.
Ilegalni migranti u BiH
-
User987
#22952 Re: Ilegalni migranti u BiH
Za koga ti navijaš? Odakle si, da nisi pao sa Marsa? Znaš li koliko je ilegalnih migranata ostalo izvan dometa tužilaštva nakon teških razbojništava, kradja, provala i sl. Momcima koji nemaju ime, dokumente i ostalo, teško je stati u kraj. Lično znam za našeg čovjeka koji je pretučen i opljačkan prije skoro dvije godine od strane tri ilegalna migranta, nikad uhvaćena. Da li misliš da će od ove države dobiti neku odštetu? Ako, tužilaštvo osudi ove naše branioce od ilegalnih migranata, to će biti još jedna inspiracija za viceve o Sulji i Muji. Da li znaš ima li u Hrvatskoj kakvih procesa na sudu protiv policajaca koji hvataju ilegalne migrante i primjenjuju silu? Uključi taj mozak, Bošnjo!
- stakasa
#22953 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ne znam zasto u startu polazis od toga da sam Bosnjak. Slucajno jesam. Ali vecina ovih sto navijaju nisu i tu su samo nasladivanja radi.User987 wrote: ↑10/02/2021 17:18Za koga ti navijaš? Odakle si, da nisi pao sa Marsa? Znaš li koliko je ilegalnih migranata ostalo izvan dometa tužilaštva nakon teških razbojništava, kradja, provala i sl. Momcima koji nemaju ime, dokumente i ostalo, teško je stati u kraj. Lično znam za našeg čovjeka koji je pretučen i opljačkan prije skoro dvije godine od strane tri ilegalna migranta, nikad uhvaćena. Da li misliš da će od ove države dobiti neku odštetu? Ako, tužilaštvo osudi ove naše branioce od ilegalnih migranata, to će biti još jedna inspiracija za viceve o Sulji i Muji. Da li znaš ima li u Hrvatskoj kakvih procesa na sudu protiv policajaca koji hvataju ilegalne migrante i primjenjuju silu? Uključi taj mozak, Bošnjo!
Nista od ovoga sto si nabrojao nece pomoc ovim razbijacima na sudu. A bice pravo cudo ne budu li optuzeni, ovo je cisto ko suza. Vjerovatno su dosad i sami postali svjesni sta su uradili
-
Johnny_x
#22954 Re: Ilegalni migranti u BiH
https://m.facebook.com/sonosalah?ref=gysj
Pogledajte ovog migranta, Marokanac naravno, sve objavljuje, gdje je sta je, on je prije dvije sedmice bio u Albaniji, a sad je u Cazinu. Ilegalno prelazi svaku granicu, vozi se autobusima, vidi se da je i pristojno obucen, znaci ovaj covjek sigurno ima novca, znaci ne radi se ni o nekoj bijedi. Ovaj covjek je po nasim zakonima sigurno trebao biti uhapsen i protjeran, ali ce on i dalje setati slobodno nasim ulicama, pokusavati da predje granicu sa Hrvatskom i zalit ce se na nehumanost hrvatske policije i pozivati se na ljudska prava, a to sto je on prelazi ilegalno granicu to nema veze.
Pogledajte ovog migranta, Marokanac naravno, sve objavljuje, gdje je sta je, on je prije dvije sedmice bio u Albaniji, a sad je u Cazinu. Ilegalno prelazi svaku granicu, vozi se autobusima, vidi se da je i pristojno obucen, znaci ovaj covjek sigurno ima novca, znaci ne radi se ni o nekoj bijedi. Ovaj covjek je po nasim zakonima sigurno trebao biti uhapsen i protjeran, ali ce on i dalje setati slobodno nasim ulicama, pokusavati da predje granicu sa Hrvatskom i zalit ce se na nehumanost hrvatske policije i pozivati se na ljudska prava, a to sto je on prelazi ilegalno granicu to nema veze.
-
biscanka2
#22955 Re: Ilegalni migranti u BiH
Stoji mu da u italiji ima prebivaliste - ovog treba dobro analizirati. To njegovo hodanje vise lici na krijumcarenje (trgovina) ljudi.Johnny_x wrote: ↑10/02/2021 17:53 https://m.facebook.com/sonosalah?ref=gysj
-
Aida_Beba
#22956 Re: Ilegalni migranti u BiH
Šta kaže ona budala, pucajte na migrante kao na Bele Orlove 1992
Gledao čovjek vjerovatno snimke sa Grbavice 1992 na yt.
Gledao čovjek vjerovatno snimke sa Grbavice 1992 na yt.
- Point.
#22957 Re: Ilegalni migranti u BiH
Trebaju dobiti nagradu za zaštitu okoline od ovih hahara.
Zamisli, nalupali likove koji su prije toga nalupali i opljačkali njihovog sina, kolegu, rođaka.
- Point.
#22958 Re: Ilegalni migranti u BiH
Mene čude ovi koji se čude da je nekome konačno prekipjelo i još brani ovu bjelosvjetsku mraku._BataZiv_0809 wrote: ↑10/02/2021 17:07Moralo je do ovog doci prije ili kasnije. Mene cudi kako nema vise ovakvih incidenata. Krajina je onakvu opsadu prezivjela, tu nema kuce bez oruzja, masa naroda je pod ratnim traumama, a ovi hahari su svakim danom sve bezobrazniji.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#22959 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nisam htio ovo pisat kad se desilo, da ne bi padale teske rinjeci, ali meni su oca prije jedno 2 mjeseca pokusali pokrasti, prisunjali mu se s ledja dok je ubacivao kese iz supermarketa u gepek auta.
Sreca pa ih je skontao u zadnji cas i potegao je pistolj bez razmisljanja i pobjegose hahari. Veli nisu mi cetnici prilazili s ledja necete ni vi bagro.
Da su mu sta uradili nazao, odlezo bih ih bez razmisljanja. Ovaj video je mila majka sta bi im moji gringosi uradili. Toliko. A pri tome sam miran i nasilju potpuno nesklon tip.
- escobar__
#22960 Re: Ilegalni migranti u BiH
Tuci govna, mater li im jebem i Pakistan.
Nadam se da će se video o gostoprimstvu proširit TikTokom do Afganistana i Pakistana ne bi li konačno počeli odjebavat od nas. M'rš!
Nadam se da će se video o gostoprimstvu proširit TikTokom do Afganistana i Pakistana ne bi li konačno počeli odjebavat od nas. M'rš!
-
Aida_Beba
#22961 Re: Ilegalni migranti u BiH
Puna podrška građanima Bihaća
Snimci jesu brutalni ali kada vlast ni policija ne žele i nece da reaguju onda hoce građani kao i mnogo puta prije, ovako se moze poslati jasan signal migrantskoj ološi da nisu dobro došli i da je to opasno područje za njih, isto ovako bi trebali i u Sarajevu i Tuzli reagovati
A upravo gledam klix, N1 i Deutsche Welle glavni medijski sponzori migranata ni rijeci o pozadini incidenta, samo štura obavijest
Snimci jesu brutalni ali kada vlast ni policija ne žele i nece da reaguju onda hoce građani kao i mnogo puta prije, ovako se moze poslati jasan signal migrantskoj ološi da nisu dobro došli i da je to opasno područje za njih, isto ovako bi trebali i u Sarajevu i Tuzli reagovati
A upravo gledam klix, N1 i Deutsche Welle glavni medijski sponzori migranata ni rijeci o pozadini incidenta, samo štura obavijest
- escobar__
#22962 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ne treba uopće ni obraćat pažnju na to šta pišu mediji ili bilo ko drugi u službi međunarodnih trgovaca ljudima - odjebavat bagru na svaki mogući način i ne osvrtat se na libtarde.
Kad može Orban iz sred EU možemo i mi koji nit smo članica nit ćemo to u dogledno vrijeme bit.
Kad može Orban iz sred EU možemo i mi koji nit smo članica nit ćemo to u dogledno vrijeme bit.
- Point.
#22963 Re: Ilegalni migranti u BiH
Svako normalan bi nalupao bilo koga ko dirne u familiju, rodbinu, prijatelje. Ovi pakistanskomarokanski ruljci napadaju ljude po BiH bez povoda i kad im neko vrati milo za drago pojedinci se nadaju da će oni najebati od Tužilaštva a ne migranti što su prvi počeli. Koliko nisko kao osoba moraš pasti da tako razmišljaš? Draže mu pakistansko govno od našeg napaćenog naroda, koji je pored svih sranja što mu se natakarilo na grbaču od rata, neimaštine, domaćeg lopovluka i šta sve ne još treba da trpi bjelosvjetske razbojnik da mu seru u vlastitom dvorištu._BataZiv_0809 wrote: ↑10/02/2021 19:23Nisam htio ovo pisat kad se desilo, da ne bi padale teske rinjeci, ali meni su oca prije jedno 2 mjeseca pokusali pokrasti, prisunjali mu se s ledja dok je ubacivao kese iz supermarketa u gepek auta.
Sreca pa ih je skontao u zadnji cas i potegao je pistolj bez razmisljanja i pobjegose hahari. Veli nisu mi cetnici prilazili s ledja necete ni vi bagro.
Da su mu sta uradili nazao, odlezo bih ih bez razmisljanja. Ovaj video je mila majka sta bi im moji gringosi uradili. Toliko. A pri tome sam miran i nasilju potpuno nesklon tip.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#22964 Re: Ilegalni migranti u BiH
Point. wrote: ↑10/02/2021 19:34
Svako normalan bi nalupao bilo koga ko dirne u familiju, rodbinu, prijatelje. Ovi pakistanskomarokanski ruljci napadaju ljude po BiH bez povoda i kad im neko vrati milo za drago pojedinci se nadaju da će oni najebati od Tužilaštva a ne migranti što su prvi počeli. Koliko nisko kao osoba moraš pasti da tako razmišljaš? Draže mu pakistansko govno od našeg napaćenog naroda, koji je pored svih sranja što mu se natakarilo na grbaču od rata, neimaštine, domaćeg lopovluka i šta sve ne još treba da trpi bjelosvjetske razbojnik da mu seru u vlastitom dvorištu.
- mO k3
#22965 Re: Ilegalni migranti u BiH
_Napadaju ljude bez povoda ?? @Point. Znas da je tako?? Provjereno??
-
Aida_Beba
#22966 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ovo je samo jedan incident u par mjeseci sa nase strane, a oni ovo rade gotovo svakodnevno, ovo bi trebalo postati svakodnevnica i u Sarajevu, Tuzli, V.Kladuši, Bihaću i svim ostalim gradovima, da ih lupaju i građani, i lokalne kabadahije i navijači pa da bi shvatili da nisu dobrodosli i da bi poceli razmisljati da promijene rutu koja je sigurnija, ovako ce ostati sve isto
-
meridiyan
#22967 Re: Ilegalni migranti u BiH
_BataZiv_0809 wrote: ↑10/02/2021 19:38Point. wrote: ↑10/02/2021 19:34
Svako normalan bi nalupao bilo koga ko dirne u familiju, rodbinu, prijatelje. Ovi pakistanskomarokanski ruljci napadaju ljude po BiH bez povoda i kad im neko vrati milo za drago pojedinci se nadaju da će oni najebati od Tužilaštva a ne migranti što su prvi počeli. Koliko nisko kao osoba moraš pasti da tako razmišljaš? Draže mu pakistansko govno od našeg napaćenog naroda, koji je pored svih sranja što mu se natakarilo na grbaču od rata, neimaštine, domaćeg lopovluka i šta sve ne još treba da trpi bjelosvjetske razbojnik da mu seru u vlastitom dvorištu.![]()
- Chloe
- Photo mod
#22968 Re: Ilegalni migranti u BiH
Tvom mentalnom sklopu jeste.meridiyan wrote: ↑10/02/2021 16:06Chloe wrote: ↑10/02/2021 15:54Oni su tu gdje jesu, a što naši pojedinci "sarađuju" s njima, varaju ih, uzimaju za lovu.. Nisu ništa bolji od njih.Mate_Miso_Kovac wrote: ↑10/02/2021 15:50
Druga ekipa momaka je trebala u to doba noći biti u Afganistanu/Siriji/Tunguziji, a ne po sokacima (Bihaća).
Šta su tražili kod njih? Misliš da su bili zakonitim namjerama?
kmeee...kmeee....kmeee....![]()
![]()
![]()
..cuj pita sta ce neko u 3 sata traziti po sokacima ,u svom naselju, u svojoj drzavi ..nenadjebivo![]()
Iza 23 h u vrijeme policijskog sata kod nas hodaju samo lopovi, kriminalci, krijumčari ljudima, dileri drogom, narkomanija i ostali ološ.
Nekoj od tih skupina pripadaju naši momci.
-
neko_sa_strane
#22969 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nisu trebali snimati ako su već riješili vratiti milo za drago.
- Chloe
- Photo mod
#22970 Re: Ilegalni migranti u BiH
Gdje ti živiš? Koliko uopće poznaješ naš narod?Point. wrote: ↑10/02/2021 19:34Svako normalan bi nalupao bilo koga ko dirne u familiju, rodbinu, prijatelje. Ovi pakistanskomarokanski ruljci napadaju ljude po BiH bez povoda i kad im neko vrati milo za drago pojedinci se nadaju da će oni najebati od Tužilaštva a ne migranti što su prvi počeli. Koliko nisko kao osoba moraš pasti da tako razmišljaš? Draže mu pakistansko govno od našeg napaćenog naroda, koji je pored svih sranja što mu se natakarilo na grbaču od rata, neimaštine, domaćeg lopovluka i šta sve ne još treba da trpi bjelosvjetske razbojnik da mu seru u vlastitom dvorištu._BataZiv_0809 wrote: ↑10/02/2021 19:23Nisam htio ovo pisat kad se desilo, da ne bi padale teske rinjeci, ali meni su oca prije jedno 2 mjeseca pokusali pokrasti, prisunjali mu se s ledja dok je ubacivao kese iz supermarketa u gepek auta.
Ko koga dira?
Ko se čemu raduje?
Jesi li svjestan šta si gluposti navaljao u ovom svom postu?
- mO k3
#22971 Re: Ilegalni migranti u BiH
@cloe mislim da Nije svjestan , još kontam ovi sto mu dižu palac jesu li pročitali njegov post zapravo ...
-
moonca
#22972 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nije ugodno zivjeti, kad znash, da kroz zemlju ulaze -- osobe bez novca, odredista, napaceni, izbezumljeni.... to nisu nikako osobe, koje ulijavaju povjerenje- da s njima dijelimo - prevoz, shoping .itd.... treba im ograniciti kretanje..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Chloe
- Photo mod
#22974 Re: Ilegalni migranti u BiH
Meni su ne jednom, nego x puta odvezli kolica do auta, stvari stavili u gepek i kolica vratili za markicu (50 centi) iz kolica, kao slični njima u Austriji pred trgovinama što mi urade._BataZiv_0809 wrote: ↑10/02/2021 20:18Kojim povodom su mom starom, covjeku od skoro 70 godina,prilazili s ledja? Da mu pomognu da unese kese u gepek?
- visuljak
#22975 Re: Ilegalni migranti u BiH
sta ljudi umisljaju