Analiticarr wrote: ↑27/04/2021 14:42 Nevjerovatno koliki izljev ljubomore i mrznje na jednom mjestu.
Mladi ste momci i djevojke, usmjerite tu energiju u nesto pozitivno. Kada vidite nekog uspjesnog i iskrenog nemojte ljubomorisati i mrziti nego pokusajte biti bolji od njega ili nje. Ne mozete citav zivot provoditi pored racunara i na forumu i cekati da vam neko da za kafu ili moliti za ulaznicu (kao npr ovaj traveler sto je molio) nego morate biti aktivni, raditi i boriti se da vama i svima oko vas bude bolje.
A sto se tice moga Sarajeva i PL, kamo puste srece da smo jos prije pauze ostali bez prvog mjesta na tabeli. Sada bi sigurno imali duplo bolju ekipu i igru i najmanje 10 bodova vise od drugoplasirane ekipe.
U subotu je derbi, ocekujem losu utakmicu nadam se fer i korektnoj igri i akobogda pobjedu moga Sarajeva.
Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
splinter
#3976 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3977 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, trolanje”Analiticarr wrote: ↑27/04/2021 14:42 Nevjerovatno koliki izljev ljubomore i mrznje na jednom mjestu.
Mladi ste momci i djevojke, usmjerite tu energiju u nesto pozitivno. Kada vidite nekog uspjesnog i iskrenog nemojte ljubomorisati i mrziti nego pokusajte biti bolji od njega ili nje. Ne mozete citav zivot provoditi pored racunara i na forumu i cekati da vam neko da za kafu ili moliti za ulaznicu (kao npr ovaj traveler sto je molio) nego morate biti aktivni, raditi i boriti se da vama i svima oko vas bude bolje.
A sto se tice moga Sarajeva i PL, kamo puste srece da smo jos prije pauze ostali bez prvog mjesta na tabeli. Sada bi sigurno imali duplo bolju ekipu i igru i najmanje 10 bodova vise od drugoplasirane ekipe.
U subotu je derbi, ocekujem losu utakmicu nadam se fer i korektnoj igri i akobogda pobjedu moga Sarajeva.
» Analiticarr
14 dana
-
sumirprimus
#3978 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa vidis, uprqvo zbog toga.DahZmaja wrote: ↑26/04/2021 22:54Ma to oko, samo se izmaknuti.sumirprimus wrote: ↑26/04/2021 21:31 Samo se izmaknut i promatrat situaciju.i jedni i drugi ste obilato koristili ovaj isti sistem i niste kukali kad ste titule uzimali na isti nacin na koji sad borac pokusava, da se ne lazemo.
Nek pucaju zastavice, kakve veze..
Pa kad budu titula i evropa uvjek izmaknuti od vas, opet će ostati da se žalite na sudijiske nepravde.
Vala ako ćeš biti iskren u zadnjih 10 godina više je bilo sudijiskih grešaka na štetu FKS nego u korist .
Nemoj reći da si zaboravio period prije Tana i Nama, gotovo da nije bilo kola da nas neko nije zajebao za nešto, hem gladni i žedni...
Ja ću biti iskren i reći da ste vi gotovo uvijek bili oštećeni a vala najviše iz razloga "Slobodi ne treba, zakini ih, jebat ih.Ionako se bore za ništa"
Mi smo se zalili, i zalili, i prigovarali i nikom nista.
Drugima godilo ko ih jbe, bukvalno takav odnos, e sad kad je doslo do duvara ajmo zajedno. Zbog cega?
Ovako Vico obeco teren, bolje sutit nego i to izgubit.
Veca dobit. Realno ionako svako sebe gleda.
A u nekom drugom univerzumu naravno da je ideja dobra i da bi je trebalo podrzat.
-
sumirprimus
#3979 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ma vose lici na tobeta i on je vako ogorcen 
-
jay_air
#3980 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
cekaj sa +13 na 0 i onda sa 1KM na 4 milje godisnje i oni aplaudiraju
boze me sacuvaj
boze me sacuvaj
- Logovan
-
ibizza
#3982 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Al pjene 
Dupla
Stadion

Dupla
Stadion
-
jay_air
#3983 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
kakva dupla sa 2. mjesta 
- Kaligrafija
#3984 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sto ga banova Tomo, frajer je masu stvari upravu, ma ko da jeste...! Ne trola, vec je vidio prije sviju neke stvari kako stoje, da li nagadja ili ima informacije, to ne znam...!
Evo upravo sam gledao opstinsku sjednicu i izmedju ostalog slusao Sabrinu sta ima reci, malo je reci da me bilo stid, treba je suplja ko svicarski sir, los govornik totalno, nije sastavila dvije smislene prosto-prosirene recenice...!
Drugo naguzili nas opstinari, ja ne znam sta se slavi...Nismo potpisali ugovor o koncesiji, vec ugovor o dugorocnom najmu...Znaci stadion nije nas...Trece sve sto ulozimo u stadion, ne mozemo potrazivati u slucaju raskida ugovora sa opstinom, vec to ostaje opstini...Itd....to je sto za sad znamo...opsirnije dok vidimo kompletan ugovor...! Mogu samo reci, jadna majko ko nas predstavlja, ako su i ostali pametni ko Sabrina, ne pise nam se dobro...!
Ja te molim ko pitar, da vratis @Analiticar jer nije sportski trehnuti covjeka, koji ukazuje na greske i cesto je upravu...ako ima gomilu neistomisljenika, to ne znaci da je kriv i da ga na zahtjev nezadovoljnih treba banovati, nije ni u duhu demokratije, a ni u skladu sa pravilima foruma...! Covjek ima svoje misljenje i kome se ne svidja ima FOE i neka ne cita...!
Evo upravo sam gledao opstinsku sjednicu i izmedju ostalog slusao Sabrinu sta ima reci, malo je reci da me bilo stid, treba je suplja ko svicarski sir, los govornik totalno, nije sastavila dvije smislene prosto-prosirene recenice...!
Drugo naguzili nas opstinari, ja ne znam sta se slavi...Nismo potpisali ugovor o koncesiji, vec ugovor o dugorocnom najmu...Znaci stadion nije nas...Trece sve sto ulozimo u stadion, ne mozemo potrazivati u slucaju raskida ugovora sa opstinom, vec to ostaje opstini...Itd....to je sto za sad znamo...opsirnije dok vidimo kompletan ugovor...! Mogu samo reci, jadna majko ko nas predstavlja, ako su i ostali pametni ko Sabrina, ne pise nam se dobro...!
Ja te molim ko pitar, da vratis @Analiticar jer nije sportski trehnuti covjeka, koji ukazuje na greske i cesto je upravu...ako ima gomilu neistomisljenika, to ne znaci da je kriv i da ga na zahtjev nezadovoljnih treba banovati, nije ni u duhu demokratije, a ni u skladu sa pravilima foruma...! Covjek ima svoje misljenje i kome se ne svidja ima FOE i neka ne cita...!
-
ibizza
- Leopard_SA
#3986 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
STADION FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO!!!
- emigrazione
#3987 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pa opet smo podstanari, samo sto sad plaćamo
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#3988 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Cestitam komsije, sad ce te vidjeti kako je ulagati u svoje 
- Logovan
#3989 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Da, ali pogledaj zašto plaćaš. Nije isto kao prije, ni blizu.
- Kaligrafija
#3990 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Btw to sto ne godi usima, pojedinim povrsnim umovima, zalibo me racku...Grijeh @Analiticara je samo sto je zazelio da Sarajevo izgubi, da bi se neke stvari promijenile...a masu puta je frajer bio upravu od uprave do SDa...moze on biti i zeljin navijac, boli me dupe, ali da neke stvari vidi, vidi..!
I jos jednom, naguzeni smo, stadion nije nas, dobili smo dugorocni zakup, a ne koncesiju, a ni mogucnost prelaska istog u vlasnistvo...Sva ulaganja u stadion prestankom zakupa, mi gubimo...Nemoj da mi se javljaju djeca na temu, necu ni da odgovaram, neka se jave ljudi i repliciraju koji se razumiju u tematiku, pa neka me ospore...!
I jos jednom, naguzeni smo, stadion nije nas, dobili smo dugorocni zakup, a ne koncesiju, a ni mogucnost prelaska istog u vlasnistvo...Sva ulaganja u stadion prestankom zakupa, mi gubimo...Nemoj da mi se javljaju djeca na temu, necu ni da odgovaram, neka se jave ljudi i repliciraju koji se razumiju u tematiku, pa neka me ospore...!
- Kaligrafija
#3991 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Sad je gore...Ulozimo u stadion, napravimo ga pespektivnim, promijeni se vlast poslije par godina, nekome zine guzica od politicara i nadje rupu i raskine ugovor o zakupu i mi ga popusimo...Daj ba Logovan bar si ti pametan momak, od drveta, ne vidite sumu...!
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#3992 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nikad stadion (po ovim razgovorima) nije ni trebao biti nas. Nego 30+15.
- ZonFon
#3993 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kaligrafija wrote: ↑27/04/2021 18:34 Sad je gore...Ulozimo u stadion, napravimo ga pespektivnim, promijeni se vlast poslije par godina, nekome zine guzica od politicara i nadje rupu i raskine ugovor o zakupu i mi ga popusimo...Daj ba Logovan bar si ti pametan momak, od drveta, ne vidite sumu...!
Citaj malo bolje....nakon tri mjeseca predviđena je mogućnost da se ugovor raskine. U tom slučaju, vlasnik objekta nema obavezu da vrati ono što je uloženo i povrat sredstava nije moguć.
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#3994 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Uvališe im gubitaša i još će im naplatiti to 
- Leopard_SA
#3995 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Da li se na internetu može naći primjerak ugovora koji je potpisan?Kaligrafija wrote: ↑27/04/2021 18:31
- Logovan
#3996 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nije to bio jedini njegov grijeh, imao je on više grijehova. A kad sve saberem on je mutan čovjek, dobro mutan ili je obični trol. Ko je, šta je, ne znam niti želim znati.Kaligrafija wrote: ↑27/04/2021 18:31 Btw to sto ne godi usima, pojedinim povrsnim umovima, zalibo me racku...Grijeh @Analiticara je samo sto je zazelio da Sarajevo izgubi, da bi se neke stvari promijenile...a masu puta je frajer bio upravu od uprave do SDa...moze on biti i zeljin navijac, boli me dupe, ali da neke stvari vidi, vidi..!
Oni raskinu, a onda i mi nađemo rupu u zakonu i ugovor o zakupu vratimo.Kaligrafija wrote: ↑27/04/2021 18:34 Sad je gore...Ulozimo u stadion, napravimo ga pespektivnim, promijeni se vlast poslije par godina, nekome zine guzica od politicara i nadje rupu i raskine ugovor o zakupu i mi ga popusimo...Daj ba Logovan bar si ti pametan momak, od drveta, ne vidite sumu...!
Jeste da se u našoj državi svašta nešto može uraditi, ali ova ti je priča malo sci-fi. Ne bih da ulazim u to da li to stvarno može, kolike su šanse za tim, ali ideš predaleko sa tim "popušili smo ga".
- Kaligrafija
#3997 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ali je trebala biti KONCESIJA, a sad je zakup...ni u snu nije isto...za koncesiju se potpisuje notarski ugovor i defacto si vlasnik....ovako si podstanar...a podstanar ako ne postuje kucni red, u bilo kojoj stavci dobija nogu...! Kod koncesije malo teze...!Pitar sa Kariba wrote: ↑27/04/2021 18:40 Nikad stadion (po ovim razgovorima) nije ni trebao biti nas. Nego 30+15.
Kao koncesionar bi imali pravo da trazimo neku isplatu za ulozeno u stadion, u slucaju raskida ugovora, ovako nemamo nista...sami smo to potpisali...!
- sime_cipol
#3998 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Nije 4000, platit ce te i pdv na to 
- Kaligrafija
#3999 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Haj ti procitaj ponovo, citiras i potvrdjujes moje rijeci...!ZonFon wrote: ↑27/04/2021 18:44Kaligrafija wrote: ↑27/04/2021 18:34 Sad je gore...Ulozimo u stadion, napravimo ga pespektivnim, promijeni se vlast poslije par godina, nekome zine guzica od politicara i nadje rupu i raskine ugovor o zakupu i mi ga popusimo...Daj ba Logovan bar si ti pametan momak, od drveta, ne vidite sumu...!Citaj malo bolje....nakon tri mjeseca predviđena je mogućnost da se ugovor raskine. U tom slučaju, vlasnik objekta nema obavezu da vrati ono što je uloženo i povrat sredstava nije moguć.
- sime_cipol
#4000 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ako je u pitanju najam, dobro su vas zajebali. Trebali ste insistirati na koncesiji. Ovdje se slazem sa @Kaligrafija