vjeruj da sam i ja tako mislio ali nije tako kao što ti misliš, stan, zgrada nije javno mjesto prema zakonu i policija ne može ništa i nije bio neki kabadahija nego papak od Bugojna koji je doselio u zgradu po prvi put pa misli da može raditi šta hoće.foxlife wrote: ↑12/05/2021 10:54policija koja nije mogla nista jer je neki kabadahija govori o policiji ne o zakonucpu_fan wrote: ↑12/05/2021 10:45ma ne puštam ja muziku glasno i ne uznemiravam komšije i ne trola,, ja se išao tuči s komšijama jer policija nije mogla da ništa napravi i zato znam mane zakona. Policija može napisati prijavu ali ako se međed od komšije zna ograditi ne može mu niko ništa. Samo vam to pokušavam objasniti.
I ja lupam po cijevima kad nadrkana komšinica iznad mene u nedjelju uključi usisivač i struže s njim po parketu k'o da ga brusi. I onda se ona čudi kako ne može nedjeljom uključivati i tumbati stvari po stanu kako je njoj ćeif !!!
ta ista policija nece kazniti celu ili sta ja znam kojeg kriminalca za pogresno parkiranje nego ce se pozdraviti s njim iako ovaj ocito krsi zakon
ne uporedjujem celu sa tim komsijom nego uporedjujem rad policije u jednom i drugom slucaju jer ne zele da se zamaraju poslom i papirologijom kad dodju na kraj smjene u stanicu
ne mozes ti bukom mene ometati pa da je tvoje privatno vlasnistvo 100000%
to da li si ti okacio sliku pedera krst mjesec zvijezdu davidovu sestokraku na fasadu e u tom slucaju ti niko ne moze nista jer ne moram gledati u to al buku ne mogu tako ignorisati i u tome je poenta
mirom u zgradi se bavi kučni red !!!