Nije mi jasno da u epicu ne sjednu i ne naprave ačivmentse. Pa više bi ljudi tu privukli nego na nekoj besplatnoj AAA igri.
I nba me nervira. Jebeno skriptovano, kad komp gubi da ne možeš meda i zicere fulaš. Mrš.
Moderator: Benq
niko te ne sili da uzmneš poklon..ali ovako pljuvati epic prosto je nevjerovatno. Najbolje sačekaj pa uzmi igru kad bude 3-4 dolara, jer zašto bi je uzeo kao besplatan poklon jel? Pogotovo od šugavog epica...Smoothie wrote: ↑20/05/2021 18:57 Haha na kraju sezone daju NBA, kao neki wow naslovkao sto je neko iznad napisao bice ubrzi za 3-4 dolara, bolje da su stavili neki indie naslov il bilo sta drugo osim sezonskih naslova.
Imam epic profil i dodam te naslove al ne znam da cu ikada instalirat launcher i koristiti isti jer su mi igre na steamu uglavnom, dok te sto su oni djelili su se igrale narodne verzije, osim GTA V
To je AC Origins, Odyssey je duzi od njega plus oni dugi DLC-ovi. Valhalla je izgleda prekucala oba po duzini gameplaua i sadrzaju
moja greška, vidim sad...ja pročitah originsSmoothie wrote: ↑21/05/2021 11:58To je AC Origins, Odyssey je duzi od njega plus oni dugi DLC-ovi. Valhalla je izgleda prekucala oba po duzini gameplaua i sadrzaju![]()
savjet je samo da vježbaš...practice makes it perfectSpiritbreaker wrote: ↑21/05/2021 12:12 Narode pomoc ili savjet. Dugogodisnji sam pc gamer, tacnije preko 20 godina, ne mogu nikako da se naviknem na ps4/ps5, kontrole u FPSovima, ubi me onaj analog jer sam navikao na ASDW tastaturu i mis, ima li neki savjet kako nastelit te kontrole? Na cursor se vecina vidim ne moze nariktat vec te tjeraju da koristit analog.
Mislim da si trebao pisati u ps4/ps5 temi jer bi ti tamo neko prije mogao dati konkretne savjete. Neke igre imaju podrsku za mis + tastaturu pa ako ti to nesto znaci eto. Sto se tice analoga, imas u svakoj igri podesavanja senzibilnosti i slicno ali mislim da ti samo treba dovoljno vremena da se naviknes i neces imati problema.Spiritbreaker wrote: ↑21/05/2021 12:12 Narode pomoc ili savjet. Dugogodisnji sam pc gamer, tacnije preko 20 godina, ne mogu nikako da se naviknem na ps4/ps5, kontrole u FPSovima, ubi me onaj analog jer sam navikao na ASDW tastaturu i mis, ima li neki savjet kako nastelit te kontrole? Na cursor se vecina vidim ne moze nariktat vec te tjeraju da koristit analog.
Ne mogu ni ja kralju, ali moram haha. I ja sam tako klasicni sokeras,nba,tucnjava konzoleras, ali dobih par naslova pucacina pa da iskoristim. Ali je zaista muka, kontam mozel se kako tastatura i mis spojit na ps4?aditon wrote: ↑21/05/2021 12:16savjet je samo da vježbaš...practice makes it perfectSpiritbreaker wrote: ↑21/05/2021 12:12 Narode pomoc ili savjet. Dugogodisnji sam pc gamer, tacnije preko 20 godina, ne mogu nikako da se naviknem na ps4/ps5, kontrole u FPSovima, ubi me onaj analog jer sam navikao na ASDW tastaturu i mis, ima li neki savjet kako nastelit te kontrole? Na cursor se vecina vidim ne moze nariktat vec te tjeraju da koristit analog.![]()
ja s druge strane nikad fps ne bi mogao na kontroleru igrati, tastatura i miš su mi sve..kontroler mi je dobar za soccera i to je to
Chmoljo wrote: ↑21/05/2021 01:04 E bravo, svjetionik sam uspio počistiti prizemlje sa ovim levelom, ali gore bude samo gore. I kontam wtf.
E onda sam počeo bukvalno tražiti misije koje je moguće preći. Negdje prođem, negdje se zaletim. Imam nekih poluodrađenih. Npr, ubio sam zmaja ispod caed nue, ali sam se jedva vratio na površinu![]()
Onda me zapala užasna kombinacija napada na dvorac sa spectrima i forest lurkerimamorao auto-resolve i naravno bruka objekata porušena...
I tako...ali mi još nije dojadilo
![]()