Gradonačelnica Sarajeva

Post Reply
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1301 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by konektovan »

E nek si joj rek'o,..aferim :mrgreen: :thumbup:
Bloo
Globalna šefica

#1302 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by Bloo »

last mohicans wrote: 01/05/2021 18:30
Bloo wrote: 01/05/2021 18:18
last mohicans wrote: 01/05/2021 01:19 Boris je kralj. Ima onaj snimak kad ide u pakistanski granap u svom kvartu, na biciklu. Čvaka svoje vrste, mislim da se nikad nije ni počešljao.
Ne bih njih dvoje poredio. Benjamina je mlada i lijepa žena, nije tako davno ni rodila, linija ce biti bolja, ali bi mogla malo styling i outfit popraviti, da bude baš ono top. Mada joj dosadašnji nastup ni počemu nije manje vrijedan zbog nekog lošijeg izbora outfita.
Summa summarum mužjačkog/patrijarhalnog posmatranja političarki i žena in general.
Jebo njeno obrazovanje, objavljene knjige, trenutno djelovanje....malo je rasnija u kukovima, taman se porodila, ali sad ce ona to stesat da opet bude ugodna oku.

Jednom rječju - fuj. :mrgreen:

Imaš li šta reći o Skakinom podbratku? Podocnjacima Semihe Borovac i generalno outfitima šalteruše? Podvoljak Behmena i rascupane satarcke obrve? Ostalim starim, izboranim gradonacelnicima? Uzasnim dzemperima ispod sakoa Kresevljakovica?

A?
Retoricko pitanje, ne trudi se da odgovoris.
Itekako cu se potruditi da odgovorim. Dosta tvog pametovanja na svim temama i diskreditovanja sagovornika jer ti nisu po ceifu. Ah, sjetila se kvotati, a sto nisi odgovorila na drugoj temi gdje si mi optužila da sam bot? Koja si perfidna igračica. Samo si iskulirala to. Kako te nije stid optuživati nekoga da je sda bot ko se u putu nije sreo sa takvim kvalifikacijama? Kome da ja tebe prijavim, boardu moderatora za vrijeđanje i trolanje?
Evo opet to radiš spominjanjem Borovac,Skake i ostale sda bande. A vjerovatno si stekla lažni dojam o tome jer sam se žalio na policijski sat u vezi Ramazana, pa si po defaultu donijela pogrešan zaključak, o ti, pametnice naša. Ne možeš da svariš da neko može imati simpatije prema lijevoj orijentaciji, čak i glasati za nju, a da nije zeleni termit, a da pri tome zna za vjeru. Eh, vidiš da griješiš, i to debelo. Previse sebi dajes za pravo,gospođo.
Kmek. Napad je najbolja odbrana.
Obrisi pravednicke suze o kravatu Behmenovu onda. :mrgreen:
Nista, predlazem ti da pises gradonacelnici da malo poradi na sebi postpartum [email protected], u potpisu Modni mladi macak.
LBVIEW

#1303 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by LBVIEW »

last mohicans wrote: 01/05/2021 01:19 Boris je kralj. Ima onaj snimak kad ide u pakistanski granap u svom kvartu, na biciklu. Čvaka svoje vrste, mislim da se nikad nije ni počešljao.
Ne bih njih dvoje poredio. Benjamina je mlada i lijepa žena, nije tako davno ni rodila, linija ce biti bolja, ali bi mogla malo styling i outfit popraviti, da bude baš ono top. Mada joj dosadašnji nastup ni počemu nije manje vrijedan zbog nekog lošijeg izbora outfita.
Summa summarum mužjačkog/patrijarhalnog posmatranja političarki i žena in general.
Jebo njeno obrazovanje, objavljene knjige, trenutno djelovanje....malo je rasnija u kukovima, taman se porodila, ali sad ce ona to stesat da opet bude ugodna oku.

Imaš li šta reći o Skakinom podbratku? Podocnjacima Semihe Borovac i generalno outfitima šalteruše? Podvoljak Behmena i rascupane satarcke obrve? Ostalim starim, izboranim gradonacelnicima? Uzasnim dzemperima ispod sakoa Kresevljakovica?

A?
Itekako cu se potruditi da odgovorim. Dosta tvog pametovanja na svim temama i diskreditovanja sagovornika jer ti nisu po ceifu. Ah, sjetila se kvotati, a sto nisi odgovorila na drugoj temi gdje si mi optužila da sam bot? Koja si perfidna igračica. Samo si iskulirala to. Kako te nije stid optuživati nekoga da je sda bot ko se u putu nije sreo sa takvim kvalifikacijama? Kome da ja tebe prijavim, boardu moderatora za vrijeđanje i trolanje?
Evo opet to radiš spominjanjem Borovac,Skake i ostale sda bande. A vjerovatno si stekla lažni dojam o tome jer sam se žalio na policijski sat u vezi Ramazana, pa si po defaultu donijela pogrešan zaključak, o ti, pametnice naša. Ne možeš da svariš da neko može imati simpatije prema lijevoj orijentaciji, čak i glasati za nju, a da nije zeleni termit, a da pri tome zna za vjeru. Eh, vidiš da griješiš, i to debelo. Previse sebi dajes za pravo,gospođo.
:thumbup:
E nek si "Sadzidi" odgovorio. :izet:
Jos se sjecamo onog sramnog izrugivanja iftaru. :oops:
RockstarNorth

#1304 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by RockstarNorth »

Bloo wrote: 01/05/2021 18:37

A?
Nista, predlazem ti da pises gradonacelnici da malo poradi na sebi postpartum [email protected], u potpisu Modni mladi macak.
Do i smell Karen,blonde Karen?
hadzinicasa

#1305 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by hadzinicasa »

Ja sam par puta pomislila da je malo tetasta u stajlingu ali mislim da postuje dress code svake ozbiljnije institucije.
Ne prekratko, ne golih ramena, ne otvorenih cipela, ne golih nogu, ne preusko da se ocrtava ves, ne prenapadno nasminkano, itd. (Isti dress code imam ja na poslu, recimo)

Pristojna je, uredna i cista, i dostojanstvena u svemu sto radi. Reprezentativna je i meni sluzi na ponos.

Komentirati figuru u relaciji s nedavnim porodjajem (?) te insinuirati na „daddy issues“ zbog porodicne situacije je degutantno i usudjujem se reci primitivno balkanski.
Last edited by hadzinicasa on 01/05/2021 18:59, edited 1 time in total.
uglavnomja

#1306 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by uglavnomja »

:?:

nidje veze komentar

podbradak, podocnajci, starost, izboranost, visina, nizina, krive noge, celavost, ljepota-ruznoca ... nisu stvar izbora nego prirode

odjeca i frizura su licni izbor pojedinca

i onda na kraju strpas u istu recencu salteruse i gradonacelnike :-)

a niko nista protiv same gradonacelnice nije rekao, dapace
Bloo
Globalna šefica

#1307 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by Bloo »

uglavnomja wrote: 01/05/2021 18:58 odjeca i frizura su licni izbor pojedinca
Da, licni izbor.
Cista i uredna. Nije cupava, nije izguzvana, nije preusko, nije presiroko. Vjerovatno u slicnim outfitima je isla i na posao na fakultetu.

To sto se nekom homo balkanikusu ne svida, pod krinkom stila, je njegov problem.
Ali eto, mozda se gospoda poboljsa, nade stilistu, smrsa, pocne oblaciti da udovolji i ovim stilistima/kriticarima...

Interesantno je da o debljini i stilu Skake nismo nikada ovoliko raspredali.
Droog

#1308 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by Droog »

Black swan wrote: 30/04/2021 23:27 Benjamina ima celo ko olivija vajld
Moze rentat prostor za reklame

18 god stariji frajko
To je dad isju

Da mi je tebe vidjeti na sta licis :mrgreen:

Lik /ti/ koji je razvio Stokholmski sindrom sa agresorom /negatori genocida i uzurpatori drzave/ joj govori da ima daddy issues... :lol:
Mate_Miso_Kovac

#1309 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by Mate_Miso_Kovac »

Oćemo sisatu gradonačelnicu s fejk usnama, da nam streama na twitchu sjednice iz džakuzija! ovaj grad to zasluzuje! 8)
last mohicans

#1310 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by last mohicans »

Bloo wrote: 01/05/2021 18:37

A?
Moj blizak prijatelj je jedan od najzaslužniji za izbor Benjamine,tako da je nemoj ti od mene braniti. Odgovori na moj napad. Kome da te prijavim za vrijeđanje da sam sda bot i za trolanje.
Bloo
Globalna šefica

#1311 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by Bloo »

last mohicans wrote: 01/05/2021 19:14 Moj blizak prijatelj je jedan od najzaslužniji za izbor Benjamine,tako da je nemoj ti od mene braniti. Odgovori na moj napad. Kome da te prijavim za vrijeđanje da sam sda bot i za trolanje.
I zena mog rodaka iz 6. koljena sa majcine strane radi u fabrici salame koja se koristi u sendvicima.
Za SDA bot - nije bilo direktno već u tvojoj glavici, stoga, tugy plaky.

Za trolanje? Prijavi post. Brisem onda i svoje i tvoje komentare. :mrgreen:
RockstarNorth

#1312 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by RockstarNorth »

Bloo wrote: 01/05/2021 19:02
uglavnomja wrote: 01/05/2021 18:58 odjeca i frizura su licni izbor pojedinca
Da, licni izbor.
Cista i uredna. Nije cupava, nije izguzvana, nije preusko, nije presiroko. Vjerovatno u slicnim outfitima je isla i na posao na fakultetu.

To sto se nekom homo balkanikusu ne svida, pod krinkom stila, je njegov problem.
Ali eto, mozda se gospoda poboljsa, nade stilistu, smrsa, pocne oblaciti da udovolji i ovim stilistima/kriticarima...

Interesantno je da o debljini i stilu Skake nismo nikada ovoliko raspredali.
u homo balkanikus spadaju i žene jer je homo čovjek a koliko znam i žena je čovjek.Na kraju krajeva kad se komentariše fizički izgled muških političara i isti ismijava onda ujedno i žene likuju,čak šta više one prve počnu,usput ljude stvarno boli neka stvar što neke žene boli komentarisanje njhovog izgleda "grow some skin" što bi amerikanci rekli i odkada je to zabranjeno komentarisati ženu i ženski izgled? Ili čak šta više kritikovati?
last mohicans

#1313 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by last mohicans »

Bloo wrote: 01/05/2021 19:20
last mohicans wrote: 01/05/2021 19:14 Moj blizak prijatelj je jedan od najzaslužniji za izbor Benjamine,tako da je nemoj ti od mene braniti. Odgovori na moj napad. Kome da te prijavim za vrijeđanje da sam sda bot i za trolanje.
I zena mog rodaka iz 6. koljena sa majcine strane radi u fabrici salame koja se koristi u sendvicima.
Za SDA bot - nije bilo direktno već u tvojoj glavici, stoga, tugy plaky.

Za trolanje? Prijavi post. Brisem onda i svoje i tvoje komentare. :mrgreen:
Prijavit cu na temi na kojoj si to uradila. A zaboli me tuki da li mi ti vjeruješ ili ne.
Juliuscezar

#1314 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by Juliuscezar »

A izraelsko palestinsko pitanje što nije ponudila nacrt, ćutimo svi su isti
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1315 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by Truba »

Droog wrote: 01/05/2021 19:03

18 god stariji frajko
To je dad isju

Da mi je tebe vidjeti na sta licis :mrgreen:

Lik /ti/ koji je razvio Stokholmski sindrom sa agresorom /negatori genocida i uzurpatori drzave/ joj govori da ima daddy issues... :lol:
Sta tebe briga kako ja izgledam
Prvo ja sam musko...musku samo lova treba nista drugo ni izgled ni odjeca samo lova...ni zubi ni visina samo lova

Drugo ja nisam javna i osoba i na funkciji to znaci da mirno mogu hodat u najgoroj trenirci i sam se sisati na keca sto i radim
Kad izadjes na binu dobijas iznadprisjecnu placu, popularbost a cijena je da se prati tvoj svaki korak

A ove ostale gluposti necu komentirati

Prica ti je suplja i zastarjela je 1998. Za vrijemr dajl ap interneta
uglavnomja

#1316 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by uglavnomja »

Black swan wrote: 01/05/2021 20:22
Drugo ja nisam javna i osoba i na funkciji to znaci da mirno mogu hodat u najgoroj trenirci i sam se sisati na keca sto i radim
Kad izadjes na binu dobijas iznadprisjecnu placu, popularbost a cijena je da se prati tvoj svaki korak

usput, najvise uvreda na racun svog izgelda je dobIO h.z. :D
Styling

#1317 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by Styling »

hadzinicasa wrote: 01/05/2021 18:55 Ja sam par puta pomislila da je malo tetasta u stajlingu ali mislim da postuje dress code svake ozbiljnije institucije.
Ne prekratko, ne golih ramena, ne otvorenih cipela, ne golih nogu, ne preusko da se ocrtava ves, ne prenapadno nasminkano, itd. (Isti dress code imam ja na poslu, recimo)

Pristojna je, uredna i cista, i dostojanstvena u svemu sto radi. Reprezentativna je i meni sluzi na ponos.

Komentirati figuru u relaciji s nedavnim porodjajem (?) te insinuirati na „daddy issues“ zbog porodicne situacije je degutantno i usudjujem se reci primitivno balkanski.
Kad nemaju sta da joj prigovore, prigovaraju oblacenje. Ne mogu da shvate da zena jednostavno ima takav stil. Meni je najbitnije kako radi, a oblacenje je sasvim ok.
ibizza

#1318 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by ibizza »

hadzinicasa wrote: 01/05/2021 18:55 Ja sam par puta pomislila da je malo tetasta u stajlingu ali mislim da postuje dress code svake ozbiljnije institucije.

thekupus

#1319 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by thekupus »

18 god stariji frajko
To je dad isju
Black swan wrote: 01/05/2021 20:22

Kakve veze tvoj jedan post ima s ovim drugim? Kakve veze ima njena javna funkcija s njenim čelom? Tvoji komentari pokazuju da si samo frustriran i ljubomoran.
Zoya

#1320 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by Zoya »

Benjamina je nešto najljepše što se moglo Sarajevu dogoditi. Čuvajte je :)
Rockefeller

#1321 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by Rockefeller »

Zena je beton!

Kako vam izgleda Angela Merkel? Jebo te kakvi se komentari bacaju.
cyprus

#1322 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by cyprus »

Sjo modnih mačaka ovdje :D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#1323 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by konektovan »

Rockefeller wrote: 01/05/2021 22:49 Zena je beton!

Kako vam izgleda Angela Merkel? Jebo te kakvi se komentari bacaju.
Angela je machich.... :mrgreen:
putokaz1

#1324 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by putokaz1 »

Jedan Gradonačelnik dolazi na posao Biciklom,Jedna Gradonačelnica prodaje službeni auto
Kakva čudna vremena
Prije 10 tak godina Narodna Poslanica u RS dolazila biciklom svi se smijali,Premijer Mujezinović' prodao neko auto opet se smijali
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1325 Re: Gradonačelnik-ca Sarajeva

Post by pici »

putokaz1 wrote: 02/05/2021 08:06 Jedan Gradonačelnik dolazi na posao Biciklom,Jedna Gradonačelnica prodaje službeni auto
Kakva čudna vremena
Prije 10 tak godina Narodna Poslanica u RS dolazila biciklom svi se smijali,Premijer Mujezinović' prodao neko auto opet se smijali

jeko ta... poslanica... a za mujezinovica, i dan danas placamo tuzbe kad je pametnica preskocio sindikate i i radi MMF transe srezao nezakonito budjetlijama topli i regres... i radi par stotina miliona zaduzi nas milijarde... bolje ga ne spominji...
Post Reply