Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Bossona

#48026 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bossona »

Nema razlike između ove Ćavarke i Čovića ona je Čovićevka u Peđinom HNS-u
"Ja ne znam šta sam ja loše uradila u ovom gradu i ovoj politici kojom sam se počela baviti da bi me neko poredio sa Željkom Komšićem. Zna se ko je Željko Komšić, šta je uradio i koliko je zla nanio. On nije nanio zlo samo Hrvatima, on je nanio zlo cijeloj državi, jer u tri mandata nije ništa uradio, niti zna gdje su Grude, gdje je Široki Brijeg... zna se da su to ogromni gubici za taj narod...", kazala je Ćavar.
Image

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/18 ... video.html
Novak20

#48027 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

Za razliku od Čovića, Boška ima damu. :D
Bossona

#48028 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bossona »

Po frustracijama Komšićem zasigurno ima veća damu nego Kojović a pogotovu Falatar, :mrgreen:
Milenkov buraz

#48029 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Milenkov buraz »

Bossona wrote: 16/02/2021 08:01 Nema razlike između ove Ćavarke i Čovića ona je Čovićevka u Peđinom HNS-u
"Ja ne znam šta sam ja loše uradila u ovom gradu i ovoj politici kojom sam se počela baviti da bi me neko poredio sa Željkom Komšićem. Zna se ko je Željko Komšić, šta je uradio i koliko je zla nanio. On nije nanio zlo samo Hrvatima, on je nanio zlo cijeloj državi, jer u tri mandata nije ništa uradio, niti zna gdje su Grude, gdje je Široki Brijeg... zna se da su to ogromni gubici za taj narod...", kazala je Ćavar.
Image

Ruku na srece Željko je propustio svoje dvije šanse, on i ne zna gdje su Grude i Široki, to je sinoć i Konaković potvrdio da je morao bolje iskoristiti svoje šanse. I složio bih se sa @Novak20 , iako smo na suprotnim političkim stajalištima da je izbor gradonačelnika ranije dogovoren između SDA i HDZ-a od ranije, sve ostalo je bespotrebno palamuđenje. SDA je uvije neko drugi kriv, NS, SDP, Konaković...itd.
high_volume

#48030 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

Bossona wrote: 16/02/2021 08:08 Po frustracijama Komšićem zasigurno ima veća damu nego Kojović a pogotovu Falatar, :mrgreen:
Poređenje Falatara sa Ž. Komšićem, je isto kao poređenje, npr. J.S.Bacha sa Buba Corellijem, otprilike, što čine obožavaoci ovog drugog, uglavnom :D
Porodice Foht

#48031 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Porodice Foht »

Kao glasac NS mogu razumjeti Pedjin i stav vrha stranke da ove dvije dame u GV Mostara budu suzdrzane, ali ne mogu opravdati. Prespavao sam i isto mislim. Problem je nas nizak nivo politicke kulture, opcenito politicke tradicije i da je ovo Francuska tu ne bi bilo greske. Frka je sto je ovo BiH. Mene vjerovatno nece izgubiti kao glasaca i simpatizera, ali hoce mnoge druge. I tu sam na liniji Muhameda Gracica. Steta sto nas je napustio.
Milenkov buraz

#48032 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Milenkov buraz »

Porodice Foht wrote: 16/02/2021 08:22 Kao glasac NS mogu razumjeti Pedjin i stav vrha stranke da ove dvije dame u GV Mostara budu suzdrzane, ali ne mogu opravdati. Prespavao sam i isto mislim. Problem je nas nizak nivo politicke kulture, opcenito politicke tradicije i da je ovo Francuska tu ne bi bilo greske. Frka je sto je ovo BiH. Mene vjerovatno nece izgubiti kao glasaca i simpatizera, ali hoce mnoge druge. I tu sam na liniji Muhameda Gracica. Steta sto nas je napustio.
Nisam glasač NS ali mislim da će vrijeme pokazati šta su trebali. Na kraju mlada su politička partija, neka se uče na vlastitim greškama.
agent_zero

#48033 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by agent_zero »

Strašan ste autogol sebi zabili, taman kad je sve krenulo da ide u vašu korist, vi pripomognete da HDZ opet ima gradonačelnika.

Nemam riječi...
high_volume

#48034 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

Porodice Foht wrote: 16/02/2021 08:22 Kao glasac NS mogu razumjeti Pedjin i stav vrha stranke da ove dvije dame u GV Mostara budu suzdrzane, ali ne mogu opravdati. Prespavao sam i isto mislim. Problem je nas nizak nivo politicke kulture, opcenito politicke tradicije i da je ovo Francuska tu ne bi bilo greske. Frka je sto je ovo BiH. Mene vjerovatno nece izgubiti kao glasaca i simpatizera, ali hoce mnoge druge. I tu sam na liniji Muhameda Gracica. Steta sto nas je napustio.
Mislim da je stajalište svih članova NS da se ne ulazi ni u kakvu koaliciju sa SDA, nikakav oblik saradnje, niti političke podrške, kao što je glasanje za SDA. To je već godinama poznato svima, znaju to SDA-ovci, i odatle i ovakva hajka na Baraliju i Ćavarku. I to samo što su bile neutralne u zvjerinjoj podjeli mostarskog plijena između dva politička lešinara, koji guše Mostar od rata do danas.

SDA obavještajno odjeljenje odlično radi svoj posao, pa su zanemarili krađe glasova u nasilnom pokušaju dobijanja premoći i svu odgovornost za svoj poraz prenijeli na NS :-)
Point.

#48035 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Point. »

Koliko god loša i naopaka SDA bila, ne može nikako lošija i pogubnija biti od HDZ i Čovića koji su do sada X broj puta dokazali svoje nakaradne vrijednosti. Ovdje se biralo između dva zla i NS je izabrao veće. Veće po državu BiH u koju se toliko kunu.

Nadam se nakon ove farse u Mostaru da će otići na smetljište istorije gdje i pripadaju te da će ovu čistu izdaju Mostara glasači znati kazniti. NS je postala stranka izdajnika i sad znamo gdje ih imamo. Aferim Peđa. :bih:
elk

#48036 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by elk »

Pa jeste, sda bi bas napravila razliku i boljitak za mostar i bih, to je bar jasno. Bas kao i zadnjih 30 godina. Hvala im.
A kmeka pacenika iz ulma, toronta i bludenca :lol: krijepi dusu
Last edited by elk on 16/02/2021 08:39, edited 1 time in total.
high_volume

#48037 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

Point. wrote: 16/02/2021 08:36 Koliko god loša i naopaka SDA bila, ne može nikako lošija i pogubnija biti od HDZ i Čovića koji su do sada X broj puta dokazali svoje nakaradne vrijednosti. Ovdje se biralo između dva zla i NS je izabrao veće. Veće po državu BiH u koju se toliko kunu.

Nadam se nakon ove farse u Mostaru da će otići na smetljište istorije gdje i pripadaju te da će ovu čistu izdaju Mostara glasači znati kazniti. NS je postala stranka izdajnika i sad znamo gdje ih imamo. Aferim Peđa. :bih:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Novak20

#48038 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Novak20 »

high_volume wrote: 16/02/2021 08:34
Mislim da je stajalište svih članova NS da se ne ulazi ni u kakvu koaliciju sa SDA, nikakav oblik saradnje, niti političke podrške, kao što je glasanje za SDA. To je već godinama poznato svima, znaju to SDA-ovci, i odatle i ovakva hajka na Baraliju i Ćavarku. I to samo što su bile neutralne u zvjerinjoj podjeli mostarskog plijena između dva politička lešinara, koji guše Mostar od rata do danas.

SDA obavještajno odjeljenje odlično radi svoj posao, pa su zanemarili krađe glasova u nasilnom pokušaju dobijanja premoći i svu odgovornost za svoj poraz prenijeli na NS :-)
Točno tako.

:thumbup:
agent_zero

#48039 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by agent_zero »

Point. wrote: 16/02/2021 08:36 Koliko god loša i naopaka SDA bila, ne može nikako lošija i pogubnija biti od HDZ i Čovića koji su do sada X broj puta dokazali svoje nakaradne vrijednosti. Ovdje se biralo između dva zla i NS je izabrao veće. Veće po državu BiH u koju se toliko kunu.
S ovim se slažem u potpunosti.

Point. wrote: 16/02/2021 08:36 Nadam se nakon ove farse u Mostaru da će otići na smetljište istorije gdje i pripadaju te da će ovu čistu izdaju Mostara glasači znati kazniti. NS je postala stranka izdajnika i sad znamo gdje ih imamo. Aferim Peđa. :bih:
S ovim se apsolutno ne slažem, jedini koji trebaju na smetljište historije kao najveći izdajnici i genocidaši vlastitog naroda su upravo SDA i HDZ.
putokaz1

#48040 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

NS NIJE LOŠE POSTUPILA
Uložili su godine novac ganjali se po sudovima da bi dobili pravo glasa a na kraju -Neglasanjem ostavili isto kao i prije
Ja bi u Mostaru Našoj stranci dao ocjenu -Dosljedno s Karakterom
Nećemo ni sa HDZ ni sa SDA za razliku od TK gdje Hoćemo s PDA što ti dodje kao HDZ
Na TK NEDOSLJEDNI a u Mostaru Dosljedni
Alfons Kauders

#48041 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfons Kauders »

high_volume wrote: 16/02/2021 08:17
Bossona wrote: 16/02/2021 08:08 Po frustracijama Komšićem zasigurno ima veća damu nego Kojović a pogotovu Falatar, :mrgreen:
Poređenje Falatara sa Ž. Komšićem, je isto kao poređenje, npr. J.S.Bacha sa Buba Corellijem, otprilike, što čine obožavaoci ovog drugog, uglavnom :D
S tim da politički dojam nije bitan u politici. Bitan je kvantitet, ne kvalitet. Zato je na koncerte Sinana Alimanovića uvijek dolazilo manje ljudi nego na koncerte Sinana Sakića.

Lijepo je furati neku kulturnu ili moralnu superiornost dok se osvaja 5% glasova, ali ja bih radije osvojio 35% pa makar vodao Jalu i Bubu po predizbornim skupovima.
sinuhe

#48042 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sinuhe »

Nije njihov glas bio prevaga da ih se sad nesto proziva. Guzin uopste nije bio bolji kandidat od Irme Baralije.
Alfons Kauders

#48043 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfons Kauders »

sinuhe wrote: 16/02/2021 08:56 Nije njihov glas bio prevaga da ih se sad nesto proziva. Guzin uopste nije bio bolji kandidat od Irme Baralije.
Naravno da nije. Problem je u tome što su loše odigrali pa sad ispada da jeste. SDA ih navukla i sad će ih do izbora 2022 mlatiti po glavi pričom o "izdaji Mostara"

Svi će naravno zaboraviti da je ta ista SDA mogla glasati za Irmu, pa da Mostar dobije prvu ženu na toj funkciji i nakon 30 godina skine HDZ s tog simboličnog trona.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#48044 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

agent_zero wrote: Strašan ste autogol sebi zabili, taman kad je sve krenulo da ide u vašu korist, vi pripomognete da HDZ opet ima gradonačelnika.

Nemam riječi...
Umjesto da pomognu da sda ima svog gradonacelnika :lol:
Imam osjecaj da ni ti vise nikad za NS neces glasati
Bossona

#48045 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bossona »

Milenkov buraz wrote: 16/02/2021 08:13
Bossona wrote: 16/02/2021 08:01 Nema razlike između ove Ćavarke i Čovića ona je Čovićevka u Peđinom HNS-u
Image

Ruku na srece Željko je propustio svoje dvije šanse, on i ne zna gdje su Grude i Široki, to je sinoć i Konaković potvrdio da je morao bolje iskoristiti svoje šanse. I složio bih se sa @Novak20 , iako smo na suprotnim političkim stajalištima da je izbor gradonačelnika ranije dogovoren između SDA i HDZ-a od ranije, sve ostalo je bespotrebno palamuđenje. SDA je uvije neko drugi kriv, NS, SDP, Konaković...itd.

Image
Ćavarka bi se složila s tobom po pitanju Komšiča, ona je vjerovatno glasala za Čovića da bude umjesto Komšića a njena stranka isturila anonimusa Falatara koji se rado druži sa UZP ovcima :mrgreen: . Konakovićevo prozivanje Komšića je osvetnički motivisano zbog ličnih sukoba i njegove izdaje sarajevsko kantonalne koalicione vlade, mada on odlično zna da je Komšić nepoželjan južnije od Mostara, za to nije kriv Komšić već Čović i HDZ koji ga godinama satanizuju kao i svakog sarajevskog pro BIH Hrvata uz aminovanje Puljića.
NS pored brbljave štetočine Čudićke ima i ovu Komšićofobnu Božanu, koja je javno najavila sabotažu BH bloka u Mostaru da bi ga nakon 12 godina uzurpacije ponovo isporučila Čoviću i tako nanijela nepovratnu štetu stranci i gubitak najmanje polovine glasova u Sarajevu a u Mostaru se slobodno mogu ugasiti.
Last edited by Bossona on 16/02/2021 09:13, edited 1 time in total.
putokaz1

#48046 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

I od SDA i od HDZ gora je PDA a PDA je prirodan partner NS :lol: :lol: :lol:
ibizza

#48047 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ibizza »

izvrsni direktor wrote: 16/02/2021 09:09
agent_zero wrote: Strašan ste autogol sebi zabili, taman kad je sve krenulo da ide u vašu korist, vi pripomognete da HDZ opet ima gradonačelnika.

Nemam riječi...
Umjesto da pomognu da sda ima svog gradonacelnika :lol:
Imam osjecaj da ni ti vise nikad za NS neces glasati
bravo majstore, aplauz :thumbup:
zippoo87

#48048 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

U Mostaru nema drzave BiH drug moj...nece je ni SDA ni HDZ...tako su se dogovorili.
Dakle nije NS bila u pregovorima za Mostar i dogovarala podjelu plijena...nego ove dvije stranke.
Kada to skontas i razumijes,mozda maloi nadodjes.

NS niti je stranka izdajnika niti je koga izdala za sta...osim ako ne racunas SDA botove,koji su jel najvjerniji NS glasaci od osnivanja a Pedja im je omiljeni politicar u Sarajevu :lol:
Suplja prica...i evo i nakon izbora gradonacelnika i organa u Mostaru i dalje se ne prestaje sa ovim lazima i podmetanjima...eto NS kriva sto je Bakir predao Mostar opet Covicu...procitaj izjave Konakovica jucer i vidjeti ces o cemu covjek govori...fino kaze,ja poznajem SDA,oni da su zeljeli i da im je bilo stalo do gradonacelnickog mjesta,uradili bi sve,ispunjavali bi zelje,kupovali papke i sve ostalo sto su radili u Sarajevu kada su rusili Sestorku,sto su radili uTuzli sada,i u svim ostalim gradovima do kojih im je stalo do pozicija.

Ovdje jos jedino vama nekima koji ocito ne znate 2 i 2 sabrati su nejasne neke stvari...svim ostalim je sve jasno
putokaz1

#48049 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Meni je jedino Jasno da će nas SDA i HDZ pomesti 2022
NAŽALOST
Franco Baresi

#48050 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Franco Baresi »

elk wrote: 16/02/2021 08:37 Pa jeste, sda bi bas napravila razliku i boljitak za mostar i bih, to je bar jasno. Bas kao i zadnjih 30 godina. Hvala im.
A kmeka pacenika iz ulma, toronta i bludenca :lol: krijepi dusu
Očito ne kontaš razliku izmedju onih koji koriste kravu muzaru za lično bogaćenje i onih koji bi tu kravu prodali.
Locked