Nevinost u današnje vrijeme
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Hemsworth30
#151 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Ja sam nevin, a imam 30. Hočel koa dame razdjevići? Ehehe he.
-
sedma_7
#152 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Joj naslova. To nevinost u "prijašnje" vrijeme bila drugačija?Begler beg wrote: ↑01/10/2020 10:03 Imam nešto malo iznad 20 godina i nikad nisam spavao sa nekom djevojkom. Da li je to zbog vjere ili konzervativnijeg odgoja ni sam ne znam. Sve djevojke sa kojima sam bio u vezi, na te veze sam gledao kao na lijepa druženja. Sad imam djevojku koja mi je prvo bila poznanica pa prijateljica i sad djevojka. Uvijek je bila od onih povucenijih djevojaka u društvu i znam da su njeni roditelji strožiji. I napokon sam pomislio da sam pronašao pravu djevojku za sebe. Ono da je ista kao i ja, ali da je i nevina kao i ja. Gotovo sam bio siguran u to. Ali, nedavno mi je otkrila da je imala prije nekoliko godina vezu sa starijim momkom i da je sa njim spavala, te da je on nju kao htio i da oženi poslije ali ona to nije željela jer je tek bila upisala fax i oni su raskinuli. Znam da je danas veoma teško pronaći nevinu djevojku a pogotovo momka i znam da vecina momaka želi samo sex, ali ja jednostavno nisam takav. I ja je i ne krivim jer je spavala sa njim, ali ne znam da li cu je ikad moci gledati istim onim ocima kao prije. A volim je toliko da nikad ne bi volio da je izgubim. Vjerovatno i serem previše i ocekujem previše. Ali više ne znam kako da joj priđem. I pitanje da li sam ja normalan ako u današnje vrijeme ne pijem, ne pušim i ne sexam se okolo.
-
maiya
#153 Re: Nevinost u današnje vrijeme
sedma_7 wrote: ↑25/01/2021 06:38Joj naslova. To nevinost u "prijašnje" vrijeme bila drugačija?Begler beg wrote: ↑01/10/2020 10:03 Imam nešto malo iznad 20 godina i nikad nisam spavao sa nekom djevojkom. Da li je to zbog vjere ili konzervativnijeg odgoja ni sam ne znam. Sve djevojke sa kojima sam bio u vezi, na te veze sam gledao kao na lijepa druženja. Sad imam djevojku koja mi je prvo bila poznanica pa prijateljica i sad djevojka. Uvijek je bila od onih povucenijih djevojaka u društvu i znam da su njeni roditelji strožiji. I napokon sam pomislio da sam pronašao pravu djevojku za sebe. Ono da je ista kao i ja, ali da je i nevina kao i ja. Gotovo sam bio siguran u to. Ali, nedavno mi je otkrila da je imala prije nekoliko godina vezu sa starijim momkom i da je sa njim spavala, te da je on nju kao htio i da oženi poslije ali ona to nije željela jer je tek bila upisala fax i oni su raskinuli. Znam da je danas veoma teško pronaći nevinu djevojku a pogotovo momka i znam da vecina momaka želi samo sex, ali ja jednostavno nisam takav. I ja je i ne krivim jer je spavala sa njim, ali ne znam da li cu je ikad moci gledati istim onim ocima kao prije. A volim je toliko da nikad ne bi volio da je izgubim. Vjerovatno i serem previše i ocekujem previše. Ali više ne znam kako da joj priđem. I pitanje da li sam ja normalan ako u današnje vrijeme ne pijem, ne pušim i ne sexam se okolo.
Ne zamaraj se, nisam ni ja nikad umočio niti me to smara niti sam curu imao niti sam pokušavao baš mi je dobro, svoju energiju sam maksimalno usmjerio na medicinu. U mene na godini nema 5 ljudi da su u vezi.
- murga225883
#154 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Slabo ima koji muskarac koji je nevin a da sazna da mu zena nije nevina , a da ne bi bio ogorcen.maiya wrote: ↑29/01/2021 21:15sedma_7 wrote: ↑25/01/2021 06:38Joj naslova. To nevinost u "prijašnje" vrijeme bila drugačija?Begler beg wrote: ↑01/10/2020 10:03 Imam nešto malo iznad 20 godina i nikad nisam spavao sa nekom djevojkom. Da li je to zbog vjere ili konzervativnijeg odgoja ni sam ne znam. Sve djevojke sa kojima sam bio u vezi, na te veze sam gledao kao na lijepa druženja. Sad imam djevojku koja mi je prvo bila poznanica pa prijateljica i sad djevojka. Uvijek je bila od onih povucenijih djevojaka u društvu i znam da su njeni roditelji strožiji. I napokon sam pomislio da sam pronašao pravu djevojku za sebe. Ono da je ista kao i ja, ali da je i nevina kao i ja. Gotovo sam bio siguran u to. Ali, nedavno mi je otkrila da je imala prije nekoliko godina vezu sa starijim momkom i da je sa njim spavala, te da je on nju kao htio i da oženi poslije ali ona to nije željela jer je tek bila upisala fax i oni su raskinuli. Znam da je danas veoma teško pronaći nevinu djevojku a pogotovo momka i znam da vecina momaka želi samo sex, ali ja jednostavno nisam takav. I ja je i ne krivim jer je spavala sa njim, ali ne znam da li cu je ikad moci gledati istim onim ocima kao prije. A volim je toliko da nikad ne bi volio da je izgubim. Vjerovatno i serem previše i ocekujem previše. Ali više ne znam kako da joj priđem. I pitanje da li sam ja normalan ako u današnje vrijeme ne pijem, ne pušim i ne sexam se okolo.
Ne zamaraj se, nisam ni ja nikad umočio niti me to smara niti sam curu imao niti sam pokušavao baš mi je dobro, svoju energiju sam maksimalno usmjerio na medicinu. U mene na godini nema 5 ljudi da su u vezi.
To je u neku ruku za mene prevara.
Uredu u vezi ako ti ona kaze nisam nevina, ali u braku je to lose I podlo presutiti
-
Bellomo
#155 Re: Nevinost u današnje vrijeme
I Dino Mehmeda Mujkic se razocarao kad je saznao da mu Spomenka nije nevina

- eurodancer
#156 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Begler Beze, trpaj gdje stignes.
-
zoomba
#157 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Kad si toliko cekao ,stas i sad se muciti..
-
Dangubic
#158 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Ako je nevina bježi od nje. Znači da je proračunata maksimalno samo da bi se udala. Ako nekog voliš normalno je da imaš seks sa tom osobom. Žene koje se kao čuvaju za braka su ljigavice, karakter nula. Nije samo seks tu u pitanju sve ostale odluke u životu će donositi na isti način.murga225883 wrote: ↑03/02/2021 22:40Slabo ima koji muskarac koji je nevin a da sazna da mu zena nije nevina , a da ne bi bio ogorcen.
Uredu u vezi ako ti ona kaze nisam nevina, ali u braku je to lose I podlo presutiti
-
topss
#159 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Zene koje se cuvaju za brak u pravilu vise vrednuju i postuju instituciju braka, manje su sanse da ce varati u istom, kao i da ce doci do razvoda. Jako mi je cudno procitati ovako negativan stav o takvim. Da li te je neka povrijedila pa iz licnog iskustva pises ili lupas tek tako?Dangubic wrote: ↑04/03/2021 16:44 Ako je nevina bježi od nje. Znači da je proračunata maksimalno samo da bi se udala. Ako nekog voliš normalno je da imaš seks sa tom osobom. Žene koje se kao čuvaju za braka su ljigavice, karakter nula. Nije samo seks tu u pitanju sve ostale odluke u životu će donositi na isti način.
Moram reci da mi se ne svidja kultura koja dolazi sa zapada i koja podstice razne fwb, ons i slicne odnose. Da sam sa djevojkom, a ona bila vec sa dvocifrenim brojem muskaraca prije mene, ne bi mi bilo svejedno.
-
snijeg_led
#160 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Da li ti zelis imati sex prije braka sa svojom djevojkom?
Ako se ozenite i onda vidis da to nije ono sto si zamisljao , sto onda?
ili ides da parolom "sreca prati hrabre"
ili ides da parolom "sreca prati hrabre"
- Hannibal41
#161 Re: Nevinost u današnje vrijeme
imam 23 godine i nevin sam. trazim nevinu djevojku mojih godina za udaju
-
Dangubic
#162 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Žene koje se nevine udaju, sanjaju uvijek kako bi bilo sa drugim što je i sasvim normalno. Nekad veoma davno sam imao djevojku koja je htjela da ostane nevina, nisam mogao preći preko toga, ne radi se samo o tome da li ima iskustva i kakav će ti biti seks, mnoge druge stvari to povlači, ako ona neće seks sa nekim koga voli da bi udovoljila nekome drugom ako ovo ne uspije i ne bi imala problema kad se uda to sve govori o karakteru te osobe ne mora to biti samo žena , gledaće šta će komšije reci, šta će joj mama reci, sta ce na poslu reci, Cijeli život dosadan i umjeren, da bi se neko drugi zadovoljio da li je to društvo ili rodbina nebitno.Užas, umjerenost je lijepa osobina ako si bogat a to ne pokazuješ recimo ali u ovom slučaju totalni promašaj.topss wrote: ↑04/03/2021 18:02Zene koje se cuvaju za brak u pravilu vise vrednuju i postuju instituciju braka, manje su sanse da ce varati u istom, kao i da ce doci do razvoda. Jako mi je cudno procitati ovako negativan stav o takvim. Da li te je neka povrijedila pa iz licnog iskustva pises ili lupas tek tako?Dangubic wrote: ↑04/03/2021 16:44 Ako je nevina bježi od nje. Znači da je proračunata maksimalno samo da bi se udala. Ako nekog voliš normalno je da imaš seks sa tom osobom. Žene koje se kao čuvaju za braka su ljigavice, karakter nula. Nije samo seks tu u pitanju sve ostale odluke u životu će donositi na isti način.
Moram reci da mi se ne svidja kultura koja dolazi sa zapada i koja podstice razne fwb, ons i slicne odnose. Da sam sa djevojkom, a ona bila vec sa dvocifrenim brojem muskaraca prije mene, ne bi mi bilo svejedno.
-
maiya
#163 Re: Nevinost u današnje vrijeme
I jesi li uspio osvojiti njen brežuljak?Dangubic wrote: ↑04/03/2021 22:52Žene koje se nevine udaju, sanjaju uvijek kako bi bilo sa drugim što je i sasvim normalno. Nekad veoma davno sam imao djevojku koja je htjela da ostane nevina, nisam mogao preći preko toga, ne radi se samo o tome da li ima iskustva i kakav će ti biti seks, mnoge druge stvari to povlači, ako ona neće seks sa nekim koga voli da bi udovoljila nekome drugom ako ovo ne uspije i ne bi imala problema kad se uda to sve govori o karakteru te osobe ne mora to biti samo žena , gledaće šta će komšije reci, šta će joj mama reci, sta ce na poslu reci, Cijeli život dosadan i umjeren, da bi se neko drugi zadovoljio da li je to društvo ili rodbina nebitno.Užas, umjerenost je lijepa osobina ako si bogat a to ne pokazuješ recimo ali u ovom slučaju totalni promašaj.topss wrote: ↑04/03/2021 18:02Zene koje se cuvaju za brak u pravilu vise vrednuju i postuju instituciju braka, manje su sanse da ce varati u istom, kao i da ce doci do razvoda. Jako mi je cudno procitati ovako negativan stav o takvim. Da li te je neka povrijedila pa iz licnog iskustva pises ili lupas tek tako?Dangubic wrote: ↑04/03/2021 16:44 Ako je nevina bježi od nje. Znači da je proračunata maksimalno samo da bi se udala. Ako nekog voliš normalno je da imaš seks sa tom osobom. Žene koje se kao čuvaju za braka su ljigavice, karakter nula. Nije samo seks tu u pitanju sve ostale odluke u životu će donositi na isti način.
-
Dangubic
#164 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Jesam, možeš misliti nevjerovatno.maiya wrote: ↑04/03/2021 23:09I jesi li uspio osvojiti njen brežuljak?Dangubic wrote: ↑04/03/2021 22:52Žene koje se nevine udaju, sanjaju uvijek kako bi bilo sa drugim što je i sasvim normalno. Nekad veoma davno sam imao djevojku koja je htjela da ostane nevina, nisam mogao preći preko toga, ne radi se samo o tome da li ima iskustva i kakav će ti biti seks, mnoge druge stvari to povlači, ako ona neće seks sa nekim koga voli da bi udovoljila nekome drugom ako ovo ne uspije i ne bi imala problema kad se uda to sve govori o karakteru te osobe ne mora to biti samo žena , gledaće šta će komšije reci, šta će joj mama reci, sta ce na poslu reci, Cijeli život dosadan i umjeren, da bi se neko drugi zadovoljio da li je to društvo ili rodbina nebitno.Užas, umjerenost je lijepa osobina ako si bogat a to ne pokazuješ recimo ali u ovom slučaju totalni promašaj.topss wrote: ↑04/03/2021 18:02
Zene koje se cuvaju za brak u pravilu vise vrednuju i postuju instituciju braka, manje su sanse da ce varati u istom, kao i da ce doci do razvoda. Jako mi je cudno procitati ovako negativan stav o takvim. Da li te je neka povrijedila pa iz licnog iskustva pises ili lupas tek tako?
-
maiya
#165 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Džaba te odbijalaDangubic wrote: ↑04/03/2021 23:28Jesam, možeš misliti nevjerovatno.maiya wrote: ↑04/03/2021 23:09I jesi li uspio osvojiti njen brežuljak?Dangubic wrote: ↑04/03/2021 22:52
Žene koje se nevine udaju, sanjaju uvijek kako bi bilo sa drugim što je i sasvim normalno. Nekad veoma davno sam imao djevojku koja je htjela da ostane nevina, nisam mogao preći preko toga, ne radi se samo o tome da li ima iskustva i kakav će ti biti seks, mnoge druge stvari to povlači, ako ona neće seks sa nekim koga voli da bi udovoljila nekome drugom ako ovo ne uspije i ne bi imala problema kad se uda to sve govori o karakteru te osobe ne mora to biti samo žena , gledaće šta će komšije reci, šta će joj mama reci, sta ce na poslu reci, Cijeli život dosadan i umjeren, da bi se neko drugi zadovoljio da li je to društvo ili rodbina nebitno.Užas, umjerenost je lijepa osobina ako si bogat a to ne pokazuješ recimo ali u ovom slučaju totalni promašaj.
![]()
-
Dangubic
-
maiya
#167 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Baš žalite li što niste naša generacija (postratna) kad je to u pitanju?
Ja iskreno smatram da je odnosa jednako uvijek bilo samo što smo mi otvoreniji ali da su odnosi nešto učestaliji ne vjerujem. Ja sam baš ali baš često u društvu pravih riba i dame su i bezobrazne su znači imaju sve elemente ali su teške i zaključane kad je brežuljak u pitanju. Plus su bogatašice pa ono kontaš da ne cijene sebe nimalo. Mislim da ni liz ne daju.
-
Dangubic
#168 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Zašto ne bi cijenile sebe ako su bogatašice? Procitaj ponovo šta sam pisao gore. Žene koje hoće da ostanu nevine zbog nekog drugog ne cijene sebe.maiya wrote: ↑04/03/2021 23:58Baš žalite li što niste naša generacija (postratna) kad je to u pitanju?
Ja iskreno smatram da je odnosa jednako uvijek bilo samo što smo mi otvoreniji ali da su odnosi nešto učestaliji ne vjerujem. Ja sam baš ali baš često u društvu pravih riba i dame su i bezobrazne su znači imaju sve elemente ali su teške i zaključane kad je brežuljak u pitanju. Plus su bogatašice pa ono kontaš da ne cijene sebe nimalo. Mislim da ni liz ne daju.
-
maiya
#169 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Cijene one sebe već ono bogatašice nisu stidne barem ne ove što mene zanimaju i svaka otvoreno odbrusi. Jednom smo krenuli pričati bilo je nas par i one su s nama bile i one su ko jedno nagrnule na nas kako vas nije stid...ma meni je bitno da ona ne legne sa svakim već s nekim koga zna ako me razumijete...Dangubic wrote: ↑05/03/2021 00:06Zašto ne bi cijenile sebe ako su bogatašice? Procitaj ponovo šta sam pisao gore. Žene koje hoće da ostanu nevine zbog nekog drugog ne cijene sebe.maiya wrote: ↑04/03/2021 23:58Baš žalite li što niste naša generacija (postratna) kad je to u pitanju?
Ja ne očekujem da mi sutra žena bude nevina niti me to zanima. Dijelim Vaše mišljenje.
-
topss
#170 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Nisam napisao da sam iskljuciv po pitanju seksa prije braka. Normalno je da ako su momak i cura u vezi dodje do toga. Ono sto je meni odbojno su djevojke koje imaju odnose sa likovima sa kojim nisu u vezi. Govorim o kombinacijama, vezama na jednu noc i slicnom.snijeg_led wrote: ↑04/03/2021 18:47 Da li ti zelis imati sex prije braka sa svojom djevojkom?
ili ides da parolom "sreca prati hrabre"![]()
- murga225883
#171 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Meni je vise karakter 0 one koje se ne cuvaju za brakaDangubic wrote: ↑04/03/2021 16:44Ako je nevina bježi od nje. Znači da je proračunata maksimalno samo da bi se udala. Ako nekog voliš normalno je da imaš seks sa tom osobom. Žene koje se kao čuvaju za braka su ljigavice, karakter nula. Nije samo seks tu u pitanju sve ostale odluke u životu će donositi na isti način.murga225883 wrote: ↑03/02/2021 22:40Slabo ima koji muskarac koji je nevin a da sazna da mu zena nije nevina , a da ne bi bio ogorcen.
-
foxlife
#172 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Zasto ti je to odbojnotopss wrote: ↑05/03/2021 07:21Nisam napisao da sam iskljuciv po pitanju seksa prije braka. Normalno je da ako su momak i cura u vezi dodje do toga. Ono sto je meni odbojno su djevojke koje imaju odnose sa likovima sa kojim nisu u vezi. Govorim o kombinacijama, vezama na jednu noc i slicnom.snijeg_led wrote: ↑04/03/2021 18:47 Da li ti zelis imati sex prije braka sa svojom djevojkom?
Djevojka ne zeli obavezu nego samo zeli zadovoljiti seksualni poriv i to je to
- TMovac
#173 Re: Nevinost u današnje vrijeme
Nije bitno biti prvi, bitno je biti jedini. Dzaba ti sto si prvi, ako ce ti hanumu taslacit ko stigne.
-
foxlife
-
foxlife
#175 Re: Nevinost u današnje vrijeme
ajd da vidimo to na kafiDzinna wrote: ↑05/03/2021 13:09Poznajem jedan par, sada su u braku i cekaju drugo dijete, gdje je on inzistirao da se prvo praksom usklade u sexu, jer je to jaaako vazno za braktopss wrote: ↑05/03/2021 07:21Nisam napisao da sam iskljuciv po pitanju seksa prije braka. Normalno je da ako su momak i cura u vezi dodje do toga. Ono sto je meni odbojno su djevojke koje imaju odnose sa likovima sa kojim nisu u vezi. Govorim o kombinacijama, vezama na jednu noc i slicnom.snijeg_led wrote: ↑04/03/2021 18:47 Da li ti zelis imati sex prije braka sa svojom djevojkom?
![]()
Pa kad ju je istrenirao, onda ju je ozenio
Slazem se da je to bitno, ali zar je najbitnije?
Zar je toliko bitno?