SDA-All about
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#58001 Re: SDA-All about
Halo ba mart 2021. Mart. MART. Tri mjeseca drzite ljude bez vakcina!
- Bloo
- Globalna šefica
-
meridiyan
#58004 Re: SDA-All about
Zastupnik SDA bježeći od kontrole terencom namjerno udario policajca u Goraždu?
Sve policijske jedinice, uključujući i specijalnu, tragaju za Ridžalom.
https://pressmedia.ba/vijesti/2021/17/0 ... Aj6qRJ0NAQ
-
Sigma90
#58005 Re: SDA-All about
Ridžal, prema nezvaničnim informacijama, nije imao dokumente i nije pristajao na alkotest.
Ali ja sam mislio da SDO idu svi u Dzamiju i ne konzumiraju Alkohol.
Ali ja sam mislio da SDO idu svi u Dzamiju i ne konzumiraju Alkohol.
- MorningStar
- Istinu govorim
- Location: Fašista, šovinista, nacionalista, govornik bosanskog i sve ono što vi mrzite
- Istinu govorim
- Location: Fašista, šovinista, nacionalista, govornik bosanskog i sve ono što vi mrzite
#58008 Re: SDA-All about
Kakva bahatost i imbecillukmeridiyan wrote: ↑17/03/2021 22:39![]()
Bagra nevidjena
- klizim po parkingu
#58009 Re: SDA-All about
kako ide ona minderskameridiyan wrote: ↑17/03/2021 22:39![]()
Bagra nevidjena
Ne bi sjala ovako jako ova moja flasa viskija , ja bi tebe zvao rakijom da te nije Alija
-
Sigma90
#58010 Re: SDA-All about
Bitno je da nije alkohol petkom. Ostalim dana moze pivica koja.MorningStar wrote: ↑17/03/2021 22:45To malo pred ramazan se opustili pa ce onda da ne piju onda ide topa boza i to.
- agnostic_front
#58011 Re: SDA-All about
Moze i petkom poslije aksama.
-
meridiyan
#58012 Re: SDA-All about
Vidi mu glOve i vrata vidi se da je tabijatliIstinu govorim wrote: ↑17/03/2021 22:53Kakva bahatost i imbecillukmeridiyan wrote: ↑17/03/2021 22:39![]()
Bagra nevidjena
https://pressmedia.ba/vijesti/2021/17/0 ... Aj6qRJ0NAQ![]()

-
Sigma90
-
meridiyan
#58015 Re: SDA-All about
Ma ja , nije on takav, ne dozvoljava mu funkcijaMorningStar wrote: ↑17/03/2021 22:45
To malo pred ramazan se opustili pa ce onda da ne piju onda ide topa boza i to.
Predsjednik komisije za bezbjednost
-
meridiyan
#58016 Re: SDA-All about
Eto mene ujutro dok se otrijeznim. Jebes policajca , moze do sutra sacekati
Ramiz Ridžal se javio portalu "Avaza": Evo me na selu, nisam udario autom policajca, Boga mi, sreća pa imam svjedoke
Evo mene na selu. Ovo je klasični pokušaj montiranja nekih ljudi.
Zvali su mene iz policije, otići ću ujutro da dam izjavu, nije problem.
- Billy The Pljuc
#58017 Re: SDA-All about
Evo ga oglasio se, nije ka'e on, poziva se na Allaha Uzvišenog i "svjedoke":
"Ramiz Ridžal se javio portalu "Avaza": Evo me na selu, nisam udario autom policajca, Boga mi, sreća pa imam svjedoke
Zvali su mene iz policije, otići ću ujutro da dam izjavu, nije problem. Niti me je ko zaustavljao, niti sam stajao, niti sam koga udario, kaže Ridžal.
Nakon što se u Goraždu odigrala drama kada je vozač BMW-om udario policajca i pobjegao, pojedini portali objavili su da je osumnjičeni Ramiz Ridžal, zastupnik SDA u Skupštini BPK, a on ujedno obnaša i funkciju predsjedavajućeg Komisije za bezbjednost, nadzor nad radom policije, borbu protiv korupcije i pitanja iz nadležnosti inspekcijskih organa Skupštine BPK.
Ridžal se večeras javio portalu "Avaza" te je rekao da nije tačno da je povrijedio policajca te da "na svu sreću ima svjedoke".
- Nigdje veze, vjerujte. Ja ne znam šta se ovo dešava. Nisam nikoga udario vozilom. Evo mene na selu. Ovo je klasični pokušaj montiranja nekih ljudi. Policajca nisam ni vidio, sreća pa imam svjedoke za to. Da nemam svjedoke, bruka bi bila. Demantiram sve. Zvali su mene iz policije, otići ću ujutro da dam izjavu, nije problem. Niti me je ko zaustavljao, niti sam stajao, niti sam koga udario - kazao je za portal "Avaza" Ridžal.
Inače incident se dogodio u ulici Fazlagića, a osumnjičeni je pobjegao prema naselju Hubjeri i na njim tragaju sve raspoložive patrole.
Policajac je zadobio ogrebotine prilikom udara.
- Taj lokalitet slabo je osvjetljen. Radi se o terencu i za njim tragaju patrole koje neće odustati dok ga ne pronađu. Postoji mogućnost da je prešao entitetsku liniju, ali smo obavijestili sve policijske patrole i susjedne stanice tako da očekujemo povratne informacije - kazao nam je Mirsad Kamenica, šef Odsjeka za zaštitu tajnih podataka i analitiku MUP-a BPK Goražde.
Kako saznajemo na teren su poslati i specijalci Uprave policije MUP-a BPK koji tragaju za osumnjičenim."
Meanwhile kuja iz pakla ne uzmiče:
"IZETBEGOVIĆ ODBIJA PRIMITI PACIJENTE NA KCUS; U DOPISU SKUPŠTINI KS NAVEDENO: "Nismo u mogućnosti napraviti niti jedno mjesto više!".
„Mi nismo u mogućnosti napraviti niti jedno mjesto više od navedenog. Stoga od vas zahtijevamo da hitno otvorite dodatne smještajne kapacitete u KS i da u iste preraspodijelite osoblje iz većeg broja javnih zdravstvenih ustanova koje do sada nikako ili jako malo participiraju u liječenju pacijenata sa Covid 19“, navodi se u pismu.
Generalna direktorica KCUS-a Sebija Izetebegović zajedno sa šefovima klinika i disciplina uputila je jučer dopis Skupštini KS, Vladi KS i ministru zdravstva KS Harisu Vraniću u kojem ih obavještava da KCUS nije u stanju proširi dalje svoje kapacitete za prihvat Covid pacijenata.
„Mi nismo u mogućnosti napraviti niti jedno mjesto više od navedenog. Stoga od vas zahtijevamo da hitno otvorite dodatne smještajne kapacitete u KS i da u iste preraspodijelite osoblje iz većeg broja javnih zdravstvenih ustanova koje do sada nikako ili jako malo participiraju u liječenju pacijenata sa Covid 19“, navodi se u pismu.
Navodi da ima 520 mjesta za Covid pacijente, te da je 88 mjesta dužna ostaviti za kantone suosnivače, a da u KCUS dolaze pacijenti iz BPK, a drugi kantoni šalju najteže pacijente.
Ona također savjetuje da se angažiraju sve privatne zdravstvene ustanove koje su stavljene na finansiranje s budžeta ZZO KS da participiraju kadrovski i stručno u izolatoriju koji ste formirali."
"Ramiz Ridžal se javio portalu "Avaza": Evo me na selu, nisam udario autom policajca, Boga mi, sreća pa imam svjedoke
Zvali su mene iz policije, otići ću ujutro da dam izjavu, nije problem. Niti me je ko zaustavljao, niti sam stajao, niti sam koga udario, kaže Ridžal.
Nakon što se u Goraždu odigrala drama kada je vozač BMW-om udario policajca i pobjegao, pojedini portali objavili su da je osumnjičeni Ramiz Ridžal, zastupnik SDA u Skupštini BPK, a on ujedno obnaša i funkciju predsjedavajućeg Komisije za bezbjednost, nadzor nad radom policije, borbu protiv korupcije i pitanja iz nadležnosti inspekcijskih organa Skupštine BPK.
Ridžal se večeras javio portalu "Avaza" te je rekao da nije tačno da je povrijedio policajca te da "na svu sreću ima svjedoke".
- Nigdje veze, vjerujte. Ja ne znam šta se ovo dešava. Nisam nikoga udario vozilom. Evo mene na selu. Ovo je klasični pokušaj montiranja nekih ljudi. Policajca nisam ni vidio, sreća pa imam svjedoke za to. Da nemam svjedoke, bruka bi bila. Demantiram sve. Zvali su mene iz policije, otići ću ujutro da dam izjavu, nije problem. Niti me je ko zaustavljao, niti sam stajao, niti sam koga udario - kazao je za portal "Avaza" Ridžal.
Inače incident se dogodio u ulici Fazlagića, a osumnjičeni je pobjegao prema naselju Hubjeri i na njim tragaju sve raspoložive patrole.
Policajac je zadobio ogrebotine prilikom udara.
- Taj lokalitet slabo je osvjetljen. Radi se o terencu i za njim tragaju patrole koje neće odustati dok ga ne pronađu. Postoji mogućnost da je prešao entitetsku liniju, ali smo obavijestili sve policijske patrole i susjedne stanice tako da očekujemo povratne informacije - kazao nam je Mirsad Kamenica, šef Odsjeka za zaštitu tajnih podataka i analitiku MUP-a BPK Goražde.
Kako saznajemo na teren su poslati i specijalci Uprave policije MUP-a BPK koji tragaju za osumnjičenim."
Meanwhile kuja iz pakla ne uzmiče:
"IZETBEGOVIĆ ODBIJA PRIMITI PACIJENTE NA KCUS; U DOPISU SKUPŠTINI KS NAVEDENO: "Nismo u mogućnosti napraviti niti jedno mjesto više!".
Generalna direktorica KCUS-a Sebija Izetebegović zajedno sa šefovima klinika i disciplina uputila je jučer dopis Skupštini KS, Vladi KS i ministru zdravstva KS Harisu Vraniću u kojem ih obavještava da KCUS nije u stanju proširi dalje svoje kapacitete za prihvat Covid pacijenata.
Navodi da ima 520 mjesta za Covid pacijente, te da je 88 mjesta dužna ostaviti za kantone suosnivače, a da u KCUS dolaze pacijenti iz BPK, a drugi kantoni šalju najteže pacijente.
Ona također savjetuje da se angažiraju sve privatne zdravstvene ustanove koje su stavljene na finansiranje s budžeta ZZO KS da participiraju kadrovski i stručno u izolatoriju koji ste formirali."
-
meridiyan
#58018 Re: SDA-All about
Udar na bosnjakeBilly The Pljuc wrote: ↑17/03/2021 23:24 Evo ga oglasio se, nije ka'e on, poziva se na Allaha Uzvišenog i "svjedoke":

-
zippoo87
-
noviclan
#58021 Re: SDA-All about
Ovaj desni isti nedzad salkovic
- Osim_13
#58022 Re: SDA-All about
Ali baš Omčo sa AliExpressa 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#58023 Re: SDA-All about
to su ti bosnjacki velikani i veliki mumini...meridiyan wrote: ↑17/03/2021 23:34Udar na bosnjakeBilly The Pljuc wrote: ↑17/03/2021 23:24 Evo ga oglasio se, nije ka'e on, poziva se na Allaha Uzvišenog i "svjedoke":
![]()
![]()

- klizim po parkingu
#58024 Re: SDA-All about
bas uz njih ide ova sto sam je sinoc napisaopici wrote: ↑18/03/2021 09:22to su ti bosnjacki velikani i veliki mumini...meridiyan wrote: ↑17/03/2021 23:34Udar na bosnjakeBilly The Pljuc wrote: ↑17/03/2021 23:24 Evo ga oglasio se, nije ka'e on, poziva se na Allaha Uzvišenog i "svjedoke":
![]()
![]()
![]()
Ne bi sjala ovako jako ova moja flasa viskija , ja bi tebe zvao rakijom da te nije Alija
-
meridiyan
#58025 Re: SDA-All about
Jeblo majku cim spomene Allaha znaj da je kriv.
Uhapšen zastupnik SDA koji je namjerno udario autom policajca: Udarcem ga digao na haubu i vozio oko 20 metara
Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova BPK jutros oko 6 sati lišili su slobode zastupnika SDA u Skupštini BPK Goražde Ramiza Ridžala,
Treba podsjetit da je Ridžal sinoć slagao medije tvrdeći kako nije učestvovao u udesu, a otišao je čak toliko daleko da se zakleo i velikim bogom.
“Evo me na selu, nisam udario autom policajca, boga mi, sreća pa imam svjedoke”, izjavio je sinoć Ridžal koji je jutros uhapšen zbog učestvovanja u udesu.