SDA-All about

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#58826 Re: SDA-All about

Post by pici »

Turković se pohvalila: Vakcine su stigle, moje posjete Berlinu i Briselu dale su rezultat
hvalite me moja usta... sredila si ti tabuta po grobljima podosta... od tebe i stanke ti nista neocekivano... svaki izgubljen zivot ide vam allahu na isinu... mada to vas ne dotice, vazno je da su bankovni racuni krcati...
deogest

#58827 Re: SDA-All about

Post by deogest »

pici wrote: 25/03/2021 16:25
Turković se pohvalila: Vakcine su stigle, moje posjete Berlinu i Briselu dale su rezultat
hvalite me moja usta... sredila si ti tabuta po grobljima podosta... od tebe i stanke ti nista neocekivano... svaki izgubljen zivot ide vam allahu na isinu... mada to vas ne dotice, vazno je da su bankovni racuni krcati...
SDA i Turkovic su nas priblizili Srbiji.

Vucic efekt. Ljubi te citav Čipuljić :bih:
Hank Paldum

#58828 Re: SDA-All about

Post by Hank Paldum »

Tempo wrote: 25/03/2021 15:54
Hank Paldum wrote: 25/03/2021 13:16
foxlife wrote: 25/03/2021 12:54
Kako volite izvrtati nesto sto nije receno to je cudo
Vukojebina je tamo gdje si ti zivio ne citava bih
Docepao se asfalta para i pametujes dok te hans postrojava
Ne, vi forsirate rečenicu "Izvući se iz vukojebine" da bi ispalo da narod jedva čeka da ode iz BiH ili da ga je neko otjerao pa se izvukao jer krivite stranke i druge pojave zašto vam je tako kako je. Oni mogu biti možda privremeni krivac ali na vama je kakvu ćete sudbinu krojiti za sebe.
Ako živis u sistemu sa kojim nisi zadovoljan imaš tri opcije.
Prilagoditi se sistemu, boriti se protiv tog sistema, napustiti teritoriju gdje je taj sistem.
Znači za sve si ti lično kriv i niko drugi.

Ne čudi me da neko kome je duhovit naziv "Raja sa biroa" i čeka da ga Biden ili Tito kada ustane iz mrtvih da ga spasi nema pojma kako izgleda radni odnos u svijetu normalnih ali niko nikoga ne postrojava osim u profesionalnoj vojsci i sve što radim za "Hansa" stoji u mom radnom ugovoru, ni više ni manje. Žalosno je da odrasla osoba umjesto da sam radi on ismijava druge što su u radnom odnosu i misli da je obavljanje radne dužnosti što stoji u radnom ugovoru i zašto sam plaćen postrojavanje ali to je taj mentalitet FGRa.

jarane...tebi je pravo jebeno.

jesul te zajebavili, govorili ti da si seljak, smijali se muzici koju volis, garderobi koju nosis, da tuknes na stalu ili si samo zavidan i ljubomoran sto nisi ni fin, ni iz grada, ni raja? jesi li ih mrzio sto ides u mekteb, a oni na rok koncert, sto su oni u kaficu a ti na njivi, jesi li ispod vrece cementa mastao o tome da ces im svima kad tad jebat mater, likujes li nad nesrecom koja traje 30 godina, jel te vise pogadjala njihova sreca, pamet, sloboda, mladost i ljepota ili tvoja suprotnost?

svejedno. ne trebas biti gorak, nego trebas raditi i raditi i raditi na sebi, da postanes patriota, da postanes koristan clan drustva, da ti makar djeca budu fgr, kad ti vec nisi.
Samo nastavi sa ličnim uvredama jer vam je to jedino šta vam je preostalo jer se u slučaju gradonačelnika još jednom pokazalo da je FGR nemoćan

A dobro si krenuo sa lavinom uvreda i tu se može prepoznati taj način razmišljanja koji pokušavate kamuflirati pod građanstvom ali si najvjerovatnije zbog slučaja Bogi još bijesan pa i ne kriješ.
Znači ko ide u mekteb je seljak koji smrdi na štalu.
Kao prvo FGR i ne treba kažnjavati jer su kažnjeni već 2013. godine a kao drugo, vas niko me kažnjava nego se svako bori za svoja prava, samo vi ne. Onda očekujete da se neko bori za vaša prava dok vi sjedite u hladovini i kada to normalno neće niko da uradi onda vi mislite da neko želi da vas zajebe. Možda trebate konačno odrasti i shvatiti da je život borba i da svijet ne funkcioniše tako da se ravna prema vama.
ultima_palabra

#58829 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Hanko, jebe se ljudima ovdje za tvoje komplekse i frustracije. Kad naradis smjena otidji psihijatru, pa mu se izjadaj.
madner

#58830 Re: SDA-All about

Post by madner »

Kao sto sam davno rekao, ljudima kojima je tesko vani je najveca nocna mora da se ovdje stanje poboljsa. I sasvim logicno da onda glasa za SDA.
Tempo
ZeModerator

#58831 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

Hank Paldum wrote: 25/03/2021 16:28
Tempo wrote: 25/03/2021 15:54
Hank Paldum wrote: 25/03/2021 13:16
Ne, vi forsirate rečenicu "Izvući se iz vukojebine" da bi ispalo da narod jedva čeka da ode iz BiH ili da ga je neko otjerao pa se izvukao jer krivite stranke i druge pojave zašto vam je tako kako je. Oni mogu biti možda privremeni krivac ali na vama je kakvu ćete sudbinu krojiti za sebe.
Ako živis u sistemu sa kojim nisi zadovoljan imaš tri opcije.
Prilagoditi se sistemu, boriti se protiv tog sistema, napustiti teritoriju gdje je taj sistem.
Znači za sve si ti lično kriv i niko drugi.

Ne čudi me da neko kome je duhovit naziv "Raja sa biroa" i čeka da ga Biden ili Tito kada ustane iz mrtvih da ga spasi nema pojma kako izgleda radni odnos u svijetu normalnih ali niko nikoga ne postrojava osim u profesionalnoj vojsci i sve što radim za "Hansa" stoji u mom radnom ugovoru, ni više ni manje. Žalosno je da odrasla osoba umjesto da sam radi on ismijava druge što su u radnom odnosu i misli da je obavljanje radne dužnosti što stoji u radnom ugovoru i zašto sam plaćen postrojavanje ali to je taj mentalitet FGRa.

jarane...tebi je pravo jebeno.

jesul te zajebavili, govorili ti da si seljak, smijali se muzici koju volis, garderobi koju nosis, da tuknes na stalu ili si samo zavidan i ljubomoran sto nisi ni fin, ni iz grada, ni raja? jesi li ih mrzio sto ides u mekteb, a oni na rok koncert, sto su oni u kaficu a ti na njivi, jesi li ispod vrece cementa mastao o tome da ces im svima kad tad jebat mater, likujes li nad nesrecom koja traje 30 godina, jel te vise pogadjala njihova sreca, pamet, sloboda, mladost i ljepota ili tvoja suprotnost?

svejedno. ne trebas biti gorak, nego trebas raditi i raditi i raditi na sebi, da postanes patriota, da postanes koristan clan drustva, da ti makar djeca budu fgr, kad ti vec nisi.
Samo nastavi sa ličnim uvredama jer vam je to jedino šta vam je preostalo jer se u slučaju gradonačelnika još jednom pokazalo da je FGR nemoćan

A dobro si krenuo sa lavinom uvreda i tu se može prepoznati taj način razmišljanja koji pokušavate kamuflirati pod građanstvom ali si najvjerovatnije zbog slučaja Bogi još bijesan pa i ne kriješ.
Znači ko ide u mekteb je seljak koji smrdi na štalu.
Kao prvo FGR i ne treba kažnjavati jer su kažnjeni već 2013. godine a kao drugo, vas niko me kažnjava nego se svako bori za svoja prava, samo vi ne. Onda očekujete da se neko bori za vaša prava dok vi sjedite u hladovini i kada to normalno neće niko da uradi onda vi mislite da neko želi da vas zajebe. Možda trebate konačno odrasti i shvatiti da je život borba i da svijet ne funkcioniše tako da se ravna prema vama.

nisu te valjda tukli?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#58832 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

madner wrote: 25/03/2021 16:37 Kao sto sam davno rekao, ljudima kojima je tesko vani je najveca nocna mora da se ovdje stanje poboljsa. I sasvim logicno da onda glasa za SDA.
ma dajte...nije uopće velik udio tih glasova iz vana i nema tolikog uticaja

de ima li iko da prostre te podatke?
foxlife

#58833 Re: SDA-All about

Post by foxlife »

JoseMujica wrote: 25/03/2021 16:41
madner wrote: 25/03/2021 16:37 Kao sto sam davno rekao, ljudima kojima je tesko vani je najveca nocna mora da se ovdje stanje poboljsa. I sasvim logicno da onda glasa za SDA.

Generalno nije velik udio
Al jeste dobar udio kad se to svede na opstine i sl
madner

#58834 Re: SDA-All about

Post by madner »

Ko je tvrdio da ima veliki uticaj?

No da ima, ima itekako, npr Ilijas.

Razumijem donekle.
MuaDib

#58835 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

Gradski vijećnici SDA i pod kontrolom SDA jučer šarali listiće, a onda najodvratnijim saopćenjem lemetiraju nad zlom kobi građanske opcije.
Licimjeri koji ne prezaju ni od čega i koji su jučer svojom false flag operacijom ponovo pucali u građansko Sarajevo i jasno pokazali da je za njih ovo samo bošnjačka prijestolnica, a ne glavni grad BiH. Sebi ponovo daju za pravo da morališu i drže nam lekciju o tome ko je Bogić Bogičević.

E pa nek SDA i njenim isprdcima bude jasno za sva vremena, jučer ste samo učinila uslugu Četvorci i izazvala polarizaciju u društvu, koja će kad se slegne ova prašina oko gradonačelnika biti bič u rukama svih građana koji ovoj zemlji misle dobro. A ovi puleni Hadžibajrića i Efendića koji su srušili kvorum, ne bi ga rušili da je SDA imala čistu situaciju, već je cilj bio samo isprovocirati ljudsku reakciju, kakvu može samo dati pošten čovjek kakav je Bogić Bogićević. Licimjeri,izdajice, plaćenici, trgovci uticajem i posljednje političke gnjide samo su ovo mogle prirediti velikanu bh politike i bojim se posljednjem iskrenom bosanskohercegovačkom političaru. Jer ovo je političko ubistvo bez krvi koje je naručio i platio zna se ko, kao i ko ga je i kako proveo u djelo.
Osim_13

#58836 Re: SDA-All about

Post by Osim_13 »

Po marku za svaki post u kojem Hanka ne spominje mrske FGR-ovce :lol: :lol:
pici

#58837 Re: SDA-All about

Post by pici »

To je SDA…

Bit će to nova demonstracija umijeća „završavanja“ na Asimov način, odnosno afirmacija korupcije, kriminala i sumnjivih, antibosanskih i kvazi-bošnjačkih političkih opcija. Osim cirkusom u Vijećnici, SDA nam je danas s još nekoliko poteza pokazala šta nas čeka s njima u budućnosti. Kontrolirano pravosuđe vratilo je u igru bizarnu priču o „Romima koji su kombijem usmrtili Dženana Memića“. Sebija Izetbegović se, poput Alise Mutap, na saslušanju „ničeg ne sjeća“ oko nabavke respiratora, osim da je o tome pričala s frizerkom. Bakir Izetbegović se ovih dana naprasno počinje zalagati za građansko društvo, a onda njegovi eskadroni u Vijećnici miniraju izbor čovjeka koji je simbol poštenja, demokratije i građanskih vrijednosti.
:thumbup:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#58838 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

madner wrote: 25/03/2021 17:29

Ko je tvrdio da ima veliki uticaj?

No da ima, ima itekako, npr Ilijas.

Razumijem donekle.
ma dobro Ilijaš je baš izuzetak izuzetaka

Srebrenica je vjerovatno jedino mjesto u BiH gdje glasovi izvana imaju neku težinu
made_in_sarajevo

#58839 Re: SDA-All about

Post by made_in_sarajevo »

Malo da budem prost, bakire jadu ljudski bez trunke obraza, definicija govneta od covjeka si ti i kompletna sda
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#58840 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

U Beogradu se vakcinisao i sarajevski političar Mirza Čelik
Al kaze mtel je srpski ne moze to...
Osim_13

#58841 Re: SDA-All about

Post by Osim_13 »

izvrsni direktor wrote: 25/03/2021 21:10
U Beogradu se vakcinisao i sarajevski političar Mirza Čelik
Al kaze mtel je srpski ne moze to...
Sad ja napisah na temi Vlade, SubhanAllah, isključite ovog munafika.
putokaz1

#58842 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

Tempo wrote: 25/03/2021 15:58 kako jebote, ovi ga peru 30 godina, on the big scale, a ovi drugi se pojavili prije 4 mjeseca i vec ih nadmasili.
Ko se pojavio prije 4 mjeseca
Kukić pere pare preko Rudnika Banovića 20tak godina,Salibašić kupuje utakmice i sređuje pasoše 20 godina,Alić godinama pljačka Sapnu...PDA ovska struktura 20/30 godina pljačka sve nas,samo što su pljačkali kroz SDA,a nastavili uz pomoć SDP/NS
Ono što su radili kroz SDA godinama su nastavili poslije Aprila 2018 samo u još zelenijem dresu,a sad rade Isto uz pomoć Crvenih Dresova
Uz navedeni kriminal možemo navesti i Pronevjeru Novca u klinici u Gračanici Dr Sakić, Sumljive radnje Delta Gradnje Azur Memić,Kasne u Papirima,ni Dr Karahasanović nije ništa posebno...
Kriminal Nepotizam kreiran kroz SDA nastavlja se uz SDP/NS u Lukavcu i uz SD/DF
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#58843 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

SDA: “Da smo mi htjeli glumit’ državu mi bi je (vakcinu, op. aut.) nabavili u decembru, ali nije bitno.”
I sto bi nam bilo bitno, odosmo mi u srbiju se vakcinisati a vas narode ko jebe
Tempo
ZeModerator

#58844 Re: SDA-All about

Post by Tempo »

putokaz1 wrote: 25/03/2021 21:33
Tempo wrote: 25/03/2021 15:58 kako jebote, ovi ga peru 30 godina, on the big scale, a ovi drugi se pojavili prije 4 mjeseca i vec ih nadmasili.
Ko se pojavio prije 4 mjeseca
Kukić pere pare preko Rudnika Banovića 20tak godina,Salibašić kupuje utakmice i sređuje pasoše 20 godina,Alić godinama pljačka Sapnu...PDA ovska struktura 20/30 godina pljačka sve nas,samo što su pljačkali kroz SDA,a nastavili uz pomoć SDP/NS
Ono što su radili kroz SDA godinama su nastavili poslije Aprila 2018 samo u još zelenijem dresu,a sad rade Isto uz pomoć Crvenih Dresova
Uz navedeni kriminal možemo navesti i Pronevjeru Novca u klinici u Gračanici Dr Sakić, Sumljive radnje Delta Gradnje Azur Memić,Kasne u Papirima,ni Dr Karahasanović nije ništa posebno...
Kriminal Nepotizam kreiran kroz SDA nastavlja se uz SDP/NS u Lukavcu i uz SD/DF
vjerovatno, ali nisu nadmasili sda. to jednostavno nije realno.
pici

#58845 Re: SDA-All about

Post by pici »

POZNATA LICA IZ SARAJEVA
U Beogradu se vakcinisao i sarajevski političar Mirza Čelik, a fotografisali smo i Gorana Čerkeza
Image
sdO i hdz u sHoping na bocu u bHegeš
amko761

#58846 Re: SDA-All about

Post by amko761 »

Ne vidim im cvijet Srebrenice na reveru u Beogradu :D
putokaz1

#58847 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

vjerovatno, ali nisu nadmasili sda. to jednostavno nije realno.
[/quote]

Pa PDA je najkriminalniji i najzaostalniji dio SDA ,u nekim mjestima placu ljudi za SDA jer im je PDA doso,PDA je dio SDA protiv kojeg smo se borili,protiv kojeg je SDP dobio 2010 i 2018,pola glasova SDP i NS su dobili na recenici "Nismo Banovici bolji smo od Kukica" ili "Tuzla bece biti Banovici",Kukini Banovici su bili olicenje zla,Bego Gutic kakav god da je bolji je od Kukica,Gospodara Podzemlja
pici

#58848 Re: SDA-All about

Post by pici »

sad ce u begHeš kolektivni iz srBske ville u mehmeda spahe...
Nero Histrion

#58849 Re: SDA-All about

Post by Nero Histrion »

pici wrote: 25/03/2021 21:42
POZNATA LICA IZ SARAJEVA
U Beogradu se vakcinisao i sarajevski političar Mirza Čelik, a fotografisali smo i Gorana Čerkeza
Image
sdO i hdz u sHoping na bocu u bHegeš
A vidi vidi slikice, i Franko i Jure i Sveti Sava u pozadini. Mashalla i aferim. :bih:
Haris.ba

#58850 Re: SDA-All about

Post by Haris.ba »

Ako su iz kliksa poslali da slikaju politicare u Beogradu, svaka im cast.

Sutra ce raditi perike i velike naocare. :bih:
Post Reply