Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Locked
Bascarsija1

#651 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Bascarsija1 »

Kad Beograd bude imao Bosnjaka za predsjednika onda ce i Sarajevo Srbina da postavi. Jel Posteno?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#652 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by _BataZiv_0809 »

Nije
saabsa

#653 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by saabsa »

Ono kad SDA botine kontaju da svi imaju pamćenje ko zlatne ribice i da ne pamte šta su pisali pred izbore, pa se sad predstavljaju kao "nezadovoljni članovi"...
Palmalma

#654 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Palmalma »

hurmasica wrote: 25/03/2021 03:12
invincible1921 wrote: 25/03/2021 02:55 Nisam upratio sta se tacno desilo...al po postovima SDA je kriva jer SDP ljudi i ovi ibrini nisu podrzali Bogica :? :-)
Kolilo.shvatih Hadzibajric i njegovi predlozili srbina za predsjedavajuceg GV a to je u koliziji onda sa izborom drugog srbina na mjesto gradonacelnika.
Al nije mi jasno ipak Srdjan nije dobio potreban broj glasova da bi bio izabran, zasto se Bogicevic povukao?

Jos ce ispast ovaj Konakovic pozotivan lik.
To nije prošlo.
Onda su Hadžibajrićevi i SDA napustili sjednicu da se ne bi imao kvorum za nastavak iste.
Ukratko, sve je isplanirano kako da sabotiraju Bogića.
General War

#655 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by General War »

Bascarsija1 wrote: 25/03/2021 05:33 Kad Beograd bude imao Bosnjaka za predsjednika onda ce i Sarajevo Srbina da postavi. Jel Posteno?
:-)
To je ta SDA logika...mada koliko bosnjaci sami protiv sebe i bosne igraju od pocetka rata, beograd bi im tamam trebao dati pocasno mjesto i pride mjesto u zagrebu.
Škobo Habu

#656 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Škobo Habu »

Kome nije jasno zašto se Bogićević toliko omišljao da li da se prihvati kandidature - sad bi trebalo da bude.

No, i dalje imamo one koji ne vide dalje od svog nosa.

Bogićević je trebao da bude neka vrsta brand name-a, dobra reklama za kantonalnu Četvorku, no ispalo je da sve ono što mu je obećano, od strane onih koji su ga predložili, nisu u stanju ispoštovati. Nije ni čudo što povlaći kandidaturu...
perfect_guy

#657 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by perfect_guy »

hurmasica wrote: 25/03/2021 03:12
Kolilo.shvatih Hadzibajric i njegovi predlozili srbina za predsjedavajuceg GV a to je u koliziji onda sa izborom drugog srbina na mjesto gradonacelnika.
Al nije mi jasno ipak Srdjan nije dobio potreban broj glasova da bi bio izabran, zasto se Bogicevic povukao?

Jos ce ispast ovaj Konakovic pozotivan lik.
jer od dogovorene stvari po običaju prave jeftino politikantsvo
Osim_13

#658 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Osim_13 »

Gerro wrote: 25/03/2021 00:45
Osim_13 wrote: 24/03/2021 23:59
malakh wrote: 24/03/2021 23:55 evo srdic se oglasio na facebook stranici. hajmo svi po jedan komentar na post. ja sam mu se dobro nasrao. govno poltronsko.
Jebo te, levat se još pravda i raspravlja sa rajom u komentarima :lol:

Ovo ni John Cleese ne bi uspio na papir prenijeti.

Edit

Eno izbrisa :lol: :lol: :lol:
Nisam upratio sta je bilo? Uvijek fulam ovakve dogadjaje.

Sta je komentarisao ?
Ma ukratko, napakovano, blah blah, ne bi on, al' pobjeda kad napisa da podržava Bogića Bogićevića, glasaće za njega, ali naravno on ostaje kandidat za predsjedavajućeg :lol:

Ili je glup ili se pravi glup.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#659 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by _BataZiv_0809 »

Mene su kaze kandidovali.

I nisam odbio :D

Al postujem Bogicevica.
Porodice Foht

#660 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Porodice Foht »

Prespavao i isti osjecaj-stid. :sad: Hadzibajricu, sramotno ti je to! I dzaba ti jos tri mandata da dobijes, poslao si najgoru poruku, kako nebosnjacima, tako i medjunarodnoj zajednici. O nezahvalnosti prema jednom Bogicevicu, dokazanom patrioti i postenjacini kakvih se malo rodilo izmedju Une, Drine, Save i mora...Lijepo me stid ovakvog Sarajeva.
TheGodfather001

#661 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by TheGodfather001 »

Bogte, 'đe smo došli da marginalni mediokritet Srdić postade zvijezda preko leđa Bogićevića. A kud dalje rođaČe... :run:
Palmalma

#662 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Palmalma »

Porodice Foht wrote: 25/03/2021 08:16 Prespavao i isti osjecaj-stid. :sad: Hadzibajricu, sramotno ti je to! I dzaba ti jos tri mandata da dobijes, poslao si najgoru poruku, kako nebosnjacima, tako i medjunarodnoj zajednici. O nezahvalnosti prema jednom Bogicevicu, dokazanom patrioti i postenjacini kakvih se malo rodilo izmedju Une, Drine, Save i mora...Lijepo me stid ovakvog Sarajeva.
Da se mi ne lažemo više.

Od Alije do danas, SDA je na pozicijama podijele BiH po nacionalnim teritorijima. Da u svom Sultanatu vladaju samo Bošnjaci; čitaj SDA. To je Bakir, doduše upakirano, rekao neki dan da “ nema mjesta u 30% glasačkog tijela da se uguraju i bh patriotske snage”.

Hadžibajrić, samo poslužio da se zacrtano nastavi.

Bogić je to skontao davnih dana, a sinoć se uvjerio da se na istim frekvencijama još uvijek nalazimo i onako ekspresno poručio Zbogom.

To je sva suština.

I nema potrebe lagati ljude.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#663 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by _BataZiv_0809 »

Porodice Foht wrote: 25/03/2021 08:16 Prespavao i isti osjecaj-stid. :sad:
Isto :(

Druze, ljudi bez muda i časti, ko hijene se mlate oko komada vlasti.
Nero Histrion

#664 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Nero Histrion »

Škobo Habu wrote: 25/03/2021 08:00 Kome nije jasno zašto se Bogićević toliko omišljao da li da se prihvati kandidature - sad bi trebalo da bude.

No, i dalje imamo one koji ne vide dalje od svog nosa.

Bogićević je trebao da bude neka vrsta brand name-a, dobra reklama za kantonalnu Četvorku, no ispalo je da sve ono što mu je obećano, od strane onih koji su ga predložili, nisu u stanju ispoštovati. Nije ni čudo što povlaći kandidaturu...
Kakve veze ima ovo sa Srdjanom Srdicem, kojeg je tamo neki sibicar kandidovao? Isto su uradili i prije cetiri godine, ne Cetvorka, nego sda, Asim sredio, Skaka prosao jedva, sa jedim glasom. Hadzibajric se uvukao u Cetvorku, hinjski, nije mu tamo ni bilo mjesto. Svi su govorili da je Niksic najlosija karika, ovaj je bio najlosija. Jad i cemer. I zamisli kakva gnjida moras bidi pa pristati na kandidaturu, govorim o srdjanu Srdicu. Ima Bogica Bogicevica ostat ce upisao zlatnim slovima u historiji, a imena Srdica i ovih sto su ga isturili otici ce u kanalizaiciju, gdj eim je i mjesto.

Stid me, stid me.
Nero Histrion

#665 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Nero Histrion »

_BataZiv_0809 wrote: 25/03/2021 08:40
Porodice Foht wrote: 25/03/2021 08:16 Prespavao i isti osjecaj-stid. :sad:
Isto :(

Druze, ljudi bez muda i časti, ko hijene se mlate oko komada vlasti.
Stid me, ne moze mi vise pod kozu. :( :( :( :( :( :(
TheGodfather001

#666 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Palmalma wrote: 25/03/2021 08:36
Porodice Foht wrote: 25/03/2021 08:16 Prespavao i isti osjecaj-stid. :sad: Hadzibajricu, sramotno ti je to! I dzaba ti jos tri mandata da dobijes, poslao si najgoru poruku, kako nebosnjacima, tako i medjunarodnoj zajednici. O nezahvalnosti prema jednom Bogicevicu, dokazanom patrioti i postenjacini kakvih se malo rodilo izmedju Une, Drine, Save i mora...Lijepo me stid ovakvog Sarajeva.
Da se mi ne lažemo više.

Od Alije do danas, SDA je na pozicijama podijele BiH po nacionalnim teritorijima. Da u svom Sultanatu vladaju samo Bošnjaci; čitaj SDA. To je Bakir, doduše upakirano, rekao neki dan da “ nema mjesta u 30% glasačkog tijela da se uguraju i bh patriotske snage”.

Hadžibajrić, samo poslužio da se zacrtano nastavi.

Bogić je to skontao davnih dana, a sinoć se uvjerio da se na istim frekvencijama još uvijek nalazimo i onako ekspresno poručio Zbogom.

To je sva suština.

I nema potrebe lagati ljude.
I svi se sada trebamo pomiriti sa nebulozama diverzanta sa Poljina??!! Ima nas još koji želimo, a bogami i umijemo promijeniti stvari. Nit' sam prihvatio Dedine navijačke fraze o zlatnim kašikama, niti Bošnjačku Republiku niti kriminal koji nas drži paralizovane već 3-ću deceniju u svim sferama i poljima života. Afrički kontinent će za par godina biti naša "nova Njemačka". I da, Bogić je zaslužio da bude gradonačelnik. Tačka. Drugo pitanje je da li bi se on znao nositi sa zmijskim leglom u Gradskoj upravi?! Sunetlija i ekipa su zaposlili nekoliko porodica sdoo potomaka u tu upravu i javna preduzeća povezana sa upravom i svi se zdušno bore da to ostane "tajna" jer tamo ni policija ni tužilaštvo se ne smiju ukazati, a skeptik sam da bi i Bogićević uspio nešto tu promijeniti. Da se nešto promijeni u toj sredini, treba im jbni Eliot Ness i Paolo Borsellino, umjesto "Keminog malog".
JThomas

#667 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by JThomas »

:thumbup: dugogodišnji sam član sdp-a ali sam podržavao da gospodin general ajnadžić nastavi brojne projekte...

mislim ko može naleći na ovo za bolje i nije. eto kriminal je samo pištolj u usta, ništa drugo nije...
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#668 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by izvrsni direktor »

mirsek wrote: 25/03/2021 01:16
ultima_palabra wrote: 25/03/2021 01:13
To je kao da ja tebi ukradem novcanik i onda ti vazim kako su razlike izmedju nas “zastrasujuce male”.

Bljuv.
Nije mi jasno sta hoces reci.
Koja je sustinska razlika izmedju SDA i ostalih ?
Evo ti sustinske razlike:
https://youtu.be/pShOdOmPSQI

Ako tebi nije dosta i posle ovoga idalje kazes da su svi isti, onda si sda bot..
Osim_13

#669 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Osim_13 »

Ko smo mi da im sudimo.
JThomas

#670 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by JThomas »

:thumbup: neće niko u mezar ponijeti.
salik79

#671 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by salik79 »

Cudi me da je uopce i pristao na kandidaturu... Jednom prilikom, kada smo bili u istom drustvu, na veceri, pitao sam ga zasto se politicki ne aktivira, garantujuci mu glas skoro svake osobe koju poznajem... Odgovorio mi je da ne zeli biti dio politicke kanalizacije, da zeli ostati neukaljanog obraza... Doduse, tada nije bilo ovih "novih" stranaka, koje su ga ocito uspjele nagovoriti za kandidaturu.

Uglavnom, ljudska i moralna vertikala, koja ne zasluzuje da ga iko "razvlaci po ustima" ....
TheGodfather001

#672 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Sinovac, ne pratiš temu, lupaš kao borac protiv antifašizma.
Hakiz

#673 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by Hakiz »

don vito wrote: 25/03/2021 00:22
Hakiz wrote: 25/03/2021 00:00
don vito wrote: 24/03/2021 23:49
A sve je to posljedica SDA-ovskog razaranja društva (ne države, to je posebno) gdje je normalno ukrasti, mutiti, petljati i najnormalnije živiš. Čak te smatraju budalom ako ne iskoristiš priliku da ukrtadeš.

Ko neće da se proda, neće. To nema veze sa SDA, nego sa imenom i prezimenom. Prezirem SDA, ali da čovjek nije sam želio da to uradi, SDA ga ne bi mogla natjerati.
Kako nema veze sa SDA. Pa ti ljudi s imenom i prezimenom koji se prodaju su posljedica SDA-ovskog uništavanja društva. Kakvu poruku šalješ ljudima kad Osmica, Skaka i Asim ne odgovaraju krivično za kriminal pri izboru gradonačelnika 2016. godine. Nego su još na svojim pozicijama

Osmica još direktor obavještajne agencije i pakuje li pakuje protivnicima SDA i klana Izetbegović (unutar bošnjačke kvote).

Asim još prvi čovjek Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Skaka svoj lopovski stečen mandat odradio do kraja i evo sprema se za još jedan mandat na isti lopovluk.

Da ovi kriminalci umjesto na visokim položajima sad strahuju hoće li im pri tuširanju ispasti sapun i drugi bi promislili, pogotovo hoće li se prodati mafijaškom SDA kartelu
Nema.

Meni može neko ponuditi svašta. Ja sam taj koji odlučujem hoću li se prodati. Do mene je, ne do njega.
salik79

#674 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

Post by salik79 »

TheGodfather001 wrote: 25/03/2021 08:58 Sinovac, ne pratiš temu, lupaš kao borac protiv antifašizma.
Vakcine i vakcinacija su sprat iznad. :D
TheGodfather001

#675 Re: Bogić Bogićević - Gradonačelnik Sarajeva

salik79 wrote: 25/03/2021 09:05
TheGodfather001 wrote: 25/03/2021 08:58 Sinovac, ne pratiš temu, lupaš kao borac protiv antifašizma.
Vakcine i vakcinacija su sprat iznad. :D
Neka si se ti nama vakcinisao kod doktora Dabića sa Seadom Palavrić i Ćemanom, nemoj brinuti za nas.
Locked