Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jarobot wrote: ↑09/03/2021 13:04
Telemah zašto mi je obračunat dodatni uređaj za februar mjesec kad je dogovoreno da imam uređaj D3 do kraja ugovora kao kompenzaciju za Arena kanale.
Ja ovo neću platiti dok ne krigujete račun
Zdravo @jarobot,
Na Vašem Ugovoru je evidentirana finansijska reklamacija na temelju primjedbe koju ste uputili.
O ishodu smo Vas informirali u inbox.
Stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja i unaprijed se zahvaljujemo na tazumijevanju.
Ova aplikacija je za sada beskorisna. Imam CGA2121 i ništa ne mogu podesiti. Samo izbacuje ili javlja da postavke nije moguće promjeniti u datom trenutku.
Mislim da još nisu aplikaciju dobro uskladili sa frimware-om na samim modemima.
koristim ubee modem i eksterni wi fi ruter koji mi omogućava sve ovo što eon connect nudi tako da nemislim ni pokušavati da se zajebajem s tom aplikacijom
Dr_Proka wrote: ↑09/03/2021 17:37
Neće ni meni, u moj telemach portalu nema te opcije aktiviranja, a piše da će me nazvati za aktivaciju.
Na portalu trenutno nema opcije putem koje se spominje EON Connect usluga, međutim sve što je potrebno za pristup usluzi je da se instalira aplikacija i pristupi sa e-mail adresom i lozinkom sa kojom se pristupa Moj Telemach portalu.
Da bi aplikacija radila, potrebno je korisnik na adresi ima Home Gateway uređaj Ubee EVW32C ili Technicolor CGA2121.
Jedna veoma ustvari beskorisna aplikacija. Prvo sto aplikacija kao takva ne radi kako treba. Uđem u aplikaciju i odjavi me sa wifi mreze. Onda stalno izbacuje greske da uređaj nije povezan i slicno.
Jedino sto je pozitivno mogucnost kontrole sta djeca rade. Međutim radim test i blokiram tipa youtube i netflix i ako koristim aplikaciju sve radi dok preko google croma, safaria i slicno nece raditi.
Podešavanja interneta u app pokvare podešavanja koja sam predhodno stavio.
123bih123 wrote: ↑09/03/2021 19:45
Jedna veoma ustvari beskorisna aplikacija. Prvo sto aplikacija kao takva ne radi kako treba. Uđem u aplikaciju i odjavi me sa wifi mreze. Onda stalno izbacuje greske da uređaj nije povezan i slicno.
Jedino sto je pozitivno mogucnost kontrole sta djeca rade. Međutim radim test i blokiram tipa youtube i netflix i ako koristim aplikaciju sve radi dok preko google croma, safaria i slicno nece raditi.
Podešavanja interneta u app pokvare podešavanja koja sam predhodno stavio.
Aplikacija blokira sadrzaj preko DNS-a, ako koristis neku aplikaciju, izadji i ponovo udji kad je blokiras u aplikaciji i nece raditi.
Ako odes na "optimiziraj wifi", sasvim je normalno da poremeti tvoja podesavanja jer aplikacija skenira i setuje vrijednosti mreze za koje smatra da su u redu, a ako ides na rucno podesavanje imena mreze, kanala, sirine kanala.. u tom slucaju se postavke sinhroniziraju sa postavkama u modemu. Ono sto podesis u modemu rucno, to ce se pojaviti i u aplikaciji, i obratno.