Imaš potpuno pravo da me smatraš bezveze. Meni neće odmoći, a duboko sumnjam da će tebi pomoći. Onako, općenito.Humljanin wrote: ↑29/04/2021 20:02Bezveze si. Ja te pitam konkretna pitanja, a ti meni daješ nekakve estetske savjete sa ogledalom.palermo wrote: ↑29/04/2021 19:51Ne, nema......mi smo imali svoga kuma koji je godinama bio vlasnik istočne obale i koji je srećom postao prošlost. Jedino što nas kum nije nikada prelazio na zapadnu stranu, posebno nije sa svojim jurišnicima. On je imao svoju zonu djelovanja.Humljanin wrote: ↑29/04/2021 19:18
Čuj odredi.... Jah... Ima li tih odreda na istočnoj strani mostara?
Čiji su odredi tukli prolaznike godinama po bulevaru pa čak i parove?
Zna li se tko je godinama haračio na hifinoj pumpi i tukao momke iz zapadnog mostara kada bi došli nešto pojest kasno navečer?
Zna li se šta?
Al, nemam ja namjeru da se oko ovoga nešto raspravljam, nije moje da ti govorim da se pokatkad pogledaš u ogledalo, trebao bi sam radi sebe.......
mi ćemo se odbraniti od onih jurišnika, baš kao što smo i u mahali, nisam siguran da to mogu i Hrvati. Bez da pogledaju u ogledalo.
Kako znaš tko je čiji na zapadnoj strani Mostara, ako kazes da ne znaš tko je čiji na istočnoj strani mostara?
I to o jednom čovjeku je laž. Zna se točno tko je gdje hadzija. Skoro svaki kvart ima svoje kabadahije. Tako da pričati kako je u istočnoj strani mostara bila samo jedna budala, koja eto više ne igra ulogu je uvreda razumu.
A da nitko nikad nije sa istočne strane pravio nerede na zapadnoj strani može reći samo netko tko nije iz mostara ili se pravi blesav.
Pa tko je demolirao i zapalio ultras pub u franjevackoj? Tko je premlacivao ljude po bulevaru, spanjolskom trgu, parku zrinjevac?
Najlakše se praviti nevješt i glumiti nevinu mladu.
Ne branim ja ove budale što su napravile nered u Mahali. Ali govoriti da je to isključivo sa jedne strane i tome pridodavati svemirske proporcije kao da pokojni Tuđman lično njima upravlja je licemjerno i zlonamjerno.
Treba odvojiti huligane od politike i od naroda. Ponekad se znaju preklapati, ali u 95% slucajeva su interesi politike, naroda i huligana razliciti.
I nema ovdje nikakvih svemirskih proporcija, vrlo su zemaljske, i vrlo uočljive.