SDA-All about

Dozer

#62351 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Ludzak wrote: 23/05/2021 13:34 SDA je najbolja i najjaca.
Nick ti bas odgovara ....
Da ponovimo....

Svaka ti cast Senade. Ovako jos niko nikad nije ogolio sav jad i bijedu izdajnicke SDA kao stranke, a pogotovo predvodnika re stranke koji su i ovu zemlju i "svoje" Bosnjake unazadili za bar 100 godina.

Sve sto je receno je 100% tacno. Jedino sto je jos trebalo dodati jeste da ova stranka ne zasluzuje nista drugo nego ukidanje i prestanak postojanja, a sve njene "velikane" treba protjerati iz drzave, uz prethodno konfiskovanje kompletne imovine.
drug_profi

#62352 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Da, razmjere stete od SDA, Asima, Brankovica i sl kojih je ta stranka prepuna, su takve da je Bosnjacki narod potpuno unazadjen kulturno, moralno, obrazovno, i kako god jos hocete. Jednostavno ne postoji segment drustva koji je napredovao u odnosu na 1996.
Eto da ne idem do 1990. kad ste ukinuli mrske zlocinacke komuljare koje su zlostavljali Bosnjake obrazovanjem, skolstvom, zdravstvom, poslovima....
Login77777

#62353 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

Sta Senad radi Stevanu prejako. :mrgreen:
meridiyan

#62354 Re: SDA-All about

Post by meridiyan »

Odgovor SDA Mostar :lol: :lol:
To isto naš osnivač očekuje od vašeg osnivača, Bakira: da napravi kućicu na očevini u Šamcu koji mu se više ne zove Bosanski. Bakire, idi u Šamac! Bakire, vrati svom gradu Šamcu ime Bosanski! Face nema vremena da komunicira sa lokalnim hercegovačkim političkim sirevima, sa Hurdom, Mocarelom, Torotanom, mi čekamo u petak u 18.45 predsjednika svih sireva, President Sira
Ludzak

#62355 Re: SDA-All about

Post by Ludzak »

Dozer wrote: 23/05/2021 21:08
Ludzak wrote: 23/05/2021 13:34 SDA je najbolja i najjaca.
Nick ti bas odgovara ....
Da ponovimo....

Svaka ti cast Senade. Ovako jos niko nikad nije ogolio sav jad i bijedu izdajnicke SDA kao stranke, a pogotovo predvodnika re stranke koji su i ovu zemlju i "svoje" Bosnjake unazadili za bar 100 godina.

Sve sto je receno je 100% tacno. Jedino sto je jos trebalo dodati jeste da ova stranka ne zasluzuje nista drugo nego ukidanje i prestanak postojanja, a sve njene "velikane" treba protjerati iz drzave, uz prethodno konfiskovanje kompletne imovine.
SDA treba da ima malo vece postovanje nego sto imaju. Ljudi vladaju 30 god, zasluženo. Da nije SDA jos uvijek bi Bošnjaci bili Muslimani. Hvala SDA.
RunnerX

#62356 Re: SDA-All about

Post by RunnerX »

Otkad znam za sebe, otkad sam progovorio, prohodao... SDA mi kroji sudbinu, 30 godina vladavine. Aktivno ih pratim od Tihića pa na ovamo, i nikad, ali nikad, nisu bili na ovako niskim granama.

Dotakli su dno ideološki, politički, programski, kadrovski, pa i još malo niže ispod dna. Dotakli su dno i moralno, ali to je odavno.

Spali su na to da više nemaju niti jednu normalnu osobu koju mogu imenovati na neku funkciju. Mladi ljudi koji obećavaju su ih napustili, ponižava ih ko stigne, ali najopasnije je to što ih ponižavaju politički protivnici, pri tome ne mislim na opoziciju već na one opasnije protivnike - SNSD i HDZ.

Ipak, i kao takvi, pred raspadom - hladno će osvojiti 200 hiljada glasova naredne godine, što ponovo više govori o nama nego o njima.
putokaz1

#62357 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

RunnerX wrote: 23/05/2021 23:39 Ipak, i kao takvi, pred raspadom - hladno će osvojiti 200 hiljada glasova naredne godine, što ponovo više govori o nama nego o njima.
Pre raspadfom su bili i kad su ih napustili
Babić
Kasumović
Kukić
Hadžibajrić
Konaković
i opet pobejdili
Tempo
ZeModerator

#62358 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

RunnerX wrote: 23/05/2021 23:39 Otkad znam za sebe, otkad sam progovorio, prohodao... SDA mi kroji sudbinu, 30 godina vladavine. Aktivno ih pratim od Tihića pa na ovamo, i nikad, ali nikad, nisu bili na ovako niskim granama.

Dotakli su dno ideološki, politički, programski, kadrovski, pa i još malo niže ispod dna. Dotakli su dno i moralno, ali to je odavno.

Spali su na to da više nemaju niti jednu normalnu osobu koju mogu imenovati na neku funkciju. Mladi ljudi koji obećavaju su ih napustili, ponižava ih ko stigne, ali najopasnije je to što ih ponižavaju politički protivnici, pri tome ne mislim na opoziciju već na one opasnije protivnike - SNSD i HDZ.

Ipak, i kao takvi, pred raspadom - hladno će osvojiti 200 hiljada glasova naredne godine, što ponovo više govori o nama nego o njima.
I pazi apsurda koji iz toga proizilazi: dobice glasove 10% bosnjaka, ili 12-13% bosnjaka sa pravom glasa i ponasace se kao da su izbore dobili plebiscitarnom vecinom, predstavljace se kao stožerna bosnjacka stranka, a njihov sef ce se predstavljati kao lider, kako mrzim tu nametnutu avazovu estetiku, bosnjackog naroda. Kod takozvanog hdz-a je isto. Imaju podršku hrvata ne vecu od dvadesetak posto.
Debelo krme ima veci procenat biraca, sto je i normalno kad se iz osjecaja krivice za genicid javi podsvjesno poricanje objektivne stvarnosti.

I tu dobijamo novi saziv vijeca poglavica. Poglavica koji svoja plemena drze u strahu, mrznji i tinjajucem sukobu oko besposlica. I tako.. jebes ga, zatajio nam je instinkt za samodrzanjem.
Last edited by Tempo on 24/05/2021 00:24, edited 1 time in total.
aratet

#62359 Re: SDA-All about

Post by aratet »

Sve su to sitni ljudi. Ključni su finansijeri.

Mi u TK kada odemo u apoteku, finansiramo SDA.
Plaćamo najskuplje lijekove, a monopol nad apotekama ima jedan od najvećih finansijera hobotnice.
On će otići kasnije u stranku, odnijeti kofer pun para, što je za njeg sitnica, ali to je nešto što druge stranke ne mogu pratiti. Sve će to vratiti opet tako što mi idemo u apoteku.
Tempo
ZeModerator

#62360 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

aratet wrote: 24/05/2021 00:21 Sve su to sitni ljudi. Ključni su finansijeri.

Mi u TK kada odemo u apoteku, finansiramo SDA.
Plaćamo najskuplje lijekove, a monopol nad apotekama ima jedan od najvećih finansijera hobotnice.
On će otići kasnije u stranku, odnijeti kofer pun para, što je za njeg sitnica, ali to je nešto što druge stranke ne mogu pratiti. Sve će to vratiti opet tako što mi idemo u apoteku.
Nije on finansijer. On radi za njih. Da ne radi ne bi ni postojao.
drug_profi

#62361 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Ja srećom komuniciram sa ljudima od Foče, preko Bijeljine i Doboja do Banja Luke i od Mostara prekog Gruda i Širokog sve do Livna.

I vjerujte da je masa ljudi uglavnom rezignirana vlašću. Faktički samo kad bi im se ponudila opcija kojoj bi povjerovali, pometeni bi bili svi ovi sadašnji "lideri".
Neće se to desiti lako. Ali jednom će se desiti.
aratet

#62362 Re: SDA-All about

Post by aratet »

Propala su velika carstva koja su se prostirala na više kontinenata, a da neće ova seoska kriminalna hobotnica.
jefff

#62363 Re: SDA-All about

Post by jefff »

ko ce hi to smjenit? kifla?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#62364 Re: SDA-All about

Post by pici »

Nemamo namjeru s vama voditi dijalog, već s vašim "predsjednikom" Izetbegovićem kojeg čekamo u petak u CD uživo u 18.45 - poručio je Hadžifejzović

Nakon nedavnih izjava Senada Hadžifejzovića na Face TV-u, oglasila se saopćenjem SDA Mostar. No, poznati bh. novinar nije ostao dužan te mostarskim stranačkim čelnicima odgovara sljedećim porukama koje možete pronaći u nastavku teksta.

Vi ste mala, nebitna, interesna skupina lokalnih nepismenih i siromašnih tipova od kojih je SDA napravila tajkune, za koju znamo da prezire svog predsjednika, Izetbegovića. Nemamo namjeru s vama voditi dijalog, već s vašim "predsjednikom" Izetbegovićem kojeg čekamo u petak u CD uživo u 18.45.

Što se tiče hercegovačke kuće našeg osnivača, on je davno odlučio da na pradjedovini izgradi kućicu (ne gradi nikakvu kuću, već je odavno napravio kućicu od 73 m2) i da živi na zemlji svojih predaka i tako, svojim življenjem kraj Mostara ublaži posljedice prodaje tog grada. To isto naš osnivač očekuje od vašeg osnivača, Bakira: da napravi kućicu na očevini u Šamcu koji mu se više ne zove Bosanski. Bakire, idi u Šamac! Bakire, vrati svom gradu Šamcu ime Bosanski! Face nema vremena da komunicira sa lokalnim hercegovačkim političkim sirevima, sa Hurdom, Mocarelom, Torotanom, mi čekamo u petak u 18.45 predsjednika svih sireva, President Sira - poručio je SDA Mostar Hadžifejzović.
:thumbup: :bih:

tako se razgovara sa kriminalcima, nema uvijanja... sdO je lopovska stranka.
uglavnomja

#62365 Re: SDA-All about

Post by uglavnomja »

koliko god sam za senada i koliko se nadam da ce se ovo napokon zavrsiti apsoultnim nestankom svega sto je od alije poteklo - mislim da ovakav nacin komuniciranja ne prilici jednom renomiranom novinaru profesionalcu

nadam se da je u zaledju ovog stava neka apsolutna provjerena i 100% nepobitna istina koja ce stoku odvesti i u zatvor i u propast
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#62366 Re: SDA-All about

Post by pici »

lopov je lopov... nemre bit hazreti alija...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#62367 Re: SDA-All about

Post by Truba »

Cudne stvari se dogadjaju ali sda izlazi jos jaca i snaznija iz ovoga...medjutim glasove neopredeljenih uzimaju i nip te male strancice tako da opet slijedi pat pozicija u kojoj sda svojim netvorkinkom nastavlja biti glavna u bosnjaka
Suljagica sokak

#62368 Re: SDA-All about

Post by Suljagica sokak »

pici wrote: 24/05/2021 09:35
Nemamo namjeru s vama voditi dijalog, već s vašim "predsjednikom" Izetbegovićem kojeg čekamo u petak u CD uživo u 18.45 - poručio je Hadžifejzović

Nakon nedavnih izjava Senada Hadžifejzovića na Face TV-u, oglasila se saopćenjem SDA Mostar. No, poznati bh. novinar nije ostao dužan te mostarskim stranačkim čelnicima odgovara sljedećim porukama koje možete pronaći u nastavku teksta.

Vi ste mala, nebitna, interesna skupina lokalnih nepismenih i siromašnih tipova od kojih je SDA napravila tajkune, za koju znamo da prezire svog predsjednika, Izetbegovića. Nemamo namjeru s vama voditi dijalog, već s vašim "predsjednikom" Izetbegovićem kojeg čekamo u petak u CD uživo u 18.45.

Što se tiče hercegovačke kuće našeg osnivača, on je davno odlučio da na pradjedovini izgradi kućicu (ne gradi nikakvu kuću, već je odavno napravio kućicu od 73 m2) i da živi na zemlji svojih predaka i tako, svojim življenjem kraj Mostara ublaži posljedice prodaje tog grada. To isto naš osnivač očekuje od vašeg osnivača, Bakira: da napravi kućicu na očevini u Šamcu koji mu se više ne zove Bosanski. Bakire, idi u Šamac! Bakire, vrati svom gradu Šamcu ime Bosanski! Face nema vremena da komunicira sa lokalnim hercegovačkim političkim sirevima, sa Hurdom, Mocarelom, Torotanom, mi čekamo u petak u 18.45 predsjednika svih sireva, President Sira - poručio je SDA Mostar Hadžifejzović.
:thumbup: :bih:

tako se razgovara sa kriminalcima, nema uvijanja... sdO je lopovska stranka.
Je l' ima video gdje je ovo boldirano reko, il sam to profulo? :?
oldtajmer

#62369 Re: SDA-All about

Post by oldtajmer »

Login77777

#62370 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

oldtajmer wrote: 24/05/2021 15:13 https://avaz.ba/vijesti/bih/653811/skan ... t-prevljak

samo pisaj po sirotinji ko ih jebe
Sto nebi pisali kad narod otvori usta i ceka da ga popisaju. :thumbup:
ruud

#62371 Re: SDA-All about

Post by ruud »

navalili su na trenutno vladajuće, iznose vakcine, štele, preko reda... ha-hu... a isto rade?
foxlife

#62372 Re: SDA-All about

Post by foxlife »

ruud wrote: 24/05/2021 16:11 navalili su na trenutno vladajuće, iznose vakcine, štele, preko reda... ha-hu... a isto rade?
pa to je to kad su glupi
da su bar rekli ovim svojim nemojte ici da ih mozemo pljuvati i sl al ne odmah sda gamad poletila kako jedino zna poslo me asim bakir alija
don vito

#62373 Re: SDA-All about

Post by don vito »

oldtajmer wrote: 24/05/2021 15:13 https://avaz.ba/vijesti/bih/653811/skan ... t-prevljak

samo pisaj po sirotinji ko ih jebe
A Riđobradi lažov je ovako govorio prije dva dana, nakon sjednice Predsjedništva SDA.
“Pred Zetrom su gužve, jedan nered u Zetri, maltertiranje ljudi, pozivanje pa onda izostanak vakcinisnja. I ono što je još gore, izvlačenje tih vakcina na stražnja vrata za neke koji su izgleda građani prvog reda”, rekao je Bakir Izetbegović nakon sjednice Predsjedništva SDA u subotu.
Ponedjeljak...
Skandalozno: Preko reda se vakcinisali sestra i zet Bakira Izetbegovića
Ovo više nije pišanje po sirotinji nego po zdravom razumu. Ali, neka, i ne zaslužuje bolje ovaj narod.
Login77777

#62374 Re: SDA-All about

Post by Login77777 »

https://www.klix.ba/biznis/privreda/hrv ... /210524091

Jesu se izjasnili iz sdO na ovo? Ili USK za iste nije BiH? :bih:
Suljagica sokak

#62375 Re: SDA-All about

Post by Suljagica sokak »

escobar__ wrote: 16/05/2021 09:28 Fatmir ubi ove SDA lojavce i vnago iz Islamske zajednice i rukama i nogama. 😂 Nisam ni čitao da su ga futavci optužili da mrzi islam i muslimane. 😂😂💩💩
Fatmir je legenda, ne znam je l' iko uzeo vremena da cuje sta govori Sven Rustempasic, dosta slicne stavove imaju?
Post Reply