SDP
-
Login7777
#66251 Re: SDP
U SDP-u ništa novo. Ko j'be Bošnjake, dok tražimo bošnjačke glasove.
S obzirom da je potpredsjednjk neokomunista IZ nazvao kriminalnom organizacijom, Nikšić se ponio očekivano.
S obzirom da je potpredsjednjk neokomunista IZ nazvao kriminalnom organizacijom, Nikšić se ponio očekivano.
- Hank Paldum
#66252 Re: SDP
Pa to je tvoj gubitak. Ja i dalje mogu čitati i citirati tvoje komentare, samo ti nećeš biti u stanju da odbraniš svoje stavove i reaguješ ako ja slučajno gdje pogriješim. A ti ćeš i dalje znati kada ja postavim komentar (dokazano u citiranom komentaru), vući će te radoznalost da ga pročitaš i moći ćeš mi ionako dalje čitati komentare kada me neko citiira.drug_profi wrote: ↑06/03/2021 20:43Jbg. Nista licno. Smaras po svim temama.Hank Paldum, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
- Styling
#66253 Re: SDP
To mu je ferman iz Brisela. Sto prije ostvariti zadate prioritete. A o posljedicama niko ne brine. Ubice nas njegov pragmatizam.
S druge strane, ovu situaciju i stavove EU mozemo zahvaliti jakom HDZ lobiju u Briselu kroz EU Parlament i institucije. Bosanska, tj. gradjanska opcija, nema niti jednog covjeka u Briselu koji bi progovorio za nas. Dok HDZ i SNSD rade punom parom na lobiranju, Bakir cuva zenine skute i brine se da ostane na poziciji. Ako ovako nastavi, raspascemo se.
- bunk
#66254 Re: SDP
Raspast se necemo.Styling wrote: ↑07/03/2021 09:49To mu je ferman iz Brisela. Sto prije ostvariti zadate prioritete. A o posljedicama niko ne brine. Ubice nas njegov pragmatizam.
S druge strane, ovu situaciju i stavove EU mozemo zahvaliti jakom HDZ lobiju u Briselu kroz EU Parlament i institucije. Bosanska, tj. gradjanska opcija, nema niti jednog covjeka u Briselu koji bi progovorio za nas. Dok HDZ i SNSD rade punom parom na lobiranju, Bakir cuva zenine skute i brine se da ostane na poziciji. Ako ovako nastavi, raspascemo se.
A sad se vratimo na oktobar 2018.
Kad se pokusavala napraviti proBosanska fronta a "neko"je umjesto ujedinjenja u federalnom i Drzavnom parlamentu pokrenuo zadatak cijepanja Bosnjaka...
Pogledaj ko se najvise raduje toj pidjeli medju Bosnjacima i ko ima koristi sto se Bosnje podijelise jos i po kantonima svaki sa svojim sherif Mcloudom...
Necemo se raspast ali smo svi zajedno mi Bosnjaci gomila glupana koje je " neko" instruirao da se izmedju sebe mrzimo i dijelimo sto je vise moguce.
Realnost je takva da sa nasom vizijom BiH nece,ponavljam nece ni Srbi ni Hrvati.
Tako da ...
Mozda je vrijeme da se pogledamo i otvoreno porazgovaramo ,svi mi koji tvrdimo da nam je republika BiH u srcu.
Sve drugo,svo bacanje prasine u oci pricama o " pravddnicima" ovakvim ili onakvim je izbijanje tepiha patriotama ispod nogu..
Jer,pogledajmo vlast Bosnjaka po kantonima ili opcinama...
Neka neko napise ko su lijevi a ko desni..
U cemu je razlika?
- Styling
#66255 Re: SDP
Znaci moramo raditi onako kako Bakir hoce inace nema nam spasa. Svako ko ne ide uz Bakira je izdajica. De, ba, bunk, smanjite malo dozivljaj. Zbog njega smo i zapali u ovu krizu. Nisu kantonalne vlasti dale HDZ-u i SNSD-u sve poluge vlasti u Fedeaciji i drzavi u ruke.bunk wrote: ↑07/03/2021 11:56Raspast se necemo.Styling wrote: ↑07/03/2021 09:49To mu je ferman iz Brisela. Sto prije ostvariti zadate prioritete. A o posljedicama niko ne brine. Ubice nas njegov pragmatizam.
A sad se vratimo na oktobar 2018.
Kad se pokusavala napraviti proBosanska fronta a "neko"je umjesto ujedinjenja u federalnom i Drzavnom parlamentu pokrenuo zadatak cijepanja Bosnjaka...
Pogledaj ko se najvise raduje toj pidjeli medju Bosnjacima i ko ima koristi sto se Bosnje podijelise jos i po kantonima svaki sa svojim sherif Mcloudom...
Necemo se raspast ali smo svi zajedno mi Bosnjaci gomila glupana koje je " neko" instruirao da se izmedju sebe mrzimo i dijelimo sto je vise moguce.
Realnost je takva da sa nasom vizijom BiH nece,ponavljam nece ni Srbi ni Hrvati.
Tako da ...
Mozda je vrijeme da se pogledamo i otvoreno porazgovaramo ,svi mi koji tvrdimo da nam je republika BiH u srcu.
Sve drugo,svo bacanje prasine u oci pricama o " pravddnicima" ovakvim ili onakvim je izbijanje tepiha patriotama ispod nogu..
Jer,pogledajmo vlast Bosnjaka po kantonima ili opcinama...
Neka neko napise ko su lijevi a ko desni..
U cemu je razlika?
- bunk
#66256 Re: SDP
Upravo jesu.
I dale bi sve samo da se dokopaju upravljanja kcusom i rudnicima pojedinim koji i jesu cilj ove igre a ne palamudjenje kojim se narod zavarava..
Plus,niko ne mora raditi nista ni po cijem nalogu.
Dogovor je moguc ali ne dok se pruzena ruka stalno posipa benzinom i pali...
I dale bi sve samo da se dokopaju upravljanja kcusom i rudnicima pojedinim koji i jesu cilj ove igre a ne palamudjenje kojim se narod zavarava..
- Leverage
#66257 Re: SDP
Jer samo SDA ima pravo da krčmi i uništava sve te firme i institucije, ako neko drugi i pomisli da dođe na čelo istih onda bi se moglo desiti nešto grozno, tj. da interesno-kriminalni kartel SDA ostane bez poluga moći i raspadne se pa onda neće biti nikog da brani Bošnjake 
- bunk
#66258 Re: SDP
Ne.
Ali ovdje se ne radi o Sda i Sdp.
Jer Sdp ne vodi nista ni u Sk ni u Tk.
Najbanalniji primjer je onaj o kojemu sam ti vise puta pisao..
Izgleda da Sdp ne moze svoju clanicu odbranit na poziciji direktora Os jer mora nju otjerat da se korumpirani vjeroucitelj vrati da nastavi gdje je stao kad je smijenjen nakon 7 i po godina...
A imate mjesto.ministra obrazovanja.
Ali ovdje se ne radi o Sda i Sdp.
Jer Sdp ne vodi nista ni u Sk ni u Tk.
Najbanalniji primjer je onaj o kojemu sam ti vise puta pisao..
Izgleda da Sdp ne moze svoju clanicu odbranit na poziciji direktora Os jer mora nju otjerat da se korumpirani vjeroucitelj vrati da nastavi gdje je stao kad je smijenjen nakon 7 i po godina...
A imate mjesto.ministra obrazovanja.
- Leverage
#66259 Re: SDP
Ne znam da li su ti javili, ali SDP ima Premijera u TK.
Meni je jasno da tebi odgovara da se priča da procese vodi strašni Kukić kojim se plaše polupismeni glasači SDA kao i pred izbore 2018. godine, iako im je do jučer bio predstavljan kao mesija, ali čini se da tu priču sve manje ljudi puši zbog čega i ova potpuna nervoza svih SDA struktura, od fabričkih preko ovih isturenih kao što su IZ, boračka udruženja i sl.
Taj slučaj o kojem trubiš mjesecima meni nije poznat pa ga ne bih ni komentarisao. Pogotov jer se i dalje ništa nije desilo.
Meni je jasno da tebi odgovara da se priča da procese vodi strašni Kukić kojim se plaše polupismeni glasači SDA kao i pred izbore 2018. godine, iako im je do jučer bio predstavljan kao mesija, ali čini se da tu priču sve manje ljudi puši zbog čega i ova potpuna nervoza svih SDA struktura, od fabričkih preko ovih isturenih kao što su IZ, boračka udruženja i sl.
Taj slučaj o kojem trubiš mjesecima meni nije poznat pa ga ne bih ni komentarisao. Pogotov jer se i dalje ništa nije desilo.
- bunk
#66260 Re: SDP
Nadam se da cete odbranit svoju clanicu a opcina Srebrenik je mala...
- Prpa.ba
#66261 Re: SDP
Ja bih samo volio da znam kako podjela Bosnjaka na kantonalnom nivou utice na patriotizam nasih federalnih i drzavnih zastupnika.
Je li to SDA ne moze braniti BiH u Parlamentu BiH ako ne upravlja kantonima, ili?
Je li to SDA ne moze braniti BiH u Parlamentu BiH ako ne upravlja kantonima, ili?
- bunk
#66262 Re: SDP
Odgovor lezi u sanjivom pogledu nipovaca ka federalnoj vladi.
- Prpa.ba
#66263 Re: SDP
NiP ima 2 federalna zastupnika i 0 drzavnih. SDA ima 27 federalnih i 9 drzavnih.
I dalje mi je nejasno kako ta dva zastupnika i njihov sanjivi pogled ugrozavaju Bosnjacko jedinstvo na federalnom i drzavnom nivou.
I dalje mi je nejasno kako ta dva zastupnika i njihov sanjivi pogled ugrozavaju Bosnjacko jedinstvo na federalnom i drzavnom nivou.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- drug_profi
#66265 Re: SDP
Jbg. Ljudi ne kontaju poentu foe liste.
Znaci jebe mi se sta pises.
Imam info da si me qvotao i to je sve.
To ne mijenja moje misljenje da si napisao nesto sto ne vrijedi citati.
Znaci jebe mi se sta pises.
Imam info da si me qvotao i to je sve.
To ne mijenja moje misljenje da si napisao nesto sto ne vrijedi citati.
- Veigar
#66266 Re: SDP
Koliko je SDA dosada ruku zapalila ne može se ni nabrojati, od prvog dana kad su preuzeli vlast su počeli sa paljenjem ispruženih ruku, iz ličnog iskustva znam. Tako da...bunk wrote: ↑07/03/2021 13:23 Upravo jesu.
-
Maliodmene
#66267 Re: SDP
Pustite ih neka kmece
IZ najveca kriminalna organizacija u drzavi poslije SDA, dvije bratske organizacije
IZ najveca kriminalna organizacija u drzavi poslije SDA, dvije bratske organizacije
- Leverage
#66268 Re: SDP
Eno javio se da izvineš Lagumdžija, kaže u SDP-u nema lidera koji će hlupit šakom o hastal i viknut bit ćemo SDA privjesak i da svi klimnu glavom. S nostalgijom se prisjeća ova (hajmo reći) osoba tih zlatnih godina jednoumlja.
-
Login7777
-
nastavnik fizickog
#66270 Re: SDP
nermin niksic bez obzira bio pijan ili trijezan ljubimac je OHRa
-
Login7777
#66271 Re: SDP
Na inicijativu i poziv reisu-l-uleme Islamske zajednice (IZ) u BiH Huseina ef. Kavazovića Fahrudin Radončić (SBB), Bakir Izetbegović (SDA) i Elmedin Konaković (NiP) potpisali su prije nekoliko dana Izjavu o položaju povratnika u RS, a naročito u Srebrenicu.
Prosjek starosti
Izjavu su potpisali i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović (SDA) i premijer Federacije Fadil Novalić (SDA). Od onih koji su prisustvovali sastanku, jedino je nije potpisao predsjednik SDP-a Nermin Nikšić.
Komentirajući reakcije nakon potpisivanja Izjave, reis Kavazović za portal "Avaza" je kazao da je pokušao sa ljudima otvoriti pitanje našeg opstanka.
- Nažalost, u glavi nekih ne postoji ništa osim populizma i politikantstva. Vidjeli ste reakciju. Tako nam je godinama. I koliko vidim, potrajat će do našeg nestanka u RS za 10-15 godina. Prosjek starosti našeg svijeta tamo je oko 60 godina. Sve se time kaže. Da Allah dragi sačuva i sakloni.
Multietničke partije
Eto, pravi se dom za majke Srebrenice, koje nemaju nigdje nikoga u Potočarima. Kad njih pokopamo, pitamo li se šta ćemo. Ne, glumimo nekakve multietničke partije po Sarajevu – poručuje reis Kavazović.
Ističe da nema ništa više dodati osim - jad i velika tuga.
- Leverage
#66272 Re: SDP
A jest pružio poganu jezičinu, dobio je svoje pravo u odvratnu njušku prije neki dan, vidim Nikšić mu je baš dirn'o žicu.
Mrš.
Mrš.
-
hillbill
#66273 Re: SDP
hahaha.......otvoriti pitanje opstanka......ja sam to gospodine otvorio 1991-92.........gdje si dosada bio .....pitanje opstanka adresiraj na SDA I pitaj svog havera Baketa sto smo tu gdje smo.Borci su svoje rekli 92-95,a sta kaze Bake......Za pocetak ,pokazi primjerom kako se bori, posalji djecu i unuke u SREBRENICU I VISEGRAD da zive.Nagovori svog havera iz SDA da uradi isto/ti to mozes ...ti si SDA reis/....................mozda onda da ti povjerujemo.......do tada ce mo smatrati da tudim k.... mlatis gloginje.Vama vise nemaa kredita na rijec.Login7777 wrote: ↑08/03/2021 16:31Na inicijativu i poziv reisu-l-uleme Islamske zajednice (IZ) u BiH Huseina ef. Kavazovića Fahrudin Radončić (SBB), Bakir Izetbegović (SDA) i Elmedin Konaković (NiP) potpisali su prije nekoliko dana Izjavu o položaju povratnika u RS, a naročito u Srebrenicu.
Prosjek starosti
Izjavu su potpisali i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović (SDA) i premijer Federacije Fadil Novalić (SDA). Od onih koji su prisustvovali sastanku, jedino je nije potpisao predsjednik SDP-a Nermin Nikšić.
Komentirajući reakcije nakon potpisivanja Izjave, reis Kavazović za portal "Avaza" je kazao da je pokušao sa ljudima otvoriti pitanje našeg opstanka.
- Nažalost, u glavi nekih ne postoji ništa osim populizma i politikantstva. Vidjeli ste reakciju. Tako nam je godinama. I koliko vidim, potrajat će do našeg nestanka u RS za 10-15 godina. Prosjek starosti našeg svijeta tamo je oko 60 godina. Sve se time kaže. Da Allah dragi sačuva i sakloni.
Multietničke partije
Eto, pravi se dom za majke Srebrenice, koje nemaju nigdje nikoga u Potočarima. Kad njih pokopamo, pitamo li se šta ćemo. Ne, glumimo nekakve multietničke partije po Sarajevu – poručuje reis Kavazović.
Ističe da nema ništa više dodati osim - jad i velika tuga.
- aCme
#66274 Re: SDP
Pazi ovog Nikšića što kmeči na pederalnoj televiziji
Tačno kad čujem kako on kmeči sdaovcima i ostaloj bagri sve opraštam