Pa ponovo da se zaraze osobe koje su prebolovale.Naslovnica wrote: ↑11/02/2021 12:31Ovdje mi ne treba dodatni ovisni i neovisni izvor, ovaj mi je sasvim dovoljan, nemam nikakve dileme.Mogy87 wrote: ↑11/02/2021 12:24Znaci ovdje ne treba vise "ovisnih i neovisnih izvora". Cak ni sam dokument nije relavantan.Naslovnica wrote: ↑11/02/2021 12:14
Da, dovoljan je. I apsolutno je logičan.
A tebi je kao bitno šta u tekstu od 17 stanica sitno kucanog teksta na njemačkom piše, ti ga kao pročitala pa zaključila da Die Welt laže da su političari koristili naučnike? AHA![]()
Ne znam kako bi njemačka i austrijska javnos reagovala na "middle scenario" i rast smrtnosti. Vidim kako reaguju zato što moraju imati negativan PCR za šišanje.![]()
![]()
![]()
Na kraju krajeva, pravo pitanje je - šta je to javnost?
I mene te papanske priče o jaranima smetaju, ali su mi jasne, obzirom na naš mentalitet.
Nešto da me žuljaju - ne žuljaju. Slabo šta tu mogu da promijenim. Imao sam polemika sa nekim inženjerima koji mi kažu da korona ne postoji, lijepo popričao sa njima i to je to.
Nego kad smo vec kod antitijela sta kazes na cinjenicu da sve vise i vise "ovisnih i neovisnih izvora" kaze da ne djeluju na nove sojeve? Jovo nanovo?
No, siguran sam da će kolege iz Raskrinkavanja, Faktografa & co to već i popljuvati ovih dana, taman dobra tema, zar ne?![]()
Što se tiče novih sojeva, ima raznih priča. I raznih sojeva. I biće ih i u budućnosti. Vakcine malo rade, malo ne rade.
Jovo nanovo šta god to predstavljalo?
Hoćemo li Jovo nanovo opet prati ulice i zabranjivati izlaz -18 do 65+?
Što se mene tiče, zaista nemam problem sa tim da li antitijela djeluju ili ne na nove sojeve. Zar imam nekog velikog izbora?
E sad zamisli ako je neko imao ozbiljniji oblik pa se organi tek oporavljaju, a to je dugotrajan proces, da fasuje opet.
Ali samo nek je veselo.