Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li netko zna informaciju moze li se negdje vidjeti planirani radovi BH telecoma na 4G mrezi, i zla li itko otprilike pokrivenost istog operatera 4G mrezom na podrucju Zapadno Hercegovackog kantona i Hercegovacko Neretvanskog?
Hvala unaprijed
ante1place wrote: ↑15/01/2021 23:31
Da li netko zna informaciju moze li se negdje vidjeti planirani radovi BH telecoma na 4G mrezi, i zla li itko otprilike pokrivenost istog operatera 4G mrezom na podrucju Zapadno Hercegovackog kantona i Hercegovacko Neretvanskog?
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
Da, tako je. Vidio sam da je prije objavljivano ovdje na forumu gdje su im radovi, al tih informacija vise nema. Pa me zanimalo mogu li se naci negdje online.
Hvala unaprijed
Da, tako je. Vidio sam da je prije objavljivano ovdje na forumu gdje su im radovi, al tih informacija vise nema. Pa me zanimalo mogu li se naci negdje online.
Mtel ima definitivno najgoru pokrivenost 4G mrezom, Eronet tu i tamo ko hoce nesto, na Breci u Sarajevu mtel 2g i to jedva. BH Telecom definitivno najbolji po pitanju 4G-a.
diablobih wrote: ↑11/02/2021 14:18
Meni je Mtel bio okej sto se tice 4G, cak i na breki, cuj 2G, jedino ako si bio u garazama ispod kocki.
Meni je jako los, tacnije ulica Himze Polovine, haos, gore stara Breka isto. sve se pati za jednom crticom 3G pa odma presalta na 2G.
Inace puno putujem pa znam.
putni pravac ramsko jezero Tomislavgrad nije pokriven skoro nikako. Radi se o putu cca 35 kilometara ( mozda sam se presao koji kilometar)
Ne znam stvarno, meni je sve normala bilo. I ja silazim cesto i nikad mi nije spalo na 3G. Sad se morao prebaciti na ovo govno bht, jer mi je istekao ugovor tamo za onaj paket u pola cijene i sad placam vise za manje, ali sta ces. Uglavnom ne vidim neku razliku osim sto mi sporije prebaci na 3G kada obavljam poziv.
Koji mobitel koristis, je li imas sve frekvencije?
redmi 8, sada gledam specifikacije da mobitel ne podrzava 800 mhz na sto sam i zaboravio. mislio sam da podrzava i 800 mhz. Bezveze, bas je kod nas zastupljrna ta frkvrncija. glupost
Moja supruga imala tako neki Samsung za azijsko tržište, mogao se zakačit na LTE ali ne i na LTE Advanced mrežu (4G+) - nije imao podršku za tu frekvenciju u Eronetovoj mreži i to je to. Zamijenila uređaj i nestali i ti problemi.
ibnudu wrote: ↑11/02/2021 18:48
redmi 8, sada gledam specifikacije da mobitel ne podrzava 800 mhz na sto sam i zaboravio. mislio sam da podrzava i 800 mhz. Bezveze, bas je kod nas zastupljrna ta frkvrncija. glupost
Jbg, to ti je problem, stvarno nema nikakvih problema kada imas normalan telefon