Upravo ti si primjer zašto treba uvesti restrikcije za one koji se ne vakcinišu:MUNAFIK wrote: ↑01/04/2021 12:03
Cuj u zabludi... Pa nece ljudi da se vakcinisu u Srbiji, slabo i u CG, a nije neka sreca ni u Australiji kao i u Njemackoj... Ne zele ljudi nije to nikakava zabluda to je cinjenicno stanje sa terena.
I da jedan dio ljudi ce se vakcinisat samo ako to bude potrebno za putovanj sta je to cudno pa evo i ja sam jedan od takvih.
Zasto bi se ja vakcinisao? Imam antitjela nisam imao nikakve simptome i sto ce mi vakcina?
Ti si bar zbog putovanja, a ima i onih koji neće pod svaku cijenu.I da jedan dio ljudi ce se vakcinisat samo ako to bude potrebno za putovanj sta je to cudno pa evo i ja sam jedan od takvih.
E za takve bi fino odvojio ono polje od Kolonije do Hrasnice, ogradio žicom ko migrante, postavio im šatore i sve ih tu smjestio. Dobijali bi hljeba i vode i dovoljno. Ko odluči se vakcinisati, dobro došao u civilizaciju, ko i dalje odbija, neka istruhne tu. Vojsku sa bojevom municijom bih angažovao da čuva taj kamp i riješen problem.
Naravno, svima ostalim u kantonu i državi bih ukinuo apsolutno sve epidemiološke mjere.