Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑16/05/2021 15:47
Kod nas u haustor se nedavno doselila četveročlana porodica, stariji sin srednjoškolac, očito je debilu uzor debil na kvadrat - RULOF.
Čitav je lift i haustor išarao nekakvim PBR graffiti glupostima.
Nikako da ga uhvatim na djelu.
Majku jebavali vazda.
Isaraj ti njihova ulazna vrata nekim grafitom, Rulof npr...
Ma drug, nastojim da ne budem konfliktan, nisam ja od tog posla, ni zdravljem ni godinama, a ponajprije vaspitanjem.
I kada bih ga uhvatio na djelu, zamolio bih ga da to više ne radi, makar u našem haustoru.
Svega se naselilo, fakat ne znam odakle više dolazi taj polusvijet.
Smetljarnik pored ulaza, a i kontejneri 20m od zgrade, redovno ostavljene kese smeća pored vrata smetljarnika.
Jbte, bar na Alipašinom imaš gdje propisno odložiti smeće, ali džaba.
To su iste one spodobe što na Velikom polju na Igmanu redovno ostave kesu smeća iza sebe, ili kada krenu sa vikendice zafrljace svoje smeće u šumu pored puta kojim odlaze i dolaze, pa to na kraju postane deponija ali izgleda da debilima ne smeta dokle god nije u njihovoj avliji.
Ma fuj je ovo kakav smo narod i kakava nam je (ne)kultura življenja.
Sve znam, ali nekad treba. Moj jedan tako nije vise sarao po ulazu otkad mu flomasterom (jos sam pazio da ne bude permanent marker) na vratima ne napisah da molim da vise ne sara po ulazu...
I on samo moze pretpostaviti ko li je to pisao od nas 200 u ulazu...
Black swan wrote: ↑16/05/2021 17:38
Tvoj dio posla je da svoje smece ne bacas svuda
I da postujes zakon
Ostalo...ne mozes promijeniti i ne treba te nervirati
Moras poravniti
Kod naseg naroda me fasinira neukost u odlaganju smeća, diljem BiH
Šta ćemo kad EU naloži zakone o otpadu, razvrstanje, odlaganje u posebne korpe itd
Black swan wrote: ↑16/05/2021 17:38
Tvoj dio posla je da svoje smece ne bacas svuda
I da postujes zakon
Ostalo...ne mozes promijeniti i ne treba te nervirati
Moras poravniti
Kod naseg naroda me fasinira neukost u odlaganju smeća, diljem BiH
Šta ćemo kad EU naloži zakone o otpadu, razvrstanje, odlaganje u posebne korpe itd
Kad sam bio na ekskurziji 1994.u dubrovniku jedan s nama lik baca smece a drugi mu govori bukvalno glupane nismo u donjim mamicima to je sukus price...
Postujemo zakone vani
foxlife wrote: ↑18/05/2021 09:20
i ja kad kazem da neki dijasporci trebaju dici bistu mladicu i karadzicu pojedinci me napadaju
a vidi ovih dijasporskih izroda mamu im na stub nabijem
Ko god ti sta kaze protiv te izreke, glup je, al' fakat glup. Pa da im nije njih bilo, jos bi trstikom brisali guzove nakon sranja u poljskom wcu.
Pogledajte video, ovaj kratki debeli sa slike vozi. Eto neka neko prijavi nadleznim ili da neki od portala objavi ako neko prati temu.
Slika i prilika iskompleksiranog jade koji se zbog svojih kompleksa iživljava na ostatku društva. Ovo je za zatvorske kazne i psihijatrijskog ispitivanja
i ja kad kazem da neki dijasporci trebaju dici bistu mladicu i karadzicu pojedinci me napadaju
Ko god ti sta kaze protiv te izreke, glup je, al' fakat glup. Pa da im nije njih bilo, jos bi trstikom brisali guzove nakon sranja u poljskom wcu.
Znas li porijeklo momka ili samo napamet trabunjas?
Znas li porijeklo momka ili samo napamet trabunjas?