Hame_ wrote: ↑04/04/2021 22:40
costacurta wrote: ↑04/04/2021 22:05
konektovan wrote: ↑04/04/2021 21:51
Frajer nikad nije više šutio ko zadnja dva dana,....
Dino se uhvatio u borbu sa jačim od sebe, sa sistemom tj monstrumom koji je gajen 25 godina i trenutno izgleda zastrašujuće. Naravno da ima grešaka, naravno da ta zvijer neće samo čekati da im Dino pokuca na vrata 2022. Naravno da mu spletke prave.
Boli većinu nas na forumu neka stvar, svi samo kritikuju i očekuju od nekoga drugog, u ovom slučaju Dine, da riješi sve njegove probleme preko noći. Ako nešto zaebe odmah ide priča: "eto ga. Isti je ko SDA. Jesam vam reko"
Ja mu vjerujem, ali je problem isto ko i kod SDPa što NiP nema kompetentnih, sposobnih i školovanih političara koji mu mogu olakšati i pomoći u borbi protiv nemani.
Ovi opet imaju kritičnu masu uhljeba, dužnika i nepismenih Bošnjaka što im je dovoljno da na izborima, legalno zadrže status quo iako ni oni nemaju školovanog i harizmatičnog insana koji će argumentima išamarat svakog pa i Dinu........ jedino Salkić možda
Neki dan pričamo to što kažeš - Ja na takvu žrtvu ne bih pristao.
Meni sad ribolov, roštilj, laganica život...
Boli me k. više za BiH.
Ne znam jesi li u BiH ili imaš nekog ovdje do koga ti je stalo. Ako DA onda možda trenutno nemaš problem ali prije ili kasnije ćeš ti ili neko tvoj "doći na red" i osjetiti blagodet sistema, dal u redu za LK, pasoš, grunt, katastar, rodni list, vjenčani, dženaza/sahrana, registracija firme, parnica na sudu, potvrda odavdje-odandje za ovo i za ono, dozvola za građenje, nesporazum sa policijom, komšija koji remeti JRM, narkomani koji ti obiju auto bez sankcije, prljave rijeke, čaršijski drajveri i ubice na točkovima, mito, korupcija, nepotizam....... itd itd itd
Pogledaj samo, niti jednog segmenta čime se mogu pohvaliti nekome da kažem ja sam.ponosan što sam Bosanac jer.......!? Zašto?
Zato jer su ujebali sve u 25 godina.
Haram im bilo onih 66000 ljudi, boraca,šehida što pogidoše. Za šta su živote dali!? Da im sutra neko majku priključi na kinesko govno od mašine!?
Ne vjerujem