Jasnija slika satnica 11.20 danas

Moderator: O'zone

Nisam ni ja tebe prepoznao.oldtajmer wrote: ↑03/03/2021 17:15malci genijalci nisam vas odmah prepoznaoaldinjo wrote: ↑03/03/2021 16:26Kakvo korištenje mozga? Ljudi isto pišu godinu dana.Medobrundo25 wrote: ↑03/03/2021 16:24
A sta je ovdje strasno? 30 ljudi koji cekaju na pregled? Svi su koronasi , nema drugih bolesti? I ovo je vise nego normalna slika, da nema posebnih pravila zbog korone ovi ljudi bi cekali unutra kao sto su citav zivot do sada i ti ne bi imao sta slikati. Tacno se nekada pitam da li pola ljudi ovdje koristi mozak ikada.
kad ste toliko pametni trebali bi znati da ova slika govori o tome koliko je povecan broj pozitivnih,jer isto tako u saraj polju koji je vec dugo samo covid ambulanta,mjesecima skoro da nije bilo nikoga da ceka ispred ulaza dok su zadnjih dana znacajne guzve
Je li moguće da je neko ovo na klix.ba napisao?invincible1921 wrote: ↑03/03/2021 18:46 Istovremeno, prateći reakcije građana, evidentno je da je povjerenje u epidemiološke mjere, kao jedino oružje u borbi protiv pandemije u nedostatku vakcina, nestalo i da se svi žele što prije vratiti "normalnom" životu. Policijski sat, maske, distanca i zabrana okupljanja očigledno ne donosi očekivane rezultate, obzirom da je evidentno da broj zaraženih raste, paralelno s pooštravanjem mjera.
Nakon godinu dana dobro se neko sjetio iako mnogi ukljucjuci i mene trube o ovom ima pola godine..
Upravo to.invincible1921 wrote: ↑03/03/2021 18:46 Istovremeno, prateći reakcije građana, evidentno je da je povjerenje u epidemiološke mjere, kao jedino oružje u borbi protiv pandemije u nedostatku vakcina, nestalo i da se svi žele što prije vratiti "normalnom" životu. Policijski sat, maske, distanca i zabrana okupljanja očigledno ne donosi očekivane rezultate, obzirom da je evidentno da broj zaraženih raste, paralelno s pooštravanjem mjera.
Nakon godinu dana dobro se neko sjetio iako mnogi ukljucjuci i mene trube o ovom ima pola godine..
Ne znam da li mislis na isti slucaj, ali prekjucer je mati umrla, danas kcerka, a sin je prelos.
Buraz cuo si i u ratu da ginu ljudi pa stas nisi se objesio o banderu...nisi sigurno ni hodao ispred cetnickih snajpera zajebavajuci ih...red evil wrote: ↑03/03/2021 18:54 Mi moramo da znamo da mjere ne poštujemo zbog vlasti nego zbog sebe. Vlast je svakako izgubila svaki mogući kredibilitet ako su i imali išta, cijeli nerad je uništio povjerenje naroda u njih. Ali, opet, kažem moramo se čuvati radi sebe, mi ćemo obliti, imati teške simptome, možda i bolnice zaglaviti, treba na vlast zaboraviti i biti odgovoran zbog sebe, svojih roditelja, prijatelja...
Danas čujem od jednog bliskog člana porodice da je rodica od tog člana porodice umrla prije nekoliko dana, danas kćer od te rodice umrla a i sin na respiratoru. Čuvajte se.
Moguće da je isti slučaj. Tako je nešto bilo. Ovo kao što je bilo sa Durakovićima.
Razumijem, i naravno da život mora ići dalje ali taj život ne mora ići namjerno protiv vlasti. Treba biti odgovoran, kao što kažeš može kafa ali ne treba ići na velike skupove. Svi mi moramo odlučiti kako da se čuvamo, sve što uradimo može ići protiv nas, naših roditelja ili prijatelja.invincible1921 wrote: ↑03/03/2021 18:58Buraz cuo si i u ratu da ginu ljudi pa stas nisi se objesio o banderu...nisi sigurno ni hodao ispred cetnickih snajpera zajebavajuci ih...red evil wrote: ↑03/03/2021 18:54 Mi moramo da znamo da mjere ne poštujemo zbog vlasti nego zbog sebe. Vlast je svakako izgubila svaki mogući kredibilitet ako su i imali išta, cijeli nerad je uništio povjerenje naroda u njih. Ali, opet, kažem moramo se čuvati radi sebe, mi ćemo obliti, imati teške simptome, možda i bolnice zaglaviti, treba na vlast zaboraviti i biti odgovoran zbog sebe, svojih roditelja, prijatelja...
Danas čujem od jednog bliskog člana porodice da je rodica od tog člana porodice umrla prije nekoliko dana, danas kćer od te rodice umrla a i sin na respiratoru. Čuvajte se.
Da mjere zabrana donose neke rezultate ja bi prvi rekao nek ih uvedu, al ocigledno da ne donose nista apsolutno i cemu onda da ih provodimo?
Ne moram ic na koncert ili utakmicu, al na kafu ili stenju preko dana i par piva subotom vala mogu otic...pa ako je sudjeno nek me strefi sta cu mu ja..zivjeti se mora.
Uostalom 90% posto ljudi se zarazilo tamo gdje je najmanje ocekivalo.
KONTAKTIRAJTE NASinvincible1921 wrote: ↑03/03/2021 19:02 Znam da spapam sa Radio Sarajevo, ali jel moguce sta ljudi rade...
COVID horor u Sarajevu: Vlada i Krizni štab u četvrtak odlučuju o (novim) mjerama
Moze li ih se igdje prijavitu eo ja cu doborvoljno
Vjeruj da hocuCasual's wrote: ↑03/03/2021 19:05KONTAKTIRAJTE NASinvincible1921 wrote: ↑03/03/2021 19:02 Znam da spapam sa Radio Sarajevo, ali jel moguce sta ljudi rade...
COVID horor u Sarajevu: Vlada i Krizni štab u četvrtak odlučuju o (novim) mjerama
[email protected]
[email protected]
Normalno kada ste ih vi, budžetski paraziti, isprepadali pa čovjek kad kihne ide odmah u dom zdravlja gdje ih pak, čekaju drugi budžetski paraziti koji ih odmah kopčaju na respirator i stavljaju na spisak za Bakije.
Aha odjedanput iz cista mira, radi drugih bolesti i problema, RTG se rabi na nevjerovatnom nivou... pih kako mi to nije ranije palo na pamet...Medobrundo25 wrote: ↑03/03/2021 17:45Da jer je RTG inace potreban samo od pojave korone. Do sada se nikada nije koristio, koristi se samo za pluca, za ostalo doktori koriste x-ray vision, ne treba im isti. Joj mene ja stalno zaboravljam da je korona zamjenila sve bolesti i probleme koje su ljudi imali. U pravu si, koronasi su.
oldtajmer wrote: ↑03/03/2021 17:15malci genijalci nisam vas odmah prepoznaoaldinjo wrote: ↑03/03/2021 16:26Kakvo korištenje mozga? Ljudi isto pišu godinu dana.Medobrundo25 wrote: ↑03/03/2021 16:24
A sta je ovdje strasno? 30 ljudi koji cekaju na pregled? Svi su koronasi , nema drugih bolesti? I ovo je vise nego normalna slika, da nema posebnih pravila zbog korone ovi ljudi bi cekali unutra kao sto su citav zivot do sada i ti ne bi imao sta slikati. Tacno se nekada pitam da li pola ljudi ovdje koristi mozak ikada.
kad ste toliko pametni trebali bi znati da ova slika govori o tome koliko je povecan broj pozitivnih,jer isto tako u saraj polju koji je vec dugo samo covid ambulanta,mjesecima skoro da nije bilo nikoga da ceka ispred ulaza dok su zadnjih dana znacajne guzve
Poštovani,invincible1921 wrote: ↑03/03/2021 19:10Vjeruj da hocuCasual's wrote: ↑03/03/2021 19:05KONTAKTIRAJTE NASinvincible1921 wrote: ↑03/03/2021 19:02 Znam da spapam sa Radio Sarajevo, ali jel moguce sta ljudi rade...
[email protected]
[email protected]![]()
Naravno.
Zato sto su Bosnjaci pacenicki narod izmučen i ubijen u pojam i tu se samo sila i represija smije provoditi.
A ti znas da prije nisu bile guzve jer si redovno pratila a eto samo sad znas jer se eto sad sve oko ovog ludila slika, snima i bude medijski propraceno a dosad nije bilo, tako da iz udobnosti svog doma sve znas. Danas ne smijes kihnuti a da te neko vidi. Odmah si bioterorista. Ako kihnes odmah se stvara panika, nervoza i ide se na testiranje. I eto sve i da su svi "koronasi" u tom redu za ovo su krivi mediji i ludilo kojim nas godinu dana ubijaju na sve moguce nacine.zubi wrote: ↑03/03/2021 19:20Aha odjedanput iz cista mira, radi drugih bolesti i problema, RTG se rabi na nevjerovatnom nivou... pih kako mi to nije ranije palo na pamet...Medobrundo25 wrote: ↑03/03/2021 17:45Da jer je RTG inace potreban samo od pojave korone. Do sada se nikada nije koristio, koristi se samo za pluca, za ostalo doktori koriste x-ray vision, ne treba im isti. Joj mene ja stalno zaboravljam da je korona zamjenila sve bolesti i probleme koje su ljudi imali. U pravu si, koronasi su.![]()
Da, zamisli znam. Svaki dan tuda prodjem...spinel_ wrote: ↑03/03/2021 19:38A ti znas da prije nisu bile guzve jer si redovno pratila a eto samo sad znas jer se eto sad sve oko ovog ludila slika, snima i bude medijski propraceno a dosad nije bilo, tako da iz udobnosti svog doma sve znas. Danas ne smijes kihnuti a da te neko vidi. Odmah si bioterorista. Ako kihnes odmah se stvara panika, nervoza i ide se na testiranje. I eto sve i da su svi "koronasi" u tom redu za ovo su krivi mediji i ludilo kojim nas godinu dana ubijaju na sve moguce nacine.zubi wrote: ↑03/03/2021 19:20Aha odjedanput iz cista mira, radi drugih bolesti i problema, RTG se rabi na nevjerovatnom nivou... pih kako mi to nije ranije palo na pamet...Medobrundo25 wrote: ↑03/03/2021 17:45
Da jer je RTG inace potreban samo od pojave korone. Do sada se nikada nije koristio, koristi se samo za pluca, za ostalo doktori koriste x-ray vision, ne treba im isti. Joj mene ja stalno zaboravljam da je korona zamjenila sve bolesti i probleme koje su ljudi imali. U pravu si, koronasi su.![]()