Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da je twit apsolutno podrazumijevao da ce se o promjeni policijskog sata i radu privrednih subjekata odlučivati na sutrašnjoj sjednici.. Jasno je.. Ko nalazi neke poruke između redova, a nema ih puno, ne znam šta da mu poručim. Očigledno su iz Vlade pročitali komentare, pa se korigovali. Ne znam otkud im tolika potreba da lete sa statusima na drustvenim mrežama kad ima press služba, zvanični sajtovi i kanali komunikacije.
Danas duh u vidu ministra Mandica izjavi da nije tačno kako vlada nije nabavila vakcine.. On ubraja covax, EU, sadaku.. Ne znam nađe li se i jedan novinar da mu začepi balava usta na pressu.
the_stick wrote: ↑06/05/2021 18:03
Tacno ne vjerujem da je moguce da su ovoliki klocevi. Nakon toliko price kako je do vlade fbih, molbi skupstine ks prema vladi fbih da se policijski skrati, oni citav dan nisu u stanju da se usklade sa relaksiranijim mjerama?! Je li ovo za dobrobit gradjana? Ili je preko ledja gradjana da pokazu zahiragicu da je njihov veci i da je njihova zadnja? Ili mozda premijer uopste ne zna da postoji ranija odluka kojom su mjere ks o ogranicenju kretanja ukinute i uskladjene sa fbih mjerama?
Pa pogledaj samo drustvene mreze... Na sve strane ljudi ismijaju ovo sto je Forto uradio.
Jednostavno nevjerovatno, umjesto da im zabiješ još 3 gola, i kurtoazno se "zahvališ" Novaliću što je napokon pomjerio policijski sat i dozvoliš ljudima u KS da rade još 3 sata duže ti budeš Forto i napišeš da ćeš tek SUTRA!!!
Cmoljo i ekipa, vama je to glupo, ali raji nije, pa nema osobe koja nije komentarisala zadnjih 30 minuta protiv Forte.
Pa evo u svim grupnim razgovorima koje imam na mesangeru i viberu ljudi ga u najmanju ruku ismijavaju...
Na takvoj gluposti gubiti popularnost je poseban talenat.
Tek sutra!? Prestrasno... Nedime dragi, sta nam ovo rade...
Chmoljo wrote: ↑06/05/2021 18:56
Ocekivani muk kada se procitalo. Sada se razradjuje taktika dostojanstvenog izvlacenja, pa se bira izmedju mudrog poklapanja po usima ili napada kao odbrane...
Ja odmah napisao da je ipak do premijera, a ne do vlade... bukvalno u roku od nekoliko min sam sebe citirao... a sad se ti mozes vaditi da twiter post nije vijest, iako ga premijer redovno koristi za sluzbene objave... niko nije nista pogresno protumacio, fino covjek napisao da ce sutra odlucivati, izmedju ostalog, o ogranicenju kretanja...
Evo, posipam se pepelom... nisu klocevi, samo se igraju gluhih telefona...
the_stick wrote: ↑06/05/2021 18:03
Tacno ne vjerujem da je moguce da su ovoliki klocevi. Nakon toliko price kako je do vlade fbih, molbi skupstine ks prema vladi fbih da se policijski skrati, oni citav dan nisu u stanju da se usklade sa relaksiranijim mjerama?! Je li ovo za dobrobit gradjana? Ili je preko ledja gradjana da pokazu zahiragicu da je njihov veci i da je njihova zadnja? Ili mozdah premijer uopste ne zna da postoji ranija odluka kojom su mjere ks o ogranicenju kretanja ukinute i uskladjene sa fbih mjerama?
dječak sa šibicama wrote: ↑06/05/2021 19:16
Dobro hajd policijski, nego kad drzava nabavlja vakcine? kad cemo se mi vakcinisati pa policijski vise nece ni trebati? sta kaze Fadil
Kontas da se koristis sda metodama spinovanja i relativiziranja?
Ono... ode masa doktora sa kcus, oni odmah o ukidanju rs-a... ili asim je bio borac...
Tako i ti...
Premijer napravi flop... gdje su vakcine, sta kaze fadil?
Nije uopste upitno da fadil nije nabavio vakcine... samo sto to ovdje nije tema...
Ali dobro, bot je bot... ha zeleni, ha crveni... bitno je spinovati...
Pa pogledaj samo drustvene mreze... Na sve strane ljudi ismijaju ovo sto je Forto uradio.
Jednostavno nevjerovatno, umjesto da im zabiješ još 3 gola, i kurtoazno se "zahvališ" Novaliću što je napokon pomjerio policijski sat i dozvoliš ljudima u KS da rade još 3 sata duže ti budeš Forto i napišeš da ćeš tek SUTRA!!!
Cmoljo i ekipa, vama je to glupo, ali raji nije, pa nema osobe koja nije komentarisala zadnjih 30 minuta protiv Forte.
Pa evo u svim grupnim razgovorima koje imam na mesangeru i viberu ljudi ga u najmanju ruku ismijavaju...
Na takvoj gluposti gubiti popularnost je poseban talenat.
Tek sutra!? Prestrasno... Nedime dragi, sta nam ovo rade...
Lažu, eto šta
LAZU!? Na lijepi ramazan!? Da Bog sakloni i sacuva, sta se ovo desava.
dječak sa šibicama wrote: ↑06/05/2021 19:16
Dobro hajd policijski, nego kad drzava nabavlja vakcine? kad cemo se mi vakcinisati pa policijski vise nece ni trebati? sta kaze Fadil
Kontas da se koristis sda metodama spinovanja i relativiziranja?
Ono... ode masa doktora sa kcus, oni odmah o ukidanju rs-a... ili asim je bio borac...
Tako i ti...
Premijer napravi flop... gdje su vakcine, sta kaze fadil?
Nije uopste upitno da fadil nije nabavio vakcine... samo sto to ovdje nije tema...
Ali dobro, bot je bot... ha zeleni, ha crveni... bitno je spinovati...
Svi smo isti. Čak ako i imamo neku kritiku ba "naše" ne bi je naglas rekli, a mislimo da smo strašno pametni kada ironijom i cinizmom kritikujemo "njih'.
carobnjak_N wrote: ↑06/05/2021 19:29
Forto vs teravija
Ko udba nekad protiv mladih muslimana
Kad dodje ramazan svi postanu vjernici. Da su ostalim mjesecima kao sto su za Ramazan, drzava bi nam cvjetala.
Prekjucer se onaj Zalihic, sda selefija, posvadjao sa komsinicom koja nosi hidzab i navodno je udario...
Tako da nisu bas svi ni u toku Ramazana pristojni
carobnjak_N wrote: ↑06/05/2021 19:29
Forto vs teravija
Ko udba nekad protiv mladih muslimana
Kad dodje ramazan svi postanu vjernici. Da su ostalim mjesecima kao sto su za Ramazan, drzava bi nam cvjetala.
Prekjucer se onaj Zalihic, sda selefija, posvadjao sa komsinicom koja nosi hidzab i navodno je udario...
Tako da nisu bas svi ni u toku Ramazana pristojni
Taj čovjek mi je isti Sebija gledajući iskustva sa hitnom u protekloj godini, pogotovo protekla 2 mjeseca.
Njega kada bi smijenili bilo bi mi isto kao da smijene Sebiju.
Samo treba malo pameti i osnovna matematika da se shvati da necemo izaći iz petlje zakljucavanja, smrti, bolesti, gubitka poslova....
Treba nam za BiH minimalno 3.000.000 doza u roku od max 6 mjeseci da imuniziramo sve koji hoce i koji nece, da bi se incidenca spustila na zanemarivu i da se pocne normalno zivjeti i raditi.
Garantujem da sad neko dođe i ponudi odmah u ponedeljak fco Sarajevo tu količinu, ovi ne bi imali pare ni za frtalj da plate.
Pandemijski budzet u kojem nije predviđena stavka za vakcine.
Plan je sadaka, sadaka, sadaka, heljp baznia nau....
drug_profi wrote: ↑06/05/2021 20:57
Samo treba malo pameti i osnovna matematika da se shvati da necemo izaći iz petlje zakljucavanja, smrti, bolesti, gubitka poslova....
Treba nam za BiH minimalno 3.000.000 doza u roku od max 6 mjeseci da imuniziramo sve koji hoce i koji nece, da bi se incidenca spustila na zanemarivu i da se pocne normalno zivjeti i raditi.
Garantujem da sad neko dođe i ponudi odmah u ponedeljak fco Sarajevo tu količinu, ovi ne bi imali pare ni za frtalj da plate.
Pandemijski budzet u kojem nije predviđena stavka za vakcine.
Plan je sadaka, sadaka, sadaka, heljp baznia nau....
Jeste off topic ali bilo bi dobro da se uradi serološko testiranje KS-a i provjeri prokruženost. Nekako sam uvjeren da smo stekli kolektivni nakon ovog martovskog vala.