SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
smijesni_ste
#45626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vjerovatno ne smijemo komentarisati ni roditelje one djece što prose na Malti na raskrsnici, ne razumijemo mi tu muku...
- drag_gost
#45627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nagadjas da je suplja, a neces da nagadjas. Vec se jednom desila prije 15tak godina identicna situacija na Aneksu. Roditelji u ovakvim situacijama ne reaguju trezveno i logicki u pravilu, ogroman je to stres. Eto nekome se nadiglo da dize policiju i sekira se iz cejfa.
-
STARx
#45628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa nije jer poznajem par takvih roditelja.. nesposobni hljeba se najesti, a spreman je okrenut cijeli svijet bez da ista provjeri prvo
- gdesi bre
#45629 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vidi nesto ja sam ubjeđen u to prvo sto bi pitala policija je jeste li pretrazili kucu i oko kuce,ako su roditelji debili policija nije prema tome sto bi rekli pametnom dosta.drag_gost wrote: ↑30/04/2021 23:08Nagadjas da je suplja, a neces da nagadjas. Vec se jednom desila prije 15tak godina identicna situacija na Aneksu. Roditelji u ovakvim situacijama ne reaguju trezveno i logicki u pravilu, ogroman je to stres. Eto nekome se nadiglo da dize policiju i sekira se iz cejfa.
- Haris.ba
#45630 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jeste primjetili turkinje da prose po Ilidzi?
I to nekoliko parova. Pokazuje mi jedna google translate, kaze izgubila studente, trazi pomoc.
Drugi par, ramazan, gladni, pomoc.
I to nekoliko parova. Pokazuje mi jedna google translate, kaze izgubila studente, trazi pomoc.
Drugi par, ramazan, gladni, pomoc.
Last edited by Haris.ba on 30/04/2021 23:10, edited 1 time in total.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#45631 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hajde ba ne prdi. Na svaku vijest pametuješ, ko kakva babetina sa prozora u prizemlju.
- gdesi bre
#45632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Chmoljo
#45633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko gotivi trumpa i ne treba ništa komentarisati. Dovoljno je da popije litar varikine i pusti da hemija uradi svoje.smijesni_ste wrote: ↑30/04/2021 23:07 Vjerovatno ne smijemo komentarisati ni roditelje one djece što prose na Malti na raskrsnici, ne razumijemo mi tu muku...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#45634 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Smješno, na kraju ispade,......ali valjda frka, trka, panika....koju samo roditelji mogu dozivjeti u tim ttenucima....
-
last mohicans
#45635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Najbolje ih u zatvor poslati. Zar policija nije tu radi građana, njima na usluzi, isto tako i ta GSS. Ne ispostavljaju račune wanna be surviverima koji landaraju po planinama po svakavim vremenskim uslovima, pa se diže GSS, a da roditeljima za ovo ispostave račun. Taman se svaki dan ovo dešava pa se satrali trazeci ga. Bas sam prosao pored Pennya i vidio sam jednu patrolu sa rotacijama. Naravno, autom su tražili dijete. Par minuta mi je dijete nestalo na plaži, kad me srčani nije strefio. Nema goreg šoka i nevjerice.drug_profi wrote: ↑30/04/2021 22:50 Treba da se racun ispostavi za dizanje GSS i policije.
Ne mora se naplatiti, ali nek stoji kao dug.
Samo radi drugih slucajeva.
- Chmoljo
#45636 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To nije neslaganje, nego vječito pametovanje i nezadovoljstvo. Tebi je eto nešto sumnjivo, ali pojma nemaš šta. Nešto se to treba istražiti, nisu tu čista posla.
Pa onda uzme tabiriti psihologiju, patologiju, bistri tuđe živote... Prava babetina.
- drag_gost
#45637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nista, tebe su trebali zvati Poaro, rijesio bi slucaj za 2 minute. Nadam se da neces biti nikada u takvoj situaciji.gdesi bre wrote: ↑30/04/2021 23:09vidi nesto ja sam ubjeđen u to prvo sto bi pitala policija je jeste li pretrazili kucu i oko kuce,ako su roditelji debili policija nije prema tome sto bi rekli pametnom dosta.drag_gost wrote: ↑30/04/2021 23:08Nagadjas da je suplja, a neces da nagadjas. Vec se jednom desila prije 15tak godina identicna situacija na Aneksu. Roditelji u ovakvim situacijama ne reaguju trezveno i logicki u pravilu, ogroman je to stres. Eto nekome se nadiglo da dize policiju i sekira se iz cejfa.
Kao da si malo razocaran sto je proslo sve bezazleno.
- gdesi bre
#45638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nikakvo nezadovoljstvo opet pricas gluposti,sta ja imam bit zadovoljan ili nezadovoljan tebi ako nije jasno da policija u ovom slucaju prvo pita osnovna pitanja na koja roditelji trebaju dat odgovor onda ja i ti nemamo sta pricat jer ti pricas u prazno ko kakva baba samo da bi nesto reko a u sustini nista ne kazes osim sto pokusavas da omalovazavas.
- gdesi bre
#45639 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Evo jos jedan pametnjakovic,da nisi cmoljin jaran,igrate li igrica skupadrag_gost wrote: ↑30/04/2021 23:16Nista, tebe su trebali zvati Poaro, rijesio bi slucaj za 2 minute. Nadam se da neces biti nikada u takvoj situaciji.gdesi bre wrote: ↑30/04/2021 23:09vidi nesto ja sam ubjeđen u to prvo sto bi pitala policija je jeste li pretrazili kucu i oko kuce,ako su roditelji debili policija nije prema tome sto bi rekli pametnom dosta.drag_gost wrote: ↑30/04/2021 23:08
Nagadjas da je suplja, a neces da nagadjas. Vec se jednom desila prije 15tak godina identicna situacija na Aneksu. Roditelji u ovakvim situacijama ne reaguju trezveno i logicki u pravilu, ogroman je to stres. Eto nekome se nadiglo da dize policiju i sekira se iz cejfa.
Kao da si malo razocaran sto je proslo sve bezazleno.
- Chmoljo
#45640 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svi su kul, svi su mačo, svi donose prave odluke u trenucima kada im srce puca...last mohicans wrote: ↑30/04/2021 23:14Najbolje ih u zatvor poslati. Zar policija nije tu radi građana, njima na usluzi, isto tako i ta GSS. Ne ispostavljaju račune wanna be surviverima koji landaraju po planinama po svakavim vremenskim uslovima, pa se diže GSS, a da roditeljima za ovo ispostave račun. Taman se svaki dan ovo dešava pa se satrali trazeci ga. Bas sam prosao pored Pennya i vidio sam jednu patrolu sa rotacijama. Naravno, autom su tražili dijete. Par minuta mi je dijete nestalo na plaži, kad me srčani nije strefio. Nema goreg šoka i nevjerice.drug_profi wrote: ↑30/04/2021 22:50 Treba da se racun ispostavi za dizanje GSS i policije.
Jesu roditelji ovdje ispali šega. Ali komntariše se bez da se išta detaljnije zna.
Sretniji sam što znam da su mu takvi roditelji da su sve nadigli za svoje dijete, nego da im puca dupe gdje je i šta radi, a toga ima na pasja preskakala.
Nek se sere ovim roditeljima, a od monstruma poput roditelja Smaje Ćesira ćemo okretati glavu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#45642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
[youtube][/youtube]
Ko da marku taj sudjeluje u trgovini ljudima i organiziranom kriminalusmijesni_ste wrote: ↑30/04/2021 23:07 Vjerovatno ne smijemo komentarisati ni roditelje one djece što prose na Malti na raskrsnici, ne razumijemo mi tu muku...
- Chmoljo
#45643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja pričam iz iskustva, za šta sam dao i primjer, da se može svakome desiti da se pogubi kada je dijete u pitanju. Ne smijem ruku u vatru staviti da se meni ovo ne može desiti.gdesi bre wrote: ↑30/04/2021 23:17Nikakvo nezadovoljstvo opet pricas gluposti,sta ja imam bit zadovoljan ili nezadovoljan tebi ako nije jasno da policija u ovom slucaju prvo pita osnovna pitanja na koja roditelji trebaju dat odgovor onda ja i ti nemamo sta pricat jer ti pricas u prazno ko kakva baba samo da bi nesto reko a u sustini nista ne kazes osim sto pokusavas da omalovazavas.
Ti, i par kolega, koji opet imaju nekih drugih problema, počeli ste provoditi pravnu kliniku uz prstohvat metodologije kako je i šta je trebalo.
Umjesto da ste napisali jedno jebeno: dobro je. Ima roditelje koji se brinu.
Dok istovremeno stotinjak djece u Ljubica Ivezić nisu te sreće, plus ona u Sos selu, plus ona koja i imaju roditelje, ali nemaju sreću da im od života ne čine pakao.
- drag_gost
#45644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nismo jarani. Jedini pametnjakovic si ti. Jesi li se oznojio koliko si se razocarao sto je sve proslo ok? A joj.gdesi bre wrote: ↑30/04/2021 23:19Evo jos jedan pametnjakovic,da nisi cmoljin jaran,igrate li igrica skupa![]()
Last edited by drag_gost on 30/04/2021 23:28, edited 1 time in total.
- gdesi bre
#45645 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa da nemas tako losu energiju prema meni iz sebi poznatih razloga valjda bi vidio da sam napisao da mi je drago,znaci opet pricas na pamet.Sto si tako pun mrznje?Chmoljo wrote: ↑30/04/2021 23:27Ja pričam iz iskustva, za šta sam dao i primjer, da se može svakome desiti da se pogubi kada je dijete u pitanju. Ne smijem ruku u vatru staviti da se meni ovo ne može desiti.gdesi bre wrote: ↑30/04/2021 23:17Nikakvo nezadovoljstvo opet pricas gluposti,sta ja imam bit zadovoljan ili nezadovoljan tebi ako nije jasno da policija u ovom slucaju prvo pita osnovna pitanja na koja roditelji trebaju dat odgovor onda ja i ti nemamo sta pricat jer ti pricas u prazno ko kakva baba samo da bi nesto reko a u sustini nista ne kazes osim sto pokusavas da omalovazavas.
Ti, i par kolega, koji opet imaju nekih drugih problema, počeli ste provoditi pravnu kliniku uz prstohvat metodologije kako je i šta je trebalo.
Dok istovremeno stotinjak djece u Ljubica Ivezić nisu te sreće, plus ona u Sos selu, plus ona koja i imaju roditelje, ali nemaju sreću da im od života ne čine pakao.
-
last mohicans
#45646 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Moja situacija je jos smiješnija,vjeruj. Lezao s djevojčicama na lezajki, zalazak sunca, rekoh da opalimo selfi. Telefon kod supruge 5 metara iza nas..Mlađa kaze ona ce donijeti tel da se uslikamo, nije imala pune 4. Prođe par minuta,vidim nema dijeteta. Kad me srce nije strefilo. Ona prošišala majku i otišla plažom.. Ja mislio otišla do apartmana koji je preko magistrale. Ja sam odletio gore, nigdje je, nazad na plažu nigdje dijeteta. Supruga i starija je tražili na plaži dok se sama nije vratila. Skontala da je fulila, krenula nazad i vratila se. Najdužih par minuta mog života.Chmoljo wrote: ↑30/04/2021 23:19Svi su kul, svi su mačo, svi donose prave odluke u trenucima kada im srce puca...last mohicans wrote: ↑30/04/2021 23:14Najbolje ih u zatvor poslati. Zar policija nije tu radi građana, njima na usluzi, isto tako i ta GSS. Ne ispostavljaju račune wanna be surviverima koji landaraju po planinama po svakavim vremenskim uslovima, pa se diže GSS, a da roditeljima za ovo ispostave račun. Taman se svaki dan ovo dešava pa se satrali trazeci ga. Bas sam prosao pored Pennya i vidio sam jednu patrolu sa rotacijama. Naravno, autom su tražili dijete. Par minuta mi je dijete nestalo na plaži, kad me srčani nije strefio. Nema goreg šoka i nevjerice.drug_profi wrote: ↑30/04/2021 22:50 Treba da se racun ispostavi za dizanje GSS i policije.
Jesu roditelji ovdje ispali šega. Ali komntariše se bez da se išta detaljnije zna.
Sretniji sam što znam da su mu takvi roditelji da su sve nadigli za svoje dijete, nego da im puca dupe gdje je i šta radi, a toga ima na pasja preskakala.
Nek se sere ovim roditeljima, a od monstruma poput roditelja Smaje Ćesira ćemo okretati glavu.
- gdesi bre
#45647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tako ti razmisljas jer jedini to potenciras,jako zalosno.
- Chmoljo
#45648 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dobro je, al... Nije isto što i dobro je.gdesi bre wrote: ↑30/04/2021 23:28Pa da nemas tako losu energiju prema meni iz sebi poznatih razloga valjda bi vidio da sam napisao da mi je drago,znaci opet pricas na pamet.Sto si tako pun mrznje?Chmoljo wrote: ↑30/04/2021 23:27Ja pričam iz iskustva, za šta sam dao i primjer, da se može svakome desiti da se pogubi kada je dijete u pitanju. Ne smijem ruku u vatru staviti da se meni ovo ne može desiti.gdesi bre wrote: ↑30/04/2021 23:17Nikakvo nezadovoljstvo opet pricas gluposti,sta ja imam bit zadovoljan ili nezadovoljan tebi ako nije jasno da policija u ovom slucaju prvo pita osnovna pitanja na koja roditelji trebaju dat odgovor onda ja i ti nemamo sta pricat jer ti pricas u prazno ko kakva baba samo da bi nesto reko a u sustini nista ne kazes osim sto pokusavas da omalovazavas.
Kao ikod Zločin je i zločin je, al...
- gdesi bre
#45649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Aha sad ti studiras kako sam ja napisao to dobro je i kako sam trebaoChmoljo wrote: ↑30/04/2021 23:31Dobro je, al... Nije isto što i dobro je.gdesi bre wrote: ↑30/04/2021 23:28Pa da nemas tako losu energiju prema meni iz sebi poznatih razloga valjda bi vidio da sam napisao da mi je drago,znaci opet pricas na pamet.Sto si tako pun mrznje?Chmoljo wrote: ↑30/04/2021 23:27
Ja pričam iz iskustva, za šta sam dao i primjer, da se može svakome desiti da se pogubi kada je dijete u pitanju. Ne smijem ruku u vatru staviti da se meni ovo ne može desiti.
Kao ikod Zločin je i zločin je, al...
Hajd fakat posto vidim gdje vodi diskusija sa tobom i da zelis uvjek da ispadnes "pobjednik" ok samo pobjeđuj,eto pustam ti pobjedu
- drag_gost
#45650 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jedini ti to potenciras sa tim da ti je suplja sto je dijete zaspalo. Da, jako zalosno.
Bolan dijete zivo i zdravo, to je jedino bitno. Desavalo se da nadju dijete u kuci, a prerove pola komsiluka, nije prvi put. Sta bi tebe zadovoljilo Poaro?