Pa zasto smo pljuvači, ako primjetimo? Igra bolje reci neigra je zabrinjavajuca cijelo proljece. Ne mozes reci da je los momenat. Mi nemamo dobrog momenta i segmenta. Ako je nesto pozitivno, to su Valdan,Đokanović i Fani. Ostalo je sve goli kurac, a trener najvise.. Milicevića falimo, danas je krivac za oba gola. Od početka pa sve do danas se vidi da nije to to, a Vinko je počeo malo srati u ovim izjavama i prati se. Cuj stvorili smo posjede, jebo ga posjed,kao da posjedom dobivaš utakmice. Sve sto nas je krasilo jesenas je nestalo.sencobih wrote: ↑17/04/2021 21:17Jesam svaku. I ne uživam u tome, a posebno mi nije drago kad izgubimo utakmicu.last mohicans wrote: ↑17/04/2021 21:15Ti žmiri pored očiju. Jesi ti gledao sve nase utakmice u proljetnom dijelu?
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
last mohicans
#33126 Re: Utakmice.
- Leopard_SA
#33127 Re: Utakmice.
Nisam to baš upratio. Šta je bilo sa SEAT-imaPitar sa Kariba wrote: ↑17/04/2021 21:47 Slazem se, jedan je Dragan Jovic.
Ali nisam ni za smjenu, nek' ide do kraja jebat ga.
Mislim mi smo potrosili 30M i sad da nas Dzeno vodi... ne ide jbg.
Ja iskreno mislim da je Nam digao ruke poslije onoga sa Seatima. Barem ako je suditi po FB. Frajer je svaki dan spominjao klub, od Rumenog mozda jednom da je podijelio neku vijest vezanu za klub. Mozda ne bas digao ruke ali sigurno dosta ohladio.
Ne znam, ne mora nista znaciti al' iskustvo mi govori drugacije.
-
Anquilla
#33128 Re: Utakmice.
Valjda će pročepiti, sve se tješim da smo najviše ovih teških utakmica odigrali u poređenju sa ostalim timovima...Logovan wrote: ↑17/04/2021 21:40Ma vala daj Bože. Evo ja vazda nešto pozitivan, optimističan, iz utakmice u utakmice vjerujem da će se desiti pobjeda koja će biti prekretnica i koja će nas voditi do titule, ali sad me tačno strah svake utakmice. Sad ide Zrinjski, pa derbi pa Tuzla. Borac sljedeće kolo dočekuje Široki.
Toliko smo nemoćni da to nije normalno.![]()
A zadnjem smo dali jedan gol, cccc
Vala mi se zamanta gledajući raspored, ne znam više koji tim pratiti
Ako ne bude remi u Širokom, eto nam Velaža/Širokog na 4 boda, a vjerovatno i Zrinjskog
Pa nije valjda da će nam onakva pobjeda protiv Radnika biti uzalud...
Ako ne osvojimo ove godine titulu, poslije onakve prednosti, ostavilo bi to itekako traga i trebalo bi nam vremena da se povratimo.
- Analiticarr
#33129 Re: Utakmice.
Prvi smo na tabeli. Sve ostalo je manje vazno. Sta fali ako ''neko'' namjerno unistava ekipu i u talu sa laznim menadzerima dovodi propale igrace?
Tempiramo formu i sudije nas zakidaju, pa jel.

Tempiramo formu i sudije nas zakidaju, pa jel.
-
last mohicans
#33130 Re: Utakmice.
Mene ne brine jedan poraz, dva, tri pa i ovaj cetvrti. Vise me brine nemoc ekipe,pa i fizička nespremnost. Da mi pljuštimo od šansi, pa nemas srece, pa malo sudija, pa dobar protivnik. Nego smo mi jako, jako loši. Ne stvaramo prilike, nikad vezu nismo posložili, tromi smo, spori, ne trčimo, kad nema trke, nema ni igre. On ostavio Hebiba veceras na klupi a jedini koji moze kontru zavrsiti. Jebo ga Jukic i Milanovic zajedno kad ne mogu priliku namjestiti. Amar je od obojice zajedno a i Mesanovica uz njih bolji i korisniji. Mesanovic djeluje uzas, ali covjek je igrao u Maribiru i LP, jbt. Ne znam da je toliko grohnuo, uzasan na lopti, nazor ga gura da bude zamjena Amara, a lik to nije. Pa Amaru lopte nisu mogli uzeti koliko je prekrsaja trpio. Mislili smo jesenji sablon kad smo škripali prvih nekoliko utakmica,pa proigrali. Mi nikad nismo proigrali u proljetnom dijelu i svako ko ima dvije čiste u glavi to vidi. Sta bi bilo da Fani ne riješi dvije utakmice, Handzic jednu. U jos gorim govnima bi bili. Koliko smo golova ukupno dali? Krivci,redom:
1.Vinko
2. Seleskovic za nespremnost igrača
3. Hadzic za los skauting
Igrači snose odgovornost, ali vecina igraca je tu od jesenas, sa izuzetkom Benje, Rahme i Ahme kojeg dobar dio jeseni nije ni bilo.
1.Vinko
2. Seleskovic za nespremnost igrača
3. Hadzic za los skauting
Igrači snose odgovornost, ali vecina igraca je tu od jesenas, sa izuzetkom Benje, Rahme i Ahme kojeg dobar dio jeseni nije ni bilo.
Last edited by last mohicans on 17/04/2021 22:05, edited 1 time in total.
-
90minut
#33131 Re: Utakmice.
To je to momci mogli bi sad ispasti iz kupa isto, a ako slucajno prođemo eto Borca opet..
Titula je vec izgubljena.
Titula je vec izgubljena.
-
1Namcor
#33132 Re: Utakmice.
Jel vrijeme da se ovaj trol ukloni s teme? Hoce l biti ok da ja odem na temu FK Zeljeznicar i glumim "zabrinutog navijaca"?!
Pa makar neko upozorenje, majku mu...
Pa makar neko upozorenje, majku mu...
-
90minut
#33133 Re: Utakmice.
Cak je i slavio gol Borca dobro vas trola godinama
-
sencobih
#33134 Re: Utakmice.
Ma znam sve, ali nije u redu izgovarati teske riječi, te balije, balijska posla, uvrede na osnovu nečijeg izgleda itd., a do juce se kleli u Marinovica, Hadžića, svima je godra bila kad je Mešanović došao. Jesmi loši ,ali ne mogu da vjerujem da navijač Sarajeva može neke stvari govoriti pa da smo i najgori na svijetu. Na plus devet ovdje se počela negativna energija širiti,last mohicans wrote: ↑17/04/2021 21:47Pa zasto smo pljuvači, ako primjetimo? Igra bolje reci neigra je zabrinjavajuca cijelo proljece. Ne mozes reci da je los momenat. Mi nemamo dobrog momenta i segmenta. Ako je nesto pozitivno, to su Valdan,Đokanović i Fani. Ostalo je sve goli kurac, a trener najvise.. Milicevića falimo, danas je krivac za oba gola. Od početka pa sve do danas se vidi da nije to to, a Vinko je počeo malo srati u ovim izjavama i prati se. Cuj stvorili smo posjede, jebo ga posjed,kao da posjedom dobivaš utakmice. Sve sto nas je krasilo jesenas je nestalo.sencobih wrote: ↑17/04/2021 21:17Jesam svaku. I ne uživam u tome, a posebno mi nije drago kad izgubimo utakmicu.last mohicans wrote: ↑17/04/2021 21:15
Ti žmiri pored očiju. Jesi ti gledao sve nase utakmice u proljetnom dijelu?
-
Anquilla
#33135 Re: Utakmice.
@Analiticarr
Svima na temi sve lađe potonule, samo ti dobar i veseo
Svima na temi sve lađe potonule, samo ti dobar i veseo
- armin071
#33136 Re: Utakmice.
Pa stipu ba samo viči jes jes. Ja samo zamišljam kakvi su to mentalni sklopovi ali teško jer to nadilazi granice zdravog razuma....
Inače što se tiče naše “igre” večeras jedna riječ je dovoljna. Jalovo.... Vinko je ruku na srce nedorastao trener za Sarajeva. Uguši i ovo malo dobrih igrača što ima. Mešanović i Sušić su dobri igrači ali kako oni da proigraju uz talente ala Pidro, Jukić i Handžić. Ne pravi se pita od govana ali opet i sa ovim timom može ovo puno bolje ali Vinko to ne zna očito...
- Van Halen
#33137 Re: Utakmice.
Ćelo nije mogo usranoj Zeti gola dat,a da dovede igrace da valjaju. Ubleha.
- Logovan
#33138 Re: Utakmice.
Ako je tako, svi bi oni meni letili iz kluba. Svi. To je najgore od bilo kojeg poraza.
Sami smo sebi krivi. Sami sebe zajebali. Sad ostaje samo nadanje da nekako zadržimo prvo mjesto.
Pravo slabo želje i volje u igračima za golove, pobjede. Nigdje trke, kretnje, dosta duela izgubimo, snaga nula. Akcije su nam misaona imenica, dupli pas kod nas nepostoji. A ne može ovo biti zbog odlaska Rahmanovića i Tatara ili recimo zato što se nisu dovele adekvatne zamjene za ovu dvojicu.
Šta oni rade 4, 5 mjeseci na treninzima Boga dragog pitaj.
-
Adobeg
#33139 Re: Utakmice.
Glavi mi lete fiks ideje kao neka teorija zavjere,borcu titula nama kup i sve ovce zadovoljne. 
- Analiticarr
#33140 Re: Utakmice.
Meni su potponule od kako je samoproglaseni SD i taldzija odlucio da nam ne treba zamjena za Ahmetovica pa kasnije jos vise kada je otjerao Tatara i Rahmanovica a u klub doveo lopova husaru i igraca koji im vise godina nego odigranih minuta.
Sada sam veseo jer je ce ove igre i porazi mozda konacno otvoriti oci gospodinu Namu. Do sad su ga lagali da je sve dobro i varali ga tabelom i pobjedama. Sada ce akobogda i on konacno shvatiti da ga pljackaju i unistavaju sve sto se unistiti moze, pocevsi od Akademije pa evo na kraju i prvog tima.
-
Anquilla
#33141 Re: Utakmice.
I zato navijaš protiv Sarajeva?Analiticarr wrote: ↑17/04/2021 22:17Meni su potponule od kako je samoproglaseni SD i taldzija odlucio da nam ne treba zamjena za Ahmetovica pa kasnije jos vise kada je otjerao Tatara i Rahmanovica a u klub doveo lopova husaru i igraca koji im vise godina nego odigranih minuta.
Sada sam veseo jer je ce ove igre i porazi mozda konacno otvoriti oci gospodinu Namu. Do sad su ga lagali da je sve dobro i varali ga tabelom i pobjedama. Sada ce akobogda i on konacno shvatiti da ga pljackaju i unistavaju sve sto se unistiti moze, pocevsi od Akademije pa evo na kraju i prvog tima.
Vala ne znam šta bi me moglo natjerati da navijam protiv svog kluba
- Revolucionar ★
#33142 Re: Utakmice.
Kakva demonstracija nemoci, nevjerovatno, sve pokusavam da se dozovem, ne znam sta sam to gledao na terenu. Pa kakvo je opravdanje da igraci nemaju samopouzdanja, na svom stadionu, u borbi za titulu, biti onako limitiran i bezvoljan, fizicki nepripremljen. Pa konacno da umre i ta saga o nekakvog kultu Jeleskovica i spremnosti igraca, to ne postoji. Neko ce morati poceti preuzimat odgovornost. Ako se titula izgubi, neko treba da opravda cinjenicu da se iz ove sezone nosi par stotina hiljada maraka za dva najbolja igraca, prokockanih 10+ poena prednosti, limitiranost ekipe nakon transfer roka. Ako se sjekla glava Musemicu onda pred kraj sezone, ne vidim zasto bi Vinko bio izuzetak. Ovo sto ekipa pokazuje proljetos je ispod svakog nivoa. Da barem igra postoji, i da se gubi, pa hajde. Ovako, ćorak jedan u stilu Amara Osima
-
last mohicans
#33143 Re: Utakmice.
Ma ne moze se sve pripisati nedostatku Tatara i Rahme, ali dobar dio može. Pa Široki pola ekipe izgubio, pa bolje djeluju od nas. Gledao MDK danas, pa ljudi djeluju kalsa za nas, a na dnu tabele. A mi, ono sto kažu ni glave ni repa, cijela ekipa se raspala. Trener treba da nadomijesti igrače koji odu, da iznenadi, napravi neko iznenađenje, ma kakvi, samo šablonski. Uvijek isti igraju, predvidivo do bola. Izađu nam na našu polovinu, mi se raspadnemo. Mi imamo rostera za dvije ekipe, ali nije posložen, zašto ne stavi onog Derivisagica, sta je sa tim Cmiljanicem, ko ga dovede, očito da menadzeri opet rovare po klubu. Nemam drugo objasnjenje.
- Analiticarr
#33144 Re: Utakmice.
Navijam da sto prije spadnemo sa prvog mjesta. To je nazalost izgleda jedini nacin da Nam progleda i pocne cistiti klub. Ako se to ne desi nagodinu cemo biti sretni ako budemo i peti na tabeli. Isto ovako su unistili Akademiju uzimajuci talove od igraca i roditelja, sada to rade sa prvim timom gdje je naravno mnogo vise novca u pitanju, sve preslikano! Nam je daleko i slijepo vjeruje direktorici a ona ili je slijepa ili ima udjela kod samoproglasenog SD. Trece opcije nema.Anquilla wrote: ↑17/04/2021 22:20I zato navijaš protiv Sarajeva?Analiticarr wrote: ↑17/04/2021 22:17Meni su potponule od kako je samoproglaseni SD i taldzija odlucio da nam ne treba zamjena za Ahmetovica pa kasnije jos vise kada je otjerao Tatara i Rahmanovica a u klub doveo lopova husaru i igraca koji im vise godina nego odigranih minuta.
Vala ne znam šta bi me moglo natjerati da navijam protiv svog kluba![]()
- ruud
#33145 Re: Utakmice.
Ima li istine u kasnjenju s platama? Moze li to biti razlog bezvoljnosti i slabog angazmana?
-
last mohicans
#33146 Re: Utakmice.
Pa da i kasne, debelo su pretplaceni. Da se ja pitam i po dzepu bi ih opalio. Mi nadaleko imamo najvece plate, kolike su tu u Velezu, MDK,pa se na glavu bacaju za svaki bod. Ovo je ispod nivoa i renomea ekipe. Od pripremnih,kojih smo malo odigrali, mi djelujemo lose, bez cilja i ideje. Mi sprcamo 14 dana reprezentativne pauze da ne odigramo prijateljsku.. Kad da se rezerve uigraju, ako i ne ulaze u igru. Hus je stalno koristio pauzu za prijateljske, mi odmaramo 14 dana, regeneracija,mozda Jela rekao. Moze svoje diplome okaciti mačku o rep, ova ekipa je totalno nespremna i anemična.
Last edited by last mohicans on 17/04/2021 22:36, edited 1 time in total.
-
Piaty
#33147 Re: Utakmice.
Ja iato to nisam smio ni reci za ovog trenera zbog raje ovdje. Nikada mi se nije svidjao. Taj covjek se meni jedino svidio u utakmici protiv Rosenborga i TO JE TO.Maharadza wrote: ↑17/04/2021 20:44 Gledaj ti dvoličnjaka i munafika što sada pljuju njihovog "vinkeca" a mene napadali i proglašavali "pljuvačem" kada sam još davno upozoravao na ovaj scenarij jer nam je i tada kao i sada igra bila goli KURAC bez IKAKVOG PREPOZNATLJIVOG KONCEPTA I PLANA..ali kao što i tada reče, ništa pametnije ne možeš ni očekivati od fudbalskih analfabeta.
Problem je samo što takvi amateri sjede i za kormilom ovog kluba, a što se vidi i po očajnim omladinskim pogonom i akademijom, pa evo sve do prvog tima...
Prvo pitanje (bas bih bio zahvalan za odgovor): U CEMU JE RAZLIKA IZMEDJU IGRACA JUKICA I NEKOG IGRACA SA NJEGOVE POZICIJE IZ, RECIMO, MLADOSTI ILI POSUSJA? Ili drugacije pitanje: PO CEMU BI BILO KOJI KLUB KUPIO OVOG IGRACA? KOJE SU NJEGOVE KVALITETE ZA NEKI KLUB TIPA EVO SLOBODA TUZLA?
Drugo pitanje:STA BI BIO GARANT NEKOG BOLJITKA U KLUBU DA SU RAHMANOVIC I TATAR PRODANI I PO POLA MILIONA? DA LI BI SE TO DOVELA NEKA ZVIJER ILI BI OPET TRAZILI IGRACA CUKARICKOG, SIDA, SAPCA, ZEMUNA, KRUSEVCA I OSTALIH PICKI MATERINA?
I jos nesto...ako smo najveci klub u BiH...pa eno Ziljkica, eno Mehica, eno onog malca naseg iz Mladosti. Cemu filozofiranje (da ne kazem lopovisanje)?
-
1Namcor
#33148 Re: Utakmice.
Nije istina. Po meni cak i ne igraju bezvoljno, ali cim prenesemo loptu, tu nam je kraj - nema niko da da zadnji pas, od centarsuta nema nista a o kornerima i prekidima da ne govorim. Bolji od ostalih bili mali Djokanovic, Aduka i Hodzic za divno cudo, s njegove strane nije bilo propuha al zato "reprezentativac" Pidro
Nema Milicevica u Mostaru...
-
Anquilla
#33149 Re: Utakmice.
Pa znači da navijaš protiv, čim navijaš da ne budemo prvi.Analiticarr wrote: ↑17/04/2021 22:25Navijam da sto prije spadnemo sa prvog mjesta. To je nazalost izgleda jedini nacin da Nam progleda i pocne cistiti klub. Ako se to ne desi nagodinu cemo biti sretni ako budemo i peti na tabeli. Isto ovako su unistili Akademiju uzimajuci talove od igraca i roditelja, sada to rade sa prvim timom gdje je naravno mnogo vise novca u pitanju, sve preslikano! Nam je daleko i slijepo vjeruje direktorici a ona ili je slijepa ili ima udjela kod samoproglasenog SD. Trece opcije nema.Anquilla wrote: ↑17/04/2021 22:20I zato navijaš protiv Sarajeva?Analiticarr wrote: ↑17/04/2021 22:17
Meni su potponule od kako je samoproglaseni SD i taldzija odlucio da nam ne treba zamjena za Ahmetovica pa kasnije jos vise kada je otjerao Tatara i Rahmanovica a u klub doveo lopova husaru i igraca koji im vise godina nego odigranih minuta.
Vala ne znam šta bi me moglo natjerati da navijam protiv svog kluba![]()
Tako "za nas" navijaju navijači Borca, Želje, Zinjskog...
Zar nema Nam svoje ljude u upravi?
Ima pristup internetu, vidi rezultate.
Ne kontam vala logiku da moramo izgubiti titulu da bi on skontao da igramo loše, pa može vidjeti da smo u 7 utakmica dali 2 gola i osvojili 6 bodova.
-
last mohicans
#33150 Re: Utakmice.
Ma i Adukor je los,ni sjena onog igrača. Odbija se lopta par puta od njega,primiti je ne zna. Veza nam je najkritičnija,patimo se cijelo proljece, mozda je i do formacije,nesto se mora mijenjati, ali Ziher ne voli da mijenja,pa nabi 4 poraza molit cu lijepo. Uopce se ne trudi promijenti neke stvari.1Namcor wrote: ↑17/04/2021 22:36Nije istina. Po meni cak i ne igraju bezvoljno, ali cim prenesemo loptu, tu nam je kraj - nema niko da da zadnji pas, od centarsuta nema nista a o kornerima i prekidima da ne govorim. Bolji od ostalih bili mali Djokanovic, Aduka i Hodzic za divno cudo, s njegove strane nije bilo propuha al zato "reprezentativac" Pidro![]()
Nema Milicevica u Mostaru...