Ko je taj nepotizam i mozemo li i njega zaposlitikakavdanakneiskustvu wrote:bas otac i sin isak znaju sta je neppotizam
Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZDK
- meme_machine
#176 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
-
kakavdanakneiskustvu
#177 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
meme_machine wrote:Ko je taj nepotizam i mozemo li i njega zaposlitikakavdanakneiskustvu wrote:bas otac i sin isak znaju sta je neppotizam
- Henry Chinaski
#178 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Treba se naći u pravo vrijeme na pravom mjestu.
Kad SDA zafali koji glas, Mladiću bi ponudili mjesto ministra za boračka pitanja. Onda se ne pita ko je ko...
Kad SDA zafali koji glas, Mladiću bi ponudili mjesto ministra za boračka pitanja. Onda se ne pita ko je ko...
-
kakavdanakneiskustvu
#179 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
detroit-mercy wrote:Nisam bas najbolje razumi pitanje, da li bi mogao preformulirati pitanjeinsomnia78 wrote:Znas li bgt kako se snadjose svi oni sto odose kad SDA pobjedi?.
rekoh ja,tesko da ces od njega docekati odgovor
- choxnox
-
Hendrix
#181 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Ovo je novi nivo koji imamo, moja stranka...moje pozicije, apsurdno je koliko je sve postalo sprdnja sa zdravim razumom. I cinjenica je da je na njegovoj poziciji mogao biti i orangutan, nista se ne bi promjenilo...totalno nepotrebne pozicije i ministarstva koja sluze samim sebi da se izvuku drzavne pare.meme_machine wrote:Ovo je vjerovatno najgori slucaj nepotizma u BiH u posljednjih nekoliko godina, vise se i ne umotava u celofan...
-
Suzie Q
#183 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Ovo je dokaz koliko se ONI zajebaju s nasim životima, samo sta cemo kad danas-sutra kad opet budu poplave, odroni, klizišta a bit će u ZDK sigurnokakavdanakneiskustvu wrote:http://zenicainfo.ba/2019/04/12/arnel-i ... zjJxkafP2g
-
poostar
#184 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Ajzaklija ga ne vadi..
Samo naprijed momcino
Karaj ovaj nakradni i bezmudni narod

Samo naprijed momcino
Karaj ovaj nakradni i bezmudni narod
-
Nivelacija
#185 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Da bi SDA imala vecinu morali su dati funkcije i jp i ministarstva....
Sad sto decko nije ni pripravnicki odradio a babo mu predsjednik stranke nije toliko ni bitno..
Sa 2 mandata uzeli kolac u vlasti kao da su osvojili 10 mandata, sta reci nego svaka cast.
Sad sto decko nije ni pripravnicki odradio a babo mu predsjednik stranke nije toliko ni bitno..
Sa 2 mandata uzeli kolac u vlasti kao da su osvojili 10 mandata, sta reci nego svaka cast.
-
ASurogat
#186 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Jeste li gledali ZE kako ponavlja?
-
Hendrix
#187 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Gledao i to vise puta, svaki put cujem novi detalj koji nisam zapazio... koji jezik ovaj lik prica? Pa on je totalni moron majko mila! Ovaj lik nije sposoban ni da na pumpi radi a kamoli posao koji ima.
Ono, znao sam da je retarder ali ono je bas sokantno, zamisli on ti sef bude jebote... ministar. Bukvalno sam ostao zatecen nepismenoscu i nesposobnoscu javnog nastupa osobe koja bi lafo do sada trebala biti ako nista vicna u tome s obzirom na istoriju YouTube videa i ostalih sranja koje je radio. Konto sam lik je glup ali je mozda saner ono zna pricat i supljirat pa hajd na taj fol ide... pa ne zna idiot ni to.
- escobar__
-
Hendrix
#189 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Wtf...namontiranoNormalno je da to određenim ljudima smeta, kad se mlad neko ističe po radu. Odmah vam krenu tražiti određene sekunde, momente, u kojima ćete pogriješiti. Kada ste mlada osoba u politici, stariji nam traže greške. Šta ja sa 24 godine mogu uraditi, osim da se borim za ZDK?! Cilj mi je i dalje živjeti u ovom gradu, ne želim da se spakujem i odem van BiH
“Nije ovo prvi put da se piše. Uvijek se može naći negativna i pozitivna strana priče, ja se trudim da ostanem na pozitivnoj. Sve ovo me pogodilo najviše zbog porodice, ljudi u kritikama nemaju srama, nemaju obzira, jer ne znaju moju stranu priče. Ne znaju da je možda sve bilo namontirano, ne znaju možda, kakav je dogovor bio prije gostovanja. Šta sam ja toliko pogriješio? Ako su ono kardinalne greške za osobu koja se prvi put pojavljuje pred kamerama i koja je tek tri godine u politici, onda stvarno ne znam kakav je to podsticaj za mlade. Ko će se nakon takvih kritka od mladih usuditi da stane pred kameru”, zaključio je za kraj razgovora ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona Arnel Isak.
https://www.cazin.net/vijesti/ministar- ... m-napravio
-
Novak20
#190 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Nije ovaj polupismeni, nezreli mladić kriv što je kantonalni ministar. Svi smo u neku ruku krivi, netko više, netko manje pa ga ne moramo ismijavati.
Nego, ovo hoću reći. Nema boljeg indikatora propasti ovog društva od mlađahnog Arnela. Ovakvi dolaze na vlast pred samu kapitulaciju.
Nego, ovo hoću reći. Nema boljeg indikatora propasti ovog društva od mlađahnog Arnela. Ovakvi dolaze na vlast pred samu kapitulaciju.
- Manual
- dječak sa šibicama
#192 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Cemu cudjenje, prije 10 godina se znalo da ce ovakvi za 15-20 mozda i prije, vladati drzavom.
Pocelo je vec.
Pocelo je vec.
-
kritikos
#193 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Dok se mi iscudjavamo, ostajemo frapirani i dok se sprdamo i ismijavamo, ne treba zaboraviti da nas ceka posao, obaveze, krediti, poskupljenja, nezadovoljastvo jer su tamo neki povlasteni. On je od svih ti problema rahat, kako od pameti, tako i od briga koje nas tiste. Ko se kome onda u konacnici treba smijati, ismijavati i iscudjavati?
Last edited by kritikos on 08/03/2021 13:11, edited 1 time in total.
-
Milenkov buraz
#194 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Nešto kontam možda frajer ima neku govornu manu, nemam drugo objašnjenje
.
- dječak sa šibicama
#195 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Ja spadam u "misli na kako se zove" sektu.
Arnele, prosvijetli nas, ministre, sahu, ajatolase.
Arnele, prosvijetli nas, ministre, sahu, ajatolase.
-
Loki2k9
#196 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Hanka Paldum - Sa, sa, Sarajevo
Arnel Isak - Ze, ze, Zenica
Arnel Isak - Ze, ze, Zenica
- ANamelessGhoul
#197 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Slika i prilika postdejtonske BiH
- Toffee karamela
#198 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
hvala postavljaču teme što me od jutros nasmijava...ne pamtim kad sam se ovako ismijala, najprije nutela i kupus shisha pa opis potjere pred Ramom i kačenje na haubu a onda i ovo
no humoru unatoč, počinjem ozbiljno razmišljati o bijegu odavde prvi put u životu, a ni 1992-95. me nisu maknuli
no humoru unatoč, počinjem ozbiljno razmišljati o bijegu odavde prvi put u životu, a ni 1992-95. me nisu maknuli
-
kakavdanakneiskustvu
- Tesla Edison
#200 Re: Arnel Isak a.k.a. Arnel ShishaKing - Novi ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline ZD
Dok se mi retardu smijemo, retard svaki mjesec hijade i hiljade maraka pokupi iz budžeta.
A mi se smijemo, i smijemo, i opet se smijemo,....
A mi se smijemo, i smijemo, i opet se smijemo,....