autokrate i vole. Daj mi nekog ko neće djelovati pametnije od mene i biće mi zamjenik.
Bakir ima tu autokratsku crtu u karakteru i više voli staviti do sebe Fikreta Prevljaka kojemu pravo nedostaje fonda riječi ali zato mu nije
problem reći javno da je Bakirov poltron, nego da stavi Efendića koji je iz generacije malezijskih studenata, dakle školovan za politiku.
Zanimljivo da je Efendić istovremeno svijestan svog kapaciteta, pa sam kaže da nije za visoku politiku, dok Bakir ne samo da nije svjestan,
nego još meće Šefikusa umjesto Zvizdića, koji je iskusan diplomata.
Ti kadrovi puno znače u politici, jer sve se na kraju svede na personalne odnose i prezentaciju politike koja ovisi od umijeća tog kadra.
Pa tako je drukčije kad pošalješ Šefika negdje kod Merkelove, a on relano nije za nešto dalje od vrh sudije okružnog suda, ti ga staviš da ti predstavlja državu jer ti on grije mjesto..
-
Nero Histrion
- spinel_
#17530 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Stav je radikalni cetnicki casopis i zutilo kojeg niko ne cita.
- teodorfon
#17531 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nero Histrion wrote: ↑27/05/2021 14:08Je li to na FB profilu Stava? Ako jeste, mora da uzurbano brisu i pustaju svoje jurisne botove,

-
nekome
#17532 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sta je ovo sad, ipak joj je bio mentor ali ne u zg vec u sa
de se ba odlucite
de se ba odlucite
- teodorfon
#17533 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Realno sve kombinacije smo isprobali, mozda je najbolnija istina da sustinski nemamo kvalitetne osobe da nas vode.mirsek wrote: ↑27/05/2021 12:52Pa treba ih stvoriti, ili privuci, ovako se vrtimo u krug, iste face gledamo citav zivot samo u razlicitim strankama.carobnjak_N wrote: ↑27/05/2021 12:32 Pa nema nas 200 miliona, nego dva, pa da imaš toliki potencijal i nove face i nove kadrove .
Mislim da je kultura sjecanja zloupotrebljena u kontekstu da smo birali ljude po ratnim zaslugama (isto sto su ameri radili 40tih 50tih) i emocijama.Te kadrovske odluke cemo sigurno osjetit jos dugo, ako ne analiziramo gdje smo pogrijesili (javni diskurs) i povucemo crtu za racjonalnim odlukama pri odabiru, a ne emocjonalno.
Halali sto je malo tehnokratski napisano haha ^^
- mirsek
#17534 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vrijeme je da umisljenom olosu Senadu legne jedna velika tuzba za klevetu.
Popisa ga Kurjak samo tako..
Popisa ga Kurjak samo tako..
- vatrogasac
#17535 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovaj vikend će biti zanimljiv više zbog koncepta emisije nego zbog nečega što će se dokazati ili neće dokazati. Mogući gosti su Inzko, ako uganja Schmidta i dalje priča o Sebiji. Onaj tamo vikend ide na Sandžak i sumnjam da neće ispucati ostatak municije sutra.
- karanana
#17536 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jedina stvar gora od sultana i zene od sultana je ova hajka na njih dvoje. pokazuje da smo kao narod nula i da nam nema spasa, sa sultanom i zenom mu, ili bez njih.
- spinel_
#17537 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ti imas licni problem sa Senadom. Ocigledno neko tvoj nije dobro prosao na toj televiziji pa si se odlucio svetiti na ovoj temi jer drugog nacina nemas.
Kakva tuzba covjece boziji?
Ako cemo tako gledati onda svako gostovanje nekog politicara na tv bi trebalo da se tuzi voditelj emisije zbog lazi izgovorenih u eteru.
I ko je tu kriv?
Ja ocekujem da se konacno stavi tacka na malina respiratore i da odgovorni za smrt odgovaraju. Tebe to naravno ne zanima jer nisi imao slucajeva u okolini. Tebi je bitnije da nahranis svoj ego koji je mnogo veci nego Senadov.
-
kabas
#17538 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Može i u Sandžaku pokušati naći kakvu pikanteriju o Sebijinom privatnom životu.
- ultima_palabra
- spinel_
#17540 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad neko bude odgovarao za smrt od malina respiratora onda se mozemo baviti klevatama i ko je u pravu. Do tada tisu.SuperSy wrote: ↑27/05/2021 18:36 To je to. Senzacionalicki mediji poput Avaza, Face tv smatraju da mogu objavljivati sta hoce koliko hoce bez da krivicno odgovaraju za lazne navode. Moguće je to samo u BiH. Pada im rejting gledanosti/citanosti a i kreditibilnosti. No morat ce neko krivicno odgovarati za lazne navode s u cilju diskreditiranja javne ličnosti
-
kabas
#17541 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sto posto, koga god su naši mediji pritiskali, oni su i osvojili izbore ili su makar napravili dobar rezultat na istim.
- mirsek
#17542 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Upravo, potpuno bez kompasa, zdrave kritike i samokritike.
Ne znamo kud udaramo.
Doduse i ovakve hulje poput Senada pomazu tome.
- mirsek
#17543 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Imam, mrzim huskace, umisljene supke/hinje, egocentricne manijake, nametljive samohvalisavce.spinel_ wrote: ↑27/05/2021 18:43Ti imas licni problem sa Senadom. Ocigledno neko tvoj nije dobro prosao na toj televiziji pa si se odlucio svetiti na ovoj temi jer drugog nacina nemas.
Ako cemo tako gledati onda svako gostovanje nekog politicara na tv bi trebalo da se tuzi voditelj emisije zbog lazi izgovorenih u eteru.
I ko je tu kriv?
Ja ocekujem da se konacno stavi tacka na malina respiratore i da odgovorni za smrt odgovaraju. Tebe to naravno ne zanima jer nisi imao slucajeva u okolini. Tebi je bitnije da nahranis svoj ego koji je mnogo veci nego Senadov.
-
kiligonzales
#17544 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sad ce Senad biti kriv sto senilni Kurjak jedno prica, pa poslje drugomirsek wrote: ↑27/05/2021 19:44Imam, mrzim huskace, umisljene supke/hinje, egocentricne manijake, nametljive samohvalisavce.spinel_ wrote: ↑27/05/2021 18:43Ti imas licni problem sa Senadom. Ocigledno neko tvoj nije dobro prosao na toj televiziji pa si se odlucio svetiti na ovoj temi jer drugog nacina nemas.
I ko je tu kriv?
Ali dobro sta ocekivati od ljudi poput njega, vjerovatno se i on mjenja po sistemu kako vjetar puse.
2022 ce ubrzo i izbori ce doci na red, SDA nece napraviti dobar rezultat, jos manje nakon ovoga odljevanja, broj glasaca ce sigurno izgubiti. Tako da samo corav ne vidi njihovu strmoglavicu. Nema Senad s time nista, jednostavno u 25 godina mira nazalost svi propusti ne mogu proci kroz sito ko prije, a kako vrijeme ide, sito ce postati sve sitnije jer EU cini svoje i vec namece zakone koje mi sami nikada nebi ni usvojili poput ovoga sa zabranom pusenja u zatvorenim prostorijama. Ko prati EU pricu u regionu, mi sada prolazimo put Slo, Hr, CG i Srbije koji su neka poglavlja zatvorili prije pa su njoj pristupili, a neki su medju prvim buducim kandidatima.
Tako da u buduce i u Travniku ce se poceti raja pojavljivati na ispitima i za prave polagati ispite.
Jos kad dodam da SDA do juce Konakovicevu diplomu nije ni pominjala dok je bio premijer KS iz te stranke, kada je dres promjenio prica o diplomi se ne prestaje vrtiti. Kad je vec tako, sto da ne nek se provjere sve diplome i napokon provjere sve pikanterije svakog zaposlenika drzavnih institucija sa stecenom diplomom igdje i ikada. Pola moje raje je na birou, a siguran sam da su svoje diplome sigurno nisu stekli na guzove ni preko poznanstava i stranaka i ko zna kakav nacin.
Last edited by kiligonzales on 27/05/2021 20:18, edited 1 time in total.
-
Login7777
#17545 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nevezano za Kurjakov mozak i memoriju, Senad je jedno smeće koje forsira senzacionalizam ali i priziva rat ne bil' imao više gledalaca.
-
Login7777
#17546 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Eh...hinja je savršena riječ za Senada.mirsek wrote: ↑27/05/2021 19:44Imam, mrzim huskace, umisljene supke/hinje, egocentricne manijake, nametljive samohvalisavce.spinel_ wrote: ↑27/05/2021 18:43Ti imas licni problem sa Senadom. Ocigledno neko tvoj nije dobro prosao na toj televiziji pa si se odlucio svetiti na ovoj temi jer drugog nacina nemas.
I ko je tu kriv?
Sutra bi započinjao CD sa SDA himnom ako mu se plati i podilazi kako on želi.
-
kiligonzales
#17547 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad je za vecinu novinara u BiH tatica i vjerovatno malo ko ce od njih imati uopste njegovu biografiju i odraditi intervjua i reportaza sa osobama s kojim je on radio. To da se uhvatio nerezonski u razracunavanje sa SDA, jeste, ali to su i zasluzili, realno od sebe su napravili ruglo otkad je umro Tihi. Jedino ko je gori od njih se ponasao unutar stranke, a cije SDA greske ponavlja sada jeste SDP, oni su cak imali i boljih poteza u eri svoga vladanja od SDA.
- spinel_
#17548 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Samo sda-ovcima, njihovim botovima i sendvicarima smeta Senad.
I dok god bude stajao im na zulj i ne bude davao mira imat ce podrsku svih postenih ljudi. Bolje biti mrtav nego sdaovac i njihov smrad i potrcko.
I dok god bude stajao im na zulj i ne bude davao mira imat ce podrsku svih postenih ljudi. Bolje biti mrtav nego sdaovac i njihov smrad i potrcko.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#17549 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa, cijelu temu (prije intervjua sa Kurjakom) ga ne pljuje, nego hrače i kanali FGR. Tema je dokaz, tvoja teza 100% fula. Cio fudbal
-
kabas
#17550 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sjećam se kada je krenuo udarati na Razvojnu banku i onog levata, bivšeg direktora, je li ono Džaferović? Mislim s pravom ga je načepio. Samo se na kraju ispostavilo da je to sve radio zbog kredita koji mu se nije odobrio, jer je naglo utihnuo kada mu se nakon nekog vremena odobrio kredit. Tada mi se zgadio, ali je vjerovatno najbolji novinar u BiH. To više govori o novinarima u BiH nego o njemu. Neki govori Zukić najbolji, čovjek koji ne zna postaviti pravo pitanje sve i da ga pripremi prije emisije.