Pa vrti se oko prostitucije nije problem al ne znam zasto se sada ona proziva nije jedina bila koja je prodavala tijelo
U tome je poenta
Bas se čudim otkud im toliko posla.suspect_zero wrote: ↑15/03/2021 19:53
Velika je razlika između kurve, rospije i prostitutke.
Prostitutke u većini civiliziranih zemalja plaćaju porez, tako nemoj da ih vrijeđeš.
Eno ti pročitaj zadnji post na temi SDA, tema danas nekada zaključana, od poštovanog forumaša @hamza_sa ..…čovjek, ljudina, borac, poštenjačina, nekoliko puta ranjavan na liniji, rvi,....danas na temi forumaši zapošljavaju traži da šta pošteno zaradi.
Tako nama i treba kad pustimo da nas smetljari jebu.suspect_zero wrote: ↑15/03/2021 20:16Eno ti pročitaj zadnji post na temi SDA, tema danas nekada zaključana, od poštovanog forumaša @hamza_sa ..…čovjek, ljudina, borac, poštenjačina, nekoliko puta ranjavan na liniji, rvi,....danas na temi forumaši zapošljavaju traži da šta pošteno zaradi.
E to je poraz, kapitulacija, izdaja, bijela zastava svih nas.
Ona jednomnogomugrobu spodoba kaže sa dva'est maraka sve steko.....pleme mu pogano.
Moze biti povezano ko joj je nadredjeni bio i sl a ne zato sto je prostitutka
Otkud ja znam koliko ih je bilo sigurno nije jedina bila
Pa Jel to mijenja situaciju ako ih je više?foxlife wrote: ↑15/03/2021 20:23Otkud ja znam koliko ih je bilo sigurno nije jedina bila
To ne mozemo znati sta je dovelo do ovoga
nju muriz nije tuzio sudu ni za sta koliko znam
uglavnomja wrote: ↑15/03/2021 20:48nju muriz nije tuzio sudu ni za sta koliko znam
samo prica po medijima
poenta je da je neko rekao da je prostitucija u budnjinim hotelima razlog za ubistvoJThomas wrote: ↑15/03/2021 21:33 ima mnogo uvertira i početaka. ali sve završi na - šta muriz misli i govori. zna li ili ne zna, što ne kaže, i bože kako on to smije tako.
a to je ovdje fusnota. da država pet godina ne vodi optužbu za lažnu saobraćajnu nesreću, ne bi tako ni govorio. sigurno nije sve što pet godina govori u pravu, kao što nije ni bilo ko drugi. ali samo zlonamjerni bacaju težište na to. jer država ne da nikakva prava oštećenom, nikakve mehanizme da sam nešto legalno poduzme, a sama u ovom slučaju glavom kroz zid vodi suludu optužbu koja ne može da prođe. ako je kriv za klevetu, platiće. ali to je građanski delikt i šteta, a ovo na drugoj strani je niz teških krivičnih djela.