Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
nosara

#13051 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nosara »

Slicnom logikom ni Srdicevo zaposlenje nije bilo tema kad je priman u stranku, a postalo je nakon sto je, neopravdano, izbacen.

Zasto neopravdano? Ako je muljao, muljanje je u dnk i nekim clanovima sda. Zasto sda? Pa minuli rad... :D
meridiyan

#13052 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by meridiyan »

Image
emmir1

#13053 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by emmir1 »

Pausal wrote: 10/04/2021 13:35
emmir1 wrote: 10/04/2021 13:29 Dovadzija je iz Ilijaša, vrlo dobro upućen o ogroman kriminal koji je radjen sarajevskim šumama

Apsolutno mene kao gradjanina sada ne zanima da li je stručan da vodi tu firmu.

Zanima me samo da sada ispomjera guzove svim tim kriminalcima koji su godinama krali za sebe i svoju stranku.

Mislim da je to bio i motiv zašto je on postavljen.
Ali stvarno moram priznati da ste kraljevi pravdanja i spinovanja. Znači tome su služile NiP-ove političke akademije. :lol:

Nije džaba pravda(nje) u nazivu stranke. Pravdanjem hi Dinokijo iz temHelja. :kiss:

Ja sam dao glas NIPu, nisam nikada bio član niti jedne stranke.

Razlog zbog kojeg sam dao glas NIPu je isključivo što smatram da imaju snagu da maknu SDA sa politicke scene.

SDA može da brani samo onaj ko je uhljebljen od strane te stranke i koji ima lični interes.

U svakom drugom slučaju moraš biti mentalno zakinut da bi dao glas SDA.

Svako ko glasa za SDA gleda samo sebe i svoj interes, dok narod iz dana u dan propada je sebičan.
Sve nas manje ima i sve smo siromašniji i jadniji.

To je sve SDA uradila i dovela nas do toga, vodeći brigu isključivo da njima i njihovim bližnjim bude dobro.
nosara

#13054 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nosara »

meridiyan wrote: 10/04/2021 14:00 Image
Ovo ne vjerujem. Ako je tacno, dosad najbolji vic. :D
emmir1

#13055 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by emmir1 »

meridiyan wrote: 10/04/2021 14:00 Image

Šta mu sve znači ako je SDA?

Nastavit će raditi za interes stranke i uskog broja ljudi.To jest pljačkat će narod i državu.

Ja uvijek biram poštenog i časnog čovjeka koji će raditi za dobro zajednice.
meridiyan

#13056 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by meridiyan »

emmir1 wrote: 10/04/2021 14:08

Nastavit će raditi za interes stranke i uskog broja ljudi.To jest pljačkat će narod i državu.

Na celu mu pise da je posten. Daj ne zajebavaj.
Tek na svijet postalo a nastavilo prljavim metodama prethodnika. Sta kasnije ocekivati?
Zato smo u kurcu sto nam stranke sluze samo za uhljebljivanje podobnih.
nosara

#13057 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nosara »

emmir1 wrote: 10/04/2021 14:05
Pausal wrote: 10/04/2021 13:35
emmir1 wrote: 10/04/2021 13:29 Dovadzija je iz Ilijaša, vrlo dobro upućen o ogroman kriminal koji je radjen sarajevskim šumama

Apsolutno mene kao gradjanina sada ne zanima da li je stručan da vodi tu firmu.

Zanima me samo da sada ispomjera guzove svim tim kriminalcima koji su godinama krali za sebe i svoju stranku.

Mislim da je to bio i motiv zašto je on postavljen.
Ali stvarno moram priznati da ste kraljevi pravdanja i spinovanja. Znači tome su služile NiP-ove političke akademije. :lol:

Nije džaba pravda(nje) u nazivu stranke. Pravdanjem hi Dinokijo iz temHelja. :kiss:

Ja sam dao glas NIPu, nisam nikada bio član niti jedne stranke.

Razlog zbog kojeg sam dao glas NIPu je isključivo što smatram da imaju snagu da maknu SDA sa politicke scene.

SDA može da brani samo onaj ko je uhljebljen od strane te stranke i koji ima lični interes.

U svakom drugom slučaju moraš biti mentalno zakinut da bi dao glas SDA.

Svako ko glasa za SDA gleda samo sebe i svoj interes, dok narod iz dana u dan propada je sebičan.
Sve nas manje ima i sve smo siromašniji i jadniji.

To je sve SDA uradila i dovela nas do toga, vodeći brigu isključivo da njima i njihovim bližnjim bude dobro.
Ti mislis da svojim pisanjem cinis dobro nipu, ali nije tako. Razmisli zasto.

I, tesko ce ici to skidanje sda. Logicnija bi bila fuzija temeljne s rezervnom. Ili barem jedna jaka koalicija. Zbog buducih pokoljenja. :-)
MaksprotivMarksa

#13058 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MaksprotivMarksa »

Moze se pricati, srati, ali ovaj izbor Dovadzije je sramotan. Ja ljudima koji su spremni srati o meritokraciji, korupciji i nestranackim kadrovima, a onda ciniti ovakve stvari, jednistavno ne mogu vjerovati. Ovo vise nije incident, jedan ili dva ovalva izbora, ovo je modus operandi NiP-a, dobrog starog Ademovica i mladjahnog Konakovica. Nema nama naprijed dok svakog covjeka koji je ikada bio clan SDA ne protjerami iz politickig zivota BiH.
omega369

#13059 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by omega369 »

nosara wrote: 10/04/2021 11:16
#dokazabez

Ima pravo da glasa za sta hoce, decko je beton, doktor lokalpolitike. Prepali se osobe koja radi konkretne stvari za zajednicu, a izbore uzima usput.

Cije kumce je dobilo Srdjanovu poziciju? Gukni.
Baš sam zabrinut za tebe!
Ja koji nikada u životu nisam vidio niti cuo srdića, niti sam član ijedne stranke, nakon onog gostovanja na facetv, mogao sam se uvjeriti o kakvom pacovu, ljigavcu i gnjidi se radi. I to je zaključak ogromne većine onih koji su ga gledali, a komentri na njegovom facbooku to najbolje potvrđuju.

I sad se ti našao da ga hvališ, za tebe je beton :shock: a nevjerovatno...
last mohicans

#13060 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by last mohicans »

Je li iko od Dininih ahbaba ostao nezbrinut? Sve ovce na broju, svi sretni.
emmir1

#13061 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by emmir1 »

meridiyan wrote: 10/04/2021 14:16
emmir1 wrote: 10/04/2021 14:08

Na celu mu pise da je posten. Daj ne zajebavaj.
Tek na svijet postalo a nastavilo prljavim metodama prethodnika. Sta kasnije ocekivati?
Zato smo u kurcu sto nam stranke sluze samo za uhljebljivanje podobnih.

Ultimativni cilj je protjerati sve kadrove SDA.

Oni su više nego dokazani pljačkaši ovog naroda.

A onda da vidimo ove druge, neko mora da bude.
Ko god bude, sudit ćemo mu nakon što vidimo kako će radit.
omega369

#13062 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by omega369 »

Pao majstore iz Sarajeva, sa bistrika :wink:
Za njega nisam čuo jer me do sada politika nije zanimala. Ono što sam vidio i čuo onu noć je strašno. Kome se taj ljigavac sviđa taj nek se objesi. Govna poput njega i jesu omogućila ovima da uspješno vladaju 30 godina
palermo

#13063 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by palermo »

Pobogu, pa sto bi u ovom vrmenu bilokoji covjek ulazio u neku stranku ako nece imati koristi od nje :? ..Da bi bilo dobro omegi, nosari ili palermu...ma daj ne zajebajite se....

P.S sad bi mi drug Bata napisao, mogao si i krace, svi su isti.....mogao sam
omega369

#13064 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by omega369 »

@paleemo

Mene te floskule ne zanimaju. Samo konkretni primjeri. Ovi samo da zustve krađe na tenderima, svima mora biti bolje

A vrijeme će pokazati jesu li svi isti.
omega369

#13065 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by omega369 »

Pausal wrote: 10/04/2021 14:56
omega369 wrote: 10/04/2021 14:52 Pao majstore iz Sarajeva, sa bistrika :wink:
Za njega nisam čuo jer me do sada politika nije zanimala. Ono što sam vidio i čuo onu noć je strašno. Kome se taj ljigavac sviđa taj nek se objesi. Govna poput njega i jesu omogućila ovima da uspješno vladaju 30 godina
Poput Dine, Dino ga je sa ponosom predstavio kao novog člana stranke. I ne samo njega, mnoge lopove je pretvorio u Majku Terezu samo zato što služe njegovom interesu.
Pa očito ima dovoljno ljigavog staža u obrazima da može varati ljude. Međutim, dino ga je koliko znam nogirao čim ga je skontao

Radeljaš br.2 iz prospekta
omega369

#13066 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by omega369 »

Jel se ovo i prvi ljigavac sda, zahiragic, ukazao na forumu??
nosara

#13067 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nosara »

omega369 wrote: 10/04/2021 14:52 Pao majstore iz Sarajeva, sa bistrika :wink:
:lol:

Mislis oni koji su glasali za dinu i ekipu 30 godina? :D
palermo

#13068 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by palermo »

omega369 wrote: 10/04/2021 14:58 @paleemo

Mene te floskule ne zanimaju. Samo konkretni primjeri. Ovi samo da zustve krađe na tenderima, svima mora biti bolje

A vrijeme će pokazati jesu li svi isti.
Ma naravno da su isti. I nije to toliko pitanje ljudi, koliko postavljenog sistema. Ovaj Amer odgovara Konakovicu i nikom drugom, onaj iz SDA odgovara Bakiru i nikom drugom....i tako redom. I ovaj sistem svima koji su dio politicke igre odgovara. Jer odgpvornost postavlja partijski.....sto bi drug Tito rekao, priznajem samo sud svoje partije...

Al da.ne.pametujem....
Styling

#13069 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

nosara wrote: 10/04/2021 13:07
Styling wrote: 10/04/2021 12:59
Pausal wrote: 10/04/2021 12:42 Mogu reći da mi je žao vas botova "Trojke". Očekivali ste da ćete hodati uzdignute glave, ponosni što ste prepoznali kvalitet u ljudima koji će donijeti političke, ekonomske promjene i stvoriti jedan novi sistem vrijednosti, a spali ste na to da kao pokvarena ploča ponavljate floskulu "i SDA je radila isto". :kiss:
Vi samo nastavite biti ponosni na SDA, kriminal, tenderanje, familijarno zaposljavanje, pravlja je narpda budala. To je vas nivo, niti znate niti umijete bolje.
Hoce li Dino stati na celo ikakvih protesta, ikada u zivotu? Ili samo kad je u pitanju neka stolica za nip.
Jedan od zahtjeva je neopoziva ostavka Vijeća ministara BiH i Vlade FBiH, a novi saziv ima rok od 14 dana da izađe sa jasnim i realnim planom za upravljanje krizom i borbe protiv pandemije COVID-19. Traži se i hitno uvođenje PCR testova za sve koji ulaze u BiH.

Rok za navedene zahtjeve je sedam dana, dakle do 13. aprila. Protesti će biti održani ispred Parlamenta Bosne i Hercegovine i ispred Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.
Kakav je sluzbeni stav stranke? "Drzite se podalje!"? Ili nisam informisan...?
A zasto bi Dino vodio i,akve proteste. Proteste trebamo pokazati 2022 na izborima.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#13070 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by KatarinaKosaca »

Uglavnom, aktivnost botova trojke se svela na 2 rečenice "JOJ ovih zelenih botova" i "Eto, neka vam je SDA dobar". Trojka i njihovi botovi trebaju shvatiti da smo ih MI glasali, da se sjete bar 10% obećanja (Problem GRASA se rješava odmah, ZOI itd) i pokušati početi ispunjavati bar 1% od tih 10%. Šta imamo u realnosti? Tenzije i demoniziranje građana koji im se drznu šta reći, kidisanje na SDA kao jedini oblik aktivnosti, nepotizam i uhljebljavanje, pauperizaciju stanovništva i aplaudiranje sam sebi (u tome su šampioni). Prošlo je 100 dana, vrijeme je za nešto, imamo NIŠTA. Bolju uslugu SDA-u nisu i ne mogu napraviti.
Prpa.ba

#13071 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Prpa.ba »

nosara wrote: 10/04/2021 11:16 #dokazabez

Ima pravo da glasa za sta hoce, decko je beton, doktor lokalpolitike. Prepali se osobe koja radi konkretne stvari za zajednicu, a izbore uzima usput.

Vidi se sto ti se Srdic svidja, petokrake i busanje multikultijem, stalne kritike sa 0 rezultata, a sve u svrhu obezbjedjivanja kontinuiteta vladavine SDA. Slican se slicnom raduje. :-D
Grean

#13072 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Grean »

Pausal wrote: 10/04/2021 14:47
omega369 wrote: 10/04/2021 14:46
nosara wrote: 10/04/2021 11:16
#dokazabez

Baš sam zabrinut za tebe!
Ja koji nikada u životu nisam vidio niti cuo srdića, niti sam član ijedne stranke, nakon onog gostovanja na facetv, mogao sam se uvjeriti o kakvom pacovu, ljigavcu i gnjidi se radi. I to je zaključak ogromne većine onih koji su ga gledali, a komentri na njegovom facbooku to najbolje potvrđuju.

I sad se ti našao da ga hvališ, za tebe je beton :shock: a nevjerovatno...
Znači ti si od ovih što su pali iz Rogatice čim nisi čuo za njega.
Jebo vas vise Sarajevo :oops:

Grad sa ubjedjivo najizrazenijom malogradjanskom mantrom, bar sto se Balkana tice, da je prvi i osnovni kriterij "rodio sam se u Sarajevu".

Zato nikad nece biti glavni grad niti centar bilo cega, ubi ga taj malogradjanski kriteriji da si neko i nesto jer si se rodio u Sarajevu. Jednostavno nema tu tradiciju, uvijek bilo samo za sebe.

Tu neka uci od Beograda sta znaci biti centar, glavni grad, zadnja dva predsjednika drzave su im iz Bosne i s tim niko nema problem. Nigdje kao tamo nema manje te skorojevicke price da je neko dosao iz Niksica, Like, Nevesinja, picke materine i postao neko i nesto u Beogradu i Srbiji, koja je njihova primarna prica a ne Beograd. Zato i jesu veliki.

Izvinjavam se zbog ovog samo sam umoran od ovog izbora gradonacelnika i price Sarajevo ovo, Sarajevo ono.
...Sarajevo qurac od ovce, grad koji se samo bavi sobom i slikom o sebi, po onoj staroj zbogom Bosno odoh u Sarajevo. Mogu misliti kako je nekom u Kozarcu ili Srebrenici gledati ovo nase visemjesecno prenemaganje oko Sarajeva i sta ono znaci.

I sam sam iz Sarajeva ali to nije referenca ni za sta, niti treba da bude.
omega369

#13073 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by omega369 »

Udarili botovi da platu nakucaju :bih:
Patton44

#13074 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

Gdje god se pojavi samo lazi i smutnje. Otrese ga Bakalar ko slinu.
Styling

#13075 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Patton44 wrote: 10/04/2021 19:46 Gdje god se pojavi samo lazi i smutnje. Otrese ga Bakalar ko slinu.
Sta ga je bolan otresao? Je li logicno da izborni odbori mogu kuci nositi biracki materijal? Hajde, pravo reci, je li to ok?
Post Reply