A bio je prije neki BIOS, stariji par generacija, pa opet isti problem. Ono iGPU isto ništa na 2133.typeOnegative wrote: ↑07/04/2021 18:59 Probaj , ali prvo se uvjeri da li mozes nazad sa BIOSom jer mozes uletit u jos vece probleme .... instalirao tj probao i zadnji i predzadnji BIOS na b450 STRIX E (4007 i 4204 ) i uletio u nenormalne probleme ( random restarti , xmp na 3600 MHz ne radi kako bi trebao i jos more problema ) Vratio na 3103 i sve radi za pet . Ne znam , mozda se varam ,ali stekao sam dojam da ovi noviji BIOSi iskljucivo donose nesto ko ima 5xxx seriju , za 3xxx ama bas nista .
Vidim , ima i 4301 od 29.03 . 2021 za moju plocu , ali mislim da necu nista dirat
samo , budi oprezan![]()
Kontam da li bi nova matična riješila problem, ovo inače nije moje, pa haba čoeka.
Radilo jedno vrijeme na 2933, onda srusilo na 2133, pa onda nece na 2933, pa hoce na 2866 tako nešto, pa opet neće ni to...
Edit: Na BUG-ovom forumu mi lik reče da su velike šanse da je do matične ploče, danas išao do nekih radnji da vidim mogu li testirati, didakta prezauzeta a rekli može, plus.ba lik toplu vodu izmislja (ne znam da li zajebava ili već šta)...