Znaci, ako prozivas ove procetnicke politicare, automatski dajes bezrezervnu podrsku Milu?Blek Stena wrote: ↑02/04/2021 01:50Dok ti i nekolicina bezrezervno podrzavate Mila, covjeka iz klipa na ovoj stranici, koji sam priznaje da je pomagao i pruzao logisticku podrsku snagama koje su pocinile genocid. Imas li za to racionalno objasnjenje a da nije u fazonu dosao tobe? Naravno da nemas. Imas samo nagon da podrzavas nekoga ko se srbima nakacio na kicmu pa ti je zato, i samo zato, postao drag.LBVIEW wrote: ↑02/04/2021 01:39Rijeci je o vlastima u CG koje vas nekolicina bezrezervno podrzava, a koje su bez sumnje, procetnicki orijentirane, od druzenja s Kavajom, preko opela Djurisicu, pa do otvorenog negiranja genocida u Skupstini. Ja samo cekam, kao i inace, neki pokusaj opravdanja, to vam je matrica po kojoj funkcionirate na temi.Blek Stena wrote: ↑02/04/2021 01:31
Kako ti objasnavas svoje stanje u kojem imas potrebu da prozivas forumase kao sto sam ja, a koji su se vise puta izjasnili o genocidu u Srebrenici, da svaki put kad neko negira taj genocid mi moramo to da osudjujemo? Reagujes li ti na minimiziranje broja stradalih u Jasenovcu kad god to neko negdje kaze ili kad to neko napise na ovom forumu. Nemoj mi reci da to nisi cuo ni vidio. Da se razumijemo, ni ja ne reagujem, pa isto ne ocekujem ni od tebe ili bilo koga drugog. Jadna vam je i bezobrazna ta matrica po kojoj funkcionisete.
otkako su ovi "litijasi" dosli na vlast, pocelo je otvoreno cetnikiovanje, sta mislis da cu ja to kao Bosnjak podrzati?
Nemoj biti licemjeran, da na ovoj drugih strani pobijede politicke snage sa slicnom retorikom i nacionalistickim(antisrpskim) nabojem,a koje se lafo bore protiv korupcije, ti bi ih podrzao?