Nisi skontao sta hocu reci, nebitno. A i postavio sam ti slike glasanja, dakle nisam slagao da su haman radili ono za sta druge optuzuju, opstruisali izbore.izvrsni direktor wrote: ↑08/03/2021 15:09E i ovo da vidim. Pio hladnu vodu direkt iz slavinemirsek wrote: ↑08/03/2021 15:03[size00]A zasto lazno optuzujete SDA ako ona nije opstuirala izbore i glasala je za izbore ?[/size]kluz franjo wrote: ↑08/03/2021 14:52
[size00]Optuživali su SDA/HDZ/DF i SNSD za opstruiranje izbora, zato što su nabrojani aktivno u Parlamentu BiH i u Vijeću ministara BiH opstruirali procedure za usvajanje budžeta, kao i svako drugo riješenje za finansiranje izbora.[/size]
To što tebe isključivo boli [siz00]kritika SDA[/size], to je tvoj problem.
Opet čista laž.
Slobodno spominji kredibilitet i stručnost. Možda se i slažemo po tom pitanju.
Opet neki "vi".
Ako me persiraš, onda pojma nemaš o statutu grada Sarajeva. Ne predlažu anonimni forumaši kandidate za zamjenika gradonačelnika.
A ako me trpaš u stranačke organe NS, onda lupaš gluposti.
Koje procedure i rjesenje je SDA opstruirala ?
Pedja Kojovic se namjerno razbolioda ne bi glasao za budzet, jer to logika kojom se optuzuje SDA da je nekako opstruirala izbore ?
Pa zar ti nisi clan/aktivista NS ?
Ivanu Maric koja javno kaze da su Bosnjaci izmisljeni samo da se ne bi zvali Muslimani kao vjerska skupina samo nemoralna i politicki poptuno pogubljena osoba moze predloziti za neku javnu funkciju u Sarajevu.
Do jucer nije bilo laz, i Klix je pisao da je bila uslovljena.![]()
Nedavnoste tvrdili da se clanica NS namjerno zarazila Koronom, sad ovo. Nemogu ste
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- mirsek
#49501 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- Kikibombona
#49502 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
1. Nema dizanja ruke za SDA-HDZ gamad. Kraj price.zlajaBHF wrote: ↑08/03/2021 16:44NS je nedizuci ruku za probosanskog kandidata, indirektno podrzala HDZ u Mostaru. Isti onaj koji od 1993 pokusava od Mostara napraviti glavni grad HZHB.
Dokaz da je NS govorila protiv ARBiH imam. Intervju Irme Baralije, na radiju, kada je rekla da trebamo prestati misliti da je nasa (probosanska) borba bila cista. Osim te izjave, imamo i cinjenicu da je Irmi problem, to sto je Lovac bio ucesnik rata, i zato nije zeljela saradnju sa njegovom strankom. Ne znam kakvi ti jos dokazi trebaju. Znaci, laz posrtoji samo u tvojoj glavi, ja nisam taj koji laze.
Koji kadrovi ne smatraju Bosnjake nacijom? Ivana Maric
Treba li ici dalje?
Koja je stranka liberalnija od Nase stranke?
Nasa stranka nije liberalna.
Liberalna stranka se bori za bravo vehabija koliko i LGBT.
Znaci, ne boriti se samo za one koji su kao i ti, nego i za one druge....Znam da to tesko prolazi u mentalitetu koji je bogat primitivizmom i sebicnosti.
2. Daj da vidim te dokaze za Irmu. Na SDA lazi i spinove na nasjedam. Koliko su lazi ispostavili na racun NS sleper ne bi mogao povuci.
3. Ivana Maric nije clanica Nase stranke. Nakon ovog videa od nje ce se definitivno odustati. Kraj.
...
Ja sam te pitao, KOJA stranka je liberalnija od NS?
Daj mi navedi ime te stranke.
- JThomas
#49503 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
nismo za šurovanje niti za sda, ali ako baš mora, jesmo za otvoreni dogovor uz podjelu funkcija...
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- Kikibombona
#49505 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ma niste vi u tome usamljeni, imate bracu po zatucanosti u Srbima, Hrvatima, Bugarima, Makedoncima, Crnogorcima itd.
Imate bracu i medju Francuzima, Holandjanima, Austrijancima itd.
Ne postoje losi narodi vec lose ideologije. Problem je sto je procenat zatucanih kod nas mnogo veci nego u Holandiji ili Austriji. Zbog toga smo ovako jadni i nista nam ne ide od ruke.
- mirsek
#49506 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa ako se porede sa SDA neka se odmah ugase da ne zajebavaju bezveze narod.izvrsni direktor wrote: ↑08/03/2021 16:56SDA je dizuci ruke za HDZ direktno podrzala HDZ svugdje u drzavi.
"Ja,i?"
U cemu je onda NS bolja od SDA za BIH i za njene gradjane ali konkretno kojim djelovanjem zasnovanim na pravdi, zakonu, istini i ravnopravnosti ?
Kozmeticke razlike u djelovanju i truli kompromisi nece ovu drzavu izvesti na pravi put.
Opoziciji treba principijelna, gradjanska stranka, koja se bori za ravnopravnost tih gradjana
i njeguje i gura evropske vrijednosti uz uvazavanje svih grupa, naroda, religija kao zagarantovano pravo jedinke, individue ali ne i privilegiju pojedine grupe ili vise njih u odnosu na druge.
Javite mi kad se takva stranka pojavi..
Last edited by mirsek on 08/03/2021 17:19, edited 2 times in total.
-
tutku
#49507 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Problem je sto su te cinjenice u politickom smislu irelevantne. Svaki glas vrijedi jednako, i seljacki i gradjanski, i to je jedino ispravno.Kikibombona wrote: ↑08/03/2021 16:40Ja iznosim svoj stav, a nisam clan NS. Istina, glasam za njih kao najmanje zlo u BH politickoj zabokrecini.tutku wrote: ↑08/03/2021 16:32iskreno bez želje da budem bezobrazan, imam osjećaj da vrlo površno promatraš stvari a donosiš tvrde stavove. taj narativ seljaci ne glasaju za NS je upravo ono zašto NS treba da se raspadne, naravno ukoliko je to i njihov narativ, a ja vjerujem da ipak nije. ns ima najveću podršku u sarajevu između ostalog jer je to najveći urbani centar, a kakva je to politika koja se ograničila na dva naselja u jednom gradu jedne zemlje?
...
Za NS ne glasaju seljaci, to je cinjenica. Pogledaj rezultate na CIK stranici, vidjet ces da u selima imaju 0 glasova. U zenickim selima, a to sam provjerio, imaju 0 glasova. To je jednostavno tako.
I to nije slucaj samo kod nas. U naprednoj Americi i Evropi njihovi seljaci ne glasaju za liberalne opcije. Mahom glasaju za konzervativne vjernike. Pogledaj rezultate glasanja u Americi, Tramp uvjerljivo pobjedjuje u seoskim, ruralnim sredinama. Ovo su jarane notorne cinjenice koje lako mozes provjeriti.
Misljenje da je normalno da se neka stranka ogranici samo na glasove vrlo uskog kruga glasaca dovodi u pitanje postojanje takve stranke. Svakoj bi cilj trebala biti vlast, a ne prelazak cenzusa kako bi se neko uhljebio u opoziciji. O tome je rijec
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#49508 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
dok palamudite o toj maricki, jopet osovina sdO-hdz nas pljacka ko registratore, 12 miliona za 400 iljada vakcina a forto lopov sto hoce da nabavi 100-200 iljada za 2i po miliona... seoska varalica fOdilj ne odustaje, daj marku da se ugradim pa makar sve izgorilo...
- bunk
#49509 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tvoj opus na forumu i vise nego jasno ukazuje sa cime ti licno imas problem.Kikibombona wrote: ↑08/03/2021 16:56Ma niste vi u tome usamljeni, imate bracu po zatucanosti u Srbima, Hrvatima, Bugarima, Makedoncima, Crnogorcima itd.
Imate bracu i medju Francuzima, Holandjanima, Austrijancima itd.
Ne postoje losi narodi vec lose ideologije. Problem je sto je procenat zatucanih kod nas mnogo veci nego u Holandiji ili Austriji. Zbog toga smo ovako jadni i nista nam ne ide od ruke.
- mirsek
#49510 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne slazem se, ne treba se drasticno odricati principa i ideala samo da bi se svakome dodvorilo i doslo na vlast. Moze se aktivno raditi da se ljudi uvjere da tvoji programi nude nesto dobro ali ako se vecina ne slaze sa tim neka tako i bude, neka onaj drugi vodi drzavu do narednih izbora pa onda idemo ponovo.tutku wrote: ↑08/03/2021 17:17Problem je sto su te cinjenice u politickom smislu irelevantne. Svaki glas vrijedi jednako, i seljacki i gradjanski, i to je jedino ispravno.Kikibombona wrote: ↑08/03/2021 16:40Ja iznosim svoj stav, a nisam clan NS. Istina, glasam za njih kao najmanje zlo u BH politickoj zabokrecini.tutku wrote: ↑08/03/2021 16:32iskreno bez želje da budem bezobrazan, imam osjećaj da vrlo površno promatraš stvari a donosiš tvrde stavove. taj narativ seljaci ne glasaju za NS je upravo ono zašto NS treba da se raspadne, naravno ukoliko je to i njihov narativ, a ja vjerujem da ipak nije. ns ima najveću podršku u sarajevu između ostalog jer je to najveći urbani centar, a kakva je to politika koja se ograničila na dva naselja u jednom gradu jedne zemlje?
...
Za NS ne glasaju seljaci, to je cinjenica. Pogledaj rezultate na CIK stranici, vidjet ces da u selima imaju 0 glasova. U zenickim selima, a to sam provjerio, imaju 0 glasova. To je jednostavno tako.
I to nije slucaj samo kod nas. U naprednoj Americi i Evropi njihovi seljaci ne glasaju za liberalne opcije. Mahom glasaju za konzervativne vjernike. Pogledaj rezultate glasanja u Americi, Tramp uvjerljivo pobjedjuje u seoskim, ruralnim sredinama. Ovo su jarane notorne cinjenice koje lako mozes provjeriti.
Misljenje da je normalno da se neka stranka ogranici samo na glasove vrlo uskog kruga glasaca dovodi u pitanje postojanje takve stranke. Svakoj bi cilj trebala biti vlast, a ne prelazak cenzusa kako bi se neko uhljebio u opoziciji. O tome je rijec
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#49511 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jedni NE dizu ruku za HDZ a drugi dizu ruku za HDZ. Jedni nece sa hdz, drugi koaliraju sa hdz gdje god je to moguce. Jedni kazu da nece sa hdz, a drugi gostuju na saboru.mirsek wrote: ↑08/03/2021 17:11Pa ako se porede sa SDA neka se odmah ugase da ne zajebavaju bezveze narod.izvrsni direktor wrote: ↑08/03/2021 16:56SDA je dizuci ruke za HDZ direktno podrzala HDZ svugdje u drzavi.
"Ja,i?"
U cemu je onda NS bolja od SDA za BIH i za njene gradjane ali konkretno kojim djelovanjem zasnovanim na pravdi, zakonu, istini i ravnopravnosti ?
Kozmeticke razlike u djelovanju i truli kompromisi nece ovu drzavu izvesti na pravi put.
Opoziciji treba principijelna, gradjanska stranka, koja se bori za ravnopravnost tih gradjana
i njeguje i gura evropske vrijednosti uz uvazavanje svih grupa, naroda, religija kao zagarantovano pravo jedinke, individue ali ne i privilegiju pojedine grupe ili vise njih u odnosu na druge.
Javite mi kad se takva stranka pojavi..
Jedni kazu:
Drugi kazu:Pedja Kojovic: Ne idemo u vlast sa HDZ-om, SDA i SNSD-om
Vidis, razlika je ocita, nije samo kozmeticka, kako ti kazes.Adil Osmanović emotivno govorio o saradnji HDZ-a i SDA: Bili smo i bit ćemo partneri
-
zlajaBHF
#49512 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
https://www.youtube.com/watch?v=4qH0WhX3xb8Kikibombona wrote: ↑08/03/2021 16:521. Nema dizanja ruke za SDA-HDZ gamad. Kraj price.zlajaBHF wrote: ↑08/03/2021 16:44NS je nedizuci ruku za probosanskog kandidata, indirektno podrzala HDZ u Mostaru. Isti onaj koji od 1993 pokusava od Mostara napraviti glavni grad HZHB.
Dokaz da je NS govorila protiv ARBiH imam. Intervju Irme Baralije, na radiju, kada je rekla da trebamo prestati misliti da je nasa (probosanska) borba bila cista. Osim te izjave, imamo i cinjenicu da je Irmi problem, to sto je Lovac bio ucesnik rata, i zato nije zeljela saradnju sa njegovom strankom. Ne znam kakvi ti jos dokazi trebaju. Znaci, laz posrtoji samo u tvojoj glavi, ja nisam taj koji laze.
Koji kadrovi ne smatraju Bosnjake nacijom? Ivana Maric
Treba li ici dalje?
Koja je stranka liberalnija od Nase stranke?
Nasa stranka nije liberalna.
Liberalna stranka se bori za bravo vehabija koliko i LGBT.
Znaci, ne boriti se samo za one koji su kao i ti, nego i za one druge....Znam da to tesko prolazi u mentalitetu koji je bogat primitivizmom i sebicnosti.
2. Daj da vidim te dokaze za Irmu. Na SDA lazi i spinove na nasjedam. Koliko su lazi ispostavili na racun NS sleper ne bi mogao povuci.
3. Ivana Maric nije clanica Nase stranke. Nakon ovog videa od nje ce se definitivno odustati. Kraj.
...
Ja sam te pitao, KOJA stranka je liberalnija od NS?
Daj mi navedi ime te stranke.
Pogledaj na 49:25
Ako to nije izjednacavanje ARBiH i fasista, ja ne znam sta je.
Samo da kazem, nasa borba je bila cista, pa skoro da cistija nije mogla biti. Ako je njihovo rjesenje da drustvo krene dalje, tako sto cemo se mi izjednaciti sa fasitima, kojima je presudjeno u Hagu, onda tu nema buducnosti. To je za mene kapitulacija, i to prvenstveno moralna.
Rekao sam da je Ivana Maric njihov kadar, jer su je oni predlozili.
Ne mogu ti dati odgovor na pitalje o liberalnim strankama, jer niko osim NS-a se ne profilira na takav nacin.
- Kikibombona
#49513 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kako ces se približiti konzervativnim vjerniku, izrazito nacionalno i vjerski obojenom, a da pri tome ne izgubis glasacku bazu?tutku wrote: ↑08/03/2021 17:17Problem je sto su te cinjenice u politickom smislu irelevantne. Svaki glas vrijedi jednako, i seljacki i gradjanski, i to je jedino ispravno.
Kako ces ljudima u Sericima objasniti da je LGBT parada potrebna a da te ne napadnu krampovima i lopatama?
Nema od toga nista.
...
NS moze biti dio vlasti u saradnji sa drugim strankama kao sto je slucaj u Kantonu Sarajevo.
- bunk
#49514 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sace kiki opet apstinirat od foruma 
-
zlajaBHF
-
zlajaBHF
#49516 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zbog Kikia sam porao presulsati skoro cijeli intervju ove djevojke.
Molim vas preslusajte, jer cete se uvjeriti da se radi o prevari. Djevojka stvarno veze nema.
Pita je covjek, zar je u redu da Komsica biraju Bosnjaci.....Ona odgovara 10 minuta, i nista konkretno. On pokusa opet, i onda kaze, da je rjesenje da se rotiraju Bosnjak, Srbin i hrvat svako malo. Osim sto to imamo i sada, i sto je taj odgovor malo glup, ona cini mi se i nije imala stav.
U Mostaru je za to da odlucuje vecina, znaci direktni izbori, a sa druge strane nema hrabrosti da kaze, tako ce biti i na drzavnom novu.
Toliko suplje price, pune tog podanickog mentaliteta, uz veliku dozu neznanja.
Molim vas preslusajte, jer cete se uvjeriti da se radi o prevari. Djevojka stvarno veze nema.
Pita je covjek, zar je u redu da Komsica biraju Bosnjaci.....Ona odgovara 10 minuta, i nista konkretno. On pokusa opet, i onda kaze, da je rjesenje da se rotiraju Bosnjak, Srbin i hrvat svako malo. Osim sto to imamo i sada, i sto je taj odgovor malo glup, ona cini mi se i nije imala stav.
U Mostaru je za to da odlucuje vecina, znaci direktni izbori, a sa druge strane nema hrabrosti da kaze, tako ce biti i na drzavnom novu.
Toliko suplje price, pune tog podanickog mentaliteta, uz veliku dozu neznanja.
-
mahalik
#49518 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Benjamin Bejtović bivši suprug Bilsene Sahman u UO ZZO KS kao kadar NS
Divota
Divota
- Kikibombona
#49519 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Slazem se 100% sa ovim sto je Irma rekla. Ni ja ne bih bolje srocio. I tu se ne radi o izjednačavanju. Svi znamo, cijeli svijet zna, da su Radovan Karadžić i njegova ekipa krvoloka napravila najgore zlocine u Evropi nakon 2SR. Isto tako znamo da su UZP-ovci pocinili strasne zlocine nad ljudima i spomenicima kulture.zlajaBHF wrote: ↑08/03/2021 17:34https://www.youtube.com/watch?v=4qH0WhX3xb8
Samo da kazem, nasa borba je bila cista, pa skoro da cistija nije mogla biti. Ako je njihovo rjesenje da drustvo krene dalje, tako sto cemo se mi izjednaciti sa fasitima, kojima je presudjeno u Hagu, onda tu nema buducnosti. To je za mene kapitulacija, i to prvenstveno moralna.
Ne mogu ti dati odgovor na pitalje o liberalnim strankama, jer niko osim NS-a se ne profilira na takav nacin.
Medjutim, to sto je neko ucinio veliko zlo ne amnestira tebe od krivice. Dok je Grabovice nemoguce je govoriti o cistoci. U ratu je cistoca nemoguca i nikad je nije bilo, sto je Irma prelijepo objasnila.
...
Ivana Maric nece biti izabrana. Njena izjava je skandalozna i time se eliminisala. Kraj. I ona nije clan NS. Posebno nece biti nakon otkrica ove sramne izjave.
...
Hajmo ovako, koja stranka je po tebi ideološki najbliza vladajucim strankama u Svedskoj? Koja se istinski zalaze za prava LGBT osoba, manjina i sl.?
- relativno84
#49520 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zamisli tek skoro je cula za zlocin u Grabovici i to je slomilo, sta ce tek biti kad prodje jos par decenija pa otkrije AhmicezlajaBHF wrote: ↑08/03/2021 17:34 https://www.youtube.com/watch?v=4qH0WhX3xb8
- Kikibombona
#49521 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nazalost, kod nas je bilo mnogo zlocina da je nemoguce da smo za sve culi. I sam nisam cuo za mnoge, narocito koji su se desili u krajevima koji su dosta udaljeni od mjesta gdje zivim. Za mene je logično da znam detalje o Ahmićima jer mi je to komsiluk.relativno84 wrote: ↑08/03/2021 17:56Zamisli tek skoro je cula za zlocin u Grabovici i to je slomilo, sta ce tek biti kad prodje jos par decenija pa otkrije AhmicezlajaBHF wrote: ↑08/03/2021 17:34 https://www.youtube.com/watch?v=4qH0WhX3xb8
Ako to nije izjednacavanje ARBiH i fasista, ja ne znam sta je.![]()
Ako bi me sad pitao o detaljima zlocina u Grabovici i Uzdolu, ne bih znao reci. Nisam se time detaljno bavio. Irma je imala 7 godina kada je rat poceo, ne mora znati za svaki zlocin koji se desio.
-
zlajaBHF
#49522 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisam iznenadjen da je tebi ova izjava normalna.Kikibombona wrote: ↑08/03/2021 17:55Slazem se 100% sa ovim sto je Irma rekla. Ni ja ne bih bolje srocio. I tu se ne radi o izjednačavanju. Svi znamo, cijeli svijet zna, da je Radovan Karadžić i njegova ekipa krvoloka napravila najgore zlocine u Evropi nakon 2SR. Isto tako znamo da su UZP-ovci pocinili strasne zlocine nad ljudima i spomenicima kulture.zlajaBHF wrote: ↑08/03/2021 17:34https://www.youtube.com/watch?v=4qH0WhX3xb8
Medjutim, to sto je neko ucinio veliko zlo ne amnestira tebe od krivice. Dok je Grabovice nemoguce je govoriti o cistoci. U ratu je cistoca nemoguca i nikad je nije bilo, sto je Irma prelijepo objasnila.
...
Ivana Maric nece biti izabrana. Njena izjava je skandalozna i time se eliminisala. Kraj. I ona nije clan NS. Posebno nece biti nakon otkrica ove sramne izjave.
...
Hajmo ovako, koja stranka je po tebi ideološki najbliza vladajucim strankama u Svedskoj? Koja se istinski zalaze za prava LGBT osoba, manjina i sl.?
Ovo je izjednacavanje zlocinca i zrtve. Po meni krajnje sramotna izjava.
ARBiH nije isto sto HVO i VRS.
Jedni su pocinili genocid, a drugi branili ideologiju koja se temeljila na toleranciji.
Nemoj me pogresno shvatiti, ali ti sigurno nemas pojma kakve su vladajuce stranke u Svedskoj.
Ovdje su SVE stranke nacionalno obojene, manje vise. Nacionalni simboli i slicno su svetinja. Da ne pominjem jezik, hisoriju itd.
-
mistek
#49523 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kako je ženska odvratna, to je strašno. Ali ovo je domet Naše stranke. Smiješno je ovu Baraliju smatrati ozbiljnom u bilo kojem kontekstu. Ona sutra na direktnim izborima u Mostaru ne može uzeti 5.000 glasova, a kamol neki širi okviri.
A ovo što Naša stranka radi vodi ih na smetljište historije. U biti, gdje i zaslužuju biti.
A ovo što Naša stranka radi vodi ih na smetljište historije. U biti, gdje i zaslužuju biti.
- Kikibombona
#49524 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zrtve su bili civili Grabovice, a njihovo ubistvo ne moze biti cisto.zlajaBHF wrote: ↑08/03/2021 18:05Nisam iznenadjen da je tebi ova izjava normalna.
Ovo je izjednacavanje zlocinca i zrtve. Po meni krajnje sramotna izjava.
ARBiH nije isto sto HVO i VRS.
Jedni su pocinili genocid, a drugi branili ideologiju koja se gradila na toleranciji.
Nemoj me pogresno shvatiti, ali ti sigurno nemas pojma kakve su vladajuce stranke u Svedskoj.
Ovdje su SVE stranke nacionalno obojene, manje vise. Nacionalni simboli i slicno su svetinja. Da ne pominjem jezik, hisoriju itd.
Naravno da nije isto. Je li neko rekao da je isto, osim SDA manipulatora? Karadzic i SDS su pocinili genocid, imali logore, masovne grobnice. HDZ je takodje imao logore, presudjeni su za UZP itd. Sve je to ispricano i poznato.
Da li su vladajuce stranke u Svedskoj vjerski obojene, da li im platforme sastavlja katolicka crkva, da li se zalazu za zabranu LGBT parada, da li govore protiv manjina, ukljucujuci nas Bosance?
Koju nasu stranku bi mogao usporediti sa svedskom strankama, bas me zanima. Koja nada stranka je VRIJEDNOSNO najbliza strankama u Svedskoj?
Jarane, ja bih volio da mi budemo kao Svedska a ne Irak ili Venecuela, ako me razumijes.
-
kluz franjo
#49525 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo kao informacija.
Bejtovic je doktor medicine, ako se ne varam hirurg i višegodišnji član savjeta za zdravstvo NS.
Pretpostavljam da mu je to referenca i kvalifikacija za člana UO ZZO KS, a ne to što je nečiji bivši suprug.